50 suosituinta blogia WordPressistä ja heidän parhaista viesteistään

parhaat WordPress-blogit


Haluatko laajentaa tietosi? Tämä kokoelma WordPress-suosituimmista blogeista ja niiden suosituimmista viesteistä auttaa sinua löytämään arvokkaimmat resurssit WordPress-yhteisössä.

Tämän luettelon laatimisen perusteina oli keskittyä sisältöön, joka on saanut joko eniten liikennettä (jos WordPress-bloggaaja on jakanut nämä tiedot), saanut eniten sosiaalisen median osakkeita tai herättänyt eniten kommentteja.

Okei, aloitetaan (ei erityisessä järjestyksessä)!

1. WP Newsify

WP Newsify julkaisee sekoituksen WordPress-uutisia ja WordPress-oppaita. He julkaisevat yleensä kerran viikossa.

2. Huuta minua ääneen

Shout Me Loud julkaisee perusteellisia artikkeleita monista aiheista, jotka liittyvät WordPressiin ja rahan ansaitsemiseen blogin avulla.

3. Themegrill

Themegrill keskittyy Best Of -listoihin. Jos etsit uusia laajennuksia, teemoja tai muita WordPress-työkaluja, löydät tarvitsemasi tiedot täältä.

4. WinningWP

WinningWP kokoaa luettelot parhaista WordPress-sivustoista ja työkaluista eri markkinarakoilla. He julkaisevat joskus myös yksityiskohtaisia ​​ohjeita WordPress-sivuston käytön eri näkökohdista.

5. WPLeaders

WPLeaders julkaisee erilaisia ​​WordPress-oppaita keskittyen Best Of -listoihin.

6. BeginDot

BeginDot julkaisee WordPress-oppaita monista aiheista keskittyen WordPress-sivuston ylläpidon tekniseen puoleen..

7. WP Crafter

WP Crafter julkaisee yksityiskohtaiset oppaat kaikenlaisille WordPress-aiheille yhdessä satunnaisen tuotekatsauksen tai Best Of roundupin kanssa.

8. WPKube

Erittäin vahva sivusto, jossa on paljon upeita resursseja. Niiden lippulaivasisällön (linkitetty alla) lisäksi löydät myös erilaisia ​​oppaita teemoista, laajennuksista ja muista tavoista muokata WordPress-sivustoasi.

9. DeveloperDrive

Teknisempi katsaus WordPressiin ja sen ominaisuuksiin. Vieraile siellä koodikokoisten opetusohjelmien ja lukuisten hyvien oppaiden parissa, jotka kiertävät myös muita verkkotekniikoita, kuten CSS, PHP jne..

10. WPMU DEV

WordPress-blogi, joka on täynnä oppaita ja vinkkejä, joista monet on osoitettu aloittelijoille. He opettavat, kuinka tehdä merkki WordPress-liiketoiminta-alueeseen, sekä tarjoavat erittäin yksityiskohtaisia ​​ohjeita WordPressin teknisistä näkökohdista.

11. Tyylikäs teemat -blogi

WordPress-blogi, joka on suuntautunut enemmän erilaisiin WordPressiin liittyviin markkinointistrategioihin, kuten tavoittaminen tiettyyn kävijämäärään, seuraajien saaminen sosiaaliseen mediaan tai taitojen kehittäminen, jotka tekevät sinusta tehokkaamman bloggaajan.

12. WP Tavern

WordPress-blogi, joka perustuu WordPress-maailman uusimpaan käyntiin. Asioita, kuten tuotteita, teemoja, laajennuksia ja paljon muuta. Se tuo sinulle myös tietoa WordPress-yhteisöstä, kokouksista ja haastatteluista.

13. WPLift

WPLift tarjoaa mukavan ja henkilökohtaisen suunnittelun sekä hyvin jäsennellyn tiedon. WPLift antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon WordPressiin liittyvistä kysymyksistä. Se kattaa uusimmat päivitykset, laajennukset, teemat ja jakaa monia käyttökelpoisia vinkkejä.

14. WPBeginner

Syed Balkhi perusti vuonna 2009, tämä on yksi aloittelijoiden suosituimmista blogeista. Jos kohtaat erityistä koodaukseen liittyvää haastetta WordPressissä, löydät vastauksesi täältä.

15. WPExplorer

Jos etsit luotettavaa lähdettä kaikille WordPressiin liittyville asioille, tämä on mahdollisesti sinulle tarkoitettu blogi. Se keskittyy laajennuksiin, teemoihin sekä koodipainotteisiin oppaisiin tietyn ongelman ratkaisemiseksi WordPressissä.

16. WPEka

Tässä WordPress-blogissa on erilaisia ​​WordPress-vinkkejä, tarjouksia, lisätietoja plugineista, teemoista ja opetetaan myös oman WordPress-yrityksen rakentamisessa. Markkinointivinkkien lisäksi ne kattavat myös joukon erilaisia ​​teknisiä kysymyksiä.

17. WP: n pormestari

Yksi vanhimmista WordPress-resurssisivustoista, Jean Galea perusti vuonna 2013 WP Mayorin, joka on erikoistunut WordPress-laajennuksiin, teemoihin, arvosteluihin, oppaisiin, uutisiin, mielipideviesteihin sekä erilaisiin vinkkeihin WordPress-verkkosivustosi parantamiseksi..

18. WP Superstars

Neuvoja, vinkkejä ja oppaita parempien tulosten saamiseksi WordPress-verkkosivustoltasi. Löydät tietoja laajennuksista, teemoista, isännöinnistä ja muusta.

19. ManageWP-blogi

Vladimir Prelovacin perustama WordPress-blogi on luotu käyttäjille ja se jakaa neuvoja hallintaan, seurantaan, varmuuskopiointiin, käyttöönottoon, julkaisuun, tietoturvatyökaluihin ja muihin verkkosivustoihin liittyviin kysymyksiin.

20. JustWP

Karan Chopra perusti tämän WordPress-blogin, ja se tarjoaa uutisia teemoista, laajennuksista, isännöinnistä, tarjouksista ja katkelmista. Heillä on erillinen grafiikkakategoria, jossa he jakavat Photoshop-vinkkejä, taustakuvia, kuvia, kuvakkeita, fontteja ja paljon muuta.

21. WordPress-areena

Dynaaminen blogi WordPress-kehittäjille ja suunnittelijoille. Se jakaa tietoa erilaisista asioista, kuten: koodauksesta, teemoista, työkaluista, neuvoista, temppuista, uutisista, markkinoinnista ja muusta.

22. Deluxe-blogin vinkit

Tran Ngoc Tuan Anh on sivuston kirjoittaja (hän ​​on ollut web-kehittäjä kahdeksan vuotta) ja hän jakaa tietonsa maailman kanssa tarjoamalla vinkkejä ja oppaita, jotka ovat helposti luettavissa ja sovellettavissa.

23. WPAll Club

Äskettäin julkaistu blogi, jonka tarkoituksena on tuoda sinulle laaja valikoima resursseja. Sen mukana tulee vinkkejä mistä tahansa WordPress-aiheesta, aloittelijan aloitusoppaista ja päättyen hakukoneoptimointiin, nopeuteen, turvallisuuteen, verkkokauppaan, arvosteluihin, kierroksiin jne..

24. Tom McFarlin

Tämä on Tom McFarlinin henkilökohtainen blogi, jossa hän opettaa WordPress-maailmaa, antaa näkökulmansa WordPressin ammatilliseen kehitykseen ja jakaa muita vinkkejä erilaisista aiheista.

25. BobWP

Bob Dunn kuvaa itseään opettajaksi, ennakkoluulottomaksi, hyväksi kuuntelijaksi ja sosiaalisen median friikiksi. Tämän blogin kautta hän haluaa tarjota auttavan käden aloittelijoille tarjoamalla resursseja, jotta voit oppia ja hallita omaa sivustoasi.

26. Tuts Plus

Tämä on monimutkainen blogi, joka kokoaa 18 780 opastusta ja lähes 500 videokurssia monilta alueilta, joista monet WordPress-yhteisöstä. Voit myös löytää päivityksiä, uutisia, tutkimuksia ja tarjouksia, jotka liittyvät WordPressiin.

27. Yoast

Joost de Valk perusti tämän verkkosivuston muutama vuosi sitten, ja nyt hän ja hänen 16 muun ryhmänsä rakentavat laajennuksia ja optimoivat verkkosivustoja. Tämä tarkoittaa, että ne tekevät niistä käyttökelpoisempia, helpompia navigoida, nopeampia ja luotettavampia. Joitakin hyödyllisiä markkinointioppaita ja vinkkejä löytyy täältä.

28. Vääntömomentti

Tämä WordPress-blogi näyttää interaktiiviselta, kuten lehdistösivustolta, joka sisältää oppaita, oppaita, mielipiteitä, vinkkejä, uutisia, ominaisuuksia, haastatteluja ja "helppo" viestit, kaikki WordPress-maailmasta. Jos olet aloittelija, täältä löydät neuvoja siitä, kuinka kasvattaa yritystäsi ja tehdä siitä menestyvä.

29. Sivuston kohta

Verkkosuunnittelijoille ja verkkosivujen suunnittelijoille omistettu blogi. On vain WordPressiin liittyvä osio, josta löydät uusimmat uutiset, vinkit ja oppaat, joista suurin osa on kokeneille käyttäjille.

30. Elementor

Elementor on yksi parhaista WordPress-sivujen rakentajista ja isännöi yhtä parhaista WordPress-blogeista. Niissä on arvosteluja omistajien työkaluista, neuvoja markkinoinnin ja liiketoiminnan hallinnan hallitsemiseksi ja paljon muuta.

31. WP Smackdown

WP Smackdown tarjoaa yksityiskohtaisia ​​teknisiä oppaita monenlaisista WordPressiin liittyvistä aiheista.

32. CatsWhoCode

Jean-Baptiste Jung aloitti tämän blogin kesäkuussa 2008 ja omistautti sen niille, jotka luovat ja ylläpitävät verkkosivustoja (web-kehittäjät, web-suunnittelijat, web-ylläpitäjät jne.). Tämän blogin päätarkoitus on tehdä verkkokehityksestä helpompaa ja hauskempaa, joten täältä löydät hienoja resursseja ja oppaita..

33. WP Doze

WP Doze on aiheisiin ja laajennuksiin keskittyvä blogi – se tarjoaa paljon suosituksia tällä alalla. Se tarjoaa myös uutisia, vinkkejä ja oppaita monista WordPressiin liittyvistä aiheista.

34. WPZoom

Blogi, joka on suunnattu enemmän omistajien kehittämien teemojen ja tuotteiden mainostamiseen. Jos olet kiinnostunut tästä aiheesta, voit tutustua heidän kokoelmaansa, joka kattaa kategoriat, kuten yritys, video, aikakauslehti, verkkokauppa ja niin edelleen.

35. Cozmos labs

Tämän sivuston päätarkoitus on tarjota erilaisia ​​ratkaisuja suunnittelijoille ja kehittäjille. Heidän esittämänsä vinkit, vinkit ja oppaat ovat teknisempiä ja suuntautuvat enemmän kokeneille käyttäjille. Tästä huolimatta löydät täältä hyviä neuvoja ja ehdotuksia.

36. Matt-raportti

Yhdistelmä blogia ja vlogia. Tämä verkkosivusto on erittäin interaktiivinen, siinä on oppaita, haastatteluja menestyneille ihmisille ja oppaita WordPress-liiketoiminnan kasvattamiseksi. Suurin osa näistä viesteistä sisältää videoita Matt’ista. Hän varmistaa, että ihmiset ovat kiinnostuneita hänen sisällöstään.

37. BloggingPro

Ammattilainen ensi silmäyksellä, tämä blogi tarjoaa yleisölle upeita yksityiskohtaisia ​​artikkeleita viimeisimmistä uutisista, lisäosista, työkaluista, teemoista, kuvista ja muista tuotteista WordPress-tilassa.

38. Foo-laajennukset

Tässä tiimi on erikoistunut laajennusten rakentamiseen, mutta blogi on täynnä toimivia WordPress-neuvoja, sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille, jotka ovat mukavia lähdekoodin ympärille.

39. IsItWP

Suurin osa siitä, mitä löydät tästä blogista, on upeita koodausvinkkejä ja oppaita. Se on klassinen ja tekninen verkkosivusto, joka on omistettu web-kehittäjille, jotka haluavat parantaa taitojaan.

40. WP jätkä

Kirjailija Neil Matthews kutsuu itseään "evankelista" of WordPress, loi tämän blogin vuonna 2008 auttaakseen muita käyttämään ja luomaan omia verkkosivustojaan helposti ja pitämään heidät yhteydessä päivittäisiin päivityksiin. Useista WordPress-aiheista on oppaita, neuvoja, vinkkejä ja selityksiä.

41. WP-oppipoika

Tässä WordPress-blogissa, joka sisältää leikkisiä esiteltyjä kuvia, käsitellään WordPressin viimeisimmät uutiset, tarjotaan hyödyllisiä opetusohjelmia, päivityksiä ja yritetään tarjota helppo ja ystävällinen tapa antaa vinkkejä, jotta aloittelijat oppivat paremmin.

42. WebDevStudios

Blogi, joka kattaa sekä asioiden teknisen puolen että maa-alueelliset näkökohdat myös sivuston rakentamisessa. He lähettävät oppaita, suosituksia, tarjouksia, tapahtumia ja vinkkejä plugineista, teemoista, palveluista, tietoturvasta, SEO: sta ja muusta.

43. InstantShift

Verkkosuunnittelijoille ja -kehittäjille omistettu blogi, josta löydät vinkkejä ja resursseja, joita voit käyttää työskenteleessäsi WordPress-sivustossasi.

44. 1stwebdesigner

Kaunis tarttuva verkkosivusto, josta löydät koodausvinkkejä, -oppaita ja -oppaita web-suunnitteluun ja WordPressiin.

45. Bill Erickson

Bill Erickson loi tämän blogin auttaakseen käyttäjiä ja antamaan neuvoja niille, jotka haluavat rakentaa uran WordPress-kehittäjäksi. Täältä löydät vinkkejä ja ohjeita verkkosivustojen koodaamiseen ja luomiseen.

46. Hakukonepäiväkirja

SEO: n, hakukoneiden, sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median lisäksi tällä sivustolla on myös koko osio, joka on omistettu WordPressille. Se on loistava blogi, josta löydät monia mielenkiintoisia oppaita, uutisia, vinkkejä, päivityksiä ja ehdotuksia asioiden markkinointipuolelta.

47. Helposti pilaantuva painike

Jeff Starr on kirjoittanut tämän blogin vuodesta 2005. Hän kattaa pääasiassa WordPressin, web-suunnittelun, koodin ja tarjoaa sinulle oppaita, vinkkejä ja työkaluja, joita voit käyttää heti..

48. WP101

Shawn Heskethin luoma tämä blogi tarjoaa video-oppaita. Se on omistettu lähinnä aloittelijoille ja aloittelijoille, jotka haluavat luoda, muokata ja hallita verkkosivustonsa sisältöä.

49. WP-puskurit

Tämä blogi tarjoaa oppaita, hyödyllisiä resursseja, vinkkejä laajennuksista, neuvoja aloittelijoille ja online-markkinointiin liittyviä asioita.

50. Paulund

Paul Underwoodin julkaisema tämä blogi tarjoaa sinulle oppaita, vinkkejä, resursseja ja katkelmia kaikkialta WordPress-maailmasta. Paul kirjoittaa web-kehittäjille ja hän keskittyy lähinnä laajennusten kehittämiseen.

51. ThemeIsle

ThemeIsle on toinen blogiamme, jonka tarkoituksena on antaa aloittelijoille ja edistyneille oivalluksille kaikkea WordPressiin liittyvää asiaa, olipa kyse sitten kehityksestä, suunnittelusta, sosiaalisesta mediasta, markkinoinnista tai yhteisöstä. Lyhyesti sanottuna, mitä WordPress-henkilö tarvitsee kukkivaan liiketoimintaan.

52. CodeinWP

CodeinWP (se on me!) On verkkosivusto, jolla kehittäjätiimi luo hienoja teemoja asiakkailleen (toimistot, yritykset ja freelancerit). Suunnittelet, he koodittavat! Blogista löydät oppaita, vinkkejä, teemasuosituksia, infografioita sekä joitain teknisiä neuvoja, jos olet koodaamassa.

  • Kuinka aloittaa onnistunut blogi
  • Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 3,95 dollaria / kuukausi

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map