Mikä on paras pilvi-IDE vuonna 2020? Tässä on 8 suosituinta vaihtoehtoa

Perinteisesti kehittäjät olivat yleisiä luomaan koodia päivittäisillä tekstieditorillasi. Paikallisesta koneesta palvelimelle päätepohjaiset tekstieditorit, kuten VIM ja Emacs (samoin kuin GUI-pohjaiset tekstieditorit, kuten SublimeText), ovat edelleen monien kehittäjien vaihtoehdot. Pilvipalvelujen kasvava suosio johtaa kuitenkin pilvi-IDE-arvojen nousu. Tässä viestissä käsittelemme tämän päivän suosituimpia ja toimivimpia vaihtoehtoja ja yritämme löytää paras pilvi-IDE vuonna 2020.


Mutta ensin, miten IDE eroaa tekstieditorista? Edistyneiden tekstieditoriominaisuuksien, kuten syntaksikorostuksen lisäksi, merkittävin ero on siinä, että IDE antaa sinun kääntää ja suorittaa kirjoittamasi koodin. Lisäksi joillakin IDE-laitteilla on edistyneitä ominaisuuksia, kuten virheenkorjaus. Paras IDE tarjoaa yhden luukun ratkaisun kaikkiin kehitystarpeisiisi – lisävarusteilla, kuten versionhallinnalla ja jatkuvalla integroinnilla.

Paras pilvi-IDE

Tässä on koko kokoonpano:

 1. CodePen #
 2. JSFiddle #
 3. Microsoft Azure -kannettavat #
 4. Havaittavissa
 5. Vastaus #
 6. Codenvy #
 7. Google Cloud Shell #
 8. Codeanywhere #

1. CodePen

codepen pilvi IDE

CodePen on pilvipohjainen HTML-, CSS- ja JavaScript-editori, jonka avulla voit tehdä katkelmia reaaliajassa ja jakaa sitten muille. CodePenin ensisijainen tavoite on antaa kehittäjille mahdollisuus luoda esittely käyttöliittymätyöstään.

CodePen-esittelyCodePen-demo

Voit käyttää CodePen-demossä ulkoisesti ylläpidettyjä tyylitaulukoita ja skriptejä. Lisäksi CodePen antaa sinulle pääsyn JavaScript-konsoliin koodin virheenkorjaamiseksi, jos luot elementtiä alustalla.

CodePen-demot voidaan upottaa myös verkkosivustoosi. Sulautetut kynät sisältävät esikatselun koodista, mikä tekee niistä ihanteellisia teknisille kirjoittajille luotaessa oppaita käyttöliittymätekniikoille.

CodePen antaa sinun haastaa muiden kehittäjien työn ja rakentaa siihen. Koodistasi on tarjolla erilaisia ​​näkymiä, mutta jotkut ovat käytettävissä vain pro-versio, alkaen 8 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain.

Vaikka CodePenin vahvuus on kynien luominen ja jakaminen, se esitteli projektit vuonna 2017, jonka avulla voit luoda sivustolle kokonaisia ​​käyttöliittymäprojekteja, mikä tekee siitä täydellisen IDE: n.

2. JSFiddle

jsfiddle - pilvi-IDE JS: lle

JSFiddle on varhainen IDE, joka syntyi koodileikkana, vaikuttaen moniin muihin kilpailijoihin tänään. Sen avulla voit luoda käyttöliittymäelementtejä ja saada ne elämään selaimessa.

JSFiddle-esittelyJSFiddle-demo

Pystyt haarukoimaan muiden töitä ja rakentamaan niitä sen lisäksi, että upotat työsi ulkoisiin sivustoihin. JSFiddle on yksinkertaistettu versio CodePenistä niille, jotka haluavat työskennellä yksinkertaisemman koodieditorin kanssa, mutta joilla on silti kokoamisominaisuudet.

3. Microsoft Azure -kannettavat

azure - Microsoftin paras pilvi-IDE

Microsoft Azure Notebooks on Microsoftin toimittama täydellinen päästä päähän -ratkaisu, jonka avulla hallitaan kautta kehitettyjä projekteja Jupyter-kannettavat. Ensin sinun on kirjauduttava sisään Microsoft-tiliisi ja valittava suunnitelma. Maksuton tasosuunnitelma on saatavana. Projektisi voidaan rakentaa Python 2, Python 3, R tai F #: lle..

Tämän jälkeen voit alustaa tyhjän projektivaraston README-merkintätiedostolla.

Luo projekti AzuressaLuo projekti Azureen

Kun arkisto on luotu, voit jatkaa muistikirjojen luomista ja työskennellä niiden parissa.

Jupyter-muistikirja AzuressaJupyter-muistikirja Azuressa

Azure antaa sinun myös käynnistää päätelaitteen projektin sijainnista. Voit suorittaa Unix-komentoja päätelaitteessa, samoin kuin tarjota mahdollisuuden debugoida Python-koodisi terminaalin kautta.

Azure-pääteAzure-pääte

Azure antaa sinun myös jakaa projektisi yhteistyökumppaneiden kanssa. Microsoftin Azure-muistikirjoille luomat oppaat ovat myös alustalla olevien projektien muodossa. Tässä on esimerkiksi projekti pääsy näiden kannettavien tietokoneiden tietoihin.

4. havaittava

observablehq

Vaikka Jupyter vastaa Pythonin suosion kasvattamisesta pilvessä, se on myös inspiroinut Observablein luojaita rakentamaan samanlainen JavaScript-ratkaisu.

Havaittavat muistikirjat ovat JavaScript-pilvikannettavia, jotka voivat sisältää sekoituksen skriptejä ja Markdown-sovellusta. Observable: n päätavoite on jakaa JavaScript-pohjaisia ​​kuvaajia pilven kautta.

Voit tarkistaa Observable-ominaisuudet luomatta tiliä demo-muistikirja.

Havaittavissa oleva demoHavaittavissa oleva demo

Kun olet luonut tilin, voit tallentaa kaikki muistiinpanoon tekemäsi muutokset ja jakaa tulokset muiden kanssa.

Siirrytään nyt hieman täydellisempiin päästä päähän -ratkaisuihin löytääkseen parhaat parhaat pilvi-IDE-alustat.

5. Repl.it

repl.it

Repl.it: n taustalla on antaa sinun keskittyä koodaukseen antamalla alustalle huolehtia ympäristön asettamisesta.

Kun rekisteröinti on valmis, voit luoda ympäristön yhdellä napsautuksella. Valittavissa on suuri määrä kieliä. Mennään tässä demonstraatiossa Pythonin kanssa.

Kun valitset ympäristön, avautuva ikkuna on jaettu kolmeen sarakkeeseen – tiedostojärjestelmä, tekstieditori ja terminaalin tulkki. Voit muuttaa niiden kokoa keskittyäksesi siihen osaan projektia, johon olet keskittynyt.

Vastaa ympäristöstäVastaa ympäristöä

Vasemmasta valikosta voit myös valita paketit, joiden kanssa haluat työskennellä nykyisessä projektissasi. Repl.it-sivustossa on jopa moninpeli, joka tekee siitä hyödyllisen yhteistyöhön! Kun aktivoit sen, voit luoda potentiaalisen yhteistyökumppanin kanssa URL-osoitteen, joka voi joko osallistua projektiin tai tarkastella projektin tilaa reaaliajassa.

Repl.it YhteistyöRepl.it yhteistyö

6. Codenvy

codenvy

Codenvy on toinen pilvipohjainen IDE, jonka avulla voit määrittää kehitysympäristön, kirjoittaa koodisi alustaan ​​ja suorittaa sen. Luodaan tässä demonstraatiossa PHP-pohjainen ympäristö.

Codenvyssä pilven kehitysympäristöä kutsutaan työtilaksi. Rekisteröinnin jälkeen sinun on ensin luotava työtila tilalle ennalta määritetty pino. Pinoihin sisältyy suosittuja ohjelmointikieliä, kuten PHP, Python, Go ja Rails, joissa on 3 Gt RAM-muistia vapaassa tasossa. Jopa kolme kehittäjää edustavat joukkueet voivat myös käyttää ilmaista suunnitelmaa.

Luo työtila CodenvylleLuo työtila Codenvylle

Kun olet luonut työtilan, toiminnallisuus on samanlainen kuin Repl.it. Työalue on jaettu tiedostojen hallintaan, tekstieditoriin ja päätelaitteeseen. Toisin kuin Repl.it, voit käyttää Unix-komentoja terminaalissa pelkän Python-tulkin sijasta koodin virheenkorjaukseen.

Esimerkki PHP-projektista CodenvyssäEsimerkki PHP-projektista Codenvyssä

Codenvy antaa myös tuoda projektin GitHubista tai kloonata arkiston etäpaikasta. Lisäksi Codenvy antaa sinun jakaa projektisi yhteistyökumppaneiden kanssa reaaliajassa.

7. Google Cloud Shell

cloud.google

Google Cloud Shell on pilvessä oleva pääte, jota voit käyttää selaimen kautta. Cloud Shell on esiasennettu monien suosittujen kirjastojen ja palveluiden, kuten Docker, Python, Git ja VIM, kanssa. Se tarjoaa 5 Gt tallennustilaa kotihakemistoon.

Google Cloud Shell on täydellinen ratkaisu kehittäjälle ilman paikallista kehitysympäristöä. Jos käytät Chromebookia, tämän vaihtoehdon tulisi hoitaa suurin osa kehitystarpeistasi.

Google Cloud Shell -pääteGoogle Cloud Shell -pääte

Google Cloud Shell tarjoaa sinulle myös GUI-pohjaisen tekstieditorin, jos et halua päätetekstin muokkaamisesta, kuten VIM ja Emacs. Aktivoidaksesi tekstieditori tiedostojärjestelmän katseluohjelmalla, käytä terminaalin oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta.

Google Cloud Shell-GUI-tekstieditoriGoogle Cloud Shell -käyttöliittymän tekstieditori

Vaikka voit käyttää Git-sovellusta tiedostojen synkronointiin päätelaitteessa, voit myös lähettää tai ladata tiedostoja vasemmalla näkyvän tiedostojärjestelmän kautta. Lisäksi julkisen beetaversion avulla voit luoda kuoren telakointikuvasta.

Kaiken kaikkiaan Google Cloud Shell näyttää olevan käyttökelpoinen vaihtoehto käytettäväksi ensisijaisena kehitysympäristönä. Kun tuotetta vaihdetaan usein, sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä.

8. Codeanywhere

codeanywhere - ehkä paras pilvi-IDE kokonaisuutena

Codeanywhere on viimeinen vaihtoehto pyrkimyksessämme löytää paras pilvi-IDE. Se on alustojen välinen pilvi-IDE, jonka avulla voit luoda ympäristön, tuoda tai luoda projektin ja suorittaa sitten samassa ympäristössä.

Codeanywhere-palvelussa ei ole ilmaista tasoa, vaikka seitsemän päivän kokeiluversio on saatavana. Halvimmat suunnitelmat ovat 2,5 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain.

Määritä ympäristö Codeanywhere-sivustolleLuo ympäristö Codeanyviettiin

Kun olet kirjautunut sisään, sinun on luotava kehitysympäristö. Voit käyttää yhtä olemassa olevista pinoista vaihtoehtoluettelosta. Käytämme pinoa, joka on keskittynyt Python-kehitykseen:

Tekstieditori Codeanywhere-sivustollaTekstieditori Codeanywhere-sivustossa

Kun rakennus latautuu onnistuneesti, voit joko tuoda Git-projektin tai luoda oman tyhjän arkiston.

Terminaali CodeanywhereTerminaali Codeanywhere

Rikastekstieditorilla voit luoda, muokata ja tallentaa tiedostoja. Seuraavaksi voit suorittaa minkä tahansa luoman tai päätteen kautta tallentaman koodin suorittamalla asianmukaisen komennon.

Codeanywhere tarjoaa tuen synkronointiin Dropboxin, OneDriven ja Google Driven kanssa GitHubin ja BitBucketin lisäksi versionhallinnan kautta. Lisäksi voit muodostaa yhteyden ympäristöösi FTP-asiakkaiden kautta tiedostojen siirtämiseksi muihin paikkoihin ja muista paikoista. Codeanywhere toimii myös yhteistyössä DigitalOceenen kanssa integroidakseen DO-pisaroihin.

Viimeiset ajatukset parhaasta pilvi-IDE: stä

Paras pilvi-IDE ei välttämättä ole yksi ainoa vastaus vuonna 2020, mutta valittavissa on paljon vaihtoehtoja tarpeidesi mukaan:

Jos sinun täytyy vain suorittaa ja jakaa koodinpätkiä, sinun kannattaa kokeilla JSFiddle tai CodePen.

Jos haluat luoda muistikirjoja, joissa on yhdistelmä Markdown- ja koodilähtöjä, voit antaa Azure-kannettavat tai havaittava yritys.

Jos haluat vaihtoehdon paikalliselle kehitysympäristölle, sinun kannattaa kokeilla Google Cloud Shell.

Jos haluat täydellisen kokonaisratkaisun, sinun pitäisi yrittää Codeanywhere, Codenvy tai Repl.it.

Mikä näistä on mielestäsi vuoden 2020 paras pilvi-IDE? Kaipaimmeko suosikkiasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map