Hogyan válasszuk ki a legjobb domain név regisztrátort: ​​8 a legjobb cégek közül

Hogyan lehet a legjobban megszerezni egy domain nevet? Válasszon egy tárhely-csomagot, amely tartalmazza a domaint, vagy vásárolja meg a domainjét és a tárolást külön helyeken? És az összes rendelkezésre álló opcióval hogyan lehet kiválasztani a legjobb domain név regisztrátort vállalkozása számára?


Az egyéni domain név révén az üzleti vállalkozás professzionálisan néz ki online. Nem csak, de a megfelelő domain név azt is megmondja a keresőmotoroknak és az ügyfeleknek, hogy mit számíthatnak az Ön webhelyére érkezéskor.

Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk, mi teszi a jó domain regisztrátort, felsoroljuk a rendelkezésre álló legjobb lehetőségeket, és megosztjuk, mely regisztrátorokat javasoljuk a különféle típusú vállalkozások számára.

Legjobb domain névregisztrátor

Nyolc legjobb domain név regisztráló cég ott

Az alábbiakban felfedezzük a legjobb domain névregisztrátorokat a piacon, hogy mit számítanak fel különféle típusú domainekért, az extrákat, amelyek a domain név megvásárlásához tartoznak, valamint az egyes vállalatok által elérhető kiegészítők gyors megismerését..

�� Még nem választotta ki az ideális domain nevet? Adni DomainWheel próba. Ez az AI-alapú domain névgenerátorunk. Ingyenesen használható.

1. Domain.com

A legjobb domain név regisztráló # 1: Domain.com

Domain.com, ahogy a neve is sugallja, a világ egyik legnagyobb domain-regisztrálója, amelynek célja biztonságos domainek megfizethető áron történő biztosítása.

A domain regisztráció során különféle fizetett kiegészítőket, például G Suite is kaphat.

Ha olyan egyszerű opciót keres, amely lehetővé teszi, hogy pontosan válassza ki, mit kap, akkor a Domain.com kiváló választás.

Domainárak a Domain.com oldalon.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 9.99$ 12.99$ 14.99$ 49.99$ 39.99$ 28.99$ 14.99$ 14.99
 • Komplett jellemzők: SSL tanúsítás, domain továbbítás, DNS menedzsment, átviteli zár
 • Add-ons: webtárhely, G Suite, Comodo SSL, SiteLock

2. Név olcsón

A legjobb domain név regisztráló # 2: Namecheap

A Namecheap egy másik webhely, amely egyszerű domain regisztrátorként kezdte meg tevékenységét, és számos webes tárhely-terveket és egyéb webszolgáltatást kínált..

Fő üzleti tevékenységük azonban továbbra is az, hogy segítsen az embereknek megfizethető áron regisztrálni a domaineket. A Namecheap nem kínál sok speciális kiterjesztést, de a .com, .net és .org webhelyek legjobb ajánlatait kínálja..

Domainárak a Namecheap-on.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 8.88$ 11.98$ 11.98$ 25.88$ 6.88$ 8.88
 • Komplett jellemzők: WhoisGuard
 • Add-ons: webtárhely, G-Suite, SSL tanúsítás

3. 1&1 Ionos

A legjobb domain név regisztráló # 3: 1 és 1 Ionos

1&1 Ionos 1988-ban kezdődött, nem sokkal maga az internet születése után. Segítettek vállalkozások millióit az évek során a weboldalak elindításában, és jelenleg 12 millió domaint tárolnak Európában és az Egyesült Államokban.

Kicsit többet számítanak fel a domainjükért, mint a legtöbb itt felsorolt ​​domainregisztrátor, de minden egyes domainhez beépített domain zárolással, 2 GB-os postafiókkal, ingyenes SSL helyettesítő tanúsítvánnyal és 10 000 aldomain létrehozásának képességével van felszerelve. . 1&Az 1 a legtöbb domain magánnyilvántartással történő védelmét is védi (Tudjon meg többet itt).

Domainárak 1-nél&1 Ionos.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 1; 15 USD megújítás$ 1; 20 USD megújítás$ 1; 20 USD megújítás$ 35; 50 USD megújítás$ 5; 50 USD megújítás
 • Komplett jellemzők: privát e-mail, SSL tanúsítás, 10 000 aldomain, domain lock
 • Add-ons: webtárhely, weboldal készítő, e-mail tárolás akár 25 fiókkal

4. Register.com

Register.com

Register.com jó hely a közös domain kiterjesztések megtalálására jó áron. Ha hajlandó lemondni a magánregisztrációról, évente akár 5 dollárért is beszerezhet egy domaint rajtuk keresztül.

A Register.com további webszolgáltatásokat kínál, például a webtárhelyet és az e-mail tárolást, de ezek nem nagyon ajánlottak. Ha webhely-tárhely-tervet és domainjét ugyanabban a helyen szeretné megkapni, akkor érdemes megfontolnia a listán szereplő többi lehetőséget..

Domainárak a Register.com oldalon.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 5; $ 16 magán regisztráció$ 5; $ 16 magán regisztráció$ 5; $ 16 magán regisztráció$ 49,99; 60,99 USD magán regisztráció
 • Komplett jellemzők:
 • Add-ons: SSL tanúsítás, magán regisztráció (automatikusan hozzáadódik minden vásárláshoz; távolítsa el ezt a kosárból, ha nem akarja), e-mail tárolás, webhely tárhely, fejlett SEO eszközök

5. OVH

OVH

OVH nem kínál domain regisztrációt Észak-Amerikában, de ezek az egyik legnépszerűbb domain regisztrációs lehetőség az európai vállalkozások számára.

Ha európai vállalkozást működtet, és költségeit a helyi pénznemben szeretné megőrizni – ez egy nagyszerű lehetőség az adómegtakarításra -, az OVH remek lehetőség. Weboldal-tárhely-terveik, amelyeket a fizetési folyamat során könnyen hozzá lehet adni a vásárláshoz, szintén megfizethetőek.

Domain árak az OVH-nál.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
£ 6,99; 9,99 £ megújítás£ 6.49£ 7.59£ 18.39£ 3.53£ 6,99; 9,99 £ megújítás£ 1,79; 21,39 £ megújítás
 • Komplett jellemzők: DNSSEC védelem, SSL tanúsítás
 • Add-ons: web hosting az e-mail tartalommal együtt

6. Bluehost

Bluehost

A Bluehost az egyik legnépszerűbb webhely-tárolási lehetőség a WordPress felhasználók számára, jó indokokkal. Minden tervük egyetlen kattintással elérhető WordPress telepítési opcióval érkezik.

Ezen felül kínálnak WordPress optimalizált tárhelyet is, amelyhez a WordPress előre telepítve van, így azonnal elkezdheti webhelyének felépítését. És természetesen kínálnak egy módot a domain regisztrálására rajtuk keresztül.

Tip Pro tip: Ha egy webhelyet tervez új domainjén építeni, akkor ahelyett, hogy a domaint külön vásárolná, azonnal válassza ki a Bluehost egyik hostolási tervét. A regisztráció során az első évre ingyenesen regisztrálnia kell a domain nevet.

Domainárak a Bluehost-on.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 11.99$ 12.99$ 8.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99
 • Komplett jellemzők: SSL tanúsítás; egy ingyenes domain nevet a Bluehost webhely-tárhely-tervei tartalmaznak
 • Add-ons: magán regisztráció, webtárhely, Microsoft Office 365

7. GoDaddy

Hajrá apu

A GoDaddy talán a leghíresebb a domain regisztrátorok között, mindenütt jelenlévő hirdetési kampányaiknak köszönhetően.

A GoDaddy segítségével regisztrálhat egy hatalmas számú kiterjesztésű domaint, és akár a domain .com, .net és .org kiterjesztéseit is összegyűjtheti alacsonyabb áron.

A GoDaddy különféle webhely-tárolási terveket is kínál, ideértve a WordPressre optimalizált terveket.

Domain árak a GoDaddy-nál.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 11.99; 17,99 USD megújítás$ 13.99$ 9.99$ 44,99; 59,99 USD megújítás$ 7.99$ 14.99$ 12.99$ 9.99; 44,99 USD megújítás
 • Komplett jellemzők:
 • Add-ons: magán regisztráció, adatvédelem, SEO eszközök, e-mail tárolás, weboldal tárhely

8. Domains.Google

domains.google

A Google szinte minden elképzelhető internetes üzletágban rendelkezik kezével, és mindegyiket jól meg tudja csinálni. A domain regisztrációs szolgáltatásuk felhívta Domains.Google 2015-ben indult, és bár ez nem túl ismert, ez az egyik legjobb lehetőség.

Minden domain ingyenes adatvédelemmel rendelkezik. A Google azonban nem kínál webtárhely-csomagokat, tehát valahol másutt kell keresnie a tárhely-tervet.

Domainárak a Domains.Google-on.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
$ 12$ 12$ 12$ 60
 • Komplett jellemzők: magánszféra védelem
 • Add-ons:

Mit kell keresni egy domain regisztrátorban?

Számos szempontot kell figyelembe vennie, amikor kiválasztja vállalkozása számára a legjobb domain név regisztrátort:

Árazás
Az árazás fontos tényező, amelyet minden üzleti vásárlásnál figyelembe kell venni, de ez még fontosabb, ha figyelembe vesszük, amikor domain regisztrátort választunk. Minden domain kiterjesztés (.com, .ca, .org stb.) Költségei eltérőek az egyes domainregisztrátoroknál. Ez azt jelenti, hogy egy regisztrátor nagy árakat kínálhat a .com domainek számára, de szörnyű árakat kínálhat a .org domainek számára. Számos regisztrátor további díjat számít fel a biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokért. Ha úgy dönt, hogy ugyanazon a helyen vásárolja meg a tárhely-csomagját és a domainjét, akkor a tipikus webhely-tárolási költségeket is figyelembe kell vennie. Ezekről a költségekről többet megtudhat a WordPress legjobb tárhelyterveinek útmutatójában.
Megújítási árak
A kezdeti domain regisztráció ára gyakran alacsonyabb, mint a későbbi megújításoké. A domain-regisztrátor kiválasztása előtt meg kell még egyszer ellenőriznie, hogy ezek a különbségek milyenek. Időnként azt tapasztalhatja, hogy a hirdetett promóciós ár messze van attól, amit később fizetnie kell az első regisztrációs időszak lejártát követően.
Domain transzferek
Szerencsére nem kell ezt a lehetőséget használni, de ha elégedetlenné válik a domain regisztrátorával, szeretné, ha könnyen átviheti domainjét egy másikra. Természetesen itt is lehet, mert el akarja hagyni a jelenlegi domain regisztrátorát; ebben az esetben a domain könnyű átvitelének lehetősége még fontosabb. Kerülje azt is, hogy a domain regisztrátorok további díjakat számítsanak fel a domain transzferekért. A legtöbb neves regisztrátor ezt megengedi, de befektetés előtt érdemes elolvasni a domain-átadási politikát.
Lejárati politika
Minden domain vásárlás lejárati dátummal jár. Ha a domainjének engedi lejárni, valaki más meg fogja vásárolni, és ezzel bezárhatja vállalkozását. Lehet, hogy kénytelen lesz visszavenni a domainjét magasabb áron, vagy ami még rosszabb, akkor véglegesen elveszíti a domainjéhez való hozzáférést. A legtöbb domain regisztráló automatikusan megújítja az Ön domainjét automatikus megújításra, így elkerülheti ezt a problémát, de érdemes megnézni, mi történik, ha a domainje lejár. A legjobb domain-regisztrátorok türelmi időt kínálnak, és a domainjét megadott számú napra zárolják a fiókjába. Ez sok gondot takaríthat meg, ha bármilyen probléma merül fel a domain megújításának feldolgozásakor.
Kiegészítő szolgáltatások
A legjobb domain-regisztrátorok sokféle egyéb szolgáltatást is kínálnak. Ezek az egyszerű dolgoktól, például a domain adatvédelemtől és a parkolástól kezdve, a webtárhelyig, az e-mail tárolásig és az e-mail marketing szolgáltatásokig terjednek. Ezeknek a szolgáltatásoknak egy részét a domain regisztrációja köti össze, mások pedig kiegészítőket jelentenek. Van néhány dolog, amelyet itt érdemes figyelembe vennie. Valóban további kiegészítőket szeretne? Ha igen, milyen kiegészítőket érdekel? Mennyire fontos számodra ezeknek a szolgáltatásoknak a minősége? Mindezek a tényezők segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő domain név regisztrátort.

Hogyan válasszuk ki a legjobb domain név regisztrátort vállalkozása számára

Minden itt található cég készítette a listát, mert jó árakat és megbízható szolgáltatást kínálnak. Van azonban néhány jelentős különbség közöttük. A vállalkozásához a legjobb domain név regisztráló kiválasztásához mérlegelnie kell, hogy mi a prioritása:

 • Ha a legfontosabb az, hogy megfizethetőség, mindkettővel el akarsz menni Register.com vagy Namecheap.
 • Ha domain regisztrátort keres csomagban lévő biztonsági szolgáltatások, a legjobb fogadás vagy Domain.com vagy 1&1 Ionos.
 • Ahhoz, hogy minőségi webhely-tárhelyet kapjon a domain mellett, vegye figyelembe a Bluehost alkalmazást.
 • Ha Európában vagy, és szeretne egy európai társaságnál maradni, válassza a lehetőséget OVH.

Még mindig nem biztos benne, mi az Ön számára a legjobb domain név regisztráló? Vessen egy pillantást az alábbi táblázatra a gyors összehasonlításért:

Melyik a legjobb domain név regisztráló?Anyakönyvvezető
.com
.háló
.org
.io
.de
.ru
.azt
.üzlet
Domain.com$ 9.99$ 12.99$ 14.99$ 49.99$ 39.99$ 28.99$ 14.99$ 14.99
Namecheap$ 8.88$ 11.98$ 11.98$ 25.88$ 6.88$ 8.88
1&1 Ionos$ 1; 15 USD megújítás$ 1; 20 USD megújítás$ 1; 20 USD megújítás$ 35; 50 USD megújítás$ 5; 50 USD megújítás
Register.com$ 5; $ 16 magán regisztráció$ 5; $ 16 magán regisztráció$ 5; $ 16 magán regisztráció$ 49,99; 60,99 USD magán regisztráció
OVH£ 6,99; 9,99 £ megújítás£ 6.49£ 7.59£ 18.39£ 3.53£ 6,99; 9,99 £ megújítás£ 1,79; 21,39 £ megújítás
Bluehost$ 11.99$ 12.99$ 8.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99$ 11.99
Hajrá apu$ 11.99; 17,99 USD megújítás$ 13.99$ 9.99$ 44,99; 59,99 USD megújítás$ 7.99$ 14.99$ 12.99$ 9.99; 44,99 USD megújítás
Domains.Google$ 12$ 12$ 12$ 60

További kérdései vannak arról, hogyan lehet kiválasztani a legjobb domain név regisztrátort? Ossza meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map