WordPress -huoltoyritys vs. DIY – ovatko WordPress -huoltopalvelut rahan arvoisia?

TL; DR: Kyllä, WordPress-ylläpitoyrityksen palkkaaminen on järkevää, ei kaikille.


WordPress-ylläpito on yksi niistä aiheista, joissa ihmiset jaetaan yleensä kahteen ryhmään: Jotkut ihmiset seisovat sellaisten palvelujen takana koko sydämestä, kun taas toiset saavat kaikki "Voin huolehtia sivustoni omistamisesta!" siitä.

Joten mitä antaa? Onko WordPress-ylläpitoyrityksen palkkaamisella todella järkeä? Ja jos on, kenelle… vain asiakassivustoilla työskentelevät kehittäjät tai ehkä myös ihmiset, jotka ylläpitävät omia sivustojaan?

Ja mikä tärkeintä, miksi puhumme edes tästä?

Kaikki alkoi muutama kuukausi sitten, kun WP Team Support -niminen yritys otti meihin yhteyttä mahdollisesta kirjallisesta ylennyksestä. Mutta sen sijaan, että julkaistaan ​​vain klassinen mainos, kuten, "hei, he ovat hienoja, katso heidät!" olemme päättäneet, että syvällinen tarkastelu WordPress-ylläpitopalvelujen koko aiheeseen tuo paljon enemmän arvoa. Erityisesti halusimme selvittää, onko WordPress-ylläpitoyrityksen palkkaamisella järkeä todellisessa maailmassa – ihmisille, jotka tarvitsevat vain huolehtia yhdestä tai useammasta sivustosta.

Tässä on seuraus tästä:

WordPress-huoltoyritys vs DIY

Mikä on WordPress-ylläpito?

Joten ensinnäkin, ensisijainen vastaväite, joka kohdistuu kovien käteisvarojen käyttämiseen WordPressin ylläpitoon, on se, että heidän mielestään pystytään tekemään nämä asiat itse, ja että kaiken tämä ei edes vie niin paljon aikaa.

Ei ole kuin etsin mitään määritelmää, mutta WordPress-ylläpito näyttää minusta kuin koko joukko toiminta (tai "askareita"), jotka sinun on pidettävä huolta säännöllisesti, jotta sivustosi toimii hyvällä terveydellä.

Tässä on tyyppisiä tehtäviä, joita voidaan pitää osana jatkuvaa WordPress-ylläpitoa:

 • päivitykset: WordPress-ydinpäivitykset, laajennuspäivitykset, teemapäivitykset. Tämä on avaintekijä kaikissa WordPress-ylläpitotoimissa, koska päivittämättä jättäminen on yksi tärkeimmistä syistä, miksi verkkosivustoja hakkeroidaan.
 • varmuuskopiot: tietokanta ja tiedostot. Ja varmista myös, että sinulla olevat varmuuskopiot toimivat. Se on oikeasti raportoitu että noin 76 prosenttia WordPressin käyttäjistä ei käytä mitään varmuuskopiolaajennusta, joten varmuuskopioinnin merkitys ei ole.
 • turvallisuus: skannaukset, haittaohjelmien tarkistukset, turvallisuuden valvonta yleensä.
 • Päällä seuranta.
 • Suorituskyvyn optimointi: Varmista, että sivusto toimii nopeasti.
 • Kommentoi roskapostia käsittely.
 • Palvelimiin liittyvä ylläpito: kaikki mitä tavallisesti teet cPanelissa.
 • SEO: pitää huolta sivustosi sisäinen rakenne helpottaa sijoitusta.
 • Ongelmien muut sekalaiset asiat heti kun ne tulevat.

Ei ole väliä kuinka luet tätä luetteloa, tämä on paljon tavaraa!

Ja kyllä, voit automatisoida osan siitä, mutta silti mielessäsi on paljon kohteita, ja jokainen niistä voi mennä huonoon syystä tai toisesta. Vielä pahempaa, se on paljon, kun kyse on yhdestä sivustosta … ja mitä jos sinulla on viisi niistä.

Mutta okei, älä päästä eteenpäin itsestämme. Yritämme sen sijaan yrittää hajottaa tämä yksi kerrallaan ja tutkia kuinka paljon vaivaa nämä toiminnot ovat:

1. Automation

Joten ensimmäinen asia, jonka voimme tehdä erilaisten WordPress-ylläpitotehtävien helpottamiseksi, on automatisoida niin paljon kuin pystymme.

a) Päivitykset

Niitä on helppo automatisoida suurimmaksi osaksi, mutta se ei myöskään ole niin mustavalkoinen asia.

Kun kyse on WordPress-koodin päivityksistä, se voidaan asettaa helposti joidenkin wp-config.php-merkintöjen avulla (miten).

Plugin- ja teemapäivitykset voidaan asettaa samalla tavalla, mutta en henkilökohtaisesti ole niin vakuuttunut, että sinun pitäisi hyödyntää sitä.

Ehkä se on vain minun viila, mutta en yleensä päivitä laajennuksia tai teemoja heti. Teemaani suhteen en päivitä sitä ollenkaan, ennen kuin olen täysin varma, että mikään mukautuksista ei katoa päivityksen jälkeen ja että sivusto ei aio hämmentyä jollain muulla tavalla.

Lisäosien osalta haluan odottaa muutama päivä ennen kuin painan päivityspainiketta. Syy, miksi teen niin, että jotkut viat liukuvat toisinaan halkeamien läpi aiheuttaen sivuston kaatumisen. Joten perustelut ovat, että jos odotan pari päivää, tarpeeksi ihmisiä on jo ilmoittanut ongelmasta. Jos et ole huolissasi sellaisista asioista, voit aina käyttää tämä laajennus. Se on melko kätevä ja antaa sinulle paljon valinnanvaraa sivustosi päivityksen suhteen.

b) Varmuuskopiot

Tämä on luultavasti tärkein asia, jonka sinun pitäisi automatisoida sivustosi päivittäisessä elämässä.

Tässä vaiheessa voit käyttää sekä ilmaisia ​​että maksettuja varmuuskopioratkaisuja, ja ne kaikki toimivat melko hyvin. Vielä on kuitenkin vastuulla varmistaa, että varmuuskopiot toimivat ja että niitä voidaan käyttää sivustosi palauttamiseen.

Toisaalta tärkein hyöty, jonka saat WordPress-ylläpitoyrityksen kanssa työskennellessäsi varmuuskopioiden suhteen, on se, että he ovat vastuussa siitä, että nämä varmuuskopiot toimivat.

Mutta kaiken kaikkiaan, varmuuskopiointi on jotain, jonka voit automatisoida myös itse … ja useilla sivustoilla … ja jopa ilmaiseksi. Jos et ole vielä valinnut varmuuskopioratkaisuasi, tässä on vertailu.

c) Turvallisuus

On olemassa laajennuksia, kuten Wordfence, iThemes Security, Sucuri, ja ne antavat sinulle jonkin verran puoliautomaatioa tietoturva-alueella.

Sanon puoliautomaatio, koska ellet ole halukas käyttämään rahaa, silti sinun on tehtävä päätös aina, kun nämä laajennukset löytävät ongelmia.

Toisaalta WordPress-huoltoyritys voi tarjota sinulle samanlaisen mielenrauhan turvallisuuden kannalta. Ainoa haittapuoli on kuitenkin se, että et tiedä paljoa kyseisen turvallisuuspalvelun laadusta yleisesti. Toisin sanoen tiedän, että jos maksan Sucurille huolta sivustoltasi, saan yhden markkinoiden parhaista turvallisuuspalveluista. En tiedä, saanko saman WordPressin ylläpitoyritykseltä X. Mutta jälleen kerran, että Sucuri-palvelu ei ole halvin asia siellä. Alkaen lähes 200 dollaria / vuosi, se ei todellakaan ole helppo päätös tehdä vain siitä, että sivustosi turvallisuudesta huolehditaan.

d) Uptime

Uptime-tarkkailu voidaan automatisoida kokonaan näinä päivinä ilmaiseksi. UptimeRobot antaa sinulle 50 näyttöä, jotka tarkistetaan esimerkiksi joka viides minuutti.

Tietenkin sinun on vielä tehtävä jotain, jos sivusto on alhaalla.

e) Suorituskyky

WordPress-sivustosi suorituskyky on jotain, jota voit parantaa tekemällä erilaisia ​​parannuksia ja hyödyntämällä joitain välimuistilähetyksiä..

Mutta suurimmaksi osaksi sitä ei voida oikeasti automatisoida kokonaan.

Jos säästät paljon aikaa, saat jonkun käsittelemään tätä sinulle ja suosittelemaan tiettyjä korjauksia tai jopa tekemään niitä – kuten huoltoyritys..

f) Roskapostia

Roskapostit ovat kaikkien suosikki aihe, eikö niin? Voit joka tapauksessa saada sen käsittelemään automaattisesti Akismetin kaltaisten asioiden kautta.

g) Palvelimen jutut

Palvelimiin liittyvä ylläpito ei ole asia, jota voit automatisoida.

h) SEO

Tässä oleva automaatio laskee periaatteessa kuinka syvästi haluat päästä SEO-aiheeseen. Siellä on Yoast SEO -laajennus ja kuorma muita, mutta suurimmaksi osaksi sivustosi optimointitaso riippuu siitä, miten aiot luoda uutta sisältöä säännöllisesti. Ei paljon, mitä voidaan automatisoida täällä.

Ja viimeiseksi ratkaiseminen muut sekalaiset asiat koska niitä ei voida automatisoida määritelmän mukaan.

Kun kaikki edellä oleva otetaan huomioon, meillä on seuraava taulukko:

Voidaan automatisoida ilmaiseksi?Joo
Kyllä ei
Ei
päivityksetturvallisuusSuorituskyvyn optimointi
varmuuskopiotSEOPalvelimiin liittyvä ylläpito
Päällä seurantaMuiden sekalaisten asioiden ratkaiseminen
roskapostin

Voit lukea tämän seuraavasti:

 • Riskittäisin sanoa, että kaikki, joka voidaan automatisoida ilmaiseksi, ei ole tarpeeksi hyvä myyntikohta, joka vakuuttaa minut ostamaan WordPress-ylläpitopalvelun. Toisin sanoen nämä jutut voidaan jättää huomiotta.
 • Kaiken, jota ei voida automatisoida ilmaiseksi, tulisi olla huomioon otettava tekijä.

2. Kuinka aikaa vievä sivuston ylläpitäminen on

Jos et voi automatisoida jotain, joudut joko käsittelemään sitä käsin tai jättämään sen kokonaan huomaamatta. Ja huomiotta jättäminen ei ole aina paras pelisuunnitelma.

Tässä on karkea arvio tarvittavasta ajasta:

 • turvallisuus: Laajennuksen asentaminen etsimään asioita sinulle on yksi asia, mutta sinun on myös tutkittava raportit ja päätettävä, onko jotain tehtävä vähintään kerran viikossa..
 • Suorituskyvyn optimointi: Tätä on vaikea arvioida, koska sivustosi suorituskyky voi heikentyä satunnaisesti mistä tahansa syystä (palvelimeen liittyvä, uusi laajennus liittyvä, jokin kolmannen osapuolen integraatio-roisto jne.), Ja se saattaa vaatia enemmän tai vähemmän työtä sinä säännöllisesti. Aluksi voit asentaa GTmetrix-laajennus seurataksesi suorituskykyäsi puolestasi, mutta se vie silti jonkin aikaa ainakin kuukausittain katsellaksesi kaavioita ja päättääksesi mitä voit tehdä asioiden parantamiseksi.
 • SEO: tämä vaatii jatkuvaa työtä sinulta riippumatta siitä, työskenteletkö WordPress-ylläpitoyrityksen kanssa vai et. Koska kyse ei ole mustavalkoisesta asiasta ja jokaisella on oma käsitys siitä, kuinka paljon SEO työtä on tehtävä jokaiselle viestille, ohitetaan tämä vain täällä.
 • Ongelmien muut sekalaiset asiat: ei tapa arvioida.

Edellä esitetty huomioon ottaen mielestäni on kohtuullista arvioida, että sivustosi ylläpitäminen maksaa sinulle vähintään tunnin joka viikko – jos käsittelet vain vähimmäismäärää, tai paljon muuta, jos todella haluat päästä asioiden pohjaan.

Kysy itseltäsi, onko voit ansaita enemmän rahaa huoltotuntien aikana verrattuna siihen, mitä maksaa sinulle WordPress-kunnossapitoyrityksen palkkaaminen. Tai voitko osaltaan vaikuttaa sivuston kasvuun jollain muulla tavalla, jos sinun ei tarvitse itse suorittaa ylläpitoa.

3. Mitkä ovat asiat, joita et todennäköisesti tee yksin

Selaillessani kourallisen suosittujen WordPress-ylläpitoyritysten tarjouksia, huomasin myös, että ne tarjoavat joitain palveluita, joita et koskaan tee itse, jos ylläpidät omaa verkkosivustoasi..

 • Esimerkiksi, jopa kun päivität verkkosivustoasi – ydin, laajennukset, teema – jos teet sen manuaalisesti, kuinka usein luot lisävarmuuskopioita ennen päivityksiä ja niiden jälkeen? (Vain jos päivitys hämmentää jotain ja sinun täytyy palata heti.)
  • Ja jos päivitykset tapahtuvat automaattisesti, onko sinulla asioita asetettu siten, että näitä ylimääräisiä varmuuskopioita luodaan? Luultavasti ei.
 • Pidätkö myös varmuuskopiosi ulkopuolella?
 • Seuraatko verkkosivustosi näyttämistä kaikki suositut laitteet?
 • Mikä on reaktioaika oman sivustosi ylläpitämisessä? Heräätkö keskellä yötä, kun saat ilmoituksen, että sivusto on alhaalla? Tai odotatko aamuun, jolloin sivustosi saattaa olla jo offline-tilassa vähintään kuusi tuntia?
 • Jos tietoturvatarkastus paljastaa joitain haittaohjelmia, tiedätkö kuinka poistaa ne? Tarkoitan, että minun ei tarvitse tutkia ongelmaa Googlessa muutama tunti.
 • Luodatko itse huoltoraportteja? Tiedät, arkin, jossa voit nähdä kaiken tekemäsi jne.
 • Ja viimeiseksi, jotain, joka liittyy tässä jonkin verran, entä jos tarvitset WordPress-apua – onko sinulla ketään, josta voit ottaa yhteyttä asiasta? En puhu puhdasta hosting-ongelmasta tai muusta, vaan joku, jonka voit kysyä mistä tahansa WordPress-aiheisesta.

Kaikki Suurin osa yllä olevista on asioita, jotka hyvä WordPress -huoltoyritys tekee (riippuen siitä, kuka valitset). Ja mielestäni juuri nämä saattavat olla todellisia tärkeimpiä etuja tällaisten palveluiden tilaamisesta.

Minulle henkilökohtaisesti ehdoton pääasiallinen hyöty on reaktioaika. Se tietää, että kun jotain on tehtävä, se todennäköisesti alkaa saada aikaan heti, ei kun herään ja laitan asiat liikkeelle.

4. Mikä voi mennä pieleen, jos et ylläpidä sivustoasi

Okei, joten yllä on kaikkea sellaista, josta tiedämme, että meidän on pidettävä huolta, mutta emme aina pääse siihen, että teemme sen todella. Hei, se on vain elämää …

Joten mitä voi mennä pieleen, jos laiminlyöd WordPress-ylläpidon? Huomaa: tämä on jonkin verran tapa arvioida, onko meidän ensin suoritettava kunnossapito.

Tässä on iso kolme, enemmän tai vähemmän:

a) Sinut hakkeroidaan

Wordfencen mukaan kaikkein hyökättyimmät asiat WordPressissä ovat: haavoittuvuudet PHP-koodissa (ydin, laajennukset, teemat), kirjautumissivut, samassa palvelimessa ylläpidetyt vanhemmat sovellukset, konfigurointitiedostot ja itse web-palvelin. "Miksi kukaan hakkeroisi verkkosivustoni? Ei ole niin, että siitä riippuu kansallinen turvallisuus." oikea?

No, kuten käy ilmi, hakkerit eivät todellakaan vie niin paljon aikaa valitsemalla sivustoja, joita he hakkeroivat (ellet ole valtava tuotemerkki). Useimmiten hyökkäykset perustuvat haavoittuvuuksiin, eivät verkkosivustoihin. Tarkoittaa, että hyökkääjä ei valitse tavoitetta ja yrittää sitten löytää tietä, vaan poimii tunnetun haavoittuvuuden ja yrittää sitten löytää kaikki verkkosivustot, joita voidaan hyökätä sen kanssa. Tässä valossa jokaisen tavoite, riippumatta siitä kuinka iso tai pieni. Ja sivustosi ylläpitämättä jättäminen on ensimmäinen askel uhriin tullessa.

b) Menetät tiedot

Tietojen menetys on usein jopa huonompi kuin verkkosivustosi hakkerointi. Jos sinulla ei ole luotettavaa (ja toimivaa) varmuuskopiota paikallaan, olet vaarassa paitsi sivuston lisäksi kenties koko yrityksesi. Ja se ei vie paljon. Esimerkiksi palvelimen toimintahäiriö, välimuistiongelma, oman tietokoneesi virus – sellainen, jolla käytät pääkäyttäjäsi sivustoosi, ja luultavasti lukemattomia muita syitä.

c) Menetät SEO

Sanoin, että tietojen menetys on pahin? Raaputa, että jos luotat Googlen saapuvaan liikenteeseen, sijoituksesi pudottaminen voi olla vielä huonompi. Google rankaisee tartunnan saaneita sivustoja ankarasti.

Ja valitettavasti Google on melko hyvä havaitsemaan tällaisia ​​ongelmia. Sanon valitettavasti, koska se tarkoittaa usein, että jos et tee mitään huoltoa, Google ilmoittaa sinulle sivustosi hakkeroinnista. Ja siinä vaiheessa on liian myöhäistä. Voit päätyä mustalle listalle – kävijät näkevät seuraavan kaltaisen ruudun yrittäessään käydä sivustossasi:

haittaohjelma haitallinen sivusto

Kumpikaan edellä mainituista kolmesta ei ole erityisen hauskaa kokemusta, mutta tietyn WordPress-ylläpidon avulla voit välttää ne kaikki.

Joten, kysymyksestä tulee:

"Onko WordPress-ylläpitoyritys sen arvoinen minulle?"

Päivän lopussa WordPress-ylläpito on jotain mitä sinun on ehdottomasti pitänyt huolta.

Joten on kaksi tapaa nukkua paremmin yöllä ja pitää valppaana silmällä sivustoltasi samanaikaisesti:

 • huolehtia siitä itse,
 • palkkaamalla ammattimaisen yrityksen tekemään sen puolestasi.

Ei yllätys toistaiseksi.

Me kaikki tiedämme, mitkä ovat sivustosi ylläpidon haitat, jos teet sen yksin. Tarkoitan, riippumatta siitä, kuinka laitamme sen, se vie aikaa. Sinun on aseistuttava kärsivällisyydellä, aikaa, koulutettava (jatkuvasti), ja – yllättäen – tarvitset myös rahaa.

Huoneen norsu on seuraava: täällä on mainittu monia palveluita ja työkaluja – työkaluja, jotka tekevät WordPress-ylläpidosta mahdollisia käsitellessään sitä itse – ja iso kappale niistä maksetaan, jos haluat saada täydet edut. Nämä määrät lasketaan yhteen.

Esimerkiksi Sucurin premium-versio alkaa hinnasta 199 dollaria vuodessa, se on vain turvallisuus. Entä sitten BlogVault-palvelun premium-varmuuskopiot, jotka ovat vielä 108 dollaria vuodessa. Ja niin edelleen. Joten miksi et pudota kaikkia näitä lisätyökaluja ja maksa sen sijaan yksi maksu yhdestä WordPress-ylläpitoyrityksestä? En aio todeta, että se on täydellinen ratkaisu kaikille, mutta jos laskuri laskee, alat nähdä vetoomuksen.

Jos haluat yöpyä ilmaisten työkalujen kanssa, jäähdytä. Entä jos sinun on ylläpidettävä useita verkkosivustoja – ei vain yhtä. Sitten sen hoitamiseksi tarvittava aikainvestointi moninkertaistuu… ja niin edelleen, ja niin edelleen.

Joka tapauksessa. Kuten edellä mainitsin, tärkein myyntikohta ja tärkein hyöty minun mielestäni on reaktioaika. Jos asiat menee pieleen, mistä syystä tahansa, ongelma on tarkoitus tutkia heti, jos työskentelet hyvän WordPress-ylläpitoyrityksen kanssa.

Ja siitä, ovatko tällaiset yritykset oikeita kaikille, sanoisin tämän:

Yleensä WordPress-ylläpito on jotain, jonka täytyy tapahtua jotenkin useimmissa verkkosivustoissa. Jos sinulla ei ole budjettia, mutta sinulla on aikaa, voit tehdä suurimman osan perustiedoista itse, ja sinun pitäisi olla hyvä.

Joissakin todella erityisissä tapauksissa, kuten henkilökohtaisessa blogissa tai sivustosta, josta et paljon välitä, tai sivustossa, joka ei ansaitse rahaa suoraan tai epäsuorasti, huoltotöitä voidaan todennäköisesti jättää kokonaan.

Kaikissa kaupallisissa verkkosivustoprojekteissa, kuten verkkokaupassa tai yrityssivustoissa, työskentely huoltoyrityksen kanssa on kuitenkin erittäin hyvä idea. Sinun tulisi myös harkita kumppanuutta yhden kanssa, jos olet kehittäjä ja haluat, että asiakkaidesi sivustot hoidetaan.

Ja se on, vaikka sinulla olisi tietoa ja kokemusta tarjota joitain huoltopalveluita itse. Hyvä yritys kattaa koko joukon tehtäviä sinulle yhdessä paketissa, ja puhumme ihmisistä, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan tällaisia ​​palveluita.

Joten mitä se tulee sinulle? WordPress-huoltoyritys tai DIY?

Jos se on entinen, tässä on joitain erityisiä yrityksiä, joihin voit tutkia:

Parhaat WordPress-ylläpitopalvelut markkinoilla

WP-puskurit

WP-puskurit

WP Buffs on yritys, joka ei vain auta sinua WordPress-ylläpidossa, vaan voi myös tuottaa tuloja tulemalla white-label-kumppaniksi.

Hanki ohjeita sivustosi terveyteen jotain niin yksinkertaista kuin nopeuden optimointi yhtä monimutkaiseksi kuin mukautettu toiminto. Ne tarjoavat myös sivuston ylläpidon white label -kumppaneille, mikä on pohjimmiltaan WordPress-tuen ulkoistamista.

Lisäksi heillä on WPMRR videokurssi, jota voit käyttää myymällä heidän ylläpitopaketin blogissa ja parantamaan kokonaistuloja. Buff-tiimi on etäpohjainen, jolloin he voivat tarjota nopean, ympärivuorokautisen tuen.

Hinnoitteluvaihtoehdot:

WP Buffen hinnoittelu

Mitä saat:

 • Verkkosivun optimointi
 • palkkio iThemes-suojaus plugin mukana
 • 24/7 käyttöaikavalvonta
 • Viikoittainen teema & plugin-päivitykset
 • Ympärivuorokautinen verkkosivustojen muokkaus
 • mobile & tabletin optimointi
 • Päivittäiset pilvivarmuuskopiot
 • Ensisijainen ja hätätuki
 • Lisätoimintojen ohje

WordPress-huoltoyritys # 1: WP-tiimin tuki

WP-ryhmän tuki

⚠️ Näyttää siltä, ​​että WP Team Support on lopettanut palveluidensa tarjoamisen.

WP-ryhmän tuki on yksi edullisimmista WordPress-ylläpitoyrityksistä siellä, mikä on vaikuttava, koska ne tarjoavat todella laajan valikoiman palveluita.

He voivat hoitaa varmuuskopiosi, tietoturvasi, sivustosi suorituskyvyn, käyttöaikavalvonnan ja paljon muuta. Ne tarjoavat myös muita yksipuolisia palveluita WordPressin ympärillä. Nautin täällä erityisen siitä, että saat pääsyä ammatilliseen tukeen (riippumatta siitä, mikä ongelma sinulla voi olla) ja että he voivat käsitellä jopa tehtäviä, kuten sivuston siirtämistä, jos tarvitset sitä koskaan..

Lisäksi, jos olet uusi käyttäjä, saat 30 minuuttia ilmaista ammatillista apua.

Hinnoitteluvaihtoehdot:

poistettu.

Mitä saat:

 • Pilvivarmuuskopiot
 • Suorituskyvyn optimointi
 • SEO-optimointi
 • Suojauksen optimointi
 • Tietokannan optimointi
 • Henkilökohtainen asiantuntijatuki
 • Yhteensopivuuden tuki
 • 24/7 seuranta
 • Haittaohjelmien poisto
 • Sivustojen siirto
 • Täydelliset WordPress-päivitykset
 • Päällä seuranta
 • Kuukausittaiset raportit

Maintainn

Maintainn

Toinen hieno palvelu, joka auttaa pitämään sivustosi tuoreena ja terveenä. Kuukausimaksulla saat suojan monilla aloilla: kehitys, turvallisuus, sivuston päivitykset, asiantuntijatuki ja paljon muuta.

Koska Maintainn on yksi suosituimmista WordPress-ylläpitoyrityksistä, se on WordPress-ammattilaisten muodostama tiimi, joka seuraa sivustosi jatkuvasti, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä. Tekninen tuki on saatavana viisi päivää viikossa, mutta aina on joku, joka vastaa puheluusi, jos tarvitset apua milloin tahansa.

Hinnoitteluvaihtoehdot:

Maintainn hinnoittelu

Mitä saat:

 • 24/7 turvavalvonta
 • Päivittäiset ulkopuoliset varmuuskopiot
 • Viikoittaiset päivitykset WordPress-ytimeen
 • Teema- ja laajennuspäivitykset
 • Mukautettu kehitys
 • Ammattitaitoinen, omistautunut tuki
 • Tietojen siirrot
 • Verkkosivuston lavastus

WP-sivuston hoito

WP-sivuston hoito

WP Site Care on ollut tunnettu yritys näillä markkinoilla jo pitkään. Ne tarjoavat valikoiman palveluita, jotka liittyvät erityisesti sivustosi takaosaan tapahtuvaan, joten sinun ei tarvitse kadottaa keskittymistä ja huomiosi oikeasta työstäsi.

Avaintekijä heidän tarjouksessaan on WordPress-tuki, mutta heillä on myös tietoturvavalvonta, varmuuskopiot, suorituskyvyn optimointi ja muut palvelut WordPress-ylläpidon käsittelemiseksi.

Bonus, saat myös sen, mitä he kutsuvat Walkie Talkie -ominaisuukseksi suoraan kojelautaan – voit ottaa yhteyttä joukkueeseen heti kiireellisiä pyyntöjä varten.

Hinnoitteluvaihtoehdot:

WP Site Care -hinnoittelu

Mitä saat:

 • 24/7 turvavalvonta
 • Päivittäiset pilvivarmuuskopiot
 • Ylläpito WordPress-päivitykset
 • Ammattikoulutusvideot
 • Reaaliaikainen toiminnan seuranta
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Radiopuhelin

WP ylläpitäjä

WP ylläpitäjä

Ainoa luettelossa oleva palvelu, jolla on yksi suunnitelma, hintaan 99 dollaria kuukaudessa. Tiimissä on vain kolme ihmistä, mutta he tietävät varmasti kuinka hoitaa työnsä.

WP Maintainer pitää asiat yksinkertaisina: valittavissa olevia tasoja ei ole, vain yksi suunnitelma, joka sopii kaikille – sisältää kaikki heidän WordPress-ylläpitopalvelut. Lisämyymälöitä voi ostaa myös erikseen (joiden hinta riippuu ajasta, jonka kehittäjät viettävät ongelmasi korjaamiseen).

Hinnoitteluvaihtoehdot:

WP Maintainer hinnoittelu

Mitä saat:

 • WordPress-, teema- ja laajennuspäivitykset
 • Ajoitetut sivuston varmuuskopiot
 • Turvallisuuden seuranta ja puhdistaminen Sucurin kautta
 • Kuukausittaiset sivuston mukautukset (lisämaksut)
 • Ilmainen WordPress-siirto
 • Kuukausittainen tuki
 • Ennakkohuolto

Hyvät ja huonot puolet

Joten taas, mitä siitä tulee sinulle? WordPress-huoltoyritys tai DIY?

Jos et ole vieläkään varma, katso nopeasti näitä perusedellytyksiä ja haittoja työskennellessäsi WordPress-huoltoyrityksen kanssa:

Hyödyt

 • Mielenrauha.
 • Yksi palveluntarjoaja / yritys hoitaa WordPress-ylläpidon useita näkökohtia.
 • Aika. Kuten vuonna, sinun ei tarvitse viettää itse sivuston ylläpitämistä.
 • Joku ottaa yhteyttä, jos jotain tapahtuu.

�� Miinukset

 • Se maksaa vähintään 49 dollaria / kuukausi = 588 dollaria / vuosi.
 • Annat kolmannen osapuolen hallita verkkosivustoasi.

Okei, tässä otamme huomioon WordPress-ylläpidon tärkeyden ja kannattaako palkata yritys hoitamaan se sinulle tai tehdä se itse. Haluamme kuulla, mitä mieltä olet koko ideasta, eduista ja haitoista sekä siitä, oletko jonkin täällä esitellyn WordPress-ylläpitoyrityksen asiakas vai et.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Alkuperäisen tekstin kirjoittaneet Adelina Tuca ja Karol K. Asettelu ja esityksen Karol K.

Tämän viestin on tuonut sinulle WP-ryhmän tuki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map