Legjobb 50+ blog a WordPressről és a legjobb hozzászólásukról

legjobb WordPress blogok


Szeretné bővíteni tudását? A WordPressről szóló legnépszerűbb blogok és azok legnépszerűbb hozzászólásainak a gyűjteménye segít felfedezni a WordPress közösség legértékesebb erőforrásait.

A lista összeállítása során a kritériumok azokra a tartalmakra összpontosítottak, amelyek vagy a legtöbb forgalmat szerezték (ha a WordPress blogger megosztotta ezeket az adatokat), megkapta a legtöbb közösségi média megosztásot, vagy a legtöbb hozzászólást váltották ki..

Oké, kezdjük el (nincs külön sorrendben)!

1. WP Newsify

A WP Newsify közzéteszi a WordPress hírek és a WordPress útmutatók keverékét. Általában hetente egyszer teszik közzé.

2. Kiabálj hangosan

A Shout Me Loud mélyreható cikkeket publikál a WordPress és a blogszerzés révén sokféle témáról.

3. Themegrill

A Themegrill a Best Of listákra összpontosít. Ha új bővítményeket, témákat vagy más WordPress eszközöket keres, itt megtalálja a szükséges információkat.

4. WinningWP

A WinningWP összeállítja a legjobb szegmensekben található WordPress webhelyek és eszközök listáját. Néha részletes útmutatásokat is közzétesznek a WordPress-webhely futtatásának különféle aspektusairól.

5. WPLeaders

A WPLeaders számos WordPress útmutatót tesz közzé, összpontosítva a Best Of listákra.

6. BeginDot

A BeginDot különféle témákról közzéteszi a WordPress útmutatót, különös tekintettel a WordPress webhely üzemeltetésének technikai oldalára..

7. WP Crafter

A WP Crafter részletes útmutatót ad ki mindenféle WordPress témához, valamint az alkalmi termék-áttekintést vagy a Best Of roundup-ot.

8. WPKube

Nagyon erős oldal, rengeteg nagyszerű forrással. A zászlóshajóik tartalmán kívül (az alábbiakban hivatkozva) különféle oktatóanyagokat talál a témákról, a pluginokról és a WordPress webhelyének más módon történő módosításáról..

9. DeveloperDrive

A WordPress és annak képességeinek technikaibb áttekintése. Látogasson el rá a nehéz kódokra vonatkozó útmutatókhoz és számos nagyszerű útmutatóhoz, amelyek más webes technológiák, például CSS, PHP stb. Körül is forognak..

10. WPMU DEV

A WordPress blogja, amely oktatóanyagokat és tippeket tartalmaz, ezek közül sok kezdőnek szól. Tanítják, hogyan lehet megjelölni a WordPress üzleti teret, valamint nagyon részletes útmutatásokat kínálnak a WordPress műszaki szempontjairól..

11. Elegáns témák Blog

A WordPress blog, amely jobban orientálódik a WordPress-hez kapcsolódó különféle marketing stratégiákra, mint például egy meghatározott látogatói szám elérése, követők megszerzése a közösségi médiában vagy olyan készségek fejlesztése, amelyek hatékonyabb bloggerré tesznek téged.

12. WP Tavern

A WordPress blog a WordPress világ legújabb eseményein alapul. Olyan dolgok, mint termékek, témák, beépülő modulok és így tovább. Információkat nyújt a WordPress közösségről, találkozókról és interjúkról is.

13. WPLift

A szép és személyre szabott kialakítás, valamint a jól strukturált információkkal a WPLift megadja az összes szükséges információt a WordPress-rel kapcsolatos különböző kérdésekben. Lefedi a legújabb frissítéseket, beépülő modulokat, témákat, és számos használható tippet megoszt.

14. WPBeginner

A Syed Balkhi 2009-ben alapította, ez az egyik legnépszerűbb kezdő blog. Ha a WordPress kódolásával kapcsolatos konkrét kihívással küzd, itt megtalálja a válaszát.

15. WPExplorer

Ha megbízható forrást keres minden, a WordPress-hez kapcsolódó dologhoz, akkor ez valószínűleg ez a blog az Ön számára. A bővítményekre, a témákra, valamint a kódokra vonatkozó útmutatókra összpontosít, amelyek meghatározzák a WordPress adott problémáinak megoldását.

16. WPEka

Ez a WordPress blog megosztja a különféle WordPress tippeket, ajánlatokat, információkat a pluginokról, témákról, és megtanítja, hogyan kell felépíteni saját WordPress üzleti vállalkozását. A marketing tippeken kívül számos különféle technikai kérdést is lefednek.

17. WP polgármester

Az egyik legrégebbi WordPress forráshelyet, a WP Mayor-t 2013-ban alapította Jean Galea, és a WordPress bővítményekre, témákra, áttekintésekre, oktatóanyagokra, hírekre, véleménybejegyzésekre, valamint a WordPress webhelyének fejlesztésére vonatkozó különféle tippekre specializálódott..

18. WP szupersztárok

Tanácsok, tippek és útmutatók a WordPress webhelyéről jobb eredmények eléréséhez. Információkat talál a bővítményekről, témákról, tárhelyről és egyebekről.

19. ManageWP Blog

Ezt a WordPress-blogot, amelyet Vladimir Prelovac alapította, a felhasználók számára hozták létre, és megosztja a menedzsment, megfigyelés, biztonsági mentés, telepítés, közzététel, biztonsági eszközök és egyéb weboldalakkal kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatos tanácsokat..

20. JustWP

Ezt a WordPress-blogot Karan Chopra alapította, és híreket kínál témákról, beépülő modulokról, tárhelyről, ajánlatokról és kivonatokról. Külön kategóriájuk van a grafikák számára, ahol megosztják a Photoshop tippeket, háttérképeket, képeket, ikonokat, betűtípusokat és egyebeket.

21. WordPress Aréna

Dinamikus blog a WordPress fejlesztőinek és tervezőinek. Információkat oszt meg különböző kérdésekről, mint például: kódolás, témák, eszközök, tippek, trükkök, hírek, marketing és így tovább.

22. Deluxe Blog tippek

Tran Ngoc Tuan Anh a weboldal szerzője (nyolc éve webfejlesztőként működik), és megosztja tudását a világgal, könnyen olvasható és alkalmazható tippeket és útmutatásokat nyújtva..

23. WPAll Club

Egy nemrégiben elindított blog, amelynek célja, hogy széles körű forrásokat nyújtson Önnek. Tippeket tartalmaz bármilyen WordPress témához, kezdve kezdő oktatóanyagokkal és SEO, sebesség, biztonság, e-kereskedelem, áttekintések, fordulópontok stb..

24. Tom McFarlin

Ez egy Tom McFarlin személyes blogja, amelyben a WordPress világáról tanít, áttekintést ad a WordPress szakmai fejlesztéséről, és más tippeket oszt meg különböző kapcsolódó kérdésekben..

25. BobWP

Bob Dunn tanárként, nyitottan, jó hallgatóként és szociális média őrületként írja le magát. Ezen a blogon keresztül segítő kezet kíván nyújtani a kezdőknek azáltal, hogy erőforrásait biztosítja, hogy megtanulja és ellenőrizze saját webhelyét.

26. Tuts Plus

Ez egy összetett blog, amely 18 780 oktatóanyagot és közel 500 videó tanfolyamot gyűjt össze számos területről, ezek közül sok a WordPress közösségéből származik. A WordPress-hez kapcsolódó frissítéseket, híreket, felméréseket és ajánlatokat is megtalálhat.

27. Yoast

Joost de Valk néhány évvel ezelőtt alapította meg ezt a weboldalt, és most ő és további 16 emberből álló csapata pluginokat épít és optimalizálja a webhelyeket. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatóbbá, könnyebben navigálhatóvá, gyorsabbá és megbízhatóbbá teszik őket. Néhány hasznos marketing útmutatót és tippet itt talál.

28. forgatónyomaték

Interaktívként, mint egy sajtóoldal, ez a WordPress blog oktatóanyagokat, útmutatókat, véleményeket, tippeket, híreket, szolgáltatásokat, interjúkat és "könnyen" hozzászólások, mind a WordPress világából. Ha kezdő vagy, itt talál tanácsokat vállalkozása növekedéséhez és sikeres megvalósításához.

29. Telephely

A webfejlesztőknek és web-tervezőknek szentelt blog. Van egy olyan rész, amely csak a WordPress-hez kapcsolódik, ahol megtalálhatja a legfrissebb híreket, tippeket és oktatóanyagokat, ezek többsége tapasztalt felhasználók számára.

30. Elementor

Az Elementor a WordPress egyik legjobb oldalkészítője, és a környék egyik legjobb WordPress blogjának hostja. Tartalmazzák az üzleti tulajdonosoknak szánt eszközök áttekintését, tanácsot adnak a marketing és üzleti adminisztráció elsajátításához, és még sok más.

31. WP Smackdown

A WP Smackdown részletes technikai útmutatásokat kínál a WordPress sokféle témájához.

32. CatsWhoCode

Jean-Baptiste Jung 2008. júniusában indította el ezt a blogot, és azoknak szentelt, akik webhelyeket hoznak létre és tartanak fenn (webfejlesztők, webtervezők, webmesterek stb.). Ennek a blognak az a fő célja, hogy megkönnyítse és viccesebbé tegye a webfejlesztést, így itt találhat néhány remek forrást és útmutatót..

33. WP Doze

A WP Doze egy témákra és plug-inekre összpontosító blog – rengeteg ajánlást kínál ezen a területen. Ezenkívül híreket, tippeket és útmutatásokat nyújt a WordPress-hez kapcsolódó számos témáról.

34. WPZoom

A blog inkább a tulajdonosok által kidolgozott témák és termékek népszerűsítésére irányul. Ha érdekli ez a téma, átnézheti azok gyűjteményét, amely olyan kategóriákat fed le, mint üzleti, videó, magazin, e-kereskedelem stb..

35. Cozmos laboratóriumok

Ennek a webhelynek a fő célja különféle megoldások nyújtása a tervezők és a fejlesztők számára. Az általuk bemutatott tippek, tippek és útmutatók technikai jellegűek, és inkább a haladó felhasználóknak szólnak. Ennek ellenére itt találhat néhány jó tanácsot és javaslatot.

36. Matt jelentés

A blog és a vlog kombinációja. Ez a webhely nagyon interaktív, oktatóanyagokat, sikeres emberekkel készített interjúkat és útmutatásokat tartalmaz a WordPress-vállalkozás növekedéséhez. A legtöbb ilyen üzenet Matt videóit tartalmazza. Gondoskodik arról, hogy az emberek továbbra is érdekeljék a tartalmát.

37. BloggingPro

Első pillantásra professzionális jellegű, ez a blog nagyszerű, részletes cikkeket tartalmaz a legfrissebb hírekről, pluginokról, eszközökről, témákról, képekről és a WordPress tér más termékeiről.

38. Foo plugins

A csapat itt a pluginok készítésére szakosodott, de a blog tele van cselekvésre képes WordPress tanácsokkal, mind kezdőknek, mind haladó felhasználóknak, akik kényelmesek a forráskód körül.

39. IsItWP

A blogban megtalálható legtöbbjük kiváló kódolási tippeket és oktatóanyagokat tartalmaz. Ez egy klasszikus és technikai weboldal, amelyet webfejlesztőknek szentelnek, akik fejleszteni akarják készségeiket.

40. WP haver

Neil Matthews, a szerző nevezi magát "egy evangélista" a WordPress verziója, ezt a blogot 2008-ban hozta létre azzal a céllal, hogy segítse más embereket a saját weboldalak egyszerű használatában és létrehozásában, valamint a mindennapi frissítésekhez való kapcsolódásban. Van útmutatók, tanácsok, tippek és magyarázatok a WordPress különféle kérdéseire.

41. WP Apprentice

Játékos kiemelt képekkel együtt ez a WordPress blog a WordPress legfrissebb híreivel foglalkozik, hasznos oktatóanyagokat, frissítéseket kínál, és megkísérel egy egyszerű és barátságos módszert a tippek feltárására, hogy az újszülöttek jobban tanulhassanak..

42. WebDevStudios

Egy blog, amely a dolgok technikai oldaláról és a webhely felépítésének földi szintű aspektusairól egyaránt foglalkozik. Oktatóanyagokat, ajánlásokat, promóciókat, eseményeket és tippeket küldnek a pluginekről, témákról, szolgáltatásokról, biztonságról, SEO-ról és egyebekről.

43. InstantShift

A webes tervezőknek és fejlesztőknek szentelt blog, ahol tippeket és forrásokat találhat, amelyeket felhasználhat a WordPress webhelyén végzett munka során.

44. 1stwebdesigner

Nagyon fülbemászó webhely, ahol kódolási tippeket, útmutatásokat és útmutatásokat találhat a webdizájnhoz és a WordPresshez.

45. Bill Erickson

Bill Erickson létrehozta ezt a blogot, hogy segítsen a felhasználóknak és tanácsokat adjon azoknak, akik WordPress fejlesztőként szeretnének karriert építeni. Itt tippeket és útmutatásokat talál a webhelyek kódolására és létrehozására vonatkozóan.

46. Keresőmotor naplója

A SEO-n, a keresőmotorokon, a tartalommarketingön és a közösségi médián kívül ezen a webhelyen is egy teljes rész található a WordPress számára. Ez egy nagyszerű blog, ahol sok érdekes útmutatót, hírt, tippet, frissítést és javaslatot találhat a dolgok marketing oldaláról.

47. Romlandó Press

Jeff Starr 2005 óta írja ezt a blogot. Főleg a WordPress-t, a webdesignot, a kódot, és oktatóanyagokat, tippeket és eszközöket kínál Önnek, amelyeket azonnal felhasználhat..

48. WP101

Shawn Hesketh készítette, ez a blog video oktatóanyagokat nyújt, és elsősorban az induló és kezdő kezdőknek szól, akik webhelyük tartalmát akarják létrehozni, szerkeszteni és kezelni..

49. WP rajongók

Ez a blog oktatóanyagokat, hasznos forrásokat, tippeket a beépülő modulokhoz, tanácsokat kezdőknek és az online marketinggel kapcsolatos kérdéseket tartalmazza.

50. Paulund

Paul Underwood kiadta, ez a blog oktatóanyagokat, tippeket, forrásokat és kivonatokat kínál a WordPress világából. Paul ír a webfejlesztők számára, és főként a plugin fejlesztésére összpontosít.

51. ThemeIsle

A ThemeIsle a másik blogunk, amely arról szól, hogy kezdő és haladó betekintést nyújtson a WordPress-hez kapcsolódó összes témában, legyen az fejlesztés, tervezés, közösségi média, marketing vagy közösség. Röviden: bármi, amire egy WordPress személynek szüksége van egy virágzó üzlethez.

52. CodeinWP

A CodeinWP (ez vagyunk nekünk!) Egy olyan weboldal, ahol a fejlesztők egy nagyszerű témákat hoznak létre ügyfeleik (ügynökségek, vállalkozások és szabadúszók) számára. Tervezed, kódolnak! A blogban oktatóanyagokat, tippeket, témajavaslatokat, infografikákat és technikai tanácsokat talál, ha kódol.

  • Hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot
  • A legjobb olcsó WordPress tárhely: 10 opció havi 3,95 dollár alatt

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map