Cory Miller interjú – A WordPress és Gutenberg gondolatai, a mentális egészség tudatosságának szükségessége és a coaching

Cory Miller interjú


Már egy ideje elhangzott egy interjú a CodeinWP-n. Ezúttal a WordPress közösség egyik üzleti veteránjával, az iThemes alapítójával, Cory Millernel beszélek. Cory egy kifejezetten srác, és manapság három nagyon forró témában tudunk érintkezni: témák, mentális egészség és edzés.

Azok számára, akik nem tudják, az iThemes volt az egyik első létező tematikus üzlet, amelyet 2008-ban indítottak, és három év alatt elérte az 1 millió bevételt. Tíz évvel később üzleti vállalkozását a Liquid Web megszerezte, sikeres kilépéskor. Kicsit beszélünk a mai témavállalkozásokról és arról, hogy hol viszi őket Gutenberg.

Nem biztos benne, hogy észrevette-e, de a WordPress közösség nyitva áll a tech birodalomon kívüli témák számára. A tavalyi, a városban zajló WordCamp bukaresti eseménynek hívták Emanuel Blagonic beszélgetését "Hogyan lehet megtalálni a békét és megváltoztatni a világot." Három évvel korábban, a WordCamp Denverben, Cory beszélt "A vállalkozói érzelmi hullámvasút." Az emberek nyíltan beszélnek küzdelmeikről, és ezzel segítik mások elismerését a problémáikban, segítséget kapnak és jobbá válnak.

Cory Miller

Ezután a mentálhigiénés kérdésről és Cory részvételéről a WP-ben tárgyalunk&UP kezdeményezés. Végül belépünk a vállalkozói szellembe, és ahol Cory manapság energiát ad. Amikor nem ad interjúkat, Cory két új vállalkozás részét képezi: az egyik coachingot, a másik marketingt folytat. Akkor is aktív Youtube és olvassa el a könyvek.

Oké, ugorjunk bele a beszélgetésbe.

Miután elolvasta ezt a Cory Miller interjút, kíváncsi lennék arra, kit szeretne, ha a következő interjúval beszélgetnénk. Hagyja hősének nevét az alábbi megjegyzésekbe.

Contents

Cory Miller interjú a WordPress több mint egy évtizedes eredményeiről

Majdnem 11 évvel ezelőtt elindította az első témaboltot. Beszélne egy kicsit a legnagyobb kihívásokról / mérföldkövekről, amelyeket ebben az időszakban átéltek az iThemes segítségével?

Tudod, amikor visszatekintünk az iThemes-kel töltött időnkre, a legmagasabb értékek, a legalacsonyabbak mindig az emberek környékén voltak. A mélypontok akkor voltak, amikor el kellett búcsúzni a csapat tagjával, vagy el kellett engedni őket. Ezek mindig a legalacsonyabb pillanatok. És akkor természetesen az ügyfelek nem mindig a legmegfelelőbb módon viselkednek, különösen, ha valami rosszul fordul elő. Tehát a mélység mindig az emberekről szól.

De a másik oldalon a magasságok minden bizonnyal az emberekre vonatkoztak. Ez év elején távoztam oda, de barátságokat és kapcsolatokat szeretem néhány csodálatos emberrel. Azok között az emberek között, akikkel üzleti vállalkozással, ügyfelekkel, barátokkal és partnerekkel találkozhattam, szeretem és értékelem és figyelembe veszem az élet legjobb barátjait.

Mi volt akkoriban a WordPress ökoszisztéma jó és rossz, és hol helyezkednek el a jó és a rossz?

Akkoriban határozottan a vad vadnyugat volt. 2006-ban különösen a WordPress témák voltak a helyén. Úgy értem a minőségüket, van néhány jó, mást rossz és néhány szörnyű.

De ez volt a lehetőség, amelyet kihasználtunk. Elkezdtük az ügyfelek kiszolgálását nagyon jó, kiváló minőségű témákkal. De akkoriban a jó lehetőség volt a lehetőség és ez a csodálatos szoftver, amely volt. És üzleti szempontból a WordPress nyilvánvalóan megváltoztatta az életem, amikor elindíthattam az iThemes programot, és megtehettük az utazást, amelyet több mint 10-11 éve végeztünk..

A WordPress most érett. Ez más. Láttam néhány arcot jönni, néhány arcot elmenni, és új emberek mindig megjelennek a közösségben, ami annyira fantasztikus. Üzleti szempontból nagyon sok konszolidációt látok az iparágon belül, különösen a hosting cégeknél. Az Automattic a közelmúltban nagyon nagy összegű finanszírozást kapott. Most csak WordPress bloggerként vagyok izgatott. Új címet adtam hozzá, "WordCamp Önkéntes" a hétvégén a WC DFW-ben folytatott önéletrajzomhoz. Izgatottan látom, hogy mi következik a WordPress számára az üzleti életben, mivel a szoftver tovább érett és egyre jobb.

Mivel a WordPress webhely-készítővé válik, a témák, amint tudjuk, szintén átalakulnak. Milyen tanácsot ad a mai szórakoztató üzletek számára, hogy továbbra is az üzletben maradjanak?

Micsoda nagyszerű kérdés. Azt hiszem, valójában nem az volt a bolt, amelyet eladtunk. Körülbelül két, három évvel az üzleti életben rájöttünk, hogy jobb lehetőséget kínál a plugin-ok és különösen a szoftver, mint a WordPresshez kapcsolódó szolgáltatás. Gyorsan láttuk, hogy a témák hihetetlenül versenyképesek.

Javasoljuk, hogy ugrálj a Gutenberg vonaton. Itt van, akár tetszik, akár nem. Dartsoltam vele, és ez nagyon érdekes. Sok dolgot látok kijönni Gutenbergnél. Tehát ha tematikus üzlet vagy, és nem fogadta el azt, akkor ez a WordPress jelen és jövője.

Milyen lehetőségeket kínál a WordPress vállalkozás hosszú távon?

A lehetőség mindig, mindig, mindig: maradjon közel az ügyfelekhez, és várakozással nézze meg őket. Vigyázzon ügyfeleire.

A dolgunk az volt, függetlenül attól, hogy mi történik a WordPress-ben, azt akarjuk, hogy ügyfeleink hűségesek hozzánk. Rendkívül jól kiszolgáltatva, hogy ha egy napon nem leszünk ott, hiányoznának tőlünk. Mindent megtettünk, hogy jobbá tegyük az életüket. És azt hiszem, hogy ez jó tanács minden WordPress vállalkozás számára: maradjon közel ügyfeleihez. Olyan, mint Wayne Gretzky idézete, a siker az volt, hogy azért korcsolyált, ahová a korong lenne, nem pedig oda, ahová volt. Ugyanez a tanács adható a WordPress vállalkozásoknak.

A mentális egészségről a WordPress közösségben

Menjünk tovább a mentális egészség témájához. Beszélt a személyes küzdelmeiről a WordCamp USA-ban 2015-ben. Ismer más olyan közösségeket, amelyek ugyanolyan nyitottak ebben a témában?

Tudod, úgy gondolom, hogy a technika egésze nyitottabb a mentális egészséggel kapcsolatos vitákhoz, mint más iparágakban. Úgy tűnik, hogy a Tech vezet a változáson, és nagyon örülök ennek. Nem ismerek sok más, a WordPress-en kívüli közösséget. De azt hiszem, hogy a WordPress elsősorban vezette az utat, és ölelte fel azt, hogy nyíltan meg tudtam osztani a mentális egészséget.

A közösségünk egy nagy része távolról működik, tehát van egy elszigetelő hatás. Úgy gondolom, hogy az életben általában releváns a mentális egészségről beszélni.

Kihúzza magát, beszélget, blogol, nyitott a személyes életéről teljesen idegenekkel. Valami olyasmit választottál, mint gyógyító folyamat? Hogyan változtatta meg az életed??

2015-ben előadtam egy előadást "Vállalkozói szellem és mentális egészség" a WordCamp Denver felé. Hálásan engedték, hogy beszéljek erről. Ezt nem a gyógyulási folyamat részeként választottam. Úgy gondolom, hogy ezt csinálod magántulajdonban, megbízható emberekkel. Nyilvánosan megosztottam azzal, hogy megszüntessem a mentális egészség megbélyegzését, hogy véglegesen megsemmisítsük, megsemmisítsük, megsemmisítsük a mentális egészséggel kapcsolatos megbélyegzést a földön keresztül, hogy részese lehessen ennek a folyamatnak, mondjuk, hogy rendben van, ha magánszemélyeknél keresünk segítséget, és bízunk benne azokra a megbízható emberekre , különösen profi, engedéllyel rendelkező terapeuták.

Magányos szenvedést szenvedtem el, és nem kaptam utat az életem legközelebbi embereivel. Mivel képesek vagyunk elérni az emberek központi hálózatát, azok az emberek, akik befutnak, amikor minden eltalálja a rajongót, míg mindenki más rohan. Ez volt a történetem része, amelyet megosztottam. És így osztom a csengő csengetését olyan hangosan és olyan gyakran, ahogy én kérdezem.

Csatlakoztál a WP&FEL olyan csapat, aki mentális és fizikai egészséget támogat. Miért van szükség egy ilyen szervezetre a WordPress közösségben??

A nyár folyamán felkértek, hogy legyen megbízott. Szeretek olyan szervezetek vagy erőfeszítések része lenni, amelyek jót tesznek a mentális egészség terén. A WP tagja vagyok&FEL, mert szeretnék részt venni azon pozitív változásban, amely az emberek életében történhet. De azt hiszem, hogy léteznie kell a közösségen belül, mert emberek vannak a közösségben. Sérülünk, rengeteg válságon, nehézségen vagy életszakaságon megyünk keresztül, és mi nem vagyunk erre képesek. És ezért szeretem, hogy a WordPress különös erőfeszítéseket tesz a WordPress közösség tagjainak segítésére, különös tekintettel a mentális egészségre.

Milyen online forrásokat ajánlana valakinek, aki magányosan foglalkozik a mentálhigiénés kérdésekkel?

A legnagyobb dolog, amit mondanék: óvatos a közösségi média. Nem hiszem, hogy ez a megfelelő hely a gyógyuláshoz. Tehát annak ellenére, hogy nyilvánosan megosztom a történetemet, kifejezett célja a megbélyegzés megszüntetése, az engedély megszerzése és az emberek mentesítése, hogy támogassák magát és segítséget. És egyébként nagy történetet mondok neked egy évvel ezelőtt történt történetről, nem a mai napi küzdelmeimről. Tehát légy óvatos. Nem hiszem, hogy gyógyulást találsz a közösségi médián keresztül. Úgy gondolom, hogy gyógyulást talál olyan emberek és emberek révén, akik gondoznak, bíznak és szeretnek téged magántulajdonban és engedéllyel rendelkező szakmai tanácsadók útján.

Úgy gondolom, hogy a közösségben való együttélésre szántunk és építettünk, nem elszigetelten. És szeretem a magányomat, ne tégy félre. De alapvetõen azt hiszem, hogy közösségre vagyunk építve, hogy emberek körül lehessen. Szükségünk van emberi interakcióra, emberi érintésre, emberi beszélgetésre. Valaki, aki törődik velünk, és hogy mi megyünk keresztül, és ott lesz, amikor fáj.

WP&A UP az egyik erőforrás, amit javasolnék.

Cory Miller a jelenről – futás, digitális marketing és tanácsadás

Nemrég mondtad, "Nincs hobbim, a hobbi az üzlet." Gondolod, hogy ez határozza meg a vállalkozót??

Nem hiszem. Csak azt mondom, hogy ez az én különleges dolog, és nem hiszem, hogy ez egyébként mindig jó dolog volt. Csak történt, hogy megtaláltam ezt a fantasztikus videojátékot, a legjobb videojátékot, amelyet valaha is játszhattam, vállalkozásságnak nevezett, és imádtam a játékot. A hobbik hiánya azonban az, ha átmenetileg halad át, mint én, nevezetesen az induló babaem eladása, és az a nehézség, hogy már nem is lesz ilyen..

Nagyon hiszem, hogy diverzifikálja személyazonosságát, diverzifikálja az életedben értékes értékeket. Ha valami olyasmi lenne, mint egy mellékvállalkozás, vagy akár egy nagyon nagy hobbim is, amelybe belementem, amikor elhagytam az üzletet, azt hiszem, jobb lett volna nekem.

A mostani hobbim gyakorlása. Futás – ezt találtam két évvel ezelőtt. Segít a mentális egészségemnél, a hangulatomban, a lelkemben.

Hogyan írná le a mostani munkáját? Ki azok az emberek, akik számára a leginkább előnyös lehet, ha veled dolgoznak?

Leader.team Jeff és élettársam itt segíti a kis csoportokat a vezetők tanulásának és növekedésének segítésében. Összeállítjuk a társalapú vezetõket egy kis csoportba, amely havonta egyszer, 90 percig online találkozik a Zoom segítségével. Jeff és én egyaránt kilenc éve részt veszünk hasonló hasonló csoportokban. Így találkoztunk, hogyan váltunk kedves barátokká és most partnerekké. És így kihasználtuk a varázslat legjobb elemeit, és igazán egyedi formátumot építettünk azoknak a fiatal vezetőknek, akik tanulni és egymástól szeretnének növekedni.

A második hamarosan megjelenik, van Digitális Marketing Konyha kedves barátommal, Rebecca Gill-el. Több mint 11 éve SEO szakértő. Az egyik dolog, amelyre a terméken túl a hangsúly volt, a marketing, konkrétan a tartalom és az e-mail marketing. Tehát párosulunk együtt, hogy nagyon hamarosan kurzust kínáljunk. Iratkozzon fel, és nagyszerű közösséggel fog rendelkezni ott, amely fantasztikus lesz. Tehát ez a két projekt az én életemben a két nagy projekt.

Még mindig részt vesz a WordCampsban? Tervez-e túlmenni a WordPress közösségen túl a tanácsadói vállalkozással?

Éppen az idei első WordCamp-én jártam, a WC Dallas Fort Worthba. Valószínűleg 50 WordCamps-en jártam az elmúlt 11-12 évben. Most már nem kell vagy kell mennem további kapcsolatok kiépítéséhez, ez jelenleg nem része a lényegnek. De amikor felkérést kapnak, szeretnék részt venni. Azt akarom mondani, hogy mindig szeretni fogom a WordPress-t, vagy mindig a WordPress közösség tagja vagyok, de igen, most kibővítem, és a dolgok, amelyeket most megpróbálok, a WordPress-en túl is érvényesek.

Ha csak a jó érzés számít, mi az a személyes edző értéke, amely növeli a terapeuta értékét?

Úgy gondolom, hogy a terapeuta szerepének egy része a múltba tekint. Annak megfigyelése, hogy van-e trauma a múltban, és gyógyul-e olyan múltbeli dolgok, amelyek hatással vannak rád most és a jövőre nézve. A professzionális tanácsadók feltétlenül kulcsfontosságúak. Azt hiszem, ez az egyenlet egyik része.

A másik rész, amelyet már említettél, szerintem annyira fantasztikus, egy személyi edző. Az elmúlt évben személyes edzőm volt. Az edző veled a jövőre néz, segít egyértelműen és magabiztosan eljutni oda, ahova próbálsz menni, és nagy előrelépést tesz ezen a téren. Az edző arról szól, hogy mi áll előtted és el akar érni. Az edzőm neve Kelly és fantasztikus. Segít nekem átgondolni a dolgokat, valakit visszahúzhat a dolgokból, és kihívást jelenthet nekem, ahol kihívást kell tenni, támogat és bátorít, ahol támogatni és bátorítani kell. Másnap mondtam valakinek, hogy ha bármi lenne a világ számára, akkor két dolog lenne: hozzáférés egy edzőhöz és hozzáférés egy tanácsadóhoz.

Erről szól a Cory Miller interjúnk. Van valami, amit szeretne kérdezni tőle? Ki tudja, visszatér és megválaszolhatja az észrevételeit. Köszönöm, hogy elolvasta!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map