15 mielenkiintoisinta Vue UI -komponenttikirjastoa vuodelle 2020

15 mielenkiintoisinta Vue UI -komponenttikirjastoa vuodelle 2020

15 mielenkiintoisinta Vue UI -komponenttikirjastoa vuodelle 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mielenkiintoisia Vue UI -komponenttikirjastoja


"Miksi häiritä Vue UI -komponenttikirjastoja?" No, Vue tai Vue.js on suosittu JavaScript-kirjasto, jonka avulla voit luoda dynaamisia sovelluksia käyttöliittymään. Nöyrästä alusta vuonna 2014 lähtien se on saanut vauhtia kahden viime vuoden aikana. Vue on noussut tärkeimmäksi kilpailijaksi Angular and React -yritykselle, ja yksi syistä Venen suosioon on laaja komponenttien käyttö, jotka tekevät kehityksestä paljon helpompaa ymmärtää.

Tässä viestissä, kattamme joitain mielenkiintoisimmista Vue UI -komponenttikirjastoista että sinun pitäisi tutkia ensin. Ne ovat varmasti hyödyllisiä, jos teillä on Vue-sovellus!

1. Vue-materiaalisarja

vue-materiaalisarja

Vue Material Kit on loistava pikakuvake, jonka avulla voit nopeuttaa suunnittelu- / kehitysprosessiasi, kun rakennat uusia sivustoja tai verkkosovelluksia. Perustiedot JavaScriptistä, Vuejsista ja Vue Routerista vaaditaan, mutta pakettia on melko helppo ymmärtää ja kaunis.

Pakkauksessa on 60 käsintehtyä komponenttia, kaksi räätälöityä laajennusta ja kolme esimerkkisivua.

2. Vuetify

Hyväksy kotisivu

Vuetify on Vue-sovelluksen yllä oleva kehys, jonka avulla voit luoda puhtaita, semanttisia, uudelleenkäytettäviä käyttöliittymäkomponentteja. Se toimii Vue’s Server Side Rendering (SSR) -sovelluksen kanssa.

Mikä tekee Vuetifystä mielenkiintoisen valinnan parhaiden Vue UI -komponenttikirjastojen joukosta, on valmiiden telineiden saatavuus koodille – valmiiksi tehtyjen vue-cli-mallien muodossa. Tämä auttaa sinua aloittamaan nopeasti. Vuetifyllä on myös hyvä yhteisö ja säännölliset päivitykset.

3. Buefy

Buefy

Buefy on kevyt käyttöliittymäkomponenttikirjasto, joka perustuu Vue ja Bulma, CSS-kehys. Tämä kehys, vaikka mukana Bulma, on alle 100 kt.

Jos pidät SASSista, tunnet olosi kotoisaksi Buefyn samankaltaisuudet SASS: n kanssa. Vaikka Buefy tarjoaa valmisluettelon komponenteista käytettäväksi aloittelijan sovelluksissa, saatat pitää sen riittämättömänä, jos työskentelet suuressa projektissa.

4. Vue-materiaali

Vue-materiaali

Vue-materiaali on skaalautuva kirjasto, joka on suunniteltu Googlen viimeisimmillä suunnitteluominaisuuksilla. Kirjasto sisältää hyödylliset komponentit helpottaa monimutkaisten sovelluskuorien valmistusprosessia.

Yli 1,7 miljoonalla latauksella se tarjoaa kevyen kirjaston rakentaa sovelluksia, jotka sopivat jokaiselle näytölle. Vue Material -kirjasto on yhteensopiva nykyaikaisten selainten kanssa ja sen sovellusliittymä on aloittelijaystävällinen, joten se on täydellinen 2020-luetteloomme.

5. Kala-UI

Kalan käyttöliittymä

Fish UI on kevyt Vue UI -komponenttikirjastotyökalupakki, joka tukee verkkopakkausta ja ES2015.

Kirjoittamishetkellä tällä hankkeella oli vain viisi avustajaa. Viime kuussa on kuitenkin tapahtunut jonkinlaista toimintaa, mikä viittaa siihen, että se on edelleen aktiivinen. Voit suunnata hankkeen dokumentaatio kokeilla sitä!

6. Kvasaari

Kvasaari

Quasar on Vue-pohjainen käyttöliittymä. Sinun tulisi harkita sitä, jos aiot työskennellä reagoivissa verkko- ja mobiilisovelluksissa. Se on täysimittainen kehys, joka tukee ominaisuuksia, kuten pienentämistä ja välimuistista – puitteiden komponenttien lisäksi. Toukokuusta 2020 alkaen se on ohi 14,6 kt tähtiä GitHubissa.

Quasar on ehkä laajin kaikista täällä käsitellyistä Vue UI -komponenttikirjastoista. Sillä on perusteellinen dokumentointi ja vankka, kokonaisvaltainen toteutus.

7. vux

vux

Vux on kehys, joka perustuu WeChatin WeUI: hen ja verkkopakkaukseen, Vue-päälle. Asiakirjat ovat kuitenkin pääosin kiinalaisia, käännös englanniksi on minimaalinen. Vux painottaa ensisijaisesti mobiililaitteiden nopeaa kehittämistä sovellukseesi.

Täällä on live-esittely of Vux, jossa luetellaan kaikki komponentit ja niiden renderointi selaimessa.

8. elementti

elementti

Element on web-käyttöliittymäkomponenttikirjasto, jolla on myös versioita suhtautua ja kulmikas, lisäksi Vue. Tämä komponenttikirjasto on erityisesti keskittynyt työpöytäsovelluksiin, koska sen komponentit eivät ole reagoivia.

Myös Elementillä on merkittäviä asiakirjoja kiinan kielellä, vaikka espanjan- ja englanninkieliset käännökset toimitetaan. Muiden kuin kotimaisten kiinalaisten puhujien tulisi käydä läpi kansainvälistymisasiakirjat ennen Elementin käyttöä heidän projekteissaan.

9. Keen-UI

Keen UI -asiakirjat

Toisin kuin useimmat muut Vue UI -komponenttikirjastot, Keen-UI keskittyy vuorovaikutteisuuteen JavaScriptin kautta visuaalisten komponenttien sijasta. Keen-UI on inspiroinut Googlen materiaalisuunnittelu, ja mukana tulee helppokäyttöinen sovellusliittymä.

Keen UI ei toista tarvetta käyttää koko sovellustasi, ja sillä on muutamia hyödyllisiä komponentteja, jotka voidaan sijoittaa strategisesti tarvittaessa. Siksi Keen-käyttöliittymä on hyvä valinta, kun lisätään iteratiivisia ominaisuuksia olemassa olevaan sovellukseen.

10. AT-UI

AT-UI

AT-UI on jälleen yksi Vue UI -komponenttikirjasto, joka keskittyy työpöytäsovelluksiin.

AT-UI tarjoaa tasaiset käyttöliittymäkomponentit Web-sovelluksillesi. Vastaajia on 14, mutta tukea ei ole saatavana paljon, vaikkakin aloitusmalli GitHubissa voit käyttää.

11. Minttu-UI

Minttu-UI

Mint UI on kevyt Vue UI -komponenttikirjasto, joka perustuu Babel JavaScriptin kääntäjään. Tämän paketin pieni koko tekee siitä sopivan käytettäväksi mobiilisovelluksissa. Mint UI tarjoaa iOS-tyyppisen teeman sovelluksesi komponenteille. Täällä on demo Mint UI -komponenteista.

Mint UI: lla on yli 15 000 tähteä GitHubissa. Kehyksen kehittäminen jatkuu edelleen täydessä vauhdissa, ja uusia sitoumuksia isäntäosastolle tammikuun puolivälissä. Nopea vilkaisu GitHubin ongelmaseurantaan kertoo kuitenkin, että Mint UI palvelee ennen kaikkea kiinalaisia ​​kehittäjiä.

12. VuePress

VuePress

VuePress on staattinen sivustogeneraattori, joka perustuu Vue: han. Tämä kehys käyttää webpackia ennalta renderoitujen staattisten HTML-sivujen luomiseen (entä staattiset WordPress-sivustot?), Mikä tekee käsittelystä huomattavasti nopeampaa.

VuePressin käyttö avaa paljon mahdollisuuksia projektiisi – kuten dokumentointiprosessin automatisointi. Se on helppo integroida myös nykyiseen sovellukseesi. Huomattava haitta on kuitenkin se, että SEO-tuki on edelleen uusi, ja asiakirja ei keskity vielä tähän aiheeseen.

13. Eagle.js

Eagle.js

Eagle.js on Vue-puite, jonka avulla kehittäjät voivat luoda diaesitys web-sovelluksessa. Eagle.js-sivustossa on monia teemoja, animaatioita, widgettejä ja tyylejä, joista valita ja muokata.

Vaikka Eagle.js tarjoaa hyvän määrän esimerkkejä demonsivustosta, dokumentointi on edelleen minimaalinen. Eagle.js: n selvä vaihtoehto on Reveal.js, erillinen JavaScript-kehys verkkosivujen diaesityksiin. Eagle.js kuitenkin voittaa Reveal.js: n suurimman virheen – diaesityksen rakenteen jäykkyyden.

14. Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue tuo Bootstrapin, laajalti käytetyn CSS-kirjaston voiman Vueen. Se tarjoaa sinulle helposti saatavilla olevat käyttöliittymäkomponentit ja verkkojärjestelmän, plus kaikki on mobiili ensin ja reagoiva. Lisäksi tämän kirjaston komponentit ovat yhteensopivia WAI-ARIA-verkkosivustojen pääsyohjeiden kanssa. Bootstrap-Vue pitää Bootstrapin filosofian avulla luoda nopeasti käyttöliittymäkomponentteja ja antaa kehittäjälle mahdollisuuden aloittaa projekti nopeasti.

dokumentaatio on kattava ja yhteisön tuki on vahvaa, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon jollekin projektin aloittamiselle.

15. iView-käyttöliittymä

iView-UI

iView UI on kirjasto Vuessä, joka tarjoaa käyttöliittymän komponentteja ja widgettejä keskittyen siistiin suunnitteluun. iView: lla on oma komentoriviliittymä (CLI), iView-cli, joka tarjoaa visuaalisen työkalun komponenttitelineisiin ja offline-version dokumentaatiosta. Sitä ylläpidetään aktiivisesti säännölliset päivitykset ongelmien ratkaiseminen ja ominaisuuksien lisääminen.

Jos käytät iView-projektia projektissasi, tässä on a aloituspakkaus, joka auttaa sinua pääsemään alkuun kirjaston peruskäytöstä.

Minkä Vue-käyttöliittymäkomponenttikirjasto valita?

Olemme luetellut täällä 15 Vue UI -komponenttikirjastoa, jotka suorittavat erilaisia ​​toimintoja, mutta mikä on parasta? No, vastaus, kuten yleensä, on "se riippuu." Jos haluat täydellisen ratkaisun, kannattaa ehkä mennä eteenpäin ja valita Kvasaari. Toisaalta, jos etsit plug-and-play-ratkaisua nykyisiin projekteihisi, kannattaa ehkä jatkaa Vuetify tai Keen-UI.

Mitä Vue UI -komponenttikirjastoja käytät projekteissasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissasi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

  • Parhaat kulmanvalvojan hallintapaneelin mallit

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector