WordPress karbantartó cég vs DIY – a WordPress karbantartó szolgáltatások megéri-e a pénzt?

WordPress karbantartó cég vs DIY – a WordPress karbantartó szolgáltatások megéri-e a pénzt?

WordPress karbantartó cég vs DIY – a WordPress karbantartó szolgáltatások megéri-e a pénzt?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Igen, a WordPress karbantartó cég bérbeadása értelmes, csak nem mindenkinek.


A WordPress karbantartása egyike azoknak a témáknak, amelyek általában két csoportra osztják az embereket: egyesek teljes szívében állnak az ilyen szolgáltatások mögött, míg mások "Vigyázok a saját webhelyem tulajdonában!" erről.

Szóval mit ad? Valóban van értelme a WordPress karbantartó társaság bérbeadására? És ha igen, kinek … csak az ügyfelek webhelyein dolgozó fejlesztők, vagy esetleg az emberek, akik a saját webhelyüket is működtetik?

És ami még fontosabb, miért beszélünk erről??

Mindez néhány hónappal ezelőtt kezdődött, amikor egy WP Team Support nevű cég felkeresett minket írásbeli promóció lehetősége miatt. De nemcsak egy klasszikus hirdetés közzététele, például, "hé, nagyszerűek, nézd meg őket!" úgy döntöttünk, hogy a WordPress karbantartási szolgáltatások teljes témájának mélyreható vizsgálata sokkal több értéket fog eredményezni. Különösen azt a dolgot szeretnénk kideríteni, hogy vajon van-e értelme a WordPress karbantartó cég bérbeadása a valós világban – azok számára, akiknek csak egy vagy több webhelyről kell gondoskodniuk.

Ennek az eredménye:

WordPress karbantartó cég vs DIY

Mi a WordPress karbantartás??

Tehát először is, az emberek elsődleges kifogása, amikor a WordPress karbantartására költik a kemény készpénzt, az az, hogy azt gondolják, hogy maguk is meg tudják csinálni ezeket a dolgokat, és hogy ez sem fog sok időt igénybe venni.

Nem olyan, mintha bármilyen definíciót kerestem volna, de a WordPress karbantartása számomra úgy tűnik, mint a teljes készlet tevékenységek (vagy "házimunkát"), amelyet rendszeresen gondoskodnia kell annak érdekében, hogy webhelye jó állapotban maradjon.

A következő típusú feladatok tekinthetők a folyamatban lévő WordPress karbantartásnak:

 • Frissítés: WordPress központi frissítések, plugin-frissítések, témafrissítések. Ez a WordPress karbantartási erőfeszítéseinek kulcsfontosságú eleme, mivel a frissítés elmaradása az egyik fő oka annak, hogy a weboldalakat feltörték.
 • mentések: adatbázis és fájlok. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy az Ön által készített biztonsági mentések működjenek. Valójában az jelentett hogy a WordPress-felhasználók körülbelül 76% -a nem használ semmilyen biztonsági mentési plugint, tehát nem olyan, mint hogy a biztonsági másolat készítése közismert.
 • Biztonság: szkennelés, rosszindulatú programok ellenőrzése, biztonsági ellenőrzés általában.
 • Uptime monitoring.
 • Teljesítmény optimalizálás: annak biztosítása, hogy a webhely gyorsan működjön.
 • Megjegyzés a spamről kezelése.
 • Szerverrel kapcsolatos karbantartás: mindent, amit általában a cPanelben csinálsz.
 • SEO: gondozás a webhely belső struktúrája hogy megkönnyítse a rangsorolást.
 • megoldása Egyéb egyéb kérdések, amint jönnek.

Nem számít, hogyan olvassa el ezt a listát, ez nagyon sok dolog!

És igen, automatizálhat belőle néhányat, de ennek ellenére sok elem van a fejében, és ezek mindegyike egyik vagy másik okból rosszul járhat. Még ennél is rosszabb, hogy még akkor is nagyon sokat, ha egyetlen weboldallal foglalkozunk … és mi van, ha öt ilyen van.

De oké, ne menjünk előre. Ehelyett próbáljuk meg ezt egyenként lebontani, és nézzük meg, mennyire nehézkes ezek a tevékenységek:

1. Automation

Tehát az első dolog, amelyet megtehetünk a különböző WordPress karbantartási feladatok megkönnyítésére, az, hogy amennyire csak tudjuk, automatizáljuk.

a) Frissítések

Ezeket nagyrészt könnyű automatizálni, ám ez nem olyan fekete-fehér probléma.

A WordPress kódfrissítésekről ez könnyen beállítható néhány wp-config.php bejegyzés segítségével (hogyan kell).

A plugin és a téma frissítése hasonló módon állítható be, de én személy szerint nem vagyok olyan meggyőződve arról, hogy ezt ki kellene használnia.

Lehet, hogy ez csak az én furcsaságom, de általában nem frissítek azonnal a bővítményeket vagy témákat. Témámmal valójában egyáltalán nem frissítem azt, amíg nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a testreszabásom egyik sem tűnik el a frissítés után, és hogy a webhely másképp nem zavarodik meg.

A pluginek esetében szeretnék néhány napot várni, mielőtt elérnék a frissítés gombot. Ennek az az oka, hogy időnként néhány hiba átcsúszik a repedéseken, és az oldal összeomlik. Tehát az érvelésem az, hogy ha vártam néhány napot, elég sok ember már jelentett egy problémát. Ha nem aggódik ilyen dolgok miatt, akkor mindig használhatja ez a plugin. Ez nagyon praktikus, és sok választási lehetőséget kínál Önnek webhelyének frissítése szempontjából.

b) Biztonsági mentések

Ez valószínűleg a legfontosabb dolog, amelyet automatizálnia kell a webhely mindennapi életében.

Ezen a ponton ingyenes és fizetett biztonsági mentési megoldásokat is használhat, és mindegyik meglehetősen jól működik. Még mindig ragaszkodni kell ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a biztonsági mentések működnek-e és felhasználhatók-e a webhely helyreállítására.

Másrészről, a WordPress karbantartó céggel együttműködve a biztonsági mentések szempontjából az a fő haszon, hogy ők felelnek a biztonsági mentések működésének biztosításáért..

De általában véve a biztonsági mentést automatizálhatja önmagában is … és több webhelyen … és még ingyen. Ha még nem választotta meg biztonsági mentési megoldását, akkor itt egy összehasonlítás.

c) Biztonság

Vannak olyan bővítmények, mint a Wordfence, az iThemes Security, a Sucuri, és ők adnak némi félig automatizálást a biztonsági birodalomban..

Azt mondom, hogy a félig automatizált, mert ha nem hajlandó pénzt költeni, akkor mindig Önnek kell döntenie, ha ezek a bővítmények bármilyen problémát találnak.

Másrészről, a WordPress karbantartó vállalat biztonsági szempontból hasonló nyugalmat kínálhat Önnek. Az egyetlen hátránya, hogy nem sokat tud a biztonsági szolgáltatás minõségérõl. Más szavakkal, tudom, hogy ha fizet a Sucurinak, hogy gondoskodjon a webhelyemről, akkor megkapom az egyik legjobb biztonsági szolgáltatást a piacon. Nem tudom, hogy ugyanezt kapom-e a WordPress Maintenance Company X-től. De itt ismét az a tény, hogy a Sucuri szolgáltatás nem a legolcsóbb dolog. Évente közel 200 dollárral kezdve ez biztosan nem könnyű döntés azért, hogy webhelyének biztonságáért gondoskodjon..

d) Uptime

Az Uptime megfigyelés manapság és teljesen ingyenesen automatizálható. UptimeRobot 50 monitort ad, például öt percenként ellenőrizni.

Természetesen továbbra is rajtad múlik, hogy tegyen valamit, ha a webhely nem működik.

e) Teljesítmény

A WordPress webhelyének teljesítményét javíthatja különféle csempészek elvégzésével és néhány gyorsítótár-bővítmény előnyeinek javításával..

De általában nem lehet teljesen automatizálni.

Ha valaki ezt kezeli Önnek, és konkrét javításokat javasol, vagy akár elvégzi – mint például egy karbantartó cég -, sok időt takaríthat meg Önnek.

f) Spam

A spam mindenki kedvenc témája, nem igaz? Különben is, nagyjából megteheti, hogy automatikusan kezeli, például Akismet segítségével.

g) Szerver cucc

A szerverrel kapcsolatos karbantartás nem automatizálható.

h) SEO

Az automatizálás itt alapvetően arra vezethető vissza, hogy milyen mélyen szeretne belejutni a SEO témájába. Van a Yoast SEO plugin és rengeteg más is, de a webhely optimalizálásának szintje nagyrészt attól függ, hogyan kezd rendszeresen új tartalmat létrehozni. Nem sok minden, amit itt lehet automatizálni.

És végül megoldás egyéb különféle kérdések mivel jönnek, definíció szerint nem automatizálhatók.

A fentiek figyelembevételével az alábbi táblázat található:

Ingyenesen automatizálható?

Igen
Igen nem
Nem
FrissítésBiztonságTeljesítmény optimalizálás
mentésekSEOSzerverrel kapcsolatos karbantartás
Uptime monitoringEgyéb különféle kérdések megoldása
Spam

A következőképpen olvashat el:

 • Megkockáztatnám, hogy minden, ami ingyenesen automatizálható, nem elég jó értékesítési pont, amely meggyőzi a WordPress karbantartási szolgáltatás megvásárlásáról. Más szavakkal, ezt a cuccot figyelmen kívül lehet hagyni.
 • Mindent, amit nem lehet ingyenesen automatizálni, figyelembe kell venni.

2. Milyen időigényes a webhely karbantartása

Ha nem tudja automatizálni valamit, akkor vagy kézzel kell kezelnie, vagy teljesen figyelmen kívül kell hagynia. És a figyelmen kívül hagyás nem mindig a legjobb játékterv.

Itt van egy durva becslés a szükséges befektetési időről:

 • Biztonság: Egy dolog egy beépülő modul beállítása a dolgok átkutatására, de akkor is át kell néznie a jelentéseket, és el kell döntenie, hogy kell-e valamit hetente legalább egyszer csinálni..
 • Teljesítmény optimalizálás: Ezt nehéz megbecsülni, mivel webhelyének teljesítménye olykor bármilyen okból (szerverrel kapcsolatos, új beépülő modullal kapcsolatos, harmadik fél általi integrációval összecsapott stb.) Eshet, és több vagy kevesebb munkát igényelhet rendszeresen. Először telepítheti a GTmetrix plugin hogy ellenőrizze a teljesítményt az Ön számára, de ehhez legalább havonta szükség van némi időre, hogy átnézze a grafikonokat, és eldöntse, mit tehet a dolgok jobbá tétele érdekében.
 • SEO: ehhez folyamatos erőfeszítéseket kell tenned tőled, függetlenül attól, hogy egy WordPress karbantartó céggel működik együtt, vagy sem. Mivel ez nem egy fekete-fehér kérdés, és mindenkinek megvan a saját ötlete, hogy minden egyes bejegyzésnél mennyi SEO munkát kell elvégeznie, csak hagyjuk ki itt.
 • megoldása Egyéb egyéb kérdések: nem lehet becsülni.

A fentieket figyelembe véve ésszerűnek tartom becsülni, hogy webhelyének fenntartása költségekbe kerül legalább egy órát hetente – ha csak a minimumot kezeli, vagy még sok más, ha igazán szeretne a dolgok végére kerülni.

Azt a kérdést kell feltennie magának, hogy lehet-e több pénzt keresni karbantartási óráiban, összehasonlítva azzal, hogy mennyibe kerülne egy WordPress karbantartó cég felvétele. Vagy hozzájárulhat-e a webhely növekedéséhez más módon is, ha önnek nem kell karbantartást végeznie.

3. Mik azok a dolgok, amelyeket valószínűleg nem csinál egyedül

Miközben néhány népszerű WordPress karbantartó cég kínálatát böngésztem, azt is észrevettem, hogy olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyeket ön soha nem fog megtenni egyedül, ha saját webhelyét karbantartja..

 • Például, még amikor frissíti webhelyét – a mag, beépülő modulok, téma – ha manuálisan teszi, akkor milyen gyakran készít további biztonsági mentéseket a frissítések előtt és után? (Csak arra az esetre, ha egy frissítés elront valamit, és azonnal vissza kell állítania.)
  • És ha a frissítések automatikusan megtörténnek, vannak-e olyan dolgok, amelyek úgy vannak beállítva, hogy ezeket a kiegészítő biztonsági mentéseket hozzák létre? Valószínűleg nem.
 • Ezenkívül a biztonsági másolatát is távol tartja az oldalon?
 • Figyeli a webhely megjelenését minden népszerű eszközök?
 • Mennyi a reakcióideje a saját webhely fenntartásakor? Éjszaka felébredsz, amikor értesítést kapsz arról, hogy a webhely le van állítva? Vagy megvárja reggelig, amikor a webhelye már hat vagy annál több órát elérhető lehet?
 • Ha egy biztonsági ellenőrzés valamilyen rosszindulatú szoftvert fedez fel, tudja-e, hogyan távolítsa el? Úgy értem, anélkül, hogy néhány órát kutatnom kellene a problémát a Google-on.
 • Ön maga készít karbantartási jelentéseket? Tudod, egy lap, ahol láthatsz mindent, amit tettél, stb.
 • És végül, valami, ami itt kissé összefügg, mi van, ha bármilyen WordPress segítségre van szüksége – van-e bárkivel, akivel kapcsolatba léphet ezzel kapcsolatban? És nem a tiszta tárhely problémáiról vagy valami másról beszélek, hanem valakitől, akit bármiről kérdezhet a WordPress-rel kapcsolatban.

Mindezek A legtöbb fenti dolog, amit egy jó WordPress karbantartó cég végez (attól függően, hogy ki választja). És véleményem szerint ezek csak lehetnek az ilyen szolgáltatások előfizetésének tényleges fő előnyei.

Személy szerint nekem az abszolút fő haszon a reakcióidő. Tudja, hogy ha valamit meg kell csinálni, akkor valószínűleg azonnal elkezdi tenni, nem pedig amikor felébredek és mozgásba helyezem a dolgokat.

4. Mi történhet rosszul, ha nem tartja fenn webhelyét

Oké, tehát a fentiek mindazok, amelyekről tudjuk, hogy vigyáznunk kell, de nem mindig járunk hozzá, hogy ténylegesen megcsináljuk. Hé, ez csak az élet …

Mi lehet a baj, ha elhanyagolja a WordPress karbantartását? Megjegyzés: Ez némileg egy módszer annak felmérésére, hogy először karbantartást kell-e végeznünk.

Itt van a nagy három, többé-kevésbé:

a) Megtörnek

A Wordfence szerint a a legtöbb megtámadott dolog a WordPress-ben a következők: a PHP-kód sebezhetőségei (mag, beépülő modulok, témák), bejelentkezési oldalak, ugyanazon a szerveren tárolt régebbi alkalmazások, konfigurációs fájlok és maga a webszerver. "Miért csapkodna bárki másra a weboldalamon? Nem mintha a nemzetbiztonság attól függ." Jobb?

Nos, amint kiderül, a hackerek nem igazán töltenek annyi időt annak a webhelynek a kiválasztásával, amelyet feltörnek (hacsak nem egy hatalmas márka vagy). A támadások általában sérülékenységi, nem pedig webhely-alapúak. Ez azt jelenti, hogy a támadó nem válogat célpontot, majd megpróbál megtalálni egy utat, hanem kiválaszt egy ismert sebezhetőséget, majd megpróbálja megtalálni az összes olyan webhelyet, amelyek vele támadhatnak. Ebben a fényben mindenki célozza meg, függetlenül attól, hogy milyen nagy vagy kicsi. És a webhely fenntartása nem az első lépés az áldozatá váláshoz.

b) Elveszíti az adatokat

Az adatvesztés gyakran még rosszabb, mint ha webhelyét feltörik. Ha nincs megbízható (és működő) biztonsági másolata, akkor nemcsak a webhelyet kockáztatja, hanem talán az egész vállalkozását is. És ez nem sok. Például szerver meghibásodás, gyorsítótár-probléma, vírus a saját számítógépén – amelyet a webhely adminisztrátorának eléréséhez használ, és valószínűleg számtalan más okból.

c) Elveszíti a SEO-t

Azt mondtam, hogy az adatvesztés a legrosszabb? Ne felejtse el, hogy ha a Google bejövő forgalmára támaszkodik, akkor a rangsor csökkenése ennél is rosszabb lehet. A Google súlyosan bünteti a fertőzött webhelyeket.

És sajnos a Google elég jól képes felfedezni az ilyen problémákat. Sajnos azt mondom, mert ez gyakran azt jelenti, hogy ha nem végez karbantartást, akkor a Google értesíti Önt webhelyének feltöréséről. És ezen a ponton már túl késő. A feketelistára kerülhet – a látogatók az alábbi képernyőhöz hasonló képernyőt fognak látni, amikor megpróbálják felkeresni az Ön webhelyét:

malware rosszindulatú webhely

A fenti három egyik sem nyilvánvalóan különösen élvezetes élmény, de a helyes WordPress karbantartás mellett sikeresen elkerülheti őket.

Tehát a kérdés:

"A WordPress karbantartó cég megéri nekem?"

A nap végén a WordPress karbantartása olyasvalami, amire feltétlenül szükség van.

Tehát kétféle módon lehet aludni jobban éjszaka, és egyidejűleg figyelni a webhelyet:

 • magaddal vigyázol,
 • bérel egy professzionális céget az Ön számára.

Nem meglepő eddig.

Mindannyian tudjuk, mi a webhely fenntartásának hátrányai, ha egyedül csinálod. Úgy értem, függetlenül attól, hogy hogyan fogalmazzuk meg, időbe telik. Örüljön meg türelemmel, idővel, nevelje magát (folyamatosan), és – meglepő módon – pénzre is szüksége van.

A helyiségben található elefánt a következő: sok szolgáltatás és eszköz említésre került itt – olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a WordPress karbantartását, ha önállóan kezeli -, és ezek egy nagy darabja fizetendő, ha a teljes előnyeket szeretné elérni. Ezek az összegek összeadódnak.

Például a Sucuri prémium kiadása 199 dollár / év kezdődik, ismét csak ez a biztonság. Akkor mi lenne a BlogVault prémium biztonsági mentéseivel … ez egy további 108 dollár / év. Stb. Tehát miért nem hagyja el ezeket a kiegészítő eszközöket, és ehelyett egyszeri díjat fizet egy WordPress karbantartó céggel? Nem fogom kijelenteni, hogy ez tökéletes megoldás mindenki számára, de ha kihozza a számológépet, akkor látni fogja a fellebbezést.

Ha szabad eszközökkel szeretne maradni, hűtse le. De mi van, ha több webhelyet kell karbantartania – nem csak egyet. Aztán megsokszorozódik az ahhoz szükséges időbefektetés a gondozáshoz … és így tovább, és így tovább.

Egyébként is. Mint fentebb már említettem, véleményem szerint a fő értékesítési pont és a fő haszon a reakcióidő. Ha a dolgok rosszul fordulnak, bármilyen okból, akkor a problémát azonnal megvizsgálják, ha egy jó WordPress karbantartó céggel működnek együtt..

És arra vonatkozóan, hogy az ilyen társaságok mindenkinek megfelelőek-e, azt mondanám:

Általánosságban elmondható, hogy a WordPress karbantartása olyasmi, amelyet a legtöbb webhelyen valamilyen módon meg kell valósítani. Ha nincs költségvetése, de van ideje, az alapvető dolgok nagy részét magad is elvégezheti, és jól kell lennie.

Bizonyos igazán különleges esetekben, például egy személyes blog vagy olyan webhely esetén, amely nem nagyon érdekel, vagy olyan webhely, amely közvetlenül vagy közvetetten nem keres pénzt, a karbantartási munkákat valószínűleg teljesen el lehet hagyni..

Ugyanakkor bármely kereskedelmi weboldal-projekthez, például egy e-kereskedelem-üzlethez vagy egy üzleti weboldalhoz, a karbantartó társasággal való együttműködés általában nagyon jó ötlet. Fontolnia kell az egyikével való partneri együttműködést, ha fejlesztő vagy, és szeretné, ha ügyfelei webhelyein gondoskodnának.

És még akkor is, ha rendelkezel tudással és tapasztalattal, hogy maguk végezzen karbantartási szolgáltatásokat. Egy jó társaság egyetlen csomagban lefedi az Ön számára elvégzendő feladatok teljes spektrumát, és olyan emberekről beszélünk, akik az ilyen szolgáltatások nyújtására szakosodtak..

Szóval mi lesz neked? WordPress karbantartó cég vagy barkács?

Ha ez az előbbi, íme néhány konkrét vállalat, amelyekbe betekinthet:

A legjobb WordPress karbantartási szolgáltatások a piacon

WP rajongók

WP rajongók

A WP Buffs egy olyan vállalat, amely nem csak a WordPress karbantartásában segít, hanem bevételt generál, ha fehér címkéjű partnerré válik.

Segítsen a webhely állapotának kezelésében olyan egyszerű dolgok vonatkozásában, mint a sebesség optimalizálása és a bonyolult, mint az egyedi funkciók. Emellett webhely-karbantartást nyújtanak a fehér címkével rendelkező partnerek számára is, ami alapvetően a WordPress támogatási kiszervezés.

Ezen felül van egy a WPMRR videó tanfolyam, amelyet felhasználhat a karbantartási csomag eladására a blogjában, és javíthatja az általános bevételeket. A Buff csapata távoli alapon működik, lehetővé téve számukra, hogy gyors, 24 órás támogatást nyújtsanak.

Árképzési lehetőségek:

WP Buffs árképzés

Amit kapsz:

 • Webhely-optimalizálás
 • Prémium iThemes biztonság plugin tartalmazza
 • 24/7 rendelkezésre állás felügyelet
 • Heti téma & plugin frissítések
 • A nap 24 órájában működő webhely szerkesztése
 • Mobil & tabletta optimalizálása
 • Napi felhő biztonsági mentések
 • Prioritások és sürgősségi támogatás
 • Speciális funkciós súgó

WordPress karbantartó cég # 1: WP Team támogatás

WP Team támogatás

⚠️ Úgy tűnik, hogy a WP Team támogatás megszüntette szolgáltatásainak kínálatát.

A WP Team Support az egyik leginkább megfizethető WordPress karbantartó vállalat, amely rendkívül lenyűgöző, mivel igazán széles szolgáltatást kínálnak.

Gondoskodnak a biztonsági mentésekről, a biztonságról, a webhely teljesítményéről, az üzemidő figyeléséről és még sok másról. A WordPress környékén más egy-egy szolgáltatást is kínálnak. Különösen élvezem itt az, hogy hozzáférést kap a szakmai támogatáshoz (függetlenül attól, hogy milyen probléma merülne fel), és hogy akár olyan feladatokat is tudnak kezelni, mint például a webhelyek áttelepítése, ha bármikor szüksége van rá.

Sőt, ha új felhasználó vagy, akkor 30 perc ingyenes szakmai segítséget kap.

Árképzési lehetőségek:

Eltávolított.

Amit kapsz:

 • Felhő biztonsági mentések
 • Teljesítmény optimalizálás
 • SEO optimalizálás
 • Biztonsági optimalizálás
 • Az adatbázis optimalizálása
 • Személyes szakértői támogatás
 • Kompatibilitási támogatás
 • 24 órás felügyelet
 • Malware eltávolítás
 • A webhelyek áttelepítése
 • Teljes WordPress frissítés
 • Uptime monitoring
 • Havi jelentések

Maintainn

Maintainn

Egy másik nagyszerű szolgáltatás, amely segít friss és egészséges webhelyének megőrzésében. Havi díj ellenében számos területen fedezi Önt: fejlesztés, biztonság, webhelyfrissítések, szakértői támogatás és egyebek.

Mivel az egyik legnépszerűbb WordPress karbantartó cég ott van, a Maintainn egy WordPress szakemberekből álló csapat, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a webhelyet, így nem kell. A technikai támogatás hetente öt napon érhető el, de mindig van valaki, aki válaszol a hívására, ha bármikor segítségre van szüksége.

Árképzési lehetőségek:

Maintainn árképzés

Amit kapsz:

 • 24 órás biztonsági figyelés
 • Napi helyszíni biztonsági mentések
 • A WordPress mag heti frissítései
 • Téma és plugin frissítések
 • Saját fejlesztés
 • Professzionális, elkötelezett támogatás
 • Az adatok migrációja
 • Webhely-átállás

WP Site Care

WP Site Care

A WP Site Care már régóta ismert vállalat ezen a piacon. Számos szolgáltatást kínálnak, különös tekintettel a webhely hátterében történõ eseményekre, tehát el kell veszítenie a figyelmet és a figyelmet az igazi munkája során..

Kínálatuk kulcsfontosságú eleme a WordPress támogatás, ám ezek biztonsági megfigyeléssel, biztonsági mentésekkel, teljesítmény optimalizálással és egyéb szolgáltatásokkal is rendelkeznek a WordPress karbantartásának kezelése érdekében.

Bónusz, közvetlenül az irányítópulton is megkaphatja azt, amit Walkie Talkie funkciónak hívnak – lehetővé teszi, hogy sürgős kérésekkel azonnal kapcsolatba lépjen a csapattal..

Árképzési lehetőségek:

A WP Site Care árképzése

Amit kapsz:

 • 24 órás biztonsági figyelés
 • Napi felhő biztonsági mentések
 • Kezelt WordPress frissítések
 • Professzionális képzési videók
 • Valós idejű tevékenységkövetés
 • Szakértői ügyfélszolgálat
 • Kézi adóvevő

WP karbantartó

WP karbantartó

A listán az egyetlen szolgáltatás, amely egyetlen csomaggal jön létre, havonta 99 dollár. Csak három ember van a csapatban, de biztosan tudják, hogyan kell kezelni a munkájukat.

A WP Maintainer egyszerűvé teszi a dolgokat: nincsenek választható szintek, csak egy mindenki számára megfelelő terv – tartalmazza az összes WordPress karbantartási szolgáltatást. A kiegészítő fejlesztési munkákat külön is meg lehet vásárolni (amelynek ára attól az időtől függ, amelyet a fejlesztők költenek a probléma megoldására).

Árképzési lehetőségek:

A WP Mainerer árazása

Amit kapsz:

 • A WordPress, a téma és a plugin frissítései
 • Ütemezett biztonsági mentések a webhelyről
 • Biztonsági megfigyelés és tisztítás a Sucuri-on keresztül
 • Havi webhely-testreszabás (további díjak vonatkoznak)
 • Ingyenes WordPress migráció
 • Havi támogatás
 • Megelőző karbantartás

Érvek és ellenérvek

Tehát ismét mi lesz neked? WordPress karbantartó cég vagy barkács?

Ha továbbra sem biztos abban, vessen egy pillantást a WordPress karbantartó társasággal való együttműködés alábbi alapvető előnyeire és hátrányaira:

Előnyök

 • Szellemi béke.
 • A WordPress karbantartásának több aspektusa, amelyet egy szolgáltató / vállalat gondozott.
 • Idő. Amint az itt is, az időnek nem kell önmagának költenie a webhely karbantartására.
 • Valakivel kell kapcsolatba lépni, ha bármi történik.

�� Hátrányok

 • Legalább $ 49 / hónap = 588 $ / év.
 • Hagyja, hogy egy harmadik fél ellenőrizze webhelyét.

Oké, ez vállalja a WordPress karbantartásának fontosságát és azt, hogy béreljen-e fel egy céget az Ön kezébe, vagy csináld magad. Szeretnénk hallani, mit gondol az egész ötletről, előnyeiről és hátrányairól, valamint arról, hogy Ön az itt bemutatott WordPress karbantartó cégek ügyfele vagy sem..

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Eredeti szöveg: Adelina Tuca és Karol K. Elrendezés és előadás: K Karol.

Ezt a hozzászólást a WP csapata támogatja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector