Kuinka valita paras verkkotunnuksen rekisteröijä: 8 suosituinta yritystä

Kuinka valita paras verkkotunnuksen rekisteröijä: 8 suosituinta yritystä

Kuinka valita paras verkkotunnuksen rekisteröijä: 8 suosituinta yritystä
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mikä on paras tapa saada verkkotunnus? Pitäisikö sinun valita isäntäpaketti, johon sisältyy verkkotunnus, tai ostaa verkkotunnuksesi ja isäntä erillisissä paikoissa? Ja kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla kuinka valitset yrityksellesi parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän?


Muokattu verkkotunnus tekee yrityksestäsi ammattimaisen verkossa. Paitsi, että oikea verkkotunnus kertoo myös hakukoneille ja asiakkaille, mitä odottaa saapuessaan sivustoosi.

Tässä oppaassa tarkastellaan mitä tekee hyvästä verkkotunnuksen rekisteröijästä, luetellaan parhaat käytettävissä olevat vaihtoehdot ja jaamme mitä rekisteröijiä suosittelemme erityyppisille yrityksille.

Paras verkkotunnuksen rekisteröijä

Kahdeksan parasta verkkotunnusten rekisteröintiyritystä siellä

Alla tutkimme markkinoiden parhaita verkkotunnusten rekisteröijiä, mitä he veloittavat erityyppisistä verkkotunnuksista, verkkotunnuksesi oston mukana toimitetuista lisäominaisuuksista ja nopeaa selvittämistä siitä, mitä lisäosia kullakin yrityksellä on saatavilla.

�� Etkö ole vielä valinnut ihanteellista verkkotunnustasi? Antaa DomainWheel yritys. Se on AI-käyttöinen verkkotunnusgeneraattori. Vapaa käyttää.

1. Domain.com

Paras verkkotunnusten rekisteröijä # 1: Domain.com

Domain.com, kuten nimestä voi päätellä, on yksi maailman suurimmista verkkotunnusten rekisteröijistä, joka keskittyy tarjoamaan turvallisia verkkotunnuksia kohtuuhintaan.

Voit myös saada erilaisia ​​maksettuja lisäosia, kuten G Suite, verkkotunnuksen rekisteröintiprosessin aikana.

Jos etsit yksinkertaista vaihtoehtoa, jonka avulla voit valita tarkalleen mitä saat, Domain.com on erinomainen valinta.

Verkkotunnusten hinnat Domain.com-sivustossa

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 9.99$ 12.99$ 14.99$ 49.99$ 39.99$ 28.99$ 14.99$ 14.99
 • Mukana olevat ominaisuudet: SSL-varmennus, verkkotunnuksen välitys, DNS-hallinta, siirtolukko
 • Lisäosat: web-hosting, G Suite, Comodo SSL, SiteLock

2. Nimihalpa

Paras verkkotunnusten rekisteröijä # 2: Namecheap

Namecheap on toinen sivusto, joka aloitti toimintana yksinkertaisena verkkotunnuksen rekisteröijänä ja kasvoi tarjoamaan erilaisia ​​web-hosting-suunnitelmia ja muita verkkopalveluita.

Heidän pääliiketoimintansa on kuitenkin edelleen ihmisten auttaminen rekisteröimään verkkotunnuksia kohtuuhintaan. Namecheap ei tarjoa niin monta erikoistunutta laajennusta, mutta ne tarjoavat joitain parhaista tarjouksista .com-, .net- ja .org-sivustoissa..

Verkkotunnusten hinnat Namecheapissa

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 8,88$ 11.98$ 11.98$ 25.88$ 6,88$ 8,88
 • Mukana olevat ominaisuudet: WhoisGuard
 • Lisäosat: web-hosting, G-Suite, SSL-varmennus

3. 1&1 Ionos

Paras verkkotunnusten rekisteröijä # 3: 1 ja 1 Ionos

1&1 Ionos aloitettiin vuonna 1988, pian Internetin syntymän jälkeen. Ne ovat auttaneet miljoonia yrityksiä avaamaan verkkosivustonsa vuosien varrella, ja heillä on tällä hetkellä 12 miljoonaa verkkotunnusta Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

He veloittavat verkkotunnuksistaan ​​hieman enemmän kuin useimmat muut tässä luetellut verkkotunnuksen rekisteröijät, mutta jokainen verkkotunnus toimitetaan kiinteän verkkotunnuksen lukituksen, 2 Gt postilaatikon, ilmaisen SSL-yleismerkkivarmenteen ja mahdollisuuden luoda 10 000 aliverkkotunnusta varten varten. . 1&1 suojaa sinua myös yksityisellä rekisteröinnillä useimpiin verkkotunnuksiin (oppia lisää täältä).

Verkkotunnusten hinnat 1&1 Ionos

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 1; 15 dollarin uusinta$ 1; 20 dollarin uusinta$ 1; 20 dollarin uusinta$ 35; 50 dollarin uusinta$ 5; 50 dollarin uusinta
 • Mukana olevat ominaisuudet: yksityinen sähköposti, SSL-sertifiointi, 10 000 aliverkkotunnusta, verkkotunnuksen lukitseminen
 • Lisäosat: web-hosting, verkkosivujen rakentaja, sähköpostin ylläpito jopa 25 tilillä

4. Register.com

Register.com

Register.com on hyvä paikka löytää yleisiä verkkotunnuksen laajennuksia edulliseen hintaan. Jos haluat hylätä yksityisen rekisteröinnin, voit saada verkkotunnuksen heidän kauttaan jopa 5 dollaria vuodessa.

Register.com tarjoaa ylimääräisiä verkkopalveluita, kuten web- ja sähköpostipalvelimia, mutta niitä ei suositella kovin hyvin. Jos haluat saada verkkosivustosi hosting-suunnitelmasi ja verkkotunnuksesi samassa paikassa, sinun kannattaa harkita yhtä muista luettelon vaihtoehdoista..

Verkkotunnusten hinnat osoitteessa Register.com

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 5; 16 dollarin yksityinen rekisteröinti$ 5; 16 dollarin yksityinen rekisteröinti$ 5; 16 dollarin yksityinen rekisteröinti$ 49,99; 60,99 dollarin yksityinen rekisteröinti
 • Mukana olevat ominaisuudet:
 • Lisäosat: SSL-sertifiointi, yksityinen rekisteröinti (lisätään automaattisesti kaikkiin ostoksiin; poista tämä ostoskoristasi, jos et halua sitä), sähköpostin ylläpito, verkkosivujen ylläpito, edistyneet SEO-työkalut

5. OVH

OVH

OVH ei tarjoa verkkotunnuksen rekisteröintiä Pohjois-Amerikassa, mutta ne ovat yksi suosituimmista verkkotunnuksen rekisteröintivaihtoehdoista eurooppalaisille yrityksille.

Jos omistat eurooppalaista yritystä ja haluat pitää kulut paikallisessa valuutassa – loistava tapa säästää aikaa veroihin -, OVH on loistava vaihtoehto sinulle. Heidän verkkosivustojen ylläpitosuunnitelmat, jotka voidaan helposti lisätä ostoksesi kassalle, ovat myös varsin edullisia.

Verkkotunnusten hinnat OVH: lla

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
£ 6,99; £ 9.99 uusinta£ 6,49£ 7,59£ 18.39£ 3,53£ 6,99; £ 9.99 uusinta£ 1,79; £ 21.39 uusinta
 • Mukana olevat ominaisuudet: DNSSEC-suojaus, SSL-varmennus
 • Lisäosat: web-hosting mukana olevalla sähköpostin isännöinnillä

6. Bluehost

Bluehost

Bluehost on yksi WordPress-käyttäjien suosituimmista verkkosivustojen hosting-vaihtoehdoista ja hyvästä syystä. Kaikissa heidän suunnitelmissaan on WordPress-asennusvaihtoehto yhdellä napsautuksella.

Ne tarjoavat myös WordPressille optimoidun isännöinnin, joka tulee esiasennetun WordPressin mukana, jotta voit aloittaa sivustosi rakentamisen heti. Ja tietysti, ne tarjoavat sinulle tavan rekisteröidä verkkotunnuksesi niiden kautta.

�� Pro-vinkki: Jos aiot rakentaa verkkosivuston uudelle verkkotunnuksellesi, sen sijaan, että ostaisit verkkotunnuksen erikseen, valitse heti yksi Bluehostin isännöintisuunnitelmista. Rekisteröinnin aikana sinun on rekisteröitävä verkkotunnus ilmaiseksi ensimmäiseksi vuodeksi.

Verkkotunnusten hinnat Bluehostissa

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 11.99$ 12.99$ 8.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99
 • Mukana olevat ominaisuudet: SSL-varmenne; ilmainen verkkotunnus on liitetty Bluehostin verkkosivustojen isännöintisuunnitelmiin
 • Lisäosat: yksityinen rekisteröinti, web-hosting, Microsoft Office 365

7. GoDaddy

Hyvä isä

GoDaddy on ehkä tunnetuin verkkotunnuksen rekisteröijistä heidän kaikkialle sijoittuvien mainoskampanjoidensa ansiosta.

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen, jolla on valtava määrä laajennuksia GoDaddyn kautta, ja jopa hankkia verkkotunnuksesi .com, .net ja .org laajennukset halvemmaksi.

GoDaddy tarjoaa myös erilaisia ​​verkkosivustojen hosting-suunnitelmia, mukaan lukien WordPress-optimoidut suunnitelmat.

Verkkotunnusten hinnat GoDaddyssä

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 11,99; 17,99 dollarin uusinta$ 13.99$ 9.99$ 44,99; 59,99 dollarin uusinta$ 7.99$ 14.99$ 12.99$ 9.99; 44,99 dollarin uusinta
 • Mukana olevat ominaisuudet:
 • Lisäosat: yksityinen rekisteröinti, yksityisyyden suoja, SEO-työkalut, sähköpostin ylläpito, verkkosivujen ylläpito

8. Domains.Google

domains.google

Googlella on kätensä melkein kaikissa mahdollisissa Internet-liiketoiminnoissa, ja he pystyvät hoitamaan ne kaikki hyvin. Heidän verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu nimeltään Domains.Google julkaistiin vuonna 2015, ja vaikka se ei ole kovin tunnettu, se on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Jokaisessa verkkotunnuksessa on ilmainen yksityisyyden suoja. Google ei kuitenkaan tarjoa web-hosting-paketteja, joten joudut etsimään muualta isännöintisuunnitelmasi.

Verkkotunnusten hinnat Domains.Google

.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
$ 12$ 12$ 12$ 60
 • Mukana olevat ominaisuudet: Yksityisyydensuoja
 • Lisäosat:

Mitä etsiä verkkotunnuksen rekisteröijältä

Valitsemalla yrityksellesi parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän on otettava huomioon useita asioita:

hinnoittelu
Hinnoittelu on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon kaikissa yritysostoissa, mutta tämä on vielä tärkeämpää tarkastella, kun valitset verkkotunnuksen rekisteröijää. Jokaisella verkkotunnuksen laajennuksella (.com, .ca, .org jne.) On eri kustannukset kullakin verkkotunnuksen rekisteröijällä. Tämä tarkoittaa, että rekisterinpitäjä voi tarjota edullisia hintoja .com-verkkotunnuksille, mutta hirvittäviä hintoja .org-verkkotunnuksille. Monet rekisterinpitäjät perivät myös ylimääräisiä maksuja turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksista. Jos päätät ostaa isäntäpakettisi ja verkkotunnuksesi samassa paikassa, sinun on myös otettava huomioon tyypilliset verkkosivustojen ylläpitokustannukset. Saat lisätietoja näistä kustannuksista tutustumalla oppaamme parhaisiin WordPress-hosting-suunnitelmiin.
Uusimishinnat
Verkkotunnuksen alkuperäisen rekisteröinnin hinta on usein alhaisempi kuin sen myöhemmät uusinnat. Ennen kuin valitset verkkotunnuksen rekisteröijän, sinun on tarkistettava, mitkä nämä erot ovat. Joskus huomaat, että mainostettu promo-hinta on kaukana siitä, mitä joudut maksamaan myöhemmin alkuperäisen rekisteröintijakson päätyttyä.
Verkkotunnusten siirrot
Onneksi sinun ei tarvitse käyttää tätä vaihtoehtoa, mutta jos olet tyytymätön verkkotunnuksesi rekisteröijäsi kanssa, haluat siirtää verkkotunnuksesi helposti toiseen. Saatat tietenkin olla myös täällä, koska haluat jättää nykyisen verkkotunnuksen rekisteröijän; tässä tapauksessa kyky tehdä helppo verkkotunnuksen siirto on vielä tärkeämpi. Sinun tulisi myös välttää verkkotunnuksen rekisteröijiä, jotka perivät lisämaksuja verkkotunnuksen siirroista. Useimmat hyvämaineiset rekisteröijät sallivat tämän, mutta on syytä lukea verkkotunnuksen siirtohjeet ennen sijoittamista.
Vanhenemiskäytäntö
Kaikilla verkkotunnuksen ostoilla on viimeinen voimassaolopäivä. Jos verkkotunnuksesi annetaan vanhentua, joku muu voi ostaa sen, lukitsemalla yrityksesi. Saatat sitten joutua ostamaan verkkotunnuksesi takaisin korkeammalla hinnalla tai mikä pahempaa, menetät pääsyn verkkotunnuksellesi pysyvästi. Suurin osa verkkotunnuksen rekisteröijistä asettaa verkkotunnuksesi automaattisesti uusimiseen, jotta voit välttää tämän ongelman, mutta kannattaa katsoa, ​​mitä tapahtuu, jos verkkotunnuksesi vanhenee. Parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät tarjoavat lisäajan lukitsemalla verkkotunnuksesi tilillesi tietyn ajanjakson ajan. Tämä voi säästää paljon huolenaiheita, jos verkkotunnuksen uusimista käsitellään joskus.
Lisäpalvelut
Monet parhaista verkkotunnuksen rekisteröijistä tarjoavat myös erilaisia ​​muita palveluita. Ne vaihtelevat yksinkertaisista asioista, kuten verkkotunnuksen yksityisyydestä ja pysäköinnistä, esimerkiksi web-isännöintiin, sähköpostien isännöintiin ja sähköpostimarkkinointipalveluihin. Jotkut näistä palveluista voidaan yhdistää verkkotunnuksesi rekisteröintiin, kun taas toiset lisäykset. Tässä on joitain asioita, jotka sinun tulisi harkita. Haluatko todella ylimääräisiä lisäosia? Jos on, mistä lisäosista olet kiinnostunut? Kuinka tärkeätä näiden palvelujen laatu on sinulle? Kaikkien näiden tekijöiden avulla voit valita parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän tarpeitasi varten.

Kuinka valita paras verkkotunnusten rekisteröijä yrityksellesi

Jokainen täällä toiminut yritys on laatinut luettelon, koska ne tarjoavat hyvät hinnat ja luotettavan palvelun. Niiden välillä on kuitenkin joitain suuria eroja. Jotta voit valita yrityksellesi parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän, sinun on pohdittava, mitkä ovat prioriteettisi:

 • Jos tärkein huolenaihe on edullisuus, haluat mennä kumman tahansa kanssa Register.com tai Namecheap.
 • Jos etsit verkkotunnuksen rekisteröijää mukana toimitetut turvaominaisuudet, paras veto on joko Domain.com tai 1&1 Ionos.
 • Saadaksesi laadukkaita verkkosivustoja hosting verkkotunnuksesi rinnalle, harkitse Bluehostia.
 • Jos olet Euroopassa ja haluat pysyä eurooppalaisen yrityksen kanssa, valitse OVH.

Vielä et ole varma, mikä on paras verkkotunnusten rekisteröijä sinulle? Katso nopea taulukko vertailusta alla olevasta taulukosta:

Mikä on paras verkkotunnusten rekisteröijä?

Kirjaaja
.com
.netto
.Org
.io
.de
.ru
.se
.myymälä
Domain.com$ 9.99$ 12.99$ 14.99$ 49.99$ 39.99$ 28.99$ 14.99$ 14.99
namecheap$ 8,88$ 11.98$ 11.98$ 25.88$ 6,88$ 8,88
1&1 Ionos$ 1; 15 dollarin uusinta$ 1; 20 dollarin uusinta$ 1; 20 dollarin uusinta$ 35; 50 dollarin uusinta$ 5; 50 dollarin uusinta
Register.com$ 5; 16 dollarin yksityinen rekisteröinti$ 5; 16 dollarin yksityinen rekisteröinti$ 5; 16 dollarin yksityinen rekisteröinti$ 49,99; 60,99 dollarin yksityinen rekisteröinti
OVH£ 6,99; £ 9.99 uusinta£ 6,49£ 7,59£ 18.39£ 3,53£ 6,99; £ 9.99 uusinta£ 1,79; £ 21.39 uusinta
Bluehost$ 11.99$ 12.99$ 8.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99
Hyvä isä$ 11,99; 17,99 dollarin uusinta$ 13.99$ 9.99$ 44,99; 59,99 dollarin uusinta$ 7.99$ 14.99$ 12.99$ 9.99; 44,99 dollarin uusinta
Domains.Google$ 12$ 12$ 12$ 60

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka valita paras verkkotunnusten rekisteröijä? Jaa ne alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector