A WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. napja – Itt van a folytatás

– 26. szeptember –

Az idei WordCamp Europe a vártnál kissé korábban indult. Annak ellenére, hogy ma hivatalos zöld fényt adtak ma reggel (szeptember 27.), a dolgok tegnap este kezdtek el zajlani.


Ennek ellenére a napirend nem volt különösebben feszült, mivel a #wceu kivételével a legnépszerűbb hashtag az volt, hogy… várjon rá… # sör. Úgy tűnt, hogy az emberek más hasonló gondolkodású WordPress rajongók felé fordulnak, abban a reményben, hogy gyorsan találkoznak és beszélhetnek néhány WordPress-ügyről egy kellemes hideg ital mellett..

Gyorsan előre a mai reggelen.

– 27. szeptember 8:00 –

A tervekhez hasonlóan a regisztráció 8-kor kezdődött, és az asztal meglehetősen lenyűgözőnek tűnt az összes névjelzéssel (sajnálom a képminőséget):

asztal

A bevezető felszólalás után ideje volt dönteni arról, hogy mi valójában mi akartunk részt venni.

Csak a sebesség érdekében. Az idei WordCamp két ülést kínál egyszerre, a felső és a földszinti csarnokokban. Tehát sajnos nem lát mindent.

Ennek ellenére az ütemterv kiegyensúlyozott. Például, ha fejlesztő vagy, és mindent érdekel minden, a webhely-építéshez kapcsolódó kérdés, mégis nem foglalkozik külön az üzleti dolgokkal vagy a dizájnnal, akkor nagyjából minden készen áll arra, hogy ne hagyjon ki valamit.

A teljes ütemtervet tekintve csak egy olyan eset létezik, ahol két fejlesztési tárgyalás zajlik egyszerre.

– 27. szeptember 9:30 –

Az első két beszélgetés erősen kezdődött, mivel az emberek nagyon izgatottak voltak, hogy végre részt vegyenek az év legnagyobb WordPress eseményén (legalábbis Európában)..

Noel Tock megnyitja az első beszélgetést #wceu nap a 3. csarnokban: A kódon túl. pic.twitter.com/TMfZUtFa3U

– WordCamp Europe (@WCEurope) 2014. szeptember 27

Noel Tock megosztotta bölcsességét a Beyond the Code című bemutatóban (gyakorlati útmutató arról, hogyan lehet többet csinálni a WordPress-szel), majd rögtön Luca Sartoni beszélt a WordPress webhelyek növekedési tippeiről. Ez nagyon sok területet lefed, olyan dolgokra összpontosítva, mint például a növekedés tervezése és a megfelelő növekedési stratégiák alkalmazása. A legjobb, hogy a tanács mind a kis személyes blogokra, mind a nagyobb kiadói webhelyekre vonatkozik.

Annak érdekében, hogy röviden összefoglaljuk ezeket a beszélgetéseket, nézd meg a Studionetting félelmetes vázlatjegyzeteit:

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagram-on

A két első munkamenet #wceu #sketchnotes

Egy hozzászólás, amelyet megosztott Stúdió-háló (@studionetting), 2014. szeptember 27, 01:38, PDT

– 27. szeptember 11:30 –

A földszinti teremben Konstantin Dankov (@kdankov) beszédet beszélt a WordPress admin stílusának kialakításáról – ez a szívünk közelében lévő téma, figyelembe véve a blog egyik legfrissebb cikkeit. Nagyon érdekes betekintést nyújt a wp-admin egy teljesen új megjelenésének felépítéséhez, néhány jó példával együtt.

A Dankov-t követő beszélgetés az alulértékelésekről szól – a WordPress egyik legnépszerűbb kezdő témája. Konstantin Obenland visszavitt minket a téma eredetére, és beszélt a sikeréről, a legfrissebb fejlesztésekről és egyéb dolgokról, amelyek az Underscores csapatban zajlanak.

Egyébként úgy tűnik, hogy az _S-t több mint 350 000 alkalommal töltötték le. gratula!

Taps kör 350 000 letöltésre eddig, és folyamatos kérdéskör az Inside Underscores oldalon #wceu pic.twitter.com/k4YtB4fkYq

– WordCamp Europe (@WCEurope) 2014. szeptember 27

– 27. szeptember 13:00 –

Az ebédszünet enyhén szólva nem volt rendes. Bárki, aki kényelmesen hangzik egy hangszer körül, kipróbálhatja erősségeit egy jam session során. Hogy van egy a "tech konferencia?"

Csak fyi, nagyon jó akusztikus jam folyik a 9. csarnok előtt. És a zongoraszék üres! #wceu pic.twitter.com/wAfZiDoe2j

– WordCamp Europe (@WCEurope) 2014. szeptember 27

– 27. szeptember 14:30 –

A délutáni ülés Julio Potier színekről szóló beszédével kezdődött. Színes vakon személyként Julio megosztja fejfájásait a WordPress webhelyein a színek és a kontrasztok bizonyos felhasználásaival.

És ismét, a Studionetting néhány szép vázlatjegyzetet készített a beszélgetés során:

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagram-on

Még több vázlatot #sketchnotes #wceu

Egy hozzászólás, amelyet megosztott Stúdió-háló (@studionetting), 2014. szeptember 27., 6:51, PDT

Következő lépésként Adrian Zumbrunnen (@azumbrunnen_) A tartalom létrehozásának újragondolása című beszélgetés. Az eredeti kivonat jelezte, hogy ez a beszélgetés az internetes közzététel működésének újragondolásáról és olyan tapasztalatok létrehozásáról szól, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy gazdagabb módon fejezzék ki magukat. Amit Adrian is tett, a FrontKit, az ő új projektjének premierje volt.

Azt is nagyon igaz dolgot mondta az általános webes tartalom céljáról:

"Az alapja annak, amit az interneten csinálunk és szeretünk, a tartalom"

– 27. szeptember 16:30 –

A gyors kávészünet után visszatértünk Helen Hou-Sandi (@helenhousandi) arról beszélt, hogy miért érdekli a fejlesztőknek a WordPress magot. Volt egy dolog (sok közül), Helen azt mondta, hogy valóban húrt húzott velünk:

"Ha nem zavarja a kód, amelyet egy éve írtam, akkor nem tanulok eléggé."

Ez nem lehet igaz.

A nap két záró ülésén Michael Schroder beszéde volt a WordPress alapjához való hozzájárulásról. Michaelnek, aki a WordPress 3.9 egyik kiadási vezetője volt, sokat kellett megosztani a témában. Beszélt a WordPress utazásáról, megemlítve néhány olyan problémát, amelyekkel közreműködőként találkozott, és hogyan kezeli ezeket.

– Holnap? –

Ez a mai nap!

Holnap erős leszünk Chris Lema-val. Már figyelmeztette mindenkit, hogy ne esjenek túl sokat este, úgy gondolom, nincs más választásunk.

Ne maradj későn a #wceu parti után holnap reggel 9: 30-kor kezdtem.

– Chris Lema (@chrislema) 2014. szeptember 27

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map