SOS! Mistä löytää paras WordPress-ohje

SOS! Mistä löytää paras WordPress-ohje

SOS! Mistä löytää paras WordPress-ohje
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hienoa WordPress-työssä on, että parasta WordPress-apua ei ole koskaan vaikea löytää. Onko sinulla yksinkertainen kysymys salasanasi vaihtamisesta vai monimutkaisempi kysymys räätälöityjen viestityyppien suhteen, kaikilla käyttäjätasoilla on saatavana tukea ja koulutusta.


Ei ole harvinaista olla hämmentynyt ja jopa turhautunut WordPressiin. Jokainen tarvitsee apua jossain vaiheessa, jopa kokeneet WordPress-veteraanit! Onneksi käytettävissä on paljon resursseja, joiden avulla voit löytää vastauksen ongelmaasi. Ja jos vielä naarmuutat päätäsi yrittääksesi selvittää sivustosi korjaamista, on joitain fantastisia palveluita, jotka tarjoavat WordPress-ohjeita.

Tätä viestiä varten olen koonnut suosikki ilmaiset ja premium-sivustani – joista osaat ehkä tuntea, ja toiset, joita et ole ehkä tavannut aiemmin -, jotka kaikki tarjoavat erinomaista yksitellen tukea auttaaksesi sinua ratkaisemaan WordPress-ongelmasi ja hankkimaan sivuston ulkoasu ja sujuvuus:

Mistä löytää paras WordPress-ohje

Mistä löytää paras WordPress-ohje ilmaiseksi

WordPress-tukifoorumit joitain parhaista WordPress-ohjeista

WordPress-tukifoorumit

Aloitetaan tunnetuimmalla – ja kenties kaikkein ilmeisimmällä – paikalla etsiä parasta WordPress-apua: WordPress-tukifoorumeita.

Tukifoorumit ovat loistava paikka aloittaa, kun sinulla on WordPress-ongelma, etenkin niille, jotka ovat uusia WordPressin käyttämisessä. Foorumeita moderoi ystävällinen joukko vapaaehtoisia ympäri maailmaa, jotka tuntevat WordPressin sisäpuolelta ja ovat valmiina vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin.

On tärkeätä muistaa, että foorumeilla avustavat vapaaehtoiset ovat juuri niitä, jotka ovat vapaaehtoisia, joten ole mukava heille ja kiitä heitä ajasta, jos pysähdyt foorumien kohdalla kysyäksesi! Muista myös, että ihmisiä, jotka pyytävät apua, on paljon enemmän kuin moderaattoreita, joten kysymykseen ei ehkä vastata välittömästi..

Pinovaihto

Pinovaihto

WordPress Development Stack Exchange on kysymys- ja vastaussivusto WordPress-kehittäjille – arvasit sen -. Se on ilmainen, eikä sinun tarvitse rekisteröidä.

Pinovaihto sopii erinomaisesti ihmisille, joilla on teknisiä ja / tai edistyneitä kysymyksiä. Kuka tahansa voi kysyä kysymyksen ja / tai vastata kysymykseen. Vastauksista voidaan äänestää ja nousta huipulle, joten tiedät aina, että parhaiten arvioidut vastaukset on pohjimmiltaan tarkistettu ja se on ehkä paras WordPress-ohje..

Tyypillisesti kysymyksiin liittyy koodi. Rakastan Stack Exchange -tapahtumassa sitä, että sillä on loistava kehittäjäyhteisö, joka auttaa nopeasti, ovat ystävällisiä ja kunnioittavia. Stack Exchangessa ei ole roskaa, epärehellisyyttä tai huonoa käyttäytymistä – kaikki ovat vain rakentamassa loistavia verkkosivustoja.

Advanced WordPress Facebook -ryhmä

Advanced WordPress Facebook -ryhmä

Yli 30 000 jäsenen kanssa Advanced WordPress Facebook -ryhmä on yksi parhaista paikoista tavata muita WordPress-kehittäjiä, jakaa ideoita ja tietoja ja saada paras WordPress-ohje.

Tämä ryhmä on selvästi suunnattu kokeneille käyttäjille, joten valitettavasti ei ole aloittelijoita täällä! Mutta vaikka olet aloittelija, voit oppia paljon, liittymällä tähän ryhmään ja seuraamalla päivityksiä. Jäsenkysymyksiä on monia ja erilaisia, ja ne kattavat kaiken koodauskysymyksistä hakukoneoptimointiin ja palautteen kysymiseen jonkun rakentamasta uudesta sivustosta.

Vaikka ryhmän sivulla on paljon toimintaa, sitä valvoo suuri joukko kokeneita järjestelmänvalvojia. Muista vain, että on olemassa muutamia sääntöjä, joista voit löytää ja lukea Advanced WordPress Facebook -sivusto.

Mistä löytää paras WordPress-ohje: palkkio

WPMU DEV

WPMU DEV

Tiesitkö, että WPMU DEV -tukitiimi vastaa kaikkiin WordPressia koskeviin kysymyksiin, ei vain WPMU DEV -tuotteisiin liittyviin kysymyksiin? Nyt se on kätevä.

Tukitiimi kenttää yli 3000 WordPressiin liittyvää kysymystä kuukaudessa – ja vastaa suurimpaan osaan niistä alle tunnissa. Koska ryhmässä on työntekijöitä ympäri maailmaa, aina on joku käsillä, jotka vastaavat livekeskusteluihin, tukifoorumeihin tai sähköpostikysymyksiisi 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa..

WPMU DEV -tukitiimille ei ole kysymys liian helposta tai liian kovasta käsittelemisestä. Jos sinulla on asennettuna WPMU DEV Dashboard -laajennus, voit antaa tukitiimille suoran pääsyn sivustoosi, jotta he voivat korjata ongelmat nopeasti sinulle. On jopa "Toisen tason tuki" – erityinen kehittäjätiimi päivystyksessä avuksi edistyneemmissä ja monimutkaisemmissa tukipyyntöissä.

Yksi hienoista asioista WPMU DEV -tukifoorumeihin osallistumisessa on, että kun autat muita jäseniä, voit ansaita pisteitä kohti ilmaista elinikäistä jäsenyyttä. Todella siistiä.

WP-puskurit

WP-puskurit

WP Buffs tarjoaa WordPress-ylläpitosuunnitelmia vakaville verkkosivustojen omistajille & edustajakumppanit. He käsittelevät rajoittamattomia muokkauksia, suorituskyvyn parannuksia, päivittäistä terveydenhuoltoa ja säännöllistä tietoturvan vianetsintää, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä. Tämän avulla voit tehdä rohkeita päätöksiä verkkosivustollesi epäröimättä teknisistä rajoituksista johtuen.

WP Buffs haluaa olla parasta teknisen tuen kumppania jokaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, jolla on WordPress-verkkosivusto ja jolla on 24/7 yhdysvaltalainen tuki, asiakkaiden vetämä tehtävä ja sitoutuminen WordCampsin tukemiseen..

Ja suunnitelmien ollessa 57 dollaria kuukaudessa, heidän hoitosuunnitelmansa toimivat hyvin kaikissa budjeteissa. Ota yhteyttä heihin live-chatin välityksellä milloin tahansa. Happiness Buff vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Maintainn

Maintainn

WordPress-virasto Maintainn tarjoaa parhaita WordPress-ohjeita, -ohjeita ja -huoltoja WordPress-sivustollesi alkaen 49 dollaria kuukaudessa. Vaikka tekninen tuki on saatavana vain maanantaista perjantaihin klo 9–17 EST, voit lähettää tukilipun milloin tahansa, ja viiden hengen joukkue ottaa sinuun yhteyttä ASAP.

WebDevStudios osti Maintainnin vuonna 2014 ajatuksena, että se olisi kehitysyhteistyötoimiston tukivarre. Tuen lisäksi Maintainn tarjoaa päivityksiä, tietoturvavalvontaa, varmuuskopioita ja ylläpitoa.

WP-sivuston hoito

WP-sivuston hoito

WP Site Care on tarjonnut WordPress-tukea ja -huoltoa Yhdysvalloissa sijaitsevan tukikohtansa Utahissa vuodesta 2012 lähtien. Alkaen 79 dollaria kuukaudessa, voit käyttää WordPress-sivustosi teknistä tukea ja muita ylläpitopalveluita, kuten varmuuskopioita, päivityksiä ja video-oppaita.

Yksi palvelun tukitoiminnoista on "Radiopuhelin," sivustosi WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymä, jonka avulla voit lähettää tukipyyntöjä ja ohittaa sähköpostin tarpeen. Tämä on helppo tapa saada yksitellen tukea, jos sinulla on ongelmia sivustosi kanssa.

WP ylläpitäjä

WP ylläpitäjä

WP Maintainerin kolmen miehen tiimi tarjoaa korkealaatuista WordPress-tukea ja ylläpitoa kiinteälle 99 dollarille kuukaudessa. Joka kuukausi saat pääsyn agentuurin kehitysryhmään kaiken tarvitsemasi tavoin, laajennusten asentamisesta CSS-ongelmien puhdistamiseen ja jopa sivustosi käyttöliittymän muotoiluun..

Sen lisäksi, että WP Maintainer tarjoaa parhaan WordPress-ohjeen, se tarjoaa kaikki tavalliset asiat, joita muut ylläpito- ja tukipalvelut tarjoavat, mukaan lukien päivitykset, varmuuskopiot, tietoturvavalvonta ja mukautettu kehitys.

Valet.io

Valet.io

Valet.io tarjoaa yli 50-vuotisen yhdistetyn WordPress-kokemuksen ja tarjoaa kattavan tuen, joka sisältää olemassa olevien ongelmien vianetsinnän, ilmaisten ja premium-teemojen sekä laajennusten kuulemisen ja SEO-avun..

Yhtiö aloitti vuonna 2012 WP Valet -yrityksenä, joka tarjosi kuukausittaisia ​​asiantuntijapalveluita ja tukea WordPress-verkkosivustojen omistajille, mutta laajeni ottamaan lisää asiakastyötä hankkiessaan paikallisen muotoilutoimiston. Aiemmin tänä vuonna yritys muutti uutta nimeään.

Valet.io ei ole hinnoittelustaan ​​niin avoin verrattuna muihin WordPress-tukipalveluihin – sinun on täytettävä yhteyslomake tarvitsemiasi tietoja varten, mikä on melko hankala..

Paras ohje WordPress-sivustollesi

WordPress-ohjeita on saatavana niin paljon, oppaista ja videoista yksipuoliseen tukeen – sinun on vain tiedettävä mistä etsiä.

Tarvitsetpa apua peruskysymykseen tai edistyneemmälle tai jatkuvalle tuelle sivustollesi, siellä on ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja.

Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, paras tapa aloittaa on WordPress-tukifoorumit, koska ne ovat ilmaisia. Ja jos etsit kehittyneempiä ohjeita, kokeile Stack Exchange- tai Advanced WordPress Facebook -ryhmää.

Jos etsit premium-tukea, tutustu WPMU DEV – voit rekisteröityä 14 päiväksi ja kokeilla ilmaiseksi 24/7 -tukea – tai mitä tahansa muuta tuki- ja ylläpitopalvelua, jotka olen sisällyttänyt tähän kierrokseen. Kaikki tarjoavat fantastista yksitellen tukea, joka auttaa sinua poistumaan tahmeasta tilanteesta ja antaa sinulle parhaan mahdollisen WordPress-ohjeen.

Mitä muuta siellä on? Tiedätkö muita "SOS WordPressille" ratkaisu, joka on kaikkien huomion arvoinen? Voit vapaasti jakaa kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector