Ajanhallinta WordPress-freelancereille ilman aikaa

Freelancer WordPress -tilassa on erittäin houkutteleva tarjous: WordPress on kokenut uskomatonta kasvua jo yli kymmenen vuoden ajan, ja haasteista huolimatta ei ole merkkejä siitä, että pysähtyminen tai työstä olisi pulaa ympäri.


On jopa hienoja mahdollisuuksia jakaa aikasi asiakastyön ja omien projektien välillä, mikä voi kukoistaa erittäin suuriksi yrityksiksi (kuvaa tätä läpinäkyvyysraporteissa saavutetussa edistyksessä)..

Tämä asiakas / henkilökohtainen projekti / WordPress-yhteisöaikajakauma on unelma monille freelancereille, mutta todellisuus harvoille. Kuinka pääsimme tähän sotkuun ja miten pääsemme siitä pois?

Ajanhallinta WordPress-freelancereille

Tämän taloustiede on hyvin perusedellytys: freelancerina vaihdat aikasi rahaksi. Se on yksinkertaisin vaihtomuoto, joka tukee kaikkea kapitalistista taloutta.

Itsenäisenä freelancerina saat kuitenkin pääsyn muutamiin viime vuosisadan todella vallankumouksellisiin tuottavuuden parannuksiin (ilmeisesti Internet syrjään; vaikka on epäselvää, tekeekö tämä todellakin meistä tuottavampia). Et voi hyödyntää Henry Fordin massatuotantolinja tai Fredrick Taylorin tieteellinen työnkulun hallinta. Tulojasi todellakin rajoittaa tuntimäärä viikossa, jonka olet valmis työskentelemään.

Kun otetaan huomioon kaikki WordPress-tilan mahdollisuudet, aikasi täyttäminen ei ole suurin haaste: se on mitä tehdä, kun viikko on loppunut. Mitä teet kun olet "aika loppuu"? Toistatko vain ad infinitum? Miten sinä "tehdä aikaa" projekteihin, joissa haluat työskennellä?

Tämä viesti tulee pohtimaan ajanhallinta WordPress-freelancereille ilman aikaa. Sillä ei ole merkitystä, kuinka aikasi on tällä hetkellä jaettu; Jos yrität tällä hetkellä löytää aikaa mille tahansa, tämä viesti on sinulle.

 • Aiomme tarkastella kuinka keskittyä siihen, mikä on tärkeää,
 • työkalut älykkäämmäksi toimimiseksi,
 • ja työkalut vähemmän työhön.

Olemme saaneet myös viisaita ääniä WordPress-yhteisöltä tarjoamaan mahtavia ymmärryksiä.

Joten mennään suoraan siihen.

Hyvä aikahallinta: Keskity siihen, mikä on tärkeää

Päättäminen ja sitten keskittyminen siihen, mikä on tärkeää, on keskeinen edellytys ajan tehokkaammalle hallitsemiselle. Sinun on tehtävä tämä nähdäksesi, kuinka nykyinen tekemäsi on verrannollinen prioriteetteihisi ja mitä haluat tehdä.

Voit kysyä sarjan kysymyksiä tämän helpottamiseksi:

 • Minne olet menossa? Miltä tämä näyttää kuuden kuukauden, kahden vuoden kuluttua?
 • Mikä on sinulle tärkeää? Haluatko elämäntyyliyritys tai jatkaa kasvua jatkuvasti? Onko sinulla asetettu tulotavoite??
 • Mitkä ovat tavoitteesi?? Ovatko he FIKSU?

Voit sitten arvioida tämän suhteen siihen, mitä parhaillaan työskentelet. Kuinka jokainen kalenteritoimintosi tai -kohdesi vastaavat tavoitteitasi ja prioriteettejasi? Tästä harjoituksesta voit erotella mitä työskentelet sen kanssa, jonka kanssa haluat työskennellä.

Jos saavutat tulotavoitteesi, voit päättää, että on aika lopettaa uuden freelance-työn tekeminen tai lopettaa projekti, jota et pidä. Jos et pidä nykyisestä suunnasta, miten voit muuttaa keskittymistäsi korjataksesi tämän? Näitä asioita on ajateltava. Tässä on mikä freelance CTO Toby Osbourn sanoi kun kysyin häneltä lähestymistavastaan ​​ajanhallintaan:

Tiedän kuinka paljon rahaa ansaitsen tietystä henkilökohtaisesta projektista. Tiedän, kuinka paljon rahaa minun täytyy ansaita asiakastyöstäni laskujen maksamiseksi / säästöjen saamiseksi / elämän saamiseksi. Ajoitan tarpeeksi asiakastyötä kuukaudessa saavuttaaksesi nämä tavoitteet, kaikki muu on henkilökohtaista työtä …

Tavoitteena on tietysti työskennellä henkilökohtaisten projektieni kannalta tarkoituksenmukaisten parannusten kanssa, jotta ensi kuussa voin nähdä, että he ovat tehneet sitä vähän enemmän, mikä voi lopulta tarkoittaa sitä, että olemme vähemmän sidoksissa asiakastyöhön.

Tärkeintä ei ole unohtaa rahaa ja "seuraa intohimoasi", vaan löytää realistinen tasapaino tuloja tarvitsevien vaatimusten ja tulevaisuuden rakentamiseen keskittymisen välillä.

Tässä on hyödyllistä muistaa, että jokaisella on sama aika. Kukaan ei ole aikaa kaikkeen; se on aina tapa aikaansaada. Jos jokin on sinulle todella tärkeää, sinun on löydettävä siihen aikaa.

Ajattele tätä prosessia aikatauluna "tarkastaa". Harjoittele sitä säännöllisesti: keskity siihen, mikä on tärkeää, ja siten vapaa-aikaa, jonka vietät tällä hetkellä vähemmän välttämättömiin asioihin. Kaiken kaikkiaan saat aikataulun, joka on paremmin tasapainossa asiakkaan ja oman ajan välillä.

Oikeiden työkalujen valitseminen toimimaan nopeammin

Ilmeinen tapa löytää lisää aikaa on työskennellä nopeammin. Jos saat saman työn tehdä vähemmässä ajassa, sinulla on enemmän aikaa. Tämä on hyvin yksinkertaista, ja taistelu tuottavuuden lisäämisestä on miehittänyt työntekijät teollisuusvallankumouksen jälkeen.

Kysyin muita WordPress-freelancereita Advanced WordPress Facebook -ryhmä nähdä, kuinka muut ammattilaiset suhtautuivat ajanhallintaan, ja yksinkertaisesti nopeampi työskentely oli ylivoimaisesti suosituin ajanhallintatyökalu.

Tässä on tulosten erittely kokonaisuudessaan. Kuten näette, kaksi suosituinta vastausta olivat jonkin verran marginaalia valitsemalla ohjelmisto, joka auttaa toimimaan nopeammin ja automatisoimalla toistuvia tehtäviä:

(Kaavio Visualizer Lite.)

Todennäköisin syy näiden kahden menetelmän suosiolle on, että ne ovat hyvin saatavissa ja että ajanhallinnan hyötyjen suhteen heikentyvät hedelmät ovat selvästi alhaiset. Joten kuinka hyödyntää niitä?

Aloitetaan oikean ohjelmiston valitseminen. Kuten WordPress-ammattilaiset todistavat, tällä voi olla suuri ero. Tässä on joitain parhaista vaihtoehdoista:

Ohjelmisto on erittäin henkilökohtainen, eikä ole olemassa yhtäkään parasta vaihtoehtoa, joka sopisi kaikille. Kokeile erilaisia ​​työkaluja ja katso, mikä sopii sinulle parhaiten.

Yksinkertaisten kaavioiden käyttöliittymän esittely.

(Oikeiden työkalujen valinta on tärkeää: langankehystysohjelmisto, kuten yksinkertaiset kaaviot, voi nopeuttaa työnkulkua.)

Tehtävien automatisointi on monimutkaisempaa liiketoimintaa, mutta voitot ovat yhtä ilmeisiä: jos teet samoja tehtäviä uudestaan ​​ja uudestaan, etsi tapoja automatisoida ja tasku säästää aikaa. Voit helposti automatisoida seuraavia asioita:

Automaation suuret hyödyt on saatava toistuvilla kehitystyöillä. Puhuin kanssani Ben Gillbanks, WordPress-teemakehittäjä, joka ajaa ProThemeDesign ja MasterWP. Ben on yksi hedelmällisimmistä teemakehittäjistä WordPress.com-sivustolla ja ylläpitää yli + teemoista koostuvaa kirjastoa, joten arvostaa toistuvien tehtävien välttämisen etuja. Pyysin Beniä selittämään lähestymistapaansa kehitysautomaatioon:

Filosofiani kaikessa kehitykseen liittyvässä suhteessa on automatisoida mahdollisimman paljon.

Kaikki yksinkertainen ja toistuva, jota ei tarvitse ajatella, voidaan todennäköisesti kääritä jonkinlaiseen ohjelmointitehtävään (Gulp / Grunt / PHP), ja niin teen sen. Se tarkoittaa hiukan enemmän koodia ja hieman enemmän kehitystä, mutta pitkällä aikavälillä tämä on säästänyt minulle päivien (todennäköisesti viikkojen) työtä – jotta voin keskittyä asioihin, joista todella nauttin. Jopa jotain niin yksinkertaista kuin oman aloitusteeman luominen (tai käyttäminen s) säästää minulle työtuntia jokaisen projektin yhteydessä.

Benin lähestymistapa näkyy täällä: alun perin voi viedä kauemmin järjestelmien perustamiseen tehtävien automatisoimiseksi, mutta ajan säästö pitkällä tähtäimellä enemmän kuin tekee siitä takaisin.

ulkoistaminen ei saanut paljon rakkautta Advanced WordPress -kyselyssä, mutta se on mainitsemisen arvoinen. Tehtävät, joita sinun ei tarvitse suorittaa (ja erityisesti ne, joista et pidä) voidaan ulkoistaa. Se ei ole aivan nollasumma: sinun on hallittava ulkoistustasi, joka vie aikaa, mutta kun se tehdään oikein, tämä voi säästää paljon aikaa.

Katso tästä lisää CodeinWP: n muista viesteistä, kuinka ulkoistaa WordPress-työsi.

Nopeampi työskentely vapauttaa aikaa. Itsenäisenä freelancerina et ehkä ole saanut aikaan 2000-luvun suuria tuottavuuden lisäyksiä, mutta se ei tarkoita, että ei ole tapoja auttaa sinua työskentelemään nopeammin.

Työskentele älykkäämmin ajan estämisellä

Älykkäämpi työskentely yhdistää kaiken tämän ajanhallinnan yhdessä. Olet tarkastanut, mitä työskentelet, ja löytänyt työkaluja, joiden avulla voit työskennellä nopeammin, mutta mitä nyt? Työskentele älykkäämmin.

"80/20" sääntö tai Pareto-periaate on yksi tuottavuuden sisällön suurista harkinnoista. Sen lähtökohta on hyvin tiedossa: noin 20% työstä johtaa 80%: n tuloksiin. Ajatus siitä, että voit yksinkertaisesti leikata työaikasi neljällä viidellä ja heti pää rannalle on enemmän tai vähemmän täysin ilman todellisuutta. Jos laitat vain 20% työstä, saatat saada 30% tai jopa 40% tuloksista, mutta asiakkaasi, pomo ja ikätoverisi pitävät tätä täysin mahdotonta hyväksyä..

Vaikka Pareto-periaate ei ole hyödyllinen kirjaimellisesti tarkasteltuna, yleinen käsite on hyödyllinen: kuinka voit saavuttaa 90%, 95% tai 100% tuloksista hieman lyhyemmässä ajassa? Tämä on paljon mielenkiintoisempi kysymys, koska se on täysin saavutettavissa. Mitä tapoja on työskennellä 10% tai 20% nopeammin vapauttaaksesi puolet tai jopa koko päivän?

Kuten aiemmin keskustelimme, aikataulun tarkasteleminen ja tärkeän kysyminen on hyvä lähtökohta, mutta se toimii vain sellaisiin työtehtäviin, jotka olet nimenomaisesti suunnitellut. Entä ne asiat, joita ei ole suunniteltu, mutta jotka voivat kuluttaa loputtoman paljon aikaa? Kokeile kysyä näitä kysymyksiä:

 • Onko viimeisin #wpdrama onko vakavasti jakamattoman huomion arvoinen, vai muuttuuko maailma kääntyväksi ilman osallistumistasi?
 • Tarvitaanko jokainen löysä keskustelu?
 • Pitäisikö sinun vastata jokaiseen sähköpostiin heti kun saat sen?
 • Mitkä ovat suosikki työtehtäväsi, jotka eivät oikeasti toimi?

Spoileri: maailma jatkaa liikkumistaan aurinko nousee aamulla mitä ikinä tapahtuu. Nämä aikaa imevät toiminnot eivät näy aikataulussa, mutta niitä tapahtuu melkein varmasti. Nämä ovat helppo marginaali vapauttaa enemmän aikaa.

Tämän torjuminen on tärkeää. On huomattava, että kukaan Advanced WordPress -kyselyssä ei mainittu, "sähköpostin tai sosiaalisen median käytön ajan rajoittaminen" strategiana, jota he käyttävät, mutta mielestäni ajan estäminen on yksi parhaista tavoista parantaa ajanhallintaa:

Ajan esto on vain aikatauluaika tietyllä projektilla työskentelemiseen ja sitten suunnitellun ajan käyttämiseen projektiin. Voit esimerkiksi aikatauluttaa maanantaisin 9–12 asiakastyöhön ja 1-5 tiettyyn henkilökohtaiseen projektiin. Ajan esto saat hallita etukäteen kuinka paljon aikaa vietät jokaiseen projektiin. Tämä on valtava voitto.

Jos yrität navigoida freelance-töissä ja henkilökohtaisissa projekteissa, tämä on pakollinen. Siihen sisältyy yrittäjien suosituksia, mukaan lukien Elon Musk ja Syed Balkhi ja kaikki mitä tarvitset aloittamiseen, on kalenteri. Tässä on taas Toby Osbourn hänen lähestymistavastaan ​​ajan estoon:

Jos keskiviikkona 2.-4. Olen estänyt aikaa käydä läpi ja muokata joitain vanhoja henkilökohtaisia ​​blogin viestejä, niin aion tehdä – ei ole väliä, tiedänkö, että minua odottaa laskutettava työ välillä 4 – 6. Tällaisen ajan sulkeminen on keinotekoinen tapa painottaa keskittymistä. Minulla on 2 tuntia aikaa käydä läpi nämä asiat. Kesti 10 minuuttia tarkistaaksesi Twitterin / sähköpostin / mikä ei ole vaihtoehto.

Minun lähestymistapani tähän on hyvin samanlainen kuin Toby’s, sillä aika estää tapaa pakottaa arvokkaat syvä työ se varmistaa, että saan työn tehdä.

Ajan esto on todennäköisesti suurin yksittäinen korjaus WordPress-freelancereille, joilla ei ole aikaa. Määrität etukäteen, kuinka kauan aiot viettää jokaiseen projektiin, ja seuraa sitten koko viikon ajan aikataulusi. Se on yksinkertainen tekniikka, mutta tekee ihmeitä niille, jotka kamppailevat useiden asiakasprojektien ja henkilökohtaisten tavoitteiden välillä.

Mitä teet koko vapaa-ajallasi?

Ajanhallintaan keskittyminen antaa sinun omistautua aikaa asioihin, jotka haluat tehdä, olivatpa ne sitten henkilökohtaisia ​​projekteja, yhteisön osallistumista tai suoraa vapaa-aikaa. Koska tämän vuoksi monet ihmiset alkavat suorittaa freelancereita, ajanhallinnan oikein saamisen vetovoimaa ja merkitystä ei voida aliarvioida..

Kolmenvälinen kokoelma työkaluja ja tekniikoita, joista keskusteltiin, voi todella korjata WordPress-freelancereiden ongelman "jolla ei ole aikaa":

 • Keskitytään siihen, mikä on tärkeää antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, mitkä projektit ovat arvokkaita, ja ohjata ne projektit, jotka eivät ole yhdenmukaisia ​​pitkäaikaisten tavoitteidesi kanssa.
 • Oikeiden työkalujen valitseminen on yksinkertainen tapa työskennellä nopeammin, vapauttaa enemmän aikaa. Käsitellyt suositukset tarjoavat loistavan paketin, jolla voit tehdä enemmän vähemmässä ajassa.
 • Työskentele älykkäämmin estämällä aikaa on paras aikahallintaratkaisu, jonka olen löytänyt freelancereille. Henkilökohtaiset projektit menevät ensimmäisenä, kun asiakastyö viittaa, joten niiden nimenomainen ajoittaminen varmistaa, että heille on varattu aika.

Ajanpuute on ongelma, johon me kaikki kohtaamme, mutta se on ratkaistava ongelma, ja keskusteltujen tekniikoiden tulisi tarjota vankka perusta sen korjaamiseksi. Mitkä ovat suosikki aikahallintatekniikat ja -työkalut WordPress-freelancereille? Kerro meille kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map