Erilainen WordPress-kehittämisopetus: Miten automatisoida työnkulku

WordPressin automaation kehittämisohjeet


WordPress-kehittäjänä pysyminen ajan tasalla viimeisimmistä tekniikoista ja suuntauksista voi olla pelottava. Otetaan esimerkiksi automaatio – oletko edessäsi siitä, mitä voidaan tehdä työnkulun automatisoimiseksi? Ei aivan? Okei, tämä artikkeli voi auttaa sinua tässä. Se on vähän eroaa kuitenkin tavallisesta WordPress-kehitysoppaasta. Se keskittyy automatisoimaan mitä voidaan automatisoida kun työskentelet seuraavassa WordPress-projektissasi.

Seuraava WordPress-kehitysopastus käy läpi tyypilliseen kehityssykliin liittyvät vaiheet. Matkan varrella ehdotamme ratkaisuja ja työkaluja, joiden avulla voit automatisoida tiettyjä prosesseja vähentääksesi julkaisuaikoja.

Automaation edut

Ennen kuin siirrymme keskustelemaan automatisoinnista, keskustelemme siitä, miksi sinun pitäisi silti automatisoida tietyt prosessit.

 • ⏲️ Automaatio säästää aikaa, ja siksi rahaa. Kuvittele säästöaika, jos synkronoit WordPressin paikallisen kehitysversion palvelimen kanssa yhdellä napsautuksella.
 • �� Seuraavaksi redundanttien vaiheiden automatisointi auttaa välttämään virheitä. Synkronoidessasi muutoksia palvelimien kanssa, voit vahingossa ladata väärän version. Tämä johtaa uusintaan.
 • ��️ Lisäksi automatisoit kehitysvaiheesi eri vaiheita auttaa jäljitettävyydessä. Tämä auttaa sinua koodin vianetsinnässä. Esimerkiksi, sinulla on oikea loki siitä, mitkä muutokset on ladattu palvelimelle, jona päivänä.
 • �� Lopuksi, automaatio auttaa sinua keskity tärkeämpiin asioihin kuten innovaatio! Jos redundantit, toistuvat tehtävät eivät rasita sinua, sinulla on enemmän aikaa tärkeille tehtäville, jotka vaativat huomion.

Tämä WordPress-kehittämisopetusohjelma auttaa sinua saavuttamaan suuremman tehokkuuden ensin selvittämällä tarpeettomat vaiheet ja auttamalla sitten automatisoimaan ne.

Automatisoi kehitysympäristösi

Kuvittele tarve luoda kehitysympäristö manuaalisesti joka kerta seuraavissa tilanteissa:

 • Aloita projekti
 • Siirry uuteen kehityskoneeseen
 • Onko sinulla uusi tiimin jäsen

Ohjelmistoluettelon ja komentojen luominen on automaation ensimmäinen askel. Jokaisen vaiheen suorittaminen manuaalisesti vie kuitenkin huomattavasti aikaa ja on alttiina virheille. Joten sellainen luettelo ei vieläkään riitä ympäristön asettamiseen.

Satamatyöläinen on palvelu, joka auttaa sinua luomaan kehitysympäristön uudelle koneelle tarpeidesi perusteella. Docker esittelee konttien käsitteen. Kontti on käytännössä suljettu järjestelmä, joka on luotu kehitysympäristösi kanssa. Dockerin avulla et koskaan pääse tilanteeseen, jossa joku päivitti palvelimen ohjelmistoa, eikä mikään toimi!

satamatyöläinen

Ensin määrität kehitysympäristön, joka määrittelee mitä tarvitset uudessa koneessa. Suorita sitten komento uudessa koneessa aloittaaksesi prosessin – se on niin yksinkertaista!

Tässä on opas asettamalla Docker WordPressille. Lisäksi tässä nopea Docker-määritystiedosto WordPressille.

Dockerilla on yksi haittapuoli – jos käytät Windows-pohjaista kehitysympäristöä (kuten SQL Server, .NET tai VisualBasic), et voi toteuttaa sitä Dockerilla.

Versiohallinta jatkuvalla integroinnilla

Seuraava vaihe tässä WordPressin automaatiota käsittelevässä kehitysoppaassa on keskittyminen koodin hallintaan. Kun useat kehittäjät työskentelevät saman koodin kanssa samanaikaisesti, he yleensä käyttävät jonkinlaista versionhallintaa, kuten git tai Oikukas. Tässä on WordPress-kehittämisohjeet versionhallinta.

oikukas

Kun käytät koodinhallintaohjelmistoa, kehittäjä voi tehdä kopion keskusvarastosta. He voivat tehdä parannuksia arkistossa ja toimittaa muutokset sulautettavaksi alkuperäiseen koodiin. Suosituissa arkistoissa voi olla satoja tai tuhansia muutoksia päivässä. Erilaisia ​​ristiriitoja voi syntyä, kun kehittäjä haluaa yhdistää koodin. Äärimmäisimmässä tapauksessa saattaa käydä niin, että asioiden ratkaisemiseen sulautumisen aikana kuluu enemmän aikaa kuin itse alkuperäisen parannuksen tekemiseen tarvitaan.

Jatkuva integrointi tarkoittaa tämän skenaarion välttämistä yhdistämällä kehittäjien työ usein. Yhdistäminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Se sisältää kehittäjän kokoamisen ja testaamisen ennen minkään koodin tekemistä. Tyypillisesti rakennuspalvelin suorittaa nämä tarkistukset koodilla heti, kun koodi on työnnetty keskusvarastoon. Tämä prosessi vähentää jälkikäsittelyä, joka on yksi tuhlauksen lähteistä, mikä säästää kustannuksia ja aikaa. Testauksen ja rakentamisen tiheys vaihtelee, mutta nykyään tämä prosessi suoritetaan jokaisen sitoutumisen jälkeen.

Jatkuva integraatio Travis CI: n kanssa

Travis-ci

Travis CI tarjoaa ilmaisen version avoimen lähdekoodin arkistoille. Sinun on maksettava vain yksityisistä projekteistasi. Esitän GitHub-projektin tässä esimerkissä. Kun olet rekisteröitynyt Travisiin (ehdotan rekisteröitymistä GitHubin kautta), sinun on suoritettava seuraavat vaiheet rakennuksen aloittamiseksi:

 • Aktivoi GitHub-säilöt
 • Lisää .travis.yml-tiedosto arkiston juurihakemistoon
 • Työnnä arkistoon rakentaaksesi Travisin kanssa

Sinun Travis-profiili, aktivoi arkisto, jonka haluat testata Travisilla.

Tässä on esimerkki minusta aktivoimalla näytteenvaraston verkkokaappaus:

Varastojen aktivointi TravisillaVarastojen aktivointi Travisilla

Kun olet aktivoinut arkiston, sinun on lisättävä .travis.yml-tiedosto arkistoosi. Tiedoston sisältö on seuraava:

kieli: python
python:
– "2.6"
– "2.7"
# -komento riippuvuuksien asentamiseksi
# Asentaa: "pip install -r vaatimukset.txt"

# -komento suorittaa testit
käsikirjoitus: python tests.py

Sinun on määritettävä kieli (Python) ja sen versiot, joita testataan. Jos asennat riippuvuuksia, sinun on lueteltava ne vaatimukset.txt-tiedostoon. Koska tässä arkistossa suoritetaan vain valetestejä, vaatimusrivi ohitetaan. Ellei niitä kommentoida, Travis asentaa nämä vaatimukset rakennusympäristöön ennen testien suorittamista. Lopuksi määritetään testit suorittava komento. Avoimen lähdekoodin säilytystilat kuten E-cidadania on yksityiskohtaisempia .travis.yml-tiedostoja.

Kun olet valmis käyttämään koodia, sitoa se ja työnnä koodi GitHubiin. Voit tarkastella testituloksia arkistosivulla. Testituloksista lähetetään myös sähköposti. Voit myös käynnistää uuden rakennuksen profiilisivusi kautta tarkistaaksesi rakennuksen tapahtuvan reaaliajassa:

Rakenna menestystä TravisilleRakenna menestystä Travisille

Automatisoi teemakehitys

Seuraava asia, joka tässä epätavallisessa WordPress-kehitysoppaassa käsitellään, on teemakehitys. Vaikka koodinhallintajärjestelmän käyttö riittää jokaiselle WordPress-hakemistossa muutetulle koodille, teeman kehittämisen aikana tapahtuvat välivaiheet voivat olla, ja ne tulisi automatisoida!

Pidämme hetken tauon luetellaksesi joitain tehtäviä, jotka ovat tyypillisiä teemakehitysprosessille sen jälkeen, kun olet tehnyt muutokset teemaasi:

 • Käännä CSS-esikäsittelykoodi CSS: ään
 • Pienennä CSS-tiedostoja
 • Lisää uusia kuvia teemaan
 • Optimoi kuvat
 • Luo lapsiteemoja
 • Tarkkaile muutoksia ja päivitä arkistoja

Kaikki nämä tehtävät ovat tarpeettomia, mikä osoittaa automaation mahdollisuudet. Näin voimme tehdä sen:

Automatisoi teemakehitys Gulpin avulla

Keskitytään suosittuun työkaluun, Kulaus, automatisoida teemakehitys ja käyttöönotto. Gulp on työkalupakki, joka auttaa automatisoimaan kaikki yllä luetellut prosessit. Gulp on JavaScript-pohjainen työkalu, joka toimii Node.js-palvelimella.

gulpjs

Asentaaksesi Gulpin tarvitset Node.js ja NPM asennettu. Voit sitten asentaa Gulpin suorittamalla seuraavat komennot terminaalissa.

npm asenna gulp -g

Jos haluat työskennellä teeman kanssa Gulpin kanssa, sinun on siirryttävä teemahakemistoon, joka yleensä sijaitsee hakemistossa / wp-content / teemat /, ja alustettava NPM komennolla npm init terminaalissa..

Seuraavaksi sinun pitäisi lisätä Gulp pakettiin.json.

{
"nimi": "my-teema",
"versio": "1.0.0",
"kuvaus": "WordPress -kehitysoppaan automaatio Gulpin kanssa",
"kirjailija": "Nimeni",
"devDependencies":
{
"kulaus": "^ 3.9.1"
}
}

Kun Gulp on alustettu hakemistoon, sinun on määritettävä Gulp tehtävät käyttämällä tehtävätyökalua () – jokainen tehtävä on automaatiovaihe, jonka Gulp suorittaa. tässä yksityiskohtainen opas tehtävien kirjoittamisesta Gulpin kanssa.

Oletko kiinnostunut siitä, kuinka automatisoimme teemakehityksen – tässä on opas, joka vie sinut suunnittelutiimin matkalle.

Lopputuotteen testaaminen jatkuvalla käytöllä

Tämän WordPress-kehitysoppaan viimeinen vaihe on automatisoida lopputuotteesi testaaminen. Lyhyesti sanottuna, yrität arvioida, toimivatko verkkosivustosi oikein kaikissa laitteissa.

Kuten viimeaikaiset DevOps-trendit viittaavat, paras käytäntö on mennä jatkuvan integraation ulkopuolelle. Kun olet suorittanut jatkuvan integroinnin onnistuneesti, saatat ihmetellä, eikö keskitetyn arkiston läsnä oleva koodi ole aina toimintakunnossa? Looginen vastaus on kyllä, ja siksi on järkevää julkaista ohjelmiston uusin versio rakentamisen jälkeen!

Onko sillä järkeä kaikissa tilanteissa? Ei, varsinkin jos asiakas ei halua jatkuvia päivityksiä. Se on kuitenkin filosofia, jonka mukaan koodi pitää valmiina lähetettäväksi. Tilanteissa, joissa kehität omaa tuotetta, jatkuva käyttöönotto on tehokkainta. Googlessa kestää noin 8 minuuttia, ennen kuin koodi ilmestyy näkyviin sitoutumisen jälkeen!

Jos rakennat verkkosovellusta, kokoaminen ei välttämättä tarkoita, että se toimii kaikissa laitteissa. Tällaisessa tapauksessa työkalu kuten BrowserStack on kätevä. Se käyttää verkkosovellustasi eri valmistajien oikeilla laitteilla, joissa on erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä varmistaaksesi, että ne toimivat loppukäyttäjän kannalta.

browserstack

Jatkuva käyttöönotto BrowserStackilla

BrowserStackissa voit suorittaa testit Pythonissa Seleeni, joka on asennettava PIP: n kautta.

pip asenna seleeniä

Suoritetaan yksinkertainen testi käyttämällä Galaxy Note 8 -käyttöjärjestelmää, jossa on Android v7.1. Alla olevaan koodiin antamasi linkin voi saada rekisteröitymisen jälkeen BrowserStackissa (siellä on ilmainen kokeilu). BrowserStack asettaa sinut näytekoodilla, kun olet valinnut asetukset.

Ensimmäisen testin asettaminen BrowserStackissaEnsimmäisen testin asettaminen BrowserStackissa
seleenin tuontisivustosta
alkaen selenium.webdriver.common.keys tuo avaimet
osoitteesta selenium.webdriver.common.desired_capamissions tuo haluamasi kyvyt

toivottu_kappale = {
‘browserName’: ‘android’,
‘laite’: ‘Samsung Galaxy Note 8’,
‘realMobile’: ‘true’,
‘os_version’: ‘7.1’
}

ohjain = webdriver.Remote (
command_executor = ‘http: // shaumikdaityari1: [email protected]: 80 / WD / hub’,
desired_capabilities = desired_cap)

driver.get ("https://www.codeinwp.com/")
elem = kuljettaja.haku_elementin_nimi ("q")
elem.send_keys ("BrowserStack")
elem.submit ()
tulosta (driver.title)
driver.quit ()

Suorita vain suorita tiedosto tai suorita komennot päätteessä.

python-selain_test.py

Voit varmistaa, että testi onnistuu terminaalistasi. Lisäksi voit palata takaisin BrowserStack-tilillesi tarkistaaksesi videon, kuinka se todellisuudessa sujui.

Video ja lokit BrowserStack-testeistäVideo ja lokit BrowserStack-testeistä

Voit automatisoida testit mobiiliselaimissa. BrowserStack antaa sinun suorittaa testit myös omalla palvelimella, kuten kohdassa on kuvattu dokumentaatio.

Jos teet mobiilisovellusta, haluat testata sitä erilaisilla laitteilla tietyn työkalun avulla. Se on mahdollista TestGrid, jonka avulla voit käyttää sovellustasi useilla laitteilla.

Viimeiset ajatukset tästä epätavallisesta (automatisoidusta) WordPress-kehitysoppaasta

Tämän avulla olemme päättäneet tämän oppaan, joka koskee tehtävien automatisointia WordPress-kehityksen aikana. Käsittelemme automaation etuja ja erilaisia ​​tehtäviä, jotka voidaan automatisoida kehittämisjaksossasi.

Käytätkö muita tekniikoita tai työkaluja WordPressin kehitystyön automatisoimiseksi? Jaa temppusi alla oleviin kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map