A Twitteren követhető 100 legfontosabb WordPress-ember

Új (vagy akár tapasztalt) Twitter-felhasználóként először nehéz lehet pontosan tudni, hogy kit kövesse. Kezdheti a Twitter elitjével, azokkal a felhasználókkal, akiket a Twitter követõinek tartanak a magas követõk száma miatt. A csak a Twitter elit követésével kapcsolatos probléma azonban az, hogy ritkán képes lesz jó beszélgetést indítani, és nem hiszem, hogy bármelyiküknek szándékában állna részt venni a WordPress-rel kapcsolatos témákban.


Tehát itt van egy másik lista … több WordPress embert kell követnie, mint amennyit rázni tudsz:

A Twitteren követhető 100 legjobb WordPress-ember

WPTavern

"A WordPress Tavern egy olyan oldal, amely a WordPress minden dolgára összpontosít. Ráadásul a BuddyPress-t, a bbPress-t és az Automattic égisze alatt működő projekteket is lefedjük."

chrislema

Chris Lema. "CTO & A @crowdfavorite főstratégiája. Hangszóró. Távolsági busz. Szerző. Blogger. Nagy teljesítményű dolgozókat tanulok & nagy teljesítményű csapatok vezetése. clema.cc/sticky-teaching"

yoast

"Segítünk webhelyének optimalizálásában (WordPress) beépülő modulok, blogbejegyzések, e-könyvek és akár tweetek révén!"

Michael Fields. "HTML, CSS, PHP, JS, a mobil-első webdesign, a szenvedély a szabványok iránt, és az első körben."

Adii

"Dolgozik a @Receiptful oldalon. A @WooThemes társalapítója. Új apa. Ex-Rockstar."

Kriesi

"A nevem keresztény, a Kriesi.at alapítója vagyok és kiváló minőségű WordPress témákat árulok :)"

wpbeginner

"A WPBeginner a legnagyobb nem hivatalos #WordPress erőforráshely, amely WordPress tippeket, trükköket és egyéb erőforrásokat kínál.."

w3edge

Frederick Townes "A @placester társalapítója, létrehozta a W3 teljes gyorsítótárát a #WordPress számára, volt tanácsadó & Alapító CTO @mashable, alapítva a @ w3markup & @ w3edge"

wordpress

"Frissítések és egyéb szórakoztató dolgok a WordPress.org-hoz kapcsolódóan (azaz a saját üzemeltetett verzió)."

markjaquith

Mark Jaquith. "Én készítem a WordPress-t. A webes közzététel a szenvedélyem. Szkeptikus, INTJ. Szinte mindent érdekel. Ló miatt."

bgardner

Brian Gardner. "Starbucks rabja. Sarah McLachlan rajongó. Tervező. Író. Podcaster. Esőcsináló. A @nosidebar alkotója."

photomatt

Matt Mullenweg. "@WordPress, @Automattic, @Jetpack, @Akismet, @SimplenoteApp, @Cloudup, @ VaultPress… Dolgozzunk együtt: automattic.com/work-with-us/"

syedbalkhi

Syed Balkhi. "Technikailag fantasztikus. Forgalmazó marketing & Dev Skills (ez halálos). Készítettem @wpbeginner @ list25 @optinmonster @soliloquywp @enviragallery stb.."

lorelleonwp

Lorelle a WordPress-en. "WordPress, blogkészítés és internetes közzétételi tippek, technikák és képzés."

wplift

"A WPLift egy olyan blog, amely a WordPress-ről szól, tippeket tartalmaz & oktatóanyagok, téma & plugin-vélemények és minden, ami a kedvenc CMS-hez kapcsolódik."

wpkube

"WPKube, egy #WordPress erőforrás-webhely, amely a WordPress témákra, plug-inekre, hírekre, oktatóanyagokra és módosításokra összpontosít. Karbantartja Devesh Sharma."

bobWP

BobWP. "oktató | edző | blogger | WordPress műhelyek Seattle-ben & Bellevue | helyszíni csoportos képzés"

catswhocode

Jean-Baptiste Jung. "Webfejlesztő, WordPress felhasználó, blogger."

romlandó

Jeff Starr. "Professzionális tervező, fejlesztő, szerző és kiadó. Projektek: romlandó sajtó, Tao of WP, DigWP, .htaccess egyszerűen elkészítve, WP témák mélységben, Plugin Planet"

wpmudev

WPMU DEV. "Minden, amire szükséged van a WordPress, a Multisite és a BuddyPress számára. Beépülő modulok, támogatás & Témák: premium.wpmudev.org"

Andrew Nacin. "WordPress vezető fejlesztő. Hírek drogos. A tweet a sajátom."

WP Explorer. "Hivatalos twitter a WPExplorer számára – www.wpexplorer.com/wpexplorer-tf-portfolio"

Tom Ewer. "Professzionális blogger, a WordPress.org anya és a távozó webhely alapítója."

Ryan Hellyer. "WordPress geek. Blogok a geek.hellyer.kiwi geeky cuccokról és a ryan.hellyer.kiwi személyes dolgokról"

Oliver Dale. "Tervező & A Kooc Media, a WPLift, a ThemeFurnace alapítója & DesignersTalk."

Sarah Gooding. "WordPress Újságíró @ Audrey Capital, tea ivó, kötő, BJCP tanúsítvánnyal rendelkező sörbíró. Szeretem a WordPress-t & BuddyPress. Találj a kocsmában."

Matt Medeiros. "Interjúlok olyan emberekkel, akik megélhetést élnek a WordPress segítségével a Matt Reporton. A Slocum Studio társalapítója. Megpróbálom futni és élvezni az életet."

Joost de Valk. "Joost, a Yoast vezérigazgatója és alapítója magánkérdései. Tweetek többnyire angolul, bár néha hollandul."

Jean Galea. "A WPMayor alapítója & WPRSSAggregator"

Ahsan Parwez. "Jelenleg a WordPress Community Manager Cloudways. Műszaki #SEO és WordPress fejlesztő. Érdeklődik a #PCGames, a #Dota veterán játékos iránt."

Mike Little. "WordPress szakember. A WordPress társalapítója vagyok, a http://zed1.com alapítója és igazgatója."

Noel Tock. "Termék Human Made Ltd / Vezesse fel a Happy táblákat / a WordCamp Switzerland Szervezőt / Nomad, szörf, nap & gin."

Jeff Chandler. "Írta a WPTavern.com oldalhoz"

TorqueMag. "A WordPress hírmag. A Torque a WordPress hírek, üzleti és közösségi hubja."

Tom McFarlin. "A Pressware programot futtatom, ahol termékeket és szolgáltatásokat nyújtok a WordPress segítségével. A WordPress központi közreműködője. http://devpractic.es az árukra."

Vitaly Friedman. "Vitaly Friedman, a Smashing Magazine, a professzionális web-tervezők és fejlesztők online magazinjának főszerkesztője."

Hat változat. "A Six Revisions egy olyan weboldal, amely gyakorlati és hasznos cikkeket tesz közzé a tervezők és a webfejlesztők számára."

Brian Jackson. "A korábbi Microsoft MVP #PPC #SEO #SMM #WordPress #AffiliateMarketer & #GrowthHacker Expert. Moderátor @RiseForums – Feliratkozás a Feedly oldalra: http://feedly.com/brianjackson"

Raelene Morey. "A @wordsbybirds alapítója. Ex @wpmudev és #thewhip. Korábbi újság WordPress geek. Szó majom. Kávé rabja. Bruncher. Bushwalker."

Elegáns témák. "Gyönyörű prémium WordPress témák fejlett funkciókkal és fantasztikus támogatással."

Chris Coyier. "Designer CodePen. Író: Real_CSS_Tricks. Podcaster ShopTalkShow. Ólom Hucklebucker."

Nílus Flores. "Sassy szőke Illinois-ból. WordPress Web & Grafikus. A WordCamp konferencia előadója (15x.) Segítek az embereket, hogy felcsapják webhelyüket a http://Blondish.net webhelyen"

Brian Krogsgard. "A WordPress szakemberek webhelyének post_status szerkesztője vagyok."

BloggingPro. "A BloggingPro az egyik legrégebbi hírportál a blogok, a WordPress és más blogplatformok körül"

Alex Vasquez. "Segítünk a vállalkozásoknak abban, hogy több üzletet szerezzenek azzal, hogy kellemes funkcionális élményeket teremtenek a WordPress segítségével – http://bit.ly/trVUq9, és nem tudok ellenállni a Hendricks-nek."

c.bavota. "A c.bavota prémium WordPress témafejlesztő"

Konstantin Kovshenin. "WordPress rabja. Hűvös dolgokat csinálok az Automattic-nál."

StudioPress. "A WordPress tervezési keretrendszerének ipari szabványa. Gyorsan és egyszerűen készíthet hihetetlen webhelyeket a WordPress segítségével."

Helen Hou-Sandi. "OG és a 10up Platform Experience igazgatója. A WordPress vezető fejlesztője. Pizza Roll gondolkodó vezetője. Szekrényben rohadt banán."

George Stephanis. "WordPress központi közreműködő, CSS Guru, jQuery Fanatic, HTML5 hivatkozás. Vezettem a @Jetpack csapata @Automattic."

Brad Williams. "Alapító @WebDevStudios | Alapító @ AppPresser | Host @DradCast | Szerző professzionális WordPress sorozat | Szervező @WordCampPhilly &@PhillyWP."

Jen Mylo. "Közösségi cucc a WordPresshez. A macskák megmentője és a félig kialakított ötletek. más néven Jane Wells a névváltoztatás előtt."

Bill Erickson. "WordPress tanácsadó"

Carl Hancock. "Apa, férj, utazási rabja, fotós, diehard baseball rajongó és amatőr űrhajós. A Rocketgenius partnereként létrehoztuk a Gravity Forms for WordPress programot."

Ben Metcalfe. "A sekrit shit @Uber-en működik, a @WPEngine társalapítója. Büszke Brit. A basszus zene szerelmese."

WP mérnök. "Mindig megpróbáljuk megmutatni, hogyan lehet a WordPress-t kicsit jobbá, kényelmesebbé, rugalmasabbá, vagy röviden összeállítva – egyszerűen fantasztikus!"

Adam Connell. "Használja a tippeket, hogy több mint 400% -kal növelje a forgalmat. A @ BloggingWizard alapítója. A Firefly rajongója és a kínai elvihetők."

WP szupersztárok. "Segít abban, hogy minél többet nyerjen ki a WordPressből. Kövessen bennünket tippekért, trükkökért, oktatóanyagaiért, ajándékért és exkluzív WP-kedvezményekért."

ManageWP. "Szia, örülök, hogy csipogtam! Építsen üzleti vállalkozást velünk és élvezze a premier WordPress hatékonysági eszközt. Aggályok esetén, amelyekre válasz szükséges, [email protected]"

WP Solver. "WPSolver.com (korábban WP JEDI) Minden, a WordPress. A legjobb WordPress témák, plug-inek és tippek"

Miriam Schwab. "Az illuminea, a WordPress-re szakosodott web-ügynökség barátságos vezérigazgatója. Olyan nerd vagyok, hogy szabadidőben szeretek olvasni a WordPressről, a SEOról és a szociális témákról."

WPShout. "A legjobb útmutatók és tanácsok a #WordPress közösség környékén! A @PressUpInc alkotóitól &@WPBusinessTips."

Devin Price. "A WordPress rajongója Austinban, Texasban él. Vezet egy @ DevPress nevű kisboltot."

WP motor. "Könnyen kezelhető WordPress tárhely. Vegye fel a kapcsolatot az @WPEsupport weboldalon. Keresse fel a wpengine.com webhelyet a nap 24 órájában nyitott jegyek támogatására és a 9–6p CST élő csevegésre."

Stuart Duff. "Támogassa a Ninja @WooThemes, a WordPress minden dolgát"

WP Arena. "A WordPress Arena egyre növekvő helyszín a WordPress fejlesztők és tervezők számára, ingyenes és hasznos online források számukra."

Tran Ngoc Tuan Anh. "WordPress fejlesztő"

Tuts+. "A Tuts + kreatív és technikai készségeket tanít világszerte emberek milliói számára olyan témákban, mint a tervezés, fejlesztés, fényképezés, videó, számítástechnika és kézműves."

SitePoint. "Megosztjuk szenvedélyünket a hihetetlen internetes dolgok építése iránt. Kövessen bennünket webhírekkel, tippekkel, ingyenes ajánlatokkal és ajánlatokkal kapcsolatban & több."

Dave Clements. "Mérnök napról napra. A WordPress fejlesztője éjjel. Boldog férj, örömteli apu, hatékonyságú náci, vegán hajlandóság és mindig büszke Brit."

Peter Nilsson. "Alapítója
@WPNewsify, @WPPluginsify & @WPDailyThemes – A napi #WordPress hírforrás. #WordPress & #Blogolás."

WordPress TV. "Tartsa naprakészen a legújabb WordPress.tv tartalommal, vagy adja meg a legfontosabb tippeket a jövőbeni vetítésekhez :)"

Tim Nash. "Régebben kódot írtam, most elsősorban azt mondom másoknak, hogy mit kellene írniuk helyett. A @WordPress-ről is beszélek / beszélek és futtatom a @wpleeds-t"

Folyékony web. "Megbízható, jól elérhető, biztonságos és gondtalan tárhelyet nyújtunk. 30 000+ ügyfelet szolgálunk fel, és legalább 500 a leginkább segítőkész embert foglalkoztat a Hosting ™ területén."

Bryce Adams. "@WordPress fejlesztő vagyok. WC Ninja a @WooThemes oldalon. A @NomadSMS mögött többek között a @CaptainTheme @RecipeHeroWP @ThaiWithLove. Keressen engem Thaiföldön vagy ivott."

Justin Tadlock. "A ThemeHybrid.com tulajdonosa és a ThemeReview.co társ-értékelője. A Professional WordPress Plugin Development társszerzője. És egyéb jó dolgok."

Lendkerék. "A Flywheel egy prémium WordPress hosting cég, amelyet kifejezetten webdesigner, szabadúszó és kreatív ügynökség számára fejlesztettek ki."

Cristian Antohe. "A www.cozmoslabs.com társalapítója és a wpmail.me kurátor vagyok"

WPZOOM. "Készítünk profi & Lenyűgöző WordPress témák"

Pavel Ciorici. "@WPZOOM alapítója"

ThemeShock. "Szuper kiváló minőségű ingyenes formatervezési források a wordpress és a webes szakemberek számára."

Regina Smola. "#WordPress biztonsági szakértő, edző & Hangszóró – #Biztonsági tippek a #internetscurity, #socialmedia, #onlinesafety, #infosec és #hosting témákban. A @WPSecurityLock oldalán is"

Pagely. "Az Amazon felhőbe telepített kezelt WordPress. Teljesítmény skálán, amelyet nagy márkák és mások ezrei bíznak meg."

WP biztonsági zár. "#WordPress Biztonsági tippek a biztonságosabb blogoláshoz & fontos #biztonsági hír a #internetsecurity, # socialmedia, # onlinesafety, #cybercrime, #infosec és #hosting témákról."

WP Apprentice. "Segít az üzleti tulajdonosoknak nagyszerű webhelyek létrehozásában a WordPress segítségével."

Pippin Williamson. "WordPress beépülő modul Számos beépülő modul fejlesztője és alapítója, köztük a Restrictive Pro Pro és az Easy Digital Downloads"

WebDevStudios. "WordPress, BuddyPress, Mobile & Támogatás a nagy márkákhoz! A WebDevStudios a WordPress-en írta a könyveket. Vigyük a márkád egy utazásra!"

Brad Williams. "Alapító @WebDevStudios | Alapító @AppPresser | Host @DradCast | Szerző professzionális WordPress sorozat | Szervező @WordCampPhilly & @PhillyWP"

1stWebDesigner. "Személyes küldetésünk annak biztosítása, hogy Ön a lehető legjobb webdesign-szakemberré váljon. – James Richman, vezérigazgató / társalapító"

"A WP101 egyszerűen a WordPress megtanulásának leggyorsabb módja. 2008 óta segítettünk kezdők tízezreinek megtanulni a WordPress használatát!"

Shawn Hesketh. "A WP101.com létrehozója, a WordPress első számú video oktató sorozat kezdőknek. GeekDad három gyerekhez, és feleségül vette a szexi @khesketh-et."

ThemeIsle. "Ahoy! Kalózok vagyunk, extrém #WordPress készségekkel. Szállítunk témákat, részletes oktatóanyagokat és betekintést. Segítünk abban, hogy a webhely fantasztikus legyen."

Paulund. "Blogger, webfejlesztő. Tweetem a WordPress, a PHP, a CSS3 és a HTML5 oktatóanyagokat és kivonatokat."

Hongkiat. "A hongkiat.com tervezője, fejlesztője, főszerkesztője"

Jennifer Bourn. "A @BournCreative kreatív igazgatója, digitális stratégiája és #WordPress Evangelist. Anya. Szerelem #genesiswp, Legos, Csillagok háborúja, tacos, csokoládé, & irodaszerek"

Lisa Sabin Wilson. "COO, társtulajdonos: @WebDevStudios / Alapító: @AppPresser / Szerző: WordPress For Dummies / Készült TX-ben, WI-ben öregítve – GO PACK! webdevstudios.com"

Jason Tucker. "WordPress Dev tucker.pro wpwatercooler.com wpmedia.pro Presslinks.com @JenTucker házas"

David Bisset. "A 3. WordPress / BuddyPress fejlesztő atyja. WordCamp Miami, konferencia, találkozó szervezője."

codeinwp

Természetesen ne felejtsük el a @codeinwp alkalmazást.

Kövesse @codeinwp

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Kik a kedvenc WordPress emberei, akiket követni lehet? Hagyja gondolatait a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map