Cory Miller -haastattelu – Heijastuksia WordPressistä ja Gutenbergistä, mielenterveyttä koskevan tietoisuuden tarpeellisuudesta ja valmennuksesta

Cory Miller -haastattelu


On kulunut jonkin aikaa siitä, kun isännöimme CodeinWP: n haastattelua. Tällä kertaa puhun yhden WordPress-yhteisössä toimivan yritysveteraanin, iThemesin perustajan, Cory Millerin kanssa. Cory on puhuttu kaveri ja onnistumme koskettamaan maata kolmella erittäin kuumalla aiheesta: teemat, mielenterveys ja valmennus.

Niille, jotka eivät tiedä, iThemes oli yksi ensimmäisistä olemassa olevista teemakaupoista, joka avattiin vuonna 2008 ja saavutti 1 miljoonan euron tulot 3 vuodessa. Kymmenen vuoden kuluttua Liquid Web osti hänen liiketoimintansa menestyksekkäästi lopettaessaan. Puhumme vähän teemayrityksistä tänään ja siitä, missä Gutenberg vie ne.

Etkö ole varma, että olet huomannut, mutta WordPress-yhteisö on avautumassa aiheille teknisten alueiden ulkopuolella. Emanuel Blagonicin puhetta kutsuttiin viime vuonna kotikaupungissani tapahtuneen WordCamp Bucharest -tapahtuman yhteydessä "Kuinka löytää rauha ja muuttaa maailmaa." Kolme vuotta ennen sitä, Cory puhui WordCamp Denver -tapahtumassa "Yrittäjyyden emotionaalinen vuoristorata." Ihmiset puhuvat avoimesti taisteluistaan ​​ja auttavat toisia tunnistamaan ongelmansa, saamaan apua ja parantumaan.

Cory Miller

Seuraavaksi keskustelemme mielenterveyden ja Coryn osallistumisesta työohjelmaan&UP-aloite. Viimeiseksi siirrymme yrittäjyyteen ja mihin Cory panee energiaansa nykyään. Kun Cory ei anna haastatteluja, Cory on osa kahta uutta hanketta, joista toinen valmentaa ja toinen markkinoi. Hän on myös aktiivinen YouTube ja lukee PALJON kirjat.

Hyvä, siirrytään keskusteluun.

Kun olet lukenut tämän Cory Miller -haastattelun, minua kiinnostaisi ketä haluaisit meidän haastattelemaan seuraavaksi. Jätä sankarisi nimi alla oleviin kommentteihin.

Contents

Cory Miller -haastattelu WordPressin yli kymmenen vuoden havainnoista

Olet perustanut yhden ensimmäisistä teemakaupoista melkein 11 vuotta sitten. Voisitko puhua hiukan suurimmista haasteista / virstanpylväistä, joita olet käynyt iThemesin kanssa tänä aikana?

Tiedätkö, kun katson taaksepäin aikamme iThemesin kanssa, korkeimmat korot, alhaisimmat matalat olivat aina ihmisten ympärillä. Matalammat olivat silloin, kun joutui sanomaan hyvästit joukkueen jäsenelle tai piti antaa heidän mennä. Ne ovat aina alhaisimmat hetket. Ja sitten, tietysti, asiakkaat eivät aina toimi sopivimmalla tavalla, varsinkin jos jotain menee pieleen. Joten alamäet koskevat aina ihmisiä.

Mutta toisella puolella korkeudet olivat ehdottomasti ihmisiä. Lähdin sinne aiemmin tänä vuonna, mutta nauttin ystävyydestä ja suhteista joitain uskomattomiin ihmisiin. Kaikista ihmisistä, jotka olen tavannut tekemällä liiketoimintaa, asiakkaita, ystäviä ja kumppaneita, rakastan ja arvostan ja pidän elämän parhaita ystäviä.

Mikä oli WordPress-ekosysteemin tuolloin hyviä ja huonoja puolia, ja missä hyvät ja huonot asuvat nyt?

Tuolloin se oli ehdottomasti villi villi länsi. Erityisesti WordPress-teemoja oli vuonna 2006 kaikkialla. Tarkoitan heidän laatuaan, sinulla on hyviä, toisia huonoja ja toisia vain kauheita.

Mutta se oli tilaisuus, jota käytimme hyväksi. Aloimme palvella asiakkaita erittäin hyvälaatuisilla teemoilla. Mutta hyvä tuolloin oli tilaisuus, joka meillä oli, ja tämä hämmästyttävä ohjelmisto, joka meillä oli. Ja liiketoiminnan kannalta WordPress muutti ilmeisesti elämääni, koska pystyin käynnistämään iThemesin ja ottamaan matkan, jonka teimme yli 10–11 vuotta.

WordPress on nyt kypsynyt. Se on erilainen. Olen nähnyt, että jotkut kasvot tulevat ja jotkut kasvot menevät ja uusia ihmisiä tulee aina esiin yhteisöön, mikä on niin mahtavaa. Liiketoimintaa ajatellen näen teollisuudessa paljon vakauttamista, etenkin hosting-yritysten kanssa. Automattic on saanut viime aikoina erittäin suuren rahoituskierroksen. Olen nyt innoissani vain WordPress-bloggaajana. Olen lisännyt uuden otsikon, "WordCamp Vapaaehtoinen" jatkani WC DFW: llä viikonloppuna. Olen innoissani siitä, mitä tulee WordPressin liiketoimintaan seuraavaksi, kun ohjelmisto kypsyy edelleen ja paranee.

Kun WordPress on muuttumassa sivuston rakentajaksi, myös teemme, kuten tiedämme ne, muuttuvat. Mikä on teidän suosikkisi teemakauppoille tänään liiketoiminnan jatkamiseksi?

Mikä hieno kysymys. Mielestäni se ei todellakaan ollut myymälämme teemakauppa. Noin kahden, kolmen vuoden aikana liiketoiminnasta, huomasimme, että mahdollisuus oli parempi laajennuksissa ja erityisesti ohjelmistoissa WordPressiin liittyvänä palveluna. Näimme nopeasti, että teemat olivat erittäin kilpailukykyisiä.

Nyt olisi hyvä hypätä Gutenbergin junaan. Se on täällä, pidämme siitä vai ei. Olen miettinyt sitä ja se on todella mielenkiintoista. Näen paljon asioita tulevan Gutenbergin kanssa. Joten jos olet teemakauppa etkä ole omaksunut sitä, se on WordPressin nykyisyys ja tulevaisuus.

Mitä mahdollisuuksia WordPress-yritykset voivat avata pitkällä tähtäimellä?

Mahdollisuus on aina, aina, aina: pysy lähellä asiakkaitasi ja odota heitä eteenpäin. Pidä huolta asiakkaista.

Asiaamme oli, riippumatta siitä, mitä WordPressissä tapahtuu, haluamme asiakkaidemme olevan uskollisia meille. Palvelemme erittäin hyvin, että jos meillä ei ole jonakin päivänä siellä, he kaipaisivat meitä. Olemme yrittäneet kaikin tavoin parantaa heidän elämäänsä. Ja mielestäni se on hyvä neuvo kaikille WordPress-yrityksille: pysy lähellä asiakkaitasi. Tavallaan kuten Wayne Gretzkyn tarjous, hänen menestys oli se, että hän luisteli kohti missä kiekko olisi, ei mihin se oli ollut. Samaa neuvoa voidaan antaa WordPress-yrityksille.

Mielenterveydestä WordPress-yhteisössä

Siirrymme eteenpäin mielenterveyteen. Olet puhunut henkilökohtaisista kamppailuistasi WordCamp USA: ssa vuonna 2015. Tiedätkö muita yhteisöjä, jotka ovat yhtä avoimia tästä aiheesta?

Tiedätte, mielestäni tekniikka kokonaisuutena näyttää olevan avoimempi mielenterveyttä koskevalle keskustelulle kuin muut teollisuudenalat. Tech näyttää johtavan muutosta, ja olen siitä todella onnellinen. En ole tietoinen monista muista yhteisöistä WordPressin ulkopuolella. Mutta erityisesti WordPress on mielestäni todella osoittanut tietä ja omaksunut sen, että voimme kertoa avoimesti mielenterveydestä.

Suuri osa yhteisöstämme toimii etäyhteydessä, joten sillä on eristysvaikutus. Mielestäni elämässä yleensä on mielenkiintoista puhua mielenterveydestä.

Laitat itsesi ulos, puhut, blogittelet, olet avoin henkilökohtaisesta elämästäsi täysin muukalaisten kanssa. Oliko tämä jotain, jonka valitsit tehdä parantavana prosessina? Kuinka tämä on muuttanut elämääsi??

Vuonna 2015 esittelin keskustelun nimeltä "Yrittäjyys ja mielenterveys" WordCamp Denveriin. He antoivat armollisesti minun puhua siitä. Valitsin sen ei osana paranemisprosessia. Uskon, että teet sen yksityisesti, luotettavien ihmisten kanssa. Jaoin sen julkisesti mielenterveyden leimautumisen lopettamiseksi, hävittää, hävittää, tuhota mielenterveyden leimautumisen ikuisesti maan päältä, olla osa tätä prosessia, sanoa, että on hyvä etsiä ja saada apua yksityisesti luottamiesi ihmisten keskuudessa , erityisesti ammattimaiset, lisensoidut terapeutit.

Kärsin yksinäisyydessä enkä ollut tavoittanut elämäni lähimpiä ihmisiä. Pystyäksesi tavoittamaan ihmisten ydinverkon, ihmiset, jotka joutuvat sisään, kun kaikki osuu tuulettimeen, kun kaikki muut kiirehtivät ulos. Se oli osa tarinaani, jonka jaoin. Ja niin minä jaan soivan soivan kelloäänen niin äänekäs ja usein kuin minulta kysytään.

Olet liittynyt WP&UP tiimi, joka tukee henkistä ja fyysistä terveyttä. Miksi tällaisen organisaation on oltava olemassa WordPress-yhteisössä?

Minua pyydettiin kesän aikana toimitsijamieheksi. Rakastan olla osa mitä tahansa organisaatiota tai yritystä, joka menee hyvin mielenterveyden tilassa. Olen osa WP: tä&YLÖS, koska haluan olla osa positiivista muutosta, joka voi tapahtua ihmisten elämässä. Mutta uskon, että sen täytyy olla olemassa yhteisössä, koska yhteisössä on ihmisiä. Me satumme, käymme läpi monenlaisia ​​kriisejä, vaikeuksia, elämän kausia, emmekä ole immuuneja siihen. Joten rakastan, että WordPress pyrkii auttamaan WordPress-yhteisön jäseniä etenkin mielenterveyden kanssa.

Mitä verkkoresursseja suosittelisit henkilölle, joka käsittelee mielenterveyskysymyksiä yksinäisyydessä?

Suurin asia, jonka sanoisin, on varovainen sosiaalisessa mediassa. En henkilökohtaisesti usko, että se on oikea paikka löytää parannus. Joten vaikka jaan tarinani julkisesti, tarkoituksena on nimenomaisesti lopettaa leimaaminen ja auttaa saamaan lupa ja vapauttaa ihmiset etsimään tukea ja apua yksityisesti. Ja muuten, minä kerron sinulle tarinan, joka tapahtui vuosia sitten, ei nykypäivän taisteluillani, se on iso vivahdus. Joten ole varovainen. En usko, että löydät paranemista sosiaalisen median kautta. Mielestäni löydät parantamisen ihmisten ja ihmisten välityksellä, jotka välittävät ja luottavat ja rakastavat sinua yksityisesti ja lisensoitujen ammatillisten neuvonantajien kautta.

Uskon, että meidän on tarkoitus ja rakennettu elämään yhteisössä yhdessä, ei eristyksissä. Rakastan yksinäisyyteni, älä saa minua pieleen. Uskon kuitenkin pohjimmiltaan, että olemme rakennettu yhteisölle, olemaan ihmisten ympärillä. Tarvitsemme ihmisen vuorovaikutusta, inhimillistä kosketusta, ihmiskeskustelua. Joku, joka välittää meistä ja mitä olemme käymässä läpi ja ovat siellä kun satumme.

WP&YL on yksi resurssi, jota ehdotan.

Cory Miller nykyhetkestä – juokseminen, digitaalinen markkinointi ja konsultointi

Sanoit äskettäin, "Minulla ei ole harrastuksia, harrastus on liiketoimintaa." Luuletko juuri tämän määrittelevän yrittäjän?

En usko niin. Sanon vain, että se on minun erityinen asia, enkä usko, että se olisi aina ollut hyvä asia. Satusin juuri löytämään tämä mahtava videopeli, paras videopeli, jota olen koskaan voinut pelata, nimeltään yrittäjyys ja rakastin pelaamista. Harrastuksien puuttumisen haittapuoli on kuitenkin se, että käydään läpi siirtymävaihe, kuten minulla on, erityisesti myyn aloitusvauvani ja vaikeudet, ettei sitä enää ole..

Olen suuri uskova monipuolistamaan identiteettiasi ja monipuolistamaan tapoja, joilla löydät arvoa elämästäsi. Jos minulla olisi ollut jotain sivutoimistoa tai jopa melko suurta harrastusta, johon hypätä, kun lähdin yrityksestä, luulen, että se olisi ollut minulle parempi.

Minulla nyt olevaa harrastusta kutsutaan liikunnaksi. Juoksu – löysin sen kaksi vuotta sitten. Se auttaa mielenterveyttäni, mielialaa, henkeäni.

Kuinka kuvailisit tekemäsi työtä? Ketkä ovat ihmisiä, jotka voisivat hyötyä eniten työskentelystä kanssanne?

Leader.team Siellä kumppanini Jeff ja minä autamme pieniä ryhmiä auttamaan johtajia oppimaan ja kasvamaan. Paneemme vertaisjohtajia yhteen pienessä ryhmässä, joka kokoontuu verkossa Zoomin kautta kerran kuukaudessa 90 minuutin ajan. Sekä Jeff että minä olemme olleet osa samankaltaisia ​​ryhmiä kuin tämä yhdeksän vuoden ajan. Se on tapaa, jolla meistä tuli rakas ystäviä ja nyt kumppaneita. Ja niin olemme hyödyntäneet taikuutta parhaiten ja rakentaneet todella ainutlaatuisen muodon nuorille johtajille, jotka haluavat oppia ja kasvaa toisistaan.

Toinen on tulossa melko pian, se on Digitaalisen markkinoinnin keittiö rakkaan ystäväni Rebecca Gillin kanssa. Hän on SEO asiantuntija yli 11 vuotta. Yksi asioista, joihin painotin tuotetta pidemmälle, oli markkinointi, erityisesti sisältö- ja sähköpostimarkkinointi. Joten teemme paria yhdessä tarjotaksemme kurssin hyvin pian. Voit rekisteröityä ja meillä on siellä loistava yhteisö, josta tulee mahtava. Joten nämä kaksi hanketta ovat elämäni kaksi suurta nyt.

Oletko edelleen osallisena WordCampsissa? Aiotko mennä WordPress-yhteisön ulkopuolelle konsultointiliiketoiminnan kanssa?

Kävin juuri tämän vuoden ensimmäisessä WordCampissa, WC Dallas Fort Worth. Olen ollut luultavasti 50 WordCampissa viimeisen 11-12 vuoden aikana. Nyt minulla ei ole tai tarvitse mennä rakentamaan vielä enemmän suhteita, se ei ole osa ydintoimintaa tällä hetkellä. Mutta kun minua pyydetään puhumaan, rakastan käydä. Haluan sanoa, että rakastan aina WordPressiä tai olen aina osa WordPress-yhteisöä, mutta kyllä, laajentun nyt ja asiat, joita yritän nyt tehdä, ulottuvat myös WordPressin ulkopuolelle.

Jos hyvinvoinnilla on merkitystä, mikä on henkilökohtaisen valmentajan arvo, joka lisää terapeutin arvoa?

Uskon, että osa terapeutin roolista etsii menneisyyttä. Nähdään, onko menneisyydessäsi trauma, ja parannat joitain menneistä asioista, jotka vaikuttavat sinuun nyt ja tulevaisuuteen. Ammatilliset ohjaajat ovat ehdottoman tärkeitä. Minusta se on yksi osa yhtälöä.

Toinen mainitsemanne osa, joka mielestäni on niin mahtavaa, on henkilökohtainen valmentaja. Minulla on ollut henkilökohtainen valmentaja viimeisen vuoden ajan. Valmentaja tarkastelee tulevaisuutta kanssasi, auttaa sinua pääsemään sinne, johon yrität mennä, selkeästi ja varmasti, ja edistyy siinä huomattavasti. Valmentaja tarkoittaa sitä, mikä on edessäsi, johon haluat päästä. Valmentajani nimi on Kelly ja hän on upea. Auttaa minua ajattelemaan asioita, saamaan jonkun palaamaan asiat pois ja haastamaan minut, missä minun on haastatava, tukemaan ja rohkaisemaan minua, missä minua on tuettava ja rohkaistava. Sanoin jollekin toisena päivänä, että jos minulla olisi jotain maailmalle, se olisi kaksi asiaa: pääsy valmentajaan ja pääsy neuvonantajaan.

Se on se Cory Miller -haastattelumme kohdalla. Onko jotain mitä kysyisit häneltä? Kuka tietää, hän saattaa tulla takaisin ja vastata kommentteihisi. Kiitos käsittelystä!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map