WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. päivä – Tässä on mitä tapahtuu

– 26. syyskuuta –

Tämän vuoden WordCamp Europe aloitti hiukan odotettua aikaisemmin. Vaikka virallinen vihreä valo annettiin tänä aamuna (27. syyskuuta), asiat alkoivat todella tapahtua eilen illalla.


Agenda ei kuitenkaan ollut erityisen kireä, koska #wceu: n lisäksi suosituin hashtag oli… odota sitä… #beer. Ihmiset näyttivät ottavan yhteyttä muihin samanhenkisiin WordPress-harrastajiin toivoen saavansa nopeasti tapaamisia ja puhuakseen joitain WordPress-asioita mukavan kylmäjuoman yli.

Nopea eteenpäin tänään aamupäivään.

– 27. syyskuuta kello 8 –

Aivan kuten suunnitellut, rekisteröinti alkoi kello 8, ja taulukko näytti melko vaikuttavalta kaikilla nimimerkkeillä (pahoillani kuvan laadusta):

pöytä

Aloituspuheenvuorojen jälkeen oli aika tehdä päätös siihen, mihin itse asiassa haluttiin osallistua.

Vain saadakseni sinut vauhtiin. Tämän vuoden WordCamp tarjoaa kaksi istuntoa, jotka tapahtuvat samanaikaisesti – tapahtuvat ylä- ja alakerran salissa. Joten valitettavasti et näe kaikkea.

Aikataulu on kuitenkin tasapainoinen. Esimerkiksi, jos olet kehittäjä ja olet kiinnostunut kaikesta sivustojen rakentamiseen liittyvästä asiasta, mutta et ole kuitenkaan erityisen tarkkailtu liiketoiminnan tavaroista tai suunnittelusta, olet melkein kaikki valmiina unohtamaan mitään.

Koko aikataulua tarkasteltaessa on vain yksi tapaus, jossa kaksi kehityskeskustelua tapahtuu samanaikaisesti.

– 27. syyskuuta 9:30 –

Kaksi ensimmäistä keskustelua alkoivat vahvoina, koska ihmiset olivat todella innostuneita osallistumaan vihdoin vuoden suurimpaan WordPress-tapahtumaan (ainakin Euroopassa).

Noel Tock avasi ensimmäisen puheen #wceu päivälle hallissa 3: koodin ulkopuolella. pic.twitter.com/TMfZUtFa3U

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27. syyskuuta 2014

Noel Tock jakoi viisautensa Beyond the Code -esittelyssä (käytännöllinen opas tehdä enemmän WordPressin kanssa), ja heti sen jälkeen Luca Sartoni puhui kasvun vinkkejä mille tahansa WordPress-sivustolle. Tämä kattoi paljon maata, keskittyen muun muassa kasvutekniikkaan ja oikeiden kasvustrategioiden soveltamiseen. Mikä parasta, neuvoja sovellettiin sekä pieniin henkilökohtaisiin blogeihin että suurempiin julkaisusivustoihin.

Vain antaaksesi sinulle nopean yhteenvedon näistä keskusteluista, katso Studionettingin mahtavat luonnokset:

Näytä tämä viesti Instagramissa

Kaksi ensimmäistä istuntoa #wceu #sketchnotes

Viesti, jonka jakoi Studioverkko (@studionetting) 27. syyskuuta 2014 kello 1:38 PDT

– 27. syyskuuta 11:30 –

Alakerran salissa Konstantin Dankov (@kdankov) keskusteli WordPress-järjestelmänvalvojan muotoilusta – aiheemme, joka on lähellä sydäntämme, ottaen huomioon tämän blogin viimeisimpiä artikkeleita. Melko mielenkiintoisia näkemyksiä täysin uuden ilmeen rakentamisesta wp-adminille sekä hienoja esimerkkejä.

Dankovin jälkeen puhunut keskustelu koski Underscores-ohjelmaa – yhtä suosituimmista WordPress-aloitusteemoista. Konstantin Obenland vei meidät takaisin teeman alkuperään ja puhui sen menestyksistä, viimeisimmistä parannuksista ja muista Underscores-tiimin tapahtumista.

Muuten näyttää siltä, ​​että _S on ladattu yli 350 000 kertaa. Onnittelut!

Toistaiseksi suosittelukierros 350 000 latausta varten ja tasainen kysymyskierros Inside Underscores -sivustolla #wceu pic.twitter.com/k4YtB4fkYq

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27. syyskuuta 2014

– 27. syyskuuta 13:00 –

Lounastauko ei ollut ainakaan tavallinen. Jokainen, joka on mukava soittimen ympärille, voi kokeilla vahvuuksiaan jam-istunnossa. Kuinka? "tech-konferenssi?"

Vain fyi, salin 9 edessä on meneillään aika hienoa akustista hilloa. Ja pianotuooli on tyhjä! #wceu pic.twitter.com/wAfZiDoe2j

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27. syyskuuta 2014

– 27. syyskuuta 14.30 –

Iltapäiväistunto aloitettiin Julio Potierin puhumalla väreistä. Värisokeana Julio jakaa päänsärkynsä joidenkin värien ja kontrastien käytön kanssa WordPress-sivustoissa.

Ja taas, Studionettingillä on keskustelun aikana otettu hienoja luonnoksia:

Näytä tämä viesti Instagramissa

Vielä enemmän luonnosteknisiä #sketchnotes #wceu

Viesti, jonka jakoi Studioverkko (@studionetting) 27. syyskuuta 2014 kello 6.51 PDT

Seuraavaksi Adrian Zumbrunnenin (@azumbrunnen_) puhutaan otsikolla Sisällön luominen uudelleen. Alkuperäinen ote osoitti, että tässä puheessa oli tarkoitus miettiä verkkojulkaisutoiminnan tapaa ja luoda kokemuksia, joiden avulla ihmiset voivat ilmaista itseään rikkaammilla tavoilla. Adrian kuitenkin myös teki FrontKitin, hänen uuden projektin, ensi-ilta.

Hän kertoi myös aivan totta web-sisällön tarkoituksesta:

"Kaiken mitä teemme ja rakastamme verkossa, perusta on sisältö"

– 27. syyskuuta klo 16.30 –

Pikaisen kahvitauon jälkeen olimme palanneet kuuntelemaan Helen Hou-Sandia (@helenhousandi) puhuminen siitä, miksi kehittäjien pitäisi saada uteliaisuutta WordPress-ytimeen. Oli yksi asia (monien joukossa), Helen sanoi, että todella löysi soinun kanssamme:

"Jos minua ei hämmentänyt vuosi sitten kirjoittamasi koodi, en ole oppinut tarpeeksi."

Tämä ei voisi olla totta.

Yksi päivän kahdesta päättämisistunnosta oli Michael Schroderin puhe WordPress-ytimeen osallistumisesta. Michaelilla, joka oli yksi WordPress 3.9 -julkaisun johtajista, oli paljon jaettavaa aiheesta. Hän puhui WordPress-matkastaan, mainitsemalla joitain ongelmia, joita hän kohtasi avustajana ja miten hän käsitteli niitä.

– Huomenna? –

Se on se tänään!

Huomenna aloitamme vahvan Chris Leman kanssa. Hän varoitti jo kaikkia olematta juhlia liikaa illalla, joten luulen, että meillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

Älä mene yöpymään myöhään #wceu Juhlin jälkeen aloitan huomenaamuna kello 9.30.

– Chris Lema (@chrislema) 27. syyskuuta 2014

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map