SOS! Hol található a legjobb WordPress súgó

SOS! Hol található a legjobb WordPress súgó

SOS! Hol található a legjobb WordPress súgó
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress-szel való együttműködés nagyszerűsége az, hogy a WordPress legjobb súgóját soha nem nehéz megtalálni. Függetlenül attól, hogy kérdése van egy jelszó visszaállításával, vagy bonyolultabb kérdés van-e az egyedi üzenettípusokkal kapcsolatban, minden felhasználói szint támogatást és oktatást kínál..


Nem ritka, hogy összezavarodott vagy akár frusztrált is a WordPress-rel. Bizonyos időpontokban mindenkinek segítségre van szüksége, még tapasztalt WordPress veteránoknak is! Szerencsére rengeteg forrás áll rendelkezésre, amelyek segítenek megtalálni a problémára adott választ. És ha továbbra is vakarja a fejét, és megpróbálja kitalálni, hogyan javíthatja meg webhelyét, akkor vannak fantasztikus szolgáltatások, amelyek WordPress-specifikus segítséget nyújtanak.

Ehhez a hozzászóláshoz összegyűjtöttem kedvenc ingyenes és prémium webhelyeimet – néhányat talán máris ismerhet, és másoktól esetleg még nem találkozott volna meg -, amelyek mindegyike kiváló egy-egy támogatást kínál a WordPress problémáinak megoldásához és a webhely megjelenés és zökkenőmentes működés:

Hol található a legjobb WordPress súgó

Hol találja meg a legjobb WordPress súgót ingyen

A WordPress támogatási fórumai a WordPress legjobb súgója

WordPress támogatási fórumok

Kezdjük a legismertebb – és talán a legnyilvánvalóbb – hellyel, ahol a legjobb WordPress súgót keressük: a WordPress támogatási fórumok.

A támogatási fórumok remek helyet biztosítanak a kezdéshez, ha WordPress problémája merül fel, különösen azok számára, akik újak a WordPress használatában. A fórumokat egy barátságos csoport önkéntesek mozgatják a világ minden tájáról, akik ismerik a WordPress-t, és készen állnak bármilyen kérdés megválaszolására..

Fontos megjegyezni, hogy a fórumokon segítő önkéntesek csak ezek az önkéntesek, tehát legyen kedves velük és köszönetet mondjanak nekik idejükért, ha megáll egy kérdés feltevésével a fórumoknál! Ne feledje továbbá, hogy sokkal többen kérnek segítséget, mint moderátorok, így esetleg nem azonnal válaszolnak kérdésére.

Veremcsere

Veremcsere

A WordPress Development Stack Exchange egy kérdés-válasz webhely – kitalálta – a WordPress fejlesztők számára. Ingyenes, és nem kell regisztrálnia.

A Stack Exchange ideális azok számára, akik technikai és / vagy speciális kérdéseket vetnek fel. Bárki feltehet kérdést és / vagy válaszolhat egy kérdésre. A válaszok szavazhatók, és a legmagasabb szintre emelkedhetnek, tehát mindig tudja, hogy a legjobban értékelt választ lényegében szakértői véleményezték, és ez talán a legjobb elérhető WordPress-segítség..

A kérdések általában kódot tartalmaznak. Amit szeretek a Stack Exchange-en, az az, hogy nagyszerű fejlesztői közösséggel rendelkezik, akik gyorsan segítenek, barátságosak és tiszteletteljesek. A Stack Exchange-ben nincs ostobaság, durvaság vagy rossz magatartás – mindenki csak nagyszerű weboldalakat épít.

Speciális WordPress Facebook csoport

Speciális WordPress Facebook csoport

A több mint 30 000 taggal rendelkező Advanced WordPress Facebook csoport az egyik legjobb hely a WordPress más fejlesztőivel való találkozásra, ötletek és ismeretek megosztására, valamint a WordPress legjobb súgójának megszerzésére..

Ez a csoport nyilvánvalóan haladó felhasználóknak szól, tehát sajnos nincs itt kezdő! De még akkor is, ha kezdő vagy, akkor sok mindent megtanulhat, ha csatlakozik ehhez a csoporthoz, és figyelemmel kíséri a frissítéseket. A tagok kérdései sok és változatosak, és mindent lefednek a kódolástól kezdve a SEO-ig és a visszajelzés kéréséig egy új webhelyen, amelyet valaki épített.

Bár a csoport oldalán nagyon sok tevékenység zajlik, azt tapasztalt adminisztrátorok nagy csoportja moderálja. Ne feledje, hogy van néhány szabály, amelyek megtalálhatók és olvashatók a Speciális WordPress Facebook webhely.

Hol található a legjobb WordPress súgó: prémium

WPMU DEV

WPMU DEV

Tudta, hogy a WPMU DEV támogatási csoport minden kérdésre megválaszolja a WordPress-et, nem csak a WPMU DEV termékekkel kapcsolatos kérdéseket? Most ez hasznos.

A támogatási csoport havonta több mint 3000 WordPress-rel kapcsolatos kérdést felel meg – és ezek többségére kevesebb, mint egy óra alatt válaszol. Mivel a csapat dolgozói a világ minden tájáról származnak, mindig van valaki, aki a nap 24 órájában, a hét minden napján válaszol az élő csevegés, támogatási fórum vagy az e-mailek kérdéseire..

Nem kérdés, hogy a WPMU DEV támogatási csoportja túl könnyű-e vagy túl nehéz-e. Ha telepítve van a WPMU DEV Dashboard beépülő modul, akkor közvetlen támogatást nyújthat a támogatási csoportnak az Ön webhelyére, így gyorsan megoldhatják a problémákat az Ön számára. Még vannak "Második szintű támogatás" – dedikált fejlesztői munkacsoport hívás közben, hogy segítséget nyújtson a fejlettebb és bonyolultabb támogatási kérelmekhez.

A WPMU DEV támogatási fórumokon való részvétel egyik nagyszerű dolga, hogy amikor segítséget nyújt más tagoknak, akkor pontokat kereshet egy ingyenes élettartama tagság felé. Nagyon cool.

WP rajongók

WP rajongók

A WP Buffs a WordPress karbantartási terveket nyújt a súlyos webhelytulajdonosok számára & ügynökségi partnerek. Korlátlan szerkesztésekkel, teljesítményjavításokkal, napi egészségügyi karbantartással és rendszeres biztonsági hibaelhárítással dolgoznak, így nem kell. Ez lehetővé teszi merész döntések meghozatalát a webhelyén, a műszaki korlátozások miatt való habozás nélkül.

A 24/7 amerikai székhelyű támogatással, az ügyfelek által vezetett küldetéssel és a WordCamps szponzorálási iránti igényével a WP Buffs a WordPress webhelyen kívüli személyek, vállalkozások vagy szervezetek számára a legjobb technikai támogatási partnere akar lenni..

És ha a tervek havi 57 USD-t tesznek ki, akkor gondozási terveik minden költségvetésnél jól működnek. Bármikor kapcsolatba léphet velük az élő chat segítségével, és a Happiness Buff szívesen válaszol minden kérdésére.

Maintainn

Maintainn

A WordPress, a Maintainn iroda a WordPress webhelyének a legjobb WordPress súgóját, útmutatását és karbantartását nyújtja havi 49 dollárért. Míg a műszaki támogatás csak hétfőtől péntekig reggel 9–17-kor érkezik az EST-hez, támogatási jegyet bármikor be lehet nyújtani, és az öt fős csapat visszatér hozzád az ASAP-hoz..

A Maintaint 2014-ben a WebDevStudios vásárolta meg, azzal az elképzeléssel, hogy ez lesz a fejlesztési ügynökség támogató ága. A támogatás mellett a Maintainn frissítéseket, biztonsági figyelést, biztonsági mentéseket és karbantartást is kínál.

WP Site Care

WP Site Care

A 2012-es indulás óta a WP Site Care a WordPress támogatást és karbantartást kínál az amerikai utazási központjában, Utahban. Havonta 79 USD-tól hozzáférhet a WordPress-webhely műszaki támogatásához, valamint egyéb karbantartási szolgáltatásokhoz, például biztonsági mentésekhez, frissítésekhez és video oktatóanyagokhoz..

A szolgáltatás egyik támogató funkciója "Kézi adóvevő," egy olyan felület a webhely WordPress rendszergazdájában, amelyet támogatási kérelmek benyújtására és az e-mail igény megkerülésére használhat. Ez egy egyszerű módja annak, hogy egy-egy támogatást kapjon, ha bármilyen probléma merül fel a webhelyén.

WP karbantartó

WP karbantartó

A WP Maintainer háromszemélyes csapata prémium WordPress támogatást és karbantartást kínál havonta 99 dollárért. Minden hónapban hozzáférést kap az ügynökség fejlesztői csapatához, amire szükséged van: a pluginek telepítésétől a CSS problémáinak tisztításáig, és akár a webhely felületének kialakításáig is..

A legjobb WordPress súgó mellett a WP Maintainer az összes többi karbantartási és támogatási szolgáltatással is rendelkezik, beleértve a frissítéseket, a biztonsági mentéseket, a biztonsági figyelést és az egyedi fejlesztéseket..

Valet.io

Valet.io

A Valet.io 50+ éves kombinált WordPress tapasztalattal büszkélkedhet, és átfogó támogatást nyújt, beleértve a meglévő problémák elhárítását, ingyenes és prémium témákkal és plug-inekkel kapcsolatos konzultációt, valamint a SEO támogatását..

A társaság 2012-ben kezdte meg a WP Valet szolgáltatást, havonta nyújtott professzionális szolgáltatásokat és támogatást nyújtott a WordPress webhelytulajdonosoknak, de kibővült, hogy több ügyfél munkát vállaljon, miután megszerezte a helyi tervezőirodát. Idén elején a cég új névvel újjászületett.

A Valet.io árainak áttekintése nem olyan átlátható, mint a többi WordPress támogatási szolgáltatáshoz képest – a kapcsolatfelvételi űrlapot kitöltenie kell a szükséges adatokkal, ami kissé nehézkes..

A legjobb segítség a WordPress webhelyén

Nagyon sok WordPress segítség érhető el, az oktatóvideóktól és a videóktól kezdve az egy-egy támogatásig – csak annyit kell tudnia, hogy hol kell keresnie.

Függetlenül attól, hogy segítségre van szüksége egy alapvető kérdéshez, vagy fejlettebb vagy folyamatos támogatáshoz a webhelyén, vannak ingyenes és prémium lehetőségek is.

Ha még nem ismeri a WordPress-t, akkor a legjobb kezdő hely a WordPress támogatási fórumok, mivel ingyenesek. És ha fejlettebb segítséget keres, próbálja ki a Stack Exchange vagy az Advanced WordPress Facebook csoportot.

Prémium támogatást keres, nézd meg a WPMU DEV – feliratkozhat 14 napra, és ingyenesen kipróbálhatja a 24 órás támogatást – vagy bármely más támogatási és karbantartási szolgáltatás, amelyet ebbe a körbe foglaltam. Mindegyik fantasztikus egy-egy támogatást kínál, hogy segítsen minden ragadós helyzetről, és a lehető legjobb WordPress segítséget nyújtja.

Mi van még ott? Ismersz másokat "SOS a WordPress számára" olyan megoldás, amely mindenki figyelmét megérinti? Nyugodtan ossza meg a hozzászólásokat.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector