Koodaa musiikkia! Soittolistat ja neuvoja tuottavammaksi koodattaessa kotona (tai toimistossa)

Koodaa musiikkia! Soittolistat ja neuvoja tuottavammaksi koodattaessa kotona (tai toimistossa)

Koodaa musiikkia! Soittolistat ja neuvoja tuottavammaksi koodattaessa kotona (tai toimistossa)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mitä kuuluu musiikin koodaamiseen? Pitäisikö sinun vaivautua luomaan lopullista soittolistaasi? ⏯️


Ihmiset ovat keskustelleet musiikista ja tuottavuudesta jo ennen kuin luolamiehet alkoivat käyttää Walkmansia. Loppujen lopuksi olemme kaikki väittäneet, että kappaleella 11 soitettu musiikki on ainoa tehokas tapa tutkia algebraa. ��♂️

Nyt kun olemme hieman viisaampia, tiedämme, että 11-vuotiaana pelattu Linkin Park ei ole mikään tehokas, puhumattakaan koodauksesta. Mutta toisaalta, puhelimen soittoäänet tai pölynimuri eivät myöskään auta ketään koodaamaan. Onneksi suurelle osalle tutkijoista tykkää myös ajatus musiikin soittamisesta työssä ja meillä on lukuisia tutkimuksia, joiden avulla voimme luoda hyvän koodausmusiikin soittolistan.

Tästä syystä tässä artikkelissa tarkastellaan kuinka musiikki vaikuttaa tuottavuuteen, ja kuinka käyttää näitä tietoja täydellisen soittolistan luomiseen. Jaan myös parhaat soittolistat ja työkalut lopulliseen työpaikan musiikkikokemukseen riippumatta siitä, työskenteletkö kotoa tai toimistossa.

Koodaa musiikkia! Soittolistat ja neuvoja, jotka olisivat tuottavampia kodin koodaamisessa

Miten "musiikin koodaaminen" vaikuttaa tuottavuuteen

On olemassa useita erilaisia ​​tapoja parantaa työpaikkakeskeisyyttä, ja äänen hallitseminen on yksi tärkeimmistä. Esimerkiksi äkillinen ja hajoava melu ovat kaksi ärsykettä, jotka voivat pakottaa aivosi poistumaan vyöhykkeestä tajuttomaan puolustustilaan.

Vaikka et koe hätkähdyttävää vaikutusta, mikä tahansa äänekäs, odottamaton tai ärsyttävä toimistomelua häiritsevät ja johtavat vähentyneeseen luovuuteen.

Itse asiassa mitä mielestäsi pidetään ärsyttävinä äänenä? ��

Jopa miellyttävät äänet, kuten keskustelu Netflixistä, voivat häiritä neuraalisen toiminnan koordinaatio. Kun työ kolme suurta "fokus" neuromodulaattorit: asetyylikoliini, dopamiini ja norepinefriini on alentunut, aivosi menettävät suunnan ja koet:

 • Kyvyttömyys määrittää, mikä on tärkeintä: koodi tai Stranger Things?
 • Alat keskittyä merkityksettömiin tietoihin.
 • Voit reagoida hitaammin, ymmärtää vähemmän ja olet uninen.

Toisaalta, musiikin koodaamisella on päinvastainen vaikutus näihin aivoalueisiin. Todellakin, tutkimukset ovat osoittaneet että suosikkimusiikkisi kuuntelu vapauttaa dopamiinia aivojen kahdelle alueelle: selkä- ja vatsan striatumiin. Lyhyesti sanottuna, tämä on kuin saada suuri halaus. Musiikin koodaamisesta tutun soittolistan valitseminen on vain yksi temppu, jota voimme käyttää musiikkipohjaisen tuottavuuden lisäämiseen.

Kuinka valita paras koodaava musiikki nopeita tuloksia varten

Aloitetaan ilmeisimmällä tempulla; Vältä vihaamasi musiikin kuuntelua. Tämä on tietysti tuskallisen ilmeistä, mutta päinvastoin ei välttämättä ole totta.

Itse asiassa on harvoja huomioitavia seikkoja, ennen kuin pääset pelaamaan suosikki soittolistasi. Yhtäältä tarvitset tietyn määrän uutuutta saadaksesi dopamiinineuronit ampumaan. Tutkimukset ovat osoittaneet että tärkein aivotoiminta tapahtuu, kun musiikki ei ole ilmeistä, mutta riittävän tuttua antamaan ennakoinnin tunne, joka auttaa dopamiinin vapautumista.

Liian suuri uutuus johtaa kuitenkin keskittymiseen musiikkiin ja pois koodistasi. Ambivalentti musiikki voi kuitenkin tuottaa hyviä tuloksia. Ensinnäkin, se ei ole yhtä häiritsevää kuin jotain, jota rakastat tai vihaat.

Valitse tehtävälle sopiva musiikki. Jos teet jotain tylsää ja toistuvaa, valitse hymni positiivisilla sanoituksilla. Sanoitukset ovat hyvä tapa hajottaa ikävystyminen ja pitää sinut motivoituneena.

Näimme aiemmin, että erotettavissa oleva puhe voi olla todellinen tuottavuuden tappaja. Tämä pätee musiikin sanoituksiin. Jos työskentelet syvempää tehtävää, joka vaatii keskittymistä ja oppimista, sinun tulisi välttää sanoituksellista musiikkia. Parempi vaihtoehto syvempiin tehtäviin olisi jatkuva ääni, jota toistetaan 70 desibelillä, mikä on ollut osoitettu auttamaan luovaa ajattelua.

Tätä silmällä pitäen sinun tulisi valita musiikki, jolla on tasaiset tempot, rytmi ja tila, jotta pysyt keskittyneenä, parantamaan mielialaa ja parantamaan kognitioasi. Tempo voi todellakin olla yksi hedelmällisen päivän salaisuuksista. Saat suurimman hyödyn, kun kuuntelet musiikkia, jonka tempot ovat välillä 60–120 BPM (PDF) joiden on osoitettu helpottavan oppimista ja säilyttämistä.

Oikea tempo voi myös vapauttaa alfa-aivojen aaltoja, mikä voi auttaa sinua löytämään tyylikämpiä ratkaisuja virheisiin. Olemme kaikki syyllisiä liu’uttamiseen tärkeään kohtaan ongelmien ratkaisemiseksi, mutta jos pääset alfa-aivojen aaltoihin, niin voit Vältä yleisiä vastauksia ongelmanratkaisussa.

Soittolistan tulisi olla niin kauan kuin aiot työskennellä, tämä muistuttaa sinua pitämään tauon. Tämä ei ole vain parempi tuottavuuden kannalta, vaan vältetään myös pitkäaikaisessa ajassa tapahtuvaa uupumista. Ensiluokkaisen palvelun valitseminen on todellakin paras tapa varmistaa tällainen hallinta työsi äänimaailmassa.

Tärkeintä on, ja tietenkin, valita musiikkia tarpeeksi kovalla peittääksesi työympäristön ei-toivotun melun. Näin optimoit musiikin kognitiiviseen toimintaan. Kohtalainen äänenvoimakkuus on avain menestykseen, kun tasapainotat musiikkia ja työtä. Musiikin pitäisi olla peitto ei-toivotun melun sijaan, ei keskittymistä.

Paras soittolista musiikin koodaamiseen

Musiikkia soitettaessa suosin palveluiden ja työkalujen suoratoistoa YouTubeen nähden. Ensinnäkin, en ole löytänyt YouTube-soittolistoja, jotka vastaavat suoratoistopalveluista löytyviä, ja harvat mainokset edistävät tuottavuutta.

Videopelien ääniraidat

 • Paras: Kaikki tehtävät, jotka vaativat keskittymistä ja jatkuvaa keskittymistä.
 • Plussat: Videopelien ääniraidat on rakennettu auttamaan pelaajia ratkaisemaan arvoituksia, poimia tietoja keskustelussa, ajattelemaan kentän ulkopuolella.

Klassinen soittolista

 • Paras: Jokainen, joka etsii klassista musiikkia seuraamaan työtään.
 • Plussat: Barokkimusiikilla on hyvä tempo, joka voi parantaa mielialaa ja parantaa keskittymistä.

Klassinen kansi tunnetuille pop-kappaleille

 • Paras: Ihmiset, jotka haluavat klassisen edut ja tuntevat tunteensa.
 • Plussat: Suuri tarjoamalla tuntemusta, joka vapauttaa dopamiinia häiritsemättä.

ympäröivä

 • Paras Ihmiset, joiden on peitettävä toimiston äänet.
 • Plussat: Ambient-musiikki on rakennettu parantamaan tunnelmaa ja keskittymistä.

Alfa-aivot aallot

 • Paras: Parannetaan keskittymistä ja luovuutta ajatella laatikon ulkopuolella.
 • Plussat: Hyvä hakkero virtaustiloihin pääsyä varten.
 • Varoitus: Äänet voivat olla ärsyttäviä, eikä niitä voida käyttää pitkään aikaan. Koska raskaana olevat naiset, raskaita laitteita käyttävät henkilöt tai kouristusvaarassa olevat henkilöt tulisi välttää, koska ne toimivat aivojen aalloilla, niitä tulisi välttää..

Hyvää musiikkia sanoituksin

 • Paras: Työskentely tylsissä, toistuvissa tehtävissä, jotka eivät vaadi keskittymistä.
 • Plussat: Valitut soittolistat päivitetään säännöllisesti suosituilla kappaleilla.

Luonto kuulostaa

 • Paras: Naamioi toimiston melun, kun joudut keskittymään.
 • Plussat: Äänien satunnaisuus on hieno tapa vapauttaa dopamiinia turvautumatta valkoiseen meluun.

Parhaat sovellukset hyödyllisten äänien koodaamiseksi

Kun asetamme soittolistat sivuun, katsotaan nyt joitain hienoja työkaluja, jotka tekevät koko koodausmusiikkisi tarjonnasta hieman virtaviivaisemman..

Brain.fm

Brain.fm

Brain.fm tuo sinulle neuromusikologian viimeisimmän kehityksen äänien ja musiikin avulla, joka auttaa sinua työskentelemään, nukkumaan ja rentoutumaan.

Plussat: Laaja valikoima vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Jokainen tarkennusvaihtoehto voidaan valita myös tehtävästäsi riippuen. Heillä on vaihtoehtoja työskentelyyn, lukemiseen, luovaan työhön tai opiskeluun. He kehittävät uusia kappaleitaan perustuen muihin suuntauksiin, kuten lo-fi-keskittymiseen, jonka innoittamana on YouTube-lo-fi-kanava.

Haittoja: Kokeilu antaa sinulle vain viisi istuntoa. Se on tilauspalvelu, jonka hinta on 6,99 dollaria / kuukausi tai 49,99 dollaria / vuosi.

Erikoistarjous: Ota yksi ilmainen kuukausi tämän linkin kautta.

myNoise

myNoise

myNoise on Freemium-verkkosovellus, jossa on erilaisia ​​ääniä, jotka auttavat sinua peittämään toimiston äänet, kun tarvitset työtä.

Plussat: Siinä on laaja valikoima ainutlaatuisia ääniä, jotka kattavat melkein kaikki käyttötapaukset. Se käyttää selainpohjaisia ​​melugeneraattoreita, joten et käytä mitään tietoja äänien suoratoiston aikana.

Haittoja: Musiikkiasetukset ovat rajoitetut.

Ilmainen musiikkiarkisto (FMA)

Ilmainen musiikkiarkisto

Ilmaisen musiikin arkisto tarjoaa avoimen lähdekoodin ohjelmistoliikkeen innoittamana korkealaatuisia laillisia latauksia moniin tarkoituksiin.

Plussat: Saatavilla olevien kappaleiden laatu on korkea ja valikoima laaja. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo käyttää ilman monimutkaisia ​​ilmoittautumisia tai piilotettuja kustannuksia.

Haittoja: Jos etsit jotain suosittua tai tuttua, et todennäköisesti löydä sitä täältä. Tämä voi johtaa siihen, että voit kuunnella musiikkia, jolla on liikaa uutta, ja siten heikentää pyrkimyksiäsi.

Musiikki ohjelmointiin

Musiikki ohjelmointiin

Sinun tulisi merkitä tämä kirjanmerkki, ei vain sen, että kehittäjät sen rakensivat, vaan se kattaa kaikki tärkeät alueet, joita aiemmin käsitelimme: muutama sanoitus, rajoitettu monimutkaisuus ja vanha musiikki.

Plussat: Ensinnäkin rakastan käyttöliittymää. Vielä tärkeämpää on, että kehittäjät kokosivat musiikin oman kokemuksensa perusteella siitä, mikä heille sopii.

Haittoja: Jotkut ihmiset eivät ehkä pitäneet hallintalaitteista.

Viimeiset ajatukset musiikin koodaamisesta

Avoin toimisto on hieno tapa rohkaista yhteistyötä ja kehittää kulttuuria. Vaikka tämä voi olla totta, avoimen toimiston äänimaisema voi olla häiritsevä. Jos huomaat jatkuvasti haitallisen melun häiritsevän, äänten ja musiikin hallitseminen voi auttaa tarjoamaan viltin näiden melujen yli.

Toisin sanoen voit käyttää musiikkia parannetun keskittymisen jaksoihin ja saavuttaa enemmän. Tylsien tehtävien suhteen voit käyttää musiikkia selviytymään niistä. Jos sinun täytyy oppia tai olla luova, ambient-musiikki oikealla äänenvoimakkuudella auttaa sinua suunnittelemaan epätavallisia ratkaisuja. Muista tämä mielessä, että oikean musiikin valitseminen voi auttaa sinua hallitsemaan mitä tahansa tehtävää!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector