12 najboljih biltena o tehnologiji na koje se možete pretplatiti do 2020. godine

12 najboljih biltena o tehnologiji na koje se možete pretplatiti do 2020. godine

12 najboljih biltena o tehnologiji na koje se možete pretplatiti do 2020. godine
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Najbolji tehnički listovi


Tražite li najbolje tehnološke biltene za pretplatu na 2020. godinu? Tempo tehnološkog razvoja može učiniti vrlo teškim da budete u tijeku (kao i dugotrajni). Bacite ogromne količine izvrsnog sadržaja koji se proizvode svaki dan i zaista se možete boriti da budete u toku sa svim. Zbog toga se kurirano glasilo vraća i sada je tako popularno!

Sam koncept je prilično jednostavan – kurirani bilteni samo su e-poruke koje sadrže izbor popularnog, zanimljivog ili vrijednog sadržaja. Mnogi od najboljih tehnoloških biltena vani pomoći će vam da odvojite pšenicu od nasada, a istovremeno će vam uštedjeti dragocjene sate (odmah skratite vrijeme pretraživanja i skeniranja).

Imajući to u vidu, sastavili smo sljedeći popis 12 najboljih tehnoloških biltena (i biltena o web kulturi). Teme obuhvaćene u njima kreću se od A.I., pa sve do smrti bloganja (opet!).

Neki od biltena daju sažetke, dok drugi detaljno pregledavaju pojedine teme.

Jedan primjetan primjer čak vas vodi i izvan mjehura Valley kako biste vidjeli što se događa u tehnici u manje zastupljenim područjima svijeta.

Provjerimo ih (bez određenog naloga):

Najbolji tehnološki bilteni koje treba provjeriti u 2020. godini

1. Bizarro Devs

bizzarodevs

Želite li ostati hladni bez previše napornog rada? Odgovor na bilten Bizarro Devs. Kustos sa zanimanjem za web kulturu i WordPress. Smisao biltena je pronaći najslađe i (ponekad) opskurne veze koje će vam pomoći da varate svoj put za cool.

Vital: Besplatno. Objavljuje tjedno. Naći ćete popis fenomenalnih veza koje su ili promašili pronicljivi zaljubljenici u tehnologiju, ili će uskoro eksplodirati.

Kurirao tim na ThemeIsle (uključujući mene). Zaronimo duboko u ogromnim oceanima na mreži kako bismo pronašli cool veze. Nema teme kojoj nećemo dotaknuti kripto-valutu Doge podatkovne vizualizacije internetskih sekundi (ako dođete do kraja vizualizacije e-pošte, dobit ćete medalju). Ovaj bilten pomoći će vam da zaradite najviše lažnih reakcija u svom uredu.

2. Preuzimanje

preuzimanje

Koliko god izgledalo iznenađujuće, tehnološku sferu naseljava mnogo više od blogova WordPress o roditeljstvu, ili društveni mediji, ili Bitcoin. Srećom, pregled tehnologije MIT s tehnologije MIT može pružiti sjajan uvid u novi tehnološki svijet. Oznaka je doslovno "što se razvija u tehnologiji u nastajanju?"

Vital: Besplatno. Dostavlja se svakodnevno. Sadrži pregled načina na koji se nove tehnologije provode u divljini.

Kurirao ga je inovativni tim za pregled tehnologije MIT za pružanje ažurnih informacija o svijetu tehnologija u nastajanju. Kao rezultat toga, dobit ćete različite priče do onih koji se pojavljuju na web mjestu s vezama iz akademskih krugova i vijesti.

Ako želite biti na rubu tehnologije, tada je ovo najbolji bilten koji možete pronaći. Obećava da će vam dati "što se razvija u tehnologiji u nastajanju."

3. Tedium

dosada

Tedium je prvi bilten na ovom popisu koji se proteže i s pojmom kustosa i tehnologije. Ne pruža skup veza s Interneta, već nađe opskurnu priču i duboko se uvuče u nju. Priče su usredotočene na web i digitalnu kulturu, ali uzimaju duži prikaz s člancima o tome NES patrone i truljenje diska.

Vital: Besplatno. Dostavlja se dva puta tjedno. Detaljnije pogledajte jednu priču, a ne zbirku veza.

Službeno kustos Ernie Smith ShortFormBlog stvoriti zapis zanimljivih priča koje se izgube u informativnoj lavini. Ernie je nešto od arheologa web kulture s izraženim prilogom za priče koje bi se inače mogle zaboraviti. Izvrsni je članak i na temu pad bloganja (upozorenje spojlera: piše da je bloganje mrtvo … opet).

4. Eksponencijalni pogled

exponentialview

Još jedan na našoj listi najboljih tehnoloških biltena, Eksponencijalni pogled je kurirano glasilo usredotočeno posebno na eksponencijalne tehnologije. Kao rezultat toga, ovdje ćete pronaći mnoštvo informacija o budućnosti i njenom oblikovanju. Nakon standardnog kuriranog formata s popisima veza sa sveučilišta kao i sa vijestima, predstavlja sinopsis kako bi sve bilo malo lakše. Plus ima emojija.

Vital: Besplatne i plaćene verzije. Tjedni. Pronaći ćete informacije o tehnologijama za promjenu igara iz bliže budućnosti, ali i najbolje priče iz svijeta A.I., kripto valute i buduće medije da nabrojite nekoliko.

Kustos Azeem Azhar iz uredništva Harvard Business Review-a. Ulagač u tehnološke startapove s posebnim zanimanjem za A.I. Dolazi s lijepom stranom humora, a jedan od mojih najdražih dijelova je "Kratki ćevapčići na pametnim večerama izgledaju pametno."

5. Benediktin bilten

Benedikt

Iako emojiji nisu najvažniji dio biltena, ipak dodaju sjaj. Ovaj bilten ima i osobni dodir Bena Evansa iz tvrtke VC Andreeson Horowitz. Nadalje, ovo je najčešći citirani informativni bilten koji radi rundi.

Vital: Besplatno. Tjedno (nedjeljom). Izvrsna zbirka izvora vijesti i članaka na blogu koji su Benu učinili zanimljivim.

Kustos je Ben Evans. Kao jedno, ono se prilično usredotočuje na tehnologiju i nove promjene, ali ostaje široko u pogledu predmeta. Veliki popis najboljih stvari koje ćete pročitati o tehnici od društvenih medija do iOS-a.

6. wpMail.me

najbolji tehnološki bilteni br. 1: wpmail

Ovdje smo uključeni iz jednostavnog razloga što nam je WordPress. Imajući to na umu, predstavljamo wpMail.me kao zasigurno najbolji WordPress bilten dostupan u ovom trenutku.

Vital: Besplatno. Dostavlja se tjedno. Sadrži pregled važnih vijesti i članaka o WordPressu.

Kurirao je Cozmoslabs za pružanje jedinstvenog tjednog pregleda WordPress-a. Radi li ono što piše na limariji i još mnogo toga. Osim vijesti i članaka, postoje sjajne rubrike o temama, najbolji vodiči i sažetak od većine zanimljivi podcastovi i videozapisi koji lebde oko WordPress svijeta.

Obavezno za ljubitelje WordPressa.

7. Gusta otkrića

densediscovery

Najbolje tehničke biltene imaju pametna imena. Nisu samo riječ o imenu … informacijama u Bilten o gustim otkrićima vrlo je široka za jedan bilten. Posebno uživam u vizualnom aspektu ovog biltena s njegovim posvećenim odjeljkom Estetski ugodan.

Vital: Besplatno. Tjedni. Uz kombinaciju zgodnih web lokacija, nevjerojatnih alata za kućanstvo, ovdje ima za svakoga ponešto.

Kustos je podružnica Kai iz Melbourna i Berlina. Svakog tjedna ovaj bilten donosi vam zanimljive članke uz pronicljive Tweelove i GIF-ove tjedna. U svakom broju nalazi se i sjajni alat, proizvodi i knjige.

8. TLDR

TLDR je informativni bilten s zanimljivim pričama u malim porcijama
Ovo je osnovni bilten za zaljubljenike u tehnologiju. Nadalje, to je jedan od najboljih biltena o tehnologiji koji se nalazi na mojoj listi s obaveznim otvaranjem. Ne samo da je bilten jednostavan za čitanje, već je zajedno s nevjerojatnim popisom vijesti, alata i vrhunskih tehničkih veza. Sve veze dolaze s TLDR-om ako ste jednostavno previše zauzeti za dugo čitanje.

Vital: Besplatno. Dnevno. Širok popis veza od startapa do alata i produktivnosti. "Bajt veličine" verzije najvažnijih priča koje će vas držati u petlji.

Izvrsno ako tražite brzi način da pratite sve dnevne vijesti, a da se ne zasmete. Svaki dnevni bilten trebao bi biti postavljen ovako jer vam daje suštinu najnovijih zbivanja bez žrtvovanja previše detalja.

9. Uvezi AI

Uvezi AI

A. I. je trenutno dominantna tehnologija u nastajanju, tako da iz tog razloga imamo još jedan newsletter s jakim A.I. usredotočenost. To je zato što svi znamo da je sljedeći vladari zemlje bit će A.I. Dakle, pretplatite se na ovaj i ostanite ispred igre.

Vital: Besplatno. Tjedni. Uz najnovije istraživanje u industriji, ćaskanje i vijesti.

Kustosio Jack Clark službeno iz ZDNet-a, Registra i Bloomberga (sada više od OpenAI House of Elon).

10. Sidebar.io

sidebar

Jedna od stvari koju očekujemo od najboljih tehnoloških biltena jest da nam pomognu u pronalaženju novih zgodnih stvari s kojima ćemo se igrati, a ovdje dolazi na red Sidebar.io. Web dizajneri nisu mogli pronaći bolji ili sažeti bilten. Iako se povremeno može naći poveznica izvan glavnog fokusa, ovaj je bilten prije svega zanimljiv UI dizajnerima, CSSersima, tipografima i tako dalje.

Vital: Besplatno. Dnevno. Samo pet najboljih veza u vezi s web dizajnom.

Kustos Sacha Greif uz pomoć korisnika. Sviđa mi se činjenica da možete lako poslati linkove na razmatranje. Svidjet će vam se da je kratak – Sidebar.io uključuje samo pet veza dnevno. Kao rezultat, ovo je lijep bilten s izvrsnim pristupom usredotočenim na korisnike. Naći ćete cool nove aplikacije, članke i resurse o dizajnu sučelja, tipografiji, CSS-u, istraživanju korisnika i svim ostalim aspektima dizajna..

11. Master WP

masterwp

Još jedan vrlo poseban bilten o svim stvarima WordPress-a. Master WP započeo je 2017. godine, a dosad je objavljeno samo oko 50 izdanja. Ta vuka do … Ljubitelji WordPressa moraju uskočiti na ovaj kako bi ostali aktualni, ali i stekli uvid izvan WordPress mjehurića.

Vital: Besplatno. Tjedni. Pet veza sa sinopsisom kustosa.

Kurirali su WordPress profesionalci Alex Denning i Ben Gillbanks. Svako izdanje pruža usku i urednu sinopsis od pet veza. Sviđa mi se članak sinopsis jer nadopunjava moju lijenost. Osjećam da još uvijek imam okus nečeg sjajnog. Ne samo da ćete dobiti najveće vijesti o WordPressu, već ćete dobiti i priče o novim aplikacijama, web lokacijama u nastajanju i još mnogo toga. Nevjerojatna količina raznolikosti u samo pet veza.

12. Ostale doline

othervalleys

Ovo je jedan od najboljih informativnih biltena koji vam širi vidike na mnogo načina. Ostale doline su oko svijeta izvan Silicijske doline, gdje nevjerojatni poduzetnički poslovi i kreativni projekti uspijevaju iako nisu u središtu pozornosti..

Vital: Besplatno. Tjedni. Sjajne priče podržane vezama.

Kurirao Anjali Ramachandran na popis veza s detaljnim sinopsisima kako bi ilustrirao rastuću tehnološku scenu izvan uobičajenog ekosustava. Velik fokus na Indiju i azijski kontinent, ali sadrži i priče o inovacijama iz cijele Afrike i Europe. Na sličan se način također nevjerojatno usredotočuje na žene tehnike.

Dakle, ovo je moj popis najboljih informativnih biltena na koje se možete pretplatiti 2020. Oni prilično pokrivaju svaki aspekt tehnološkog sektora, a još uvijek vam pružaju dovoljno vremena za dodatnu kavu.

Jesam li propustila nešto što voliš? U komentarima navedite imena i poveznice kako bih ih mogao provjeriti.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector