12 parasta tilattavaa tekniikan uutiskirjettä vuonna 2020

Parhaat tekniset uutiskirjeet


Etsitkö parhaita tilaamia teknisiä uutiskirjeitä vuonna 2020? Teknologisen kehityksen vauhti voi tehdä erittäin vaikeaksi pysyä ajan tasalla (samoin kuin aikaa vievä). Heitä mukaan valtavia määriä hienoa sisältöä, joka tuotetaan päivittäin, ja voit todella kamppailla pysyäksesi ajan tasalla kaikesta. Siksi kuratoitu uutiskirje tekee paluuta ja on nyt niin suosittu!

Itse konsepti on melko yksinkertainen – kuratoidut uutiskirjeet ovat vain sähköposteja, jotka sisältävät valikoiman suosittua, mielenkiintoista tai huomionarvoista sisältöä. Monet parhaimmista saatavilla olevista tekniikan uutiskirjeistä auttavat sinua erottamaan vehnän mätistä ja samalla säästää arvokkaita tunteja (lyhentämällä haku- ja skannausaikaa välittömästi).

Tätä silmällä pitäen olemme laatineet seuraavan luettelon 12 parhaasta tekniikan uutiskirjeestä (ja verkkokulttuurin uutiskirjeistä). Niissä käsiteltävät aiheet vaihtelevat A.I.: stä blogaamisen kuolemaan (taas!).

Jotkut uutiskirjeet tarjoavat kierroksia, kun taas toiset käsittelevät perusteellisemmin tiettyjä aiheita.

Yksi merkittävä esimerkki vie sinut jopa laakson kuplan ulkopuolelle nähdäksesi mitä tapahtuu tekniikassa vähemmän edustetuilla maapallon alueilla.

Katsotaanpa ne (ei erityistä tilausta):

Parhaat tekniset uutiskirjeet kassalle vuonna 2020

1. Bizarro Devs

bizzarodevs

Haluatko pysyä viileänä tekemättä liikaa kovaa työtä? Bizarro Devs -uutiskirje on vastaus. Kuraattorina kiinnostus verkkokulttuuriin ja WordPressiin. Uutiskirjeen tarkoituksena on löytää tyylikkäimpiä ja (joskus) hämäriä linkkejä, joiden avulla huijaat tapaasi jäähtyä.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Julkaistu viikoittain. Löydät luettelon mahtavista linkeistä, jotka joko vaativat tekniikan ystävät ohittivat tai ovat räjähtämässä.

Kuratoinut ThemeIslen joukkue (mukaan lukien minä). Sukellamme syvästi webin valtaviin valtameriin löytääksemme hienoja linkkejä. Ei ole mitään aihetta, jota emme kosketa Dogen kryptovaluutasta Internet-sekuntien datavisuaalit (Jos saat sähköpostin visualisoinnin loppuun, ansaitset mitalin). Tämä uutiskirje auttaa sinua ansaitsemaan kaikkein löyheimmät reaktiot omassa toimistossa.

2. Lataa

lataa

Niin yllättävää kuin miltä se näyttääkin, tekniikka-alueella asuu paljon enemmän kuin vanhemmuutta koskevia WordPress-blogeja tai sosiaalinen media, tai Bitcoin. Onneksi The Download from MIT: n teknologiakatsaus voi tarjota valtavan kuvan nousevasta teknologiamaailmasta. Tagline on kirjaimellisesti "mitä tapahtuu kehittyvässä tekniikassa?"

Eläinlääkkeet: Vapaa. Toimitetaan päivittäin. Sisältää tutkimuksen siitä, miten uudet tekniikat toteutetaan luonnossa.

Innovatiivisen MIT Technology Review -tiimin kuratoima tarjoaa ajan tasalla olevaa tietoa syntyvän tekniikan maailmasta. Seurauksena on, että saat erilaisia ​​tarinoita verkkosivustolla esiintyviin, ja linkkejä akateemisille yliopistoille ja uutistoimistoille.

Jos haluat olla tekniikan huipulla, tämä on paras uutiskirje, jonka voit löytää. Se lupaa antaa sinulle "mitä tapahtuu kehittyvässä tekniikassa."

3. Tedium

pitkäveteisyys

Tedium on luettelon ensimmäinen uutiskirje, joka ulottuu sekä kuratoidun että tekniikan käsitteeseen. Se ei tarjoa monipuolista linkkejä verkosta, vaan löytää epäselvän tarinan ja sukeltaa syvästi siihen. Tarinat keskittyvät verkkoon ja digitaaliseen kulttuuriin, mutta ne ottavat pidemmän kuvan artikkeleista aiheesta NES-patruunat ja kiekko rot.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Toimitetaan kahdesti viikossa. Katso syvällisemmin yksi tarina linkkikokoelman sijaan.

Kuraattori Ernie Smith ShortFormBlog luodaksesi tietueen mielenkiintoisista tarinoista, jotka eksyvät tieto lumivyöryyn. Ernie on jotain verkkokulttuuriarkeologista, jolla on tapana kertoa tarinoita, jotka muuten unohdetaan. Sieltä löytyy myös loistava artikkeli blogoinnin väheneminen (spoilerihälytys: se sanoo, että bloggaaminen on kuollut … jälleen).

4. Eksponentiaalinen näkymä

exponentialview

Toinen parhaiden tekniikan uutiskirjeiden luettelossamme oleva Exponential View on kuratoitu uutiskirje, joka keskittyy erityisesti eksponentiaalisiin tekniikoihin. Seurauksena on täältä paljon tietoa tulevaisuudesta ja sen muotoilusta. Seuraamalla vakiomuotoista kuraattorimuotoa, jossa on luetteloita yliopistoista ja uutispisteistä, se tarjoaa tiivistelmän kaiken helpottamiseksi. Lisäksi on hymiöitä.

The vitals: Ilmaiset ja maksetut versiot. Viikoittain. Aiot löytää tietoa pelinmuutostekniikoista lähitulevaisuudesta, mutta myös parhaita tarinoita A.I.: n maailmoista, salaustekniikan valuutasta ja tulevaisuuden mediasta, mainitakseni muutama.

Kuraattorina Azeem Azhar Harvard Business Review -lehden toimituksesta. Sijoittaja teknologiayrityksiin, joilla on erityistä kiinnostusta A.I. Sen mukana tulee mukava huumorin puoli, ja yksi suosikkini osioistani on "Lyhyet morsellit näkyvät älykkääinä illallisjuhlissa."

5. Benedictin uutiskirje

Benedict

Emojit eivät ole uutiskirjeen tärkein osa, mutta ne lisäävät kuitenkin kimallusta. Tässä uutiskirjeessä on myös Ben Evansin henkilökohtainen kosketus pääomasijoitusyrityksestä Andreeson Horowitzista. Lisäksi tämä on useimmin mainittu tekninen uutiskirje, joka tekee kierroksia.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Viikoittain (sunnuntaisin). Suuri kokoelma uutislähteitä ja blogiartikkeleita, joista Ben piti mielenkiintoisia.

Kuraattori: Ben Evans. Ensinnäkin siinä keskitytään melko tiukasti tekniikkaan ja esiin nouseviin muutoksiin, mutta se on edelleen aiheiden kannalta laaja. Suuri joukko parhaita juttuja, joita luet tekniikasta sosiaalisesta mediasta iOS-juttuihin.

6. wpMail.me

parhaan tekniikan uutiskirjeet # 1: wpmail

Sisältyy tähän yksinkertaisesta syystä siihen, että olemme WordPressin ihmisiä. Tätä silmällä pitäen esittelemme wpMail.me -sovelluksen parhaiten saatavana olevaan WordPress-uutiskirjeeseen tällä hetkellä.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Toimitetaan viikoittain. Sisältää tärkeiden WordPress-uutisten ja -artikkeleiden rivin.

Cozmoslabsin kuratoima tarjoaa yhden luukun WordPress-viikoittaisen tiivistelmän. Tekee sen mitä tinalla sanoo ja enemmän. Uutisten ja artikkeleiden lisäksi on upeita aihekohtaisia ​​osioita, parhaita opetusohjelmia ja useimpien keskustelu mielenkiintoisia podcasteja ja videot, jotka kelluvat WordPress-maailmassa.

Pakollinen WordPress-ystäville.

7. Tiheä löytö

densediscovery

Parhailla tekniikan uutiskirjeillä on yleensä fiksuja nimiä. Mutta se ei koske vain nimeä … tietoja Tiheä löytö uutiskirje on erittäin laaja yhdelle uutiskirjeelle. Nautin erityisesti tämän uutiskirjeen visuaalisesta näkökulmasta sen omalla esteettisesti miellyttävällä osalla.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Viikoittain. Yhdistelmällä hienoja sivustoja uskomattomien kodinkoneiden työkalujen avulla on jokaiselle jotakin täällä.

Kuraattorina Kai Branch Melbournessa ja Berliinissä. Joka viikko tämä uutiskirje tuo sinulle mielenkiintoisia artikkeleita viikon oivallisten twiittien ja GIF-tiedostojen rinnalla. Jokaisessa numerossa on myös esittely hienoja työkaluja, tuotteita ja kirjoja.

8. TLDR

TLDR on tekninen uutiskirje, jossa on mielenkiintoisia tarinoita pieninä erinä
Tämä on tärkeä uutiskirje teknologian ystäville. Lisäksi se on yksi parhaista teknisistä uutiskirjeistä, joka on pakollisesti avoimella listallani. Uutiskirje ei ole vain helppo lukea, vaan se sisältää myös uskomattoman luettelon uutisista, työkaluista ja huipputeknisistä linkkeistä. Kaikissa linkkeissä on TLDR, kun olet vain liian kiireinen pitkien lukujen ajaksi.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Päivittäin. Laaja linkkiluettelo aloittavista yrityksistä työkaluihin ja tuottavuuteen. "Tavu kokoinen" versioita tärkeimmistä tarinoista pitääksesi sinut silmällä.

Hienoa, jos etsit nopeaa tapaa seurata kaikkia päivittäisiä uutisia ilman juuttumista. Jokainen päivittäinen uutiskirje tulisi asettaa tällä tavoin, koska se antaa sinulle viimeisimpien tapahtumien ytimen uhramatta liikaa yksityiskohtia..

9. Tuo AI

Tuo AI

A.I. on kiistatta dominoiva nouseva tekniikan aihe tällä hetkellä, joten tästä syystä meillä on toinen uutiskirje vahvan A.I. keskittyä. Tämä johtuu siitä, että me kaikki tiedämme, että Seuraavat maan hallitsijat ovat A.I. Joten tilaa tämä ja pysy pelin edessä.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Viikoittain. Kaikella alan viimeisimmällä tutkimuksella, keskusteluilla ja uutisilla.

Kuraattorit Jack Clark, muodollisesti ZDNet, The Register ja Bloomberg (nyt House of Elon’s OpenAI).

10. Sidebar.io

sivupalkki

Yksi parhaista tekniikan uutiskirjeistä odotettavissa olevista asioista on auttaa meitä löytämään uusia hienoja asioita leikkiä varten, ja tässä Sidebar.io tulee kuvaan. Verkkosuunnittelijat eivät löytäneet parempaa tai ytimekkäämpää uutiskirjettä. Vaikka pääkohdan ulkopuolella voi olla satunnaisia ​​linkkejä, tämä uutiskirje on ensisijaisesti mielenkiintoinen UI-suunnittelijoille, CSSersille, typografille ja niin edelleen.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Päivittäin. Vain viisi parhainta linkkiä web-suunnitteluun liittyen.

Kuraattori Sacha Greif käyttäjien avustuksella. Pidän siitä, että voit lähettää linkkejä helposti harkittavaksi. Tulet rakastamaan, että se on lyhyt – Sidebar.io sisältää vain viisi linkkiä päivässä. Seurauksena on tämä hieno uutiskirje, jolla on hieno käyttäjäkeskeinen lähestymistapa. Löydät upeita uusia sovelluksia, artikkeleita ja resursseja käyttöliittymäsuunnittelusta, typografiasta, CSS: stä, käyttäjän tutkimuksesta ja muista suunnittelun puolista.

11. Master WP

masterwp

Toinen erityinen uutiskirje kaikista asioista, WordPress. Master WP aloitti vuonna 2017, ja se on toistaiseksi julkaissut vain noin 50 numeroa. Tuo vetovoima tho… WordPress-ystävien on hypätä tähän, jotta pysyt ajan tasalla, mutta myös saadaksesi tietoa WordPress-kuplan ulkopuolella.

Eläinlääkkeet: Vapaa. Viikoittain. Viisi linkkiä kuraattoreiden tiivistelmään.

Kuraattorina WordPress-ammattilaiset Alex Denning ja Ben Gillbanks. Jokainen numero tarjoaa tiiviin, siistin yhteenvedon viidestä linkistä. Pidän artikkelikokonaisuudesta, koska se täydentää laiskuuttani. Minusta tuntuu, että sain silti maistaa jotain hienoa. Paitsi, että saat suurimmat WordPress-uutiset, saat myös tarinoita uusista sovelluksista, uusista verkkosivustoista ja muusta. Uskomattoman monimuotoisuus vain viidessä linkissä.

12. Muut laaksot

othervalleys

Tämä on yksi parhaista tekniikan uutiskirjeistä, joka laajentaa näköpiirissäsi monin tavoin. Muut laaksot koskevat maailmaa Piilaakson ulkopuolella, missä uskomattomat yrittäjäyritykset ja luovat projektit menestyvät siitä huolimatta, että he eivät ole valokeilassa..

Eläinlääkkeet: Vapaa. Viikoittain. Hienoja tarinoita linkkien avulla.

Anjali Ramachandranin kuratoima linkkiluettelo, jossa on yksityiskohtaiset tiivistelmät havainnollistaakseen kasvavaa tekniikkamaisemaa tavanomaisen ekosysteemin ulkopuolella. Keskitytään suuresti Intiaan ja Aasian mantereeseen, mutta se sisältää myös tarinoita innovaatioista kaikkialta Afrikasta ja Euroopasta. Samoin siinä keskitytään uskomattomasti tekniikan naisiin.

Joten tämä on minun listani parhaista teknologia-uutiskirjeistä, jotka tilaat vuonna 2020. Ne kattavat melkein kaikki tekniikka-alan näkökohdat ja antavat silti runsaasti aikaa ylimääräiseen kahviin.

Olenko kaivannut yhtään rakastamaasi? Pura nimet ja linkit kommentteihin, jotta voin tarkistaa ne.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map