Pitäisikö sinun kehittää WordPress-sivusto asiakkaalle alhaalta ylöspäin tai käyttää … Ekhm … apua?

Pitäisikö sinun kehittää WordPress-sivusto asiakkaalle alhaalta ylöspäin tai käyttää … Ekhm … apua?

Pitäisikö sinun kehittää WordPress-sivusto asiakkaalle alhaalta ylöspäin tai käyttää … Ekhm … apua?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jokaisella suunnittelijalla on tottumuksensa…


Ehkä juuri tämä yhden tyyppinen varjovaikutus pidät laittaa useimmat sivupalkin elementit.

Tai ehkä se on tapa, jolla erotat leipärinkolinkit.

Joka tapauksessa, siellä on aina jotain.

Mutta entä jos otamme sen paljon pidemmälle ja paljon laajemmalle? Nimittäin, pitäisikö sinun käyttää paikanvaraaja WordPress-teemaa, kun rakennat sivustoja asiakkaille? Tai sinun pitäisi aloittaa tyhjästä ja rakentaa tietä ylöspäin, elementti toisensa jälkeen jokaiselle asiakasprojektille erikseen?

Merkintä. Tämän artikkelin tarkoitus ei ole niinkään kuvaaminen "mikä on oikea asia tehdä." Haluan tässä saavuttaa vain luettelon teknisesti mahdollisista ratkaisuista ja niiden eduista ja haitoista. Sitten sinun on päätettävä, kumman valitset todennäköisimmin.

Aina kun rakennat WordPress-sivustoa, voit tehdä sen jollain seuraavista viidestä tapaa:

Luo mukautettu teema alusta alkaen.
Luo teema teemakehyksen päälle.
Rakenna olemassa olevan teeman päälle, joka on samanlainen kuin mitä haluat saavuttaa.
Luo teema käyttämällä aloitusteemaa, kuten _S.
Luo oma aloitusteema ja käytä sitä sitten rakentamalla jokaista asiakassivustoa.

Okei, ottakaamme se ylhäältä:

1. Muokatun teeman rakentaminen alusta alkaen

Sallikaa minun myöntää vain edessäni En ole fani.

Oman mukautetun teeman rakentaminen joka kerta, kun työskentelet asiakasprojektin parissa, on erittäin tuottamaton lähestymistapa.

Ajattele vain, sinun on ensin luotava tarvittava hakemistorakenne, kaikki vaadittavat PHP-tiedostot, huolehdittava pakollisista WP-toiminnoista, otettava käyttöön perusominaisuudet, varmistettava, että CSS toimii samalla tavalla jokaisessa selaimessa ja lukemattomia muita asiat.

Saatat ajatella, että asiakkaat haluavat verkkosivustojensa rakentamisen alusta alkaen, koska se on lopullinen todiste siitä, että työsi on omaperäistä. Mutta päinvastoin. Asiakkaat todella haluavat laadun ennen kaikkea. Ja kun työskentelet teeman kanssa alhaalta ylöspäin, et koskaan saavuta samaa toiminnallisuustasoa kuin puiteohjelman tai aloitusteeman kanssa.

Okei, puhutaanpa joitain positiivisia näkökohtia, kun miinukset eivät ole mahdollisia.

Näen vain kaksi, ollakseni rehellinen:

  • Jokainen Photoshopissa luoma suunnitteluominaisuus on yleensä helpompaa toteuttaa mukautettuun teemaan kuin kehyksiin tai aloitusteemiin perustuviin teemoihin. Tämä johtuu siitä, että kehyksen kanssa sinun on sovittava itse kehyksen mekanismeihin, etkä voi luoda koodia vapaasti.
  • Ei oppimiskäyrää WordPress-standarditietojen päällä. Tarkastellaanpa joitain puitteita, jotka ovat vähän monimutkaisia, ja niiden taitavan käytön oppiminen vie jonkin aikaa.

2. Teeman rakentaminen aloitusteemalla, kuten _S

_s

_S-teema, jota tunnetaan myös nimellä Underscores, kutsumme aloitusteemaksi. Tämä tarkoittaa, että _S: tä ei ole tarkoitettu luomuksesi vanhemmaksi teemaksi (kuten yleensä muiden teeman puitteiden kohdalla), vaan sen sijaan sinua kannustetaan muuttamaan teetiedostoja suoraan ja käyttämään niitä teidän perusta mukautettu teema – tässä tapauksessa asiakassivulle.

Joten miten se eroaa oman teeman rakentamisesta alusta alkaen?

No, se tarjoaa valikoiman toimintoja heti lepakon jälkeen. Jos haluat vain luetella muutaman, _S: llä, saat optimoidut HTML 5-sivumallit, joissa on minimaalisia elementtejä, 404-sivu, näyteotsikon toteutus, navigointikomentosarjat, hyvin järjestetty aloitus CSS-tiedosto (plus kaksi näyteasettelua) sekä joukko muita jutut.

Toisin sanoen _S antaa sinulle täydellisen ja optimoidun paketin aloittaaksesi lopullinen suunnittelu / teema.

Haittapuolia? Sinun on oltava melko varma työskentelemään lähdekoodin kanssa ja hallitsemaan itse _S: n rakenne ennen kuin voit käyttää sitä tehokkaasti.

Toinen haittapuoli on, että aina kun luot uusia versioita _S-teemasta viralliselta sivustolta, päivityksiin saattaa liittyä joitain eroja, jotka saattavat olla otettu käyttöön sillä välin..

Tämän lisäksi tämä on luultavasti monipuolisin tapa rakentaa sivusto asiakkaalle, tavalla, joka antaa sinulle täyden hallinnan toiminnallisuudesta ja sisustuselementeistä. Eli jos olet jo perehtynyt tapaan, jolla _S toimii itse.

3. Teeman rakentaminen teemakehyksen päälle

Teemakehykset ovat seuraava askel eteenpäin, kun etsitään tapa saada muut ihmiset käsittelemään joitain osia työstäsi puolestasi.

Okei, vain leikkiin, mutta tarkoitan sitä, että teemakehyksellä sinun ei tarvitse itse rakentaa koko sivuston rakennetta itse. Mitä sinun on tehtävä, on luoda lapsiteema, joka perii vanhemman elementit – puitteet – ja sitten täyttää lomakkeet, rakentamalla lopulta asiakkaan sivuston lopulliseen muotoonsa.

Kehyksen avulla saat valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sinua käsittelemään koko projektia nopeammin. Saa myös SEO-optimoidun rakenteen, joitain mukautettuja widgettejä, ja joskus myös tukea ja päivityksiä (valitsemastasi kehyksestä riippuen).

Haittapuoli on, että jotkut teemakehykset voivat olla hiukan rajoittavia, kun kyse on tavasta, jolla tietyt sivuelementit luodaan, samoin kuin mitä voit tehdä niille suhteessa alkuperäiseen Photoshop-projektiisi.

Todellisen taiton hankkiminen kehysten käytöstä vie aikaa, mutta se viettää mahdollisesti erittäin hyvää aikaa, varsinkin jos rakennat vuosittain huomattavan määrän asiakassivustoja. Voit siirtyä WordPress.orgiin hakemaan lyhyt luettelo kehyksistä.

hybridi

4. Luo oma aloitusteema ja käytä sitä sitten jokaisen asiakassivun rakennuksessa

Tätä kutsun nimellä vanha koulu. Tätä meillä on tapana tehdä ennen aloitteluteemoja, kuten _S.

Siitä huolimatta, lähestymistapa antaa sinulle paljon mahdollisuuksia, kun kyse on ominaisuuksien ja elementtien ennalta luomisesta, joita käytät joka tapauksessa kaikilla asiakassivustoilla. Siten koko sivuston rakennusprosessin tekeminen muutama askel lyhyemmäksi kuin sivuston rakentaminen maasta ylöspäin.

Sinun on kuitenkin vielä kohdattava haasteet, jotka liittyvät aloitusteeman pitämiseen ajan tasalla uusilla WordPress-versioilla, uusilla suunnittelu- ja sivustonrakennustrendeillä ja -tekniikoilla (kuten HTML 5) ja kaikella muulla, mitä voi tapahtua tässä suuressa online-tilassa.

Olemassa olevan aloitusteeman, kuten _S, käyttäminen on todennäköisesti parempi ratkaisu päivän päätteeksi. Ja jos haluat saada jokaisesta työstämästäsi asiakassivustosta valmiita omat mukautukset, niin miksi et aloittaisi sen sijaan räätälöityjä function.php-tiedostoja?

5. Rakenna olemassa olevan teeman päälle, joka on samanlainen kuin mitä haluat saavuttaa

Vaikka jotkut ihmiset yrittävät edelleen vetää tämän pois, sanoisin, että se on laiska miehen lähestymistapa. Ja yllättävän yllättäen, se on myös lähestymistapa, joka voi viedä paljon enemmän aikaa kuin mikään edellä mainituista.

Tämä johtuu siitä, että voit usein viettää tunteja etsimällä oikeaa teemaa, vain ymmärtääksesi, että sen rakennetta ei ole niin helppo ymmärtää kuin toivoit. Joten seurauksena vietät tunteja tuntien päällä saadaksesi ne näyttämään ja työskentelevän puoliksi kunnollisina.

Pyrkimyksesi kulutetaan paljon paremmin joko teemakehyksen hallitsemiseen tai aloitusteeman käytön oppimiseen.

Mitä muuta siellä on?

Myönnetään, että kaikki yllä olevat lähestymistavat vaativat jonkin verran tuntemusta WordPressin toimintatavasta ja yleensä PHP-koodauksesta. Sivun syrjäyttäminen, teeman kokoaminen asiakkaalle vie myös aikaa. Ja asian monimutkaisuudesta riippuen se voi laittaa tunteja alkuperäisen arvion päälle.

Vihje. Vihje. Jos et halua leikkiä tämän kaiken kanssa, pyydän sinua soittamaan meille ja antamaan meille käsitellä kyseisen projektin osan puolestasi. Tarvitsemme vain PSD-tiedostosi ja annamme sinulle vastineeksi uuden kiiltävän teeman.

Mutta mitä otat huomioon tässä? Kuinka voit muuttaa suunnittelusi täysin toimivaksi asiakassivustoksi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector