14 de les millors biblioteques i marcs de JavaScript per provar el 2020

Les millors biblioteques i marcs de JavaScript


En aquesta publicació veiem les millors biblioteques i marcs de JavaScript per provar el 2020. Per què? Doncs bé, amb JavaScript disponible a tots els navegadors web, això el converteix en el llenguatge de programació més accessible actualment.

Durant els anys 2010, les biblioteques i frameworks de JavaScript es van convertir en opcions de confiança per a desenvolupadors front-end.

Per a cada marc que explorem a la llista d’avui, us informarem sobre el motiu de la seva popularitat, com començar amb el marc i avaluar la maduresa i el suport comunitari del marc..

Si sou un desenvolupador nou, aquesta publicació us hauria de guiar a escollir marcs amb els quals podeu començar.

Anem a la llista:

(En cap ordre particular)

1. Angular

Les millors biblioteques i frameworks JavaScript: angular

Angular és un dels marcs de JavaScript més madurs disponibles avui dia. Google va llançar la seva primera versió com AngularJS el 2010. Un canvi important en la filosofia va venir el 2016 amb el llançament d’Angular 2, i el marc del nom va ser només anomenat Angular en parlaments comuns..

Angular us ofereix la capacitat de controlar tant els components com els comportaments de la interfície d’usuari. Angular tracta cada element DOM com a component. A continuació, podeu fer el seguiment o associar diversos comportaments a cada directiva.

Angular és un marc basat en TypeScript, de manera que la corba d’aprenentatge és forta. Heu d’invertir una quantitat important de temps per dominar Angular, tot i que després us donaria recompenses.

Aquí teniu un guia per creant la seva primera aplicació amb Angular. Si no heu utilitzat TypeScript abans, aquesta breu introducció hauria de començar.

2. Reacciona

Les millors biblioteques i marcs de JavaScript: reaccionen

React és un altre marc per crear interfícies d’usuari. Aquest marc JavaScript es va desenvolupar com a projecte intern a Facebook fins a la seva publicació pública el 2013. És un projecte madur, amb una base important de col·laboradors i un bon suport en línia..

React s’utilitza a tots els productes web i mòbils de l’empresa matriu (Facebook, WhatsApp i Instagram). Durant els últims anys, React ha obtingut una àmplia acceptació com a marc de referència frontal per a aplicacions web.

Si bé les funcions bàsiques de React són més fàcils d’aprendre en comparació amb Angular, és possible que hagueu d’anar a biblioteques de tercers per obtenir una funcionalitat avançada. La capacitat de crear una aplicació al món en poques línies és el que fa que React sigui tan popular.

Aquí està un guia per crear la vostra primera aplicació a React.

3. Vue

Les millors biblioteques i marcs de JavaScript: vue

Vue és un jove i emocionant marc de JavaScript llançat el 2014 per l’ex-empleat de Google Evan You. Durant els dos últims anys, ha experimentat un gran creixement que s’ha de tenir en compte amb Angular i React. Com a mostra de la seva popularitat creixent, Vue ha creuat Angular i reaccionar en el nombre d’estrelles al seu dipòsit GitHub..

Vue us ofereix un immens potencial de personalització al dissenyar la vostra aplicació web. Això facilita l’aprenentatge i la creació de coses ràpidament a Vue. Podeu continuar aprenent funcions avançades de Vue a mesura que creeu components més complexos. De fet, la personalització de Vue permet una transició fàcil de qualsevol altre marc.

Aquí teniu un guia per començar amb Vue.

�� Encara no esteu segurs de si heu de triar Angular, React o Vue per al vostre proper projecte? Aquí teniu el nostre guia per ajudar-vos a triar.

4. Aurelia

Les millors biblioteques i marcs de JavaScript: aurelia

Aurelia és una biblioteca moderna d’UI de codi obert que es va desenvolupar tenint en compte la idea de senzillesa. Va ser llançat per Durandal Inc al mateix temps que va sortir Angular 2. La seva comunitat ha crescut en els darrers anys, per la qual cosa hauríeu de trobar ajuda en línia en cas que ensopegueu amb algun bloqueig de carretera..

Per la seva senzillesa, us anima a ser creatiu. El codi per crear un component únic a Aurelia és similar al de VanillaJS, la qual cosa augmenta el seu atractiu entre els desenvolupadors. Les seves funcions integrades com l’encaminament, l’enllaç de dades potent i la prova permeten crear una aplicació de front-end robust. Aurelia és altament extensible i s’integra fàcilment amb altres marcs de tercers com React.

L’Aurelia tutorial ràpid d’inici ràpid explica com crear una aplicació per fer, i ha de ser suficient per començar amb el marc.

5. Ember

bosc

Ember, també conegut com Ember.js, és un marc de JavaScript modern que us anima a crear aplicacions web ambicioses. Arriba "bateries incloses", que fa referència a certes funcionalitats del marc crític. A causa de la seva filosofia, funciona com a solució autònoma per crear aplicacions web complexes.

Ember inclou Glimmer, un ràpid motor de renderització DOM. D’aquesta manera, es pot presentar els elements DOM d’una plantilla. Ember té una capa de dades, encaminament i un entorn de prova integrat. Ember també té una interfície de línia d’ordres, que permet realitzar accions com reconstruccions, recàrrega automàtica de components i executar proves d’unitats. A més, Ember us ofereix la possibilitat d’integrar-vos amb els Ember Addons de qualitat comunitària i curats per a una funcionalitat afegida.

Aquí està la guia d’inici ràpid per crear un component bàsic a Ember.

6. Mocha

moca

Mocha és un marc de proves molt ric en funcions escrit a Node.js. Mentre que altres marcs poden proporcionar mòduls de prova, Mocha us permet provar també de manera asíncrona. Les proves de Mocha s’executen de manera en sèrie, que permeten informes flexibles i precisos de les mètriques.

Mocha s’integra bé amb altres biblioteques d’afirmació de JavaScript com Chai, cosa que permet una transició d’una biblioteca diferent. Aquest marc de proves s’executa en la majoria de navegadors moderns, amb la possibilitat de personalitzar proves en funció del navegador que s’està provant.

Aquí hi ha un simple Guia per començar per Mocha.

7. Webix

webix

Webix és una biblioteca JavaScript que inclou components i widgets llestos per utilitzar. Degut a la seva compatibilitat amb HTML5, és ideal utilitzar-lo si creeu una aplicació web o mòbil basada en HTML.

Heu de triar aquest marc si necessiteu components llestos per utilitzar. Aquests components es poden separar en cinc categories: dades (taules de dades, filtres), navegació (menús, suggeriments), maquetació (acordió, tauler), visualització (gràfics) i finestres emergents. A més, Webix separa les capes visuals i de dades, cosa que ajuda al desenvolupament i proves modulars. Webix també s’integra bé amb un marc MVC si esteu desenvolupant una aplicació web complexa. Aquí està una llista completa de ginys sota Webix.

Una llicència perpètua bàsica de Webix és amb un preu de 449 dòlars per a un sol projecte i un únic desenvolupador. Els widgets complexos com pivots, taulers de kanban i fulls de càlcul costen de més.

8. Gatsby

gatsby

Gatsby, també anomenat GatsbyJS, és un marc gratuït i de codi obert basat en React per crear llocs web i aplicacions estàtiques ràpides. Un lloc web estàtic és un grup de pàgines HTML entrellaçades que mostren el mateix contingut per a tots els espectadors consecutius. No es connecten a una base de dades per obtenir noves dades a petició.

Gatsby és un generador de llocs web estàtics tot en un. Permet definir el contingut del vostre lloc web, el seu enrutament i enllaç, i trau dades de diverses fonts de dades per crear el vostre lloc estàtic sota demanda. Tot i que Gatsby és força nova, la seva popularitat ha provocat un important creixement de la comunitat. Per exemple, aquí està una llista de temes de Gatsby mantingut per la comunitat.

Aquí està una guia ràpida d’inici per Gatsby.

�� Si voleu saber com es compara Gatsby amb WordPress, aquí us presentem aquest tema.

9. Babel

babel

Babel és un compilador de JavaScript i probablement una de les millors biblioteques de JavaScript sens dubte. Heu desitjat escriure codi a les versions JavaScript amb més facilitat? La gent de Babel es va preocupar pel mateix problema i va trobar una solució en la forma de Babel.

Babel és essencialment un compilador. Agafa el codi escrit en un estàndard de JavaScript i el converteix a un estàndard diferent. Així, a més, per ajudar-vos a compilar ES6 a VanillaJS, Babel també pot ajudar a convertir el codi antic de JavaScript a versions noves. Babel es basa en fitxers de configuració detallats per aconseguir la compilació, de manera que pot presentar una corba d’aprenentatge abrupta per a principiants.

Aquí hi ha un Guia d’inici ràpid per a Babel, que us ajuda a familiaritzar-vos amb les configuracions predefinides.

10. ESLint

eslint

ESLint és una línia de JavaScript connectable que us ajuda a trobar i solucionar problemes al vostre codi JavaScript. Aquesta eina analitza de forma estàtica el vostre codi per trobar-hi problemes i per posar en relleu problemes potencials. ESLint es pot associar amb el vostre editor de text o bé integrar-lo al vostre pipeline d’integració contínua (CI) per provar el nou codi mentre es produeix.

Podeu configurar ESLint per executar proves al vostre codi JavaScript, i afegir noves regles juntament amb les regles integrades d’ESLint per personalitzar les proves en funció dels requisits de la vostra organització. També podeu configurar l’eina per arreglar automàticament els errors de rutina per aconseguir una eficiència en el procés general de desenvolupament.

Si utilitzeu un editor de text basat en GUI, haureu d’instal·lar un complement per integrar les proves al vostre entorn de codificació en temps real. Aquí teniu el complement ESLint per a Sublime Text i Atom. Això Guia d’inici ràpid us ajuda a instal·lar ESLint al servidor, que pot servir de precursor de la integració amb un sistema de creació similar Gulp o Groc.

11. D3.js

d3

D3.js, o simplement D3, és una biblioteca JavaScript per visualitzar dades mitjançant la manipulació d’elements HTML DOM. D3 té gairebé una dècada des de la seva primera publicació i ha passat a ser la biblioteca de visualització JavaScript més potent.

Aquesta biblioteca us permet reunir dades de diversos formats de dades i fonts de dades. Aleshores, D3 utilitza elements per crear un gràfic bàsic o utilitza l’element SVG per proporcionar-ne la complexitat. Incentiva un enfocament modular, permetent als desenvolupadors reutilitzar codi. També podeu afegir interactivitat als vostres gràfics.

Aquí teniu un tutorial per crear un gràfic de barres a D3 per a principiants.

12. Afaitar-se

afaitar-se

Shave és una eina de JavaScript lleugera que trunca el text per adaptar-se a un element DOM HTML5. Oculta temporalment la resta del text en un element ocult, que després podreu mostrar si cal. Només és un complement de 1,5 KB, sense dependències que realitzen una tasca específica.

Per utilitzar la funcionalitat de l’Aafa, proporcioneu-hi un selector HTML DOM i una alçada màxima. S’integra bé amb altres complements que poden tenir funcions de truncament més avançades. L’avantatge d’utilitzar Shave és la capacitat de transformar ràpidament un gran nombre d’elements junts.

Aquí hi ha un Demostració CodePen de Afaitat, que demostra el temps necessari per truncar 50 elements.

13. Webpack

motxilla web

Webpack és una eina moderna de JavaScript que serveix com a agrupador de mòduls estàtics. Es fonamentalment reuneix els recursos i recursos de l’aplicació, mantenint el codi net. Més tard es poden carregar els mateixos actius després de reduir-los ajudant-vos a estalviar temps de càrrega.

Aquesta eina analitza les dependències de la vostra aplicació per crear un gràfic de dependència interna. Aquest gràfic de dependència mapeja tots els actius que depèn del vostre projecte per generar paquets per a diverses versions de l’aplicació. Aquí hi ha un començant guia per a Webpack.

14. LitElement

LitElement és una altra biblioteca JavaScript desenvolupada per Google per permetre als desenvolupadors crear pàgines web senzilles. Va començar com el Biblioteca de polímer, i ara s’ha convertit en un nou projecte. L’objectiu de LitElement és permetre als desenvolupadors crear components ràpids, lleugers i reutilitzables per a la web.

Tot element web que creeu amb LitElement segueix el següent Estàndards de components web. Per tant, els vostres components s’integraran fàcilment amb qualsevol altre marc. LitElement us permet personalitzar també els elements. Els components web de LitElement funcionen amb tots els navegadors web principals.

També us pot interessar aquests articles:

  • Les millors plantilles de tauler d’administració angulars

Pensaments finals sobre les millors biblioteques JavaScript

En aquesta publicació, explorem les millors biblioteques i marcs de JavaScript que ho proveu el 2020.

Primer hem comentat les millors biblioteques JavaScript que podeu utilitzar per crear aplicacions front-end completes. A continuació, vam examinar diverses biblioteques que proporcionen components web reutilitzables llestos per utilitzar per ajudar a un desenvolupament ràpid. Finalment, vam passar a les eines i plugins que resolen problemes específics per als desenvolupadors, com ara agrupament, visualització, depuració i compilació.

Quina és la vostra biblioteca favorita de JavaScript? No dubteu a compartir els comentaris a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map