A 2020-ig feliratkozandó legjobb tech hírlevelek 12. cikke

Legjobb Tech hírlevelek


A legjobb technológiai hírlevelek keresése, amelyekre feliratkozni kell 2020-ban? A technológiai fejlődés üteme nagyon nehézsé teheti a naprakészen tartást (valamint időigényes). Dobjon el óriási mennyiségű nagyszerű tartalmat, amelyet minden nap készít, és valóban küzdhet, hogy lépést tartson mindent. Ezért tér vissza a kurátus hírlevél, és most annyira népszerű!

Maga a koncepció nagyon egyszerű – a kurátus hírlevelek csupán e-mailek, amelyek népszerű, érdekes vagy figyelemre méltó tartalmat tartalmaznak. A rendelkezésre álló legjobb tech-hírlevelek sokasága segít elkülöníteni a búzát a pelyvától, ugyanakkor értékes órákat takarít meg (azonnal csökkenti a keresési és szkennelési időt).

Ezt szem előtt tartva összeállítottuk a 12 legjobb tech hírlevél (és webkultúra hírlevelek) alábbi listáját. Az általuk érintett témák az A. I.-től a blogolás haláláig terjednek (újra!).

A hírlevelek egy része fordulópontot biztosít, míg mások mélyebben foglalkoznak bizonyos témákkal.

Az egyik figyelemre méltó példa a Völgybuborékon kívülre is eljuttatja, hogy megnézze, mi történik a technológiában a világ kevésbé képviselt területein.

Nézzük meg őket (nincs külön megrendelés):

A legjobb tech-hírlevelek 2020-ig

1. Bizarro Devs

bizzarodevs

Szeretne hűvös maradni anélkül, hogy túl sok kemény munkát végzett volna? A válasz a Bizarro Devs hírlevél. Kurátor a web kultúra és a WordPress iránt. A hírlevél lényege, hogy megtalálják a legmenőbb és (néha) homályos linkeket, amelyek segítenek csalni a hűvös utat..

Az élelem: Ingyenes. Hetente közzéteszik. Megtalálja a fantasztikus linkek listáját, amelyeket vagy az észrevehető tech szerelmesei elmulasztottak, vagy felrobbannak.

A ThemeIsle csapata (köztük én is) kurátora. Mélyen belemerülünk az internet hatalmas óceánjaiba, hogy jó linkeket találjunk. Nincs olyan téma, amelyet nem érinthetnénk a Doge kriptovalutából internetes másodpercek adatmegjelenítései (ha az e-mail megjelenítés végére ér, akkor érmet fog keresni). Ez a hírlevél segít az Ön irodájában a legtöbb lassú reakció megszerzésében.

2. A letöltés

a letöltés

Bármi meglepő is, mint amilyennek tűnik, a tech-szférát sokkal több lakja, mint a WordPress szülői blogok, vagy közösségi média, vagy Bitcoin. Szerencsére a The Download from MIT technológiai áttekintése óriási betekintést nyújthat a feltörekvő technológiai világba. A címke szó szerint "mi folyik a feltörekvő technológiában??"

Az élelem: Ingyenes. Naponta. Magában foglalja a feltörekvő technológiák természetben történő megvalósításának körét.

Az innovatív MIT Technology Review csapata kurátora, hogy naprakész információkat szolgáltasson a feltörekvő technológiák világáról. Ennek eredményeként különböző történeteket fog kapni a webhelyen megjelenőktől, az akadémiai és a hírforrások linkeivel.

Ha azt szeretné, hogy a technológia vérében éljünk, akkor ez a legjobb hírlevél, amelyet megtalálhat. Azt ígéri, hogy megadja neked a "mi folyik a feltörekvő technológiában?."

3. A tedium

unalom

A Tedium az első hírlevél a listán, amely kiterjed mind a kurátus, mind a technológia fogalmára. Nem nyújt sokféle linket az internetről, hanem egy homályos történetet talál, és mélyen belemerül. A történetek az interneten és a digitális kultúrán helyezkednek el, ám a cikkükkel hosszabb áttekintést nyújtanak NES patronok és tárcsa rothadás.

Az élelem: Ingyenes. Hetente kétszer. A történetek mélyebb áttekintése, nem pedig a linkek gyűjteménye.

Kurátor: Ernie Smith, hivatalosan ShortFormBlog nyilvántartást készíteni az érdekes történetekről, amelyek eltűnnek az információs lavina során. Ernie egy internetes kulturális régész, aki olyan történeteket mutat be, amelyeket egyébként elfelejthet. Van egy nagyszerű cikk a a blogolás visszaesése (spoiler figyelmeztetés: azt mondja, hogy a blog nem működik … ismét).

4. Az exponenciális nézet

exponentialview

Az Exponential View egy másik, a legjobb technológiai hírlevelek listáján szereplő kurátora, amely kifejezetten az exponenciális technológiákra összpontosít. Ennek eredményeként rengeteg információt talál a jövőről és annak kialakításáról. Egy egységes kurátus formátumot követve, az egyetemektől származó linkek listájával, valamint a hírlevelekkel összefoglaló képet adva, hogy mindent megkönnyítsen. Ezen kívül vannak hangulatjelek.

The vitals: Ingyenes és fizetett verziók. Heti. Információkat talál a játék változó technológiáiról a közeljövőben, valamint az A. I. világának, a kriptovaluta és a jövőbeli média legjobb történeteit, amelyek közül néhányat említ..

Kurátor: Azeem Azhar, a Harvard Business Review szerkesztőségéből. Befektető a tech startup-okba, különös tekintettel az A.I. A humor szép oldalával jön, és az egyik kedvenc részem a "Rövid morzsok, hogy okosan jelenjenek meg a vacsorapartnereknél."

5. Benedictus hírlevél

Benedict

Noha a hangulatjelek nem a hírlevél legfontosabb részei, ennek ellenére szikrát adnak. Ez a hírlevél Ben Evans személyes adatait is magában foglalja, Andreeson Horowitz kockázati társaságtól. Ezenkívül ez a leggyakrabban idézett tech hírlevél, amely a fordulókat tartalmazza.

Az élelem: Ingyenes. Hetente (vasárnap). Nagyszerű hírforrások és blogcikkek gyűjteménye, amelyeket Ben érdekesnek talált.

Kurátor: Ben Evans. Egyrészt eléggé szorosan összpontosít a technológiára és a felmerülő változásokra, ám a témák szempontjából továbbra is széles körű. Nagyon sok a legjobb cucc, amelyet elolvashat a tech-ről, a közösségi médiától az iOS-ig.

6. wpMail.me

legjobb tech hírlevelek # 1: wpmail

Ide tartozik azon az egyszerű oknál fogva, hogy a WordPress szívessége vagyunk. Ezt szem előtt tartva bemutatjuk a wpMail.me-t, mint vitathatatlanul a jelenleg elérhető legjobb WordPress hírlevelet.

Az élelem: Ingyenes. Hetente. Tartalmaz egy fontos WordPress hírek és cikkek körét.

A Cozmoslabs kurátora egy egyablakos WordPress heti kivonatot nyújt. Megteszi, amit mond az ónról, és így tovább. A hírektől és a cikkektől eltekintve, vannak nagyszerű témákról szóló szakaszok, a legjobb oktatóanyagok és a legfontosabb érdekes podcastok és a WordPress világában lebegő videók.

A WordPress szerelmeseinek kötelező.

7. Sűrű felfedezés

densediscovery

A legjobb tech hírlevelek általában okos nevekkel rendelkeznek. De nemcsak a névről … a Sűrű felfedezés hírlevél nagyon széles egy hírlevélhez. Különösen élvezem ennek a hírlevélnek a vizuális aspektusát, annak külön esztétikailag tetsző részével.

Az élelem: Ingyenes. Heti. A hűvös oldalak keverékével a háztartási cikkek lenyűgöző eszközein keresztül mindenkinek van itt valami.

Kurátora: Melbourne és Berlin kai fiókja. Ez a hírlevél minden héten érdekes cikkeket hoz el a hét áttekinthető tweetjeivel és GIF-jeivel együtt. Minden kiadványban megtalálható a kiváló eszközök, termékek és könyvek bemutatója.

8. TLDR

A TLDR egy tech hírlevél, érdekes történetekkel kis részletekben
Ez nélkülözhetetlen hírlevél a tech szerelmeseinek. Ezenkívül ez az egyik legjobb technológiai hírlevél, amely szerepel a kötelezően nyitott listámon. Nem csak a hírlevelet könnyű elolvasni, hanem hihetetlen hírcsatornákkal, eszközökkel és csúcstechnikai hivatkozásokkal együtt. Minden linkhez TLDR tartozik, amikor csak túl elfoglalt vagy a hosszú olvasáshoz.

Az élelem: Ingyenes. Napi. Linkek széles listája az induló vállalkozásoktól az eszközökig és a termelékenységig. "Byte méretű" a legfontosabb történetek verziói, amelyek a hurokban tartják Önt.

Nagyszerű, ha gyors útvonalat keres minden napi hírek nyomon követése nélkül. Minden napi hírlevelet így kell felállítani, mert ez adja a legújabb fejlemények áttekintését anélkül, hogy túl sok részletet feláldozna..

9. Import AI

Import AI

Hatóanyagot vitathatatlanul a domináns feltörekvő technológiai téma manapság, tehát ezért van egy újabb hírlevélünk egy erős A.I. fókusz. Ennek oka az, hogy mindannyian tudjuk, hogy a a föld következő uralkodói A.I lesznek. Tehát iratkozz fel erre és maradj a játék előtt.

Az élelem: Ingyenes. Heti. Az iparág legújabb kutatásaival, csevegésével és híreivel.

Kurátor: Jack Clark, hivatalosan a ZDNet, a The Register és a Bloomberg (jelenleg az Elon házában az OpenAI).

10. Sidebar.io

oldalsáv

Az egyik dolog, amit elvárunk a legjobb tech hírlevelektől, hogy segítsen nekünk újszerű dolgokat találni, amelyekkel játszhatunk, és itt kerül a Sidebar.io képbe. A webes tervezők nem találtak jobb vagy tömörebb hírlevelet. Noha a fókuszon kívül is lehetnek alkalmi linkek, ez a hírlevél elsősorban az UI tervezői, CSSers, tipográfusok és így tovább érdekli.

Az élelem: Ingyenes. Napi. A webdizájn szempontjából mindössze öt a legjobb linkek.

Kurátora Sacha Greif, a felhasználók segítségével. Tetszik az a tény, hogy könnyedén benyújthat linkeket megfontolásra. Imádni fogja, hogy rövid – a Sidebar.io napi öt linket tartalmaz. Ennek eredményeként ez egy szép hírlevél, nagyszerű felhasználói központú megközelítéssel. Remek új alkalmazásokat, cikkeket és forrásokat talál a felhasználói felület kialakításáról, tipográfiáról, CSS-ről, felhasználói kutatásokról és a tervezés összes többi aspektusáról.

11. Mester WP

masterwp

Egy nagyon különleges hírlevél, amely a WordPress-ről szól. A Master WP 2017-ben indult, és eddig csak mintegy 50 kiadást jelentett meg. Ez a vonóerő… A WordPress szerelmeseinek meg kell ugrani erre a célra, hogy naprakészek maradjanak, és betekintést kapjanak kívül a WordPress buborék.

Az élelem: Ingyenes. Heti. Öt kapcsolat a kurátorok áttekintésével.

Kurátora a WordPress szakemberek, Alex Denning és Ben Gillbanks. Mindegyik kiadás szűk, ügyes ötletből áll. Tetszik a cikk áttekintése, mert kiegészíti a lustaságomat. Úgy érzem, még mindig megkóstoltam valami nagyszerűt. Nem csak a legnagyobb WordPress-híreket kapja, hanem az új alkalmazásokról, a feltörekvő webhelyekről és egyebekről szóló történeteket is. Hihetetlen mennyiségű sokféleség mindössze öt linkben.

12. Egyéb völgyek

othervalleys

Ez az egyik legjobb technológiai hírlevél, amely sok szempontból kibővíti látókörét. Az Egyéb völgyek a Szilícium-völgyen kívüli világgal kapcsolatosak, ahol hihetetlen vállalkozói vállalkozások és kreatív projektek gyarapodnak annak ellenére, hogy nem állnak a reflektorfényben..

Az élelem: Ingyenes. Heti. Nagyszerű történetek linkekkel.

Kurálta Anjali Ramachandran, a linkek listájára, részletes összefoglalókkal, a szokásos ökoszisztémán kívüli növekvő technológiai jelenet bemutatására. Nagy hangsúlyt fektet Indiára és az ázsiai kontinensre, de az innovációval kapcsolatos történeteket is tartalmaz Afrikában és Európában. Hasonlóképpen hihetetlenül összpontosít a tech nőkre.

Ez tehát a legjobb technológiai hírlevelek listája, amelyeket 2020-ig fel kell előfizetni. Ezek nagyjából lefedik a tech szektor minden szempontját, és mégis rengeteg időt biztosítanak egy extra kávé számára.

Hiányzott valami, amit szeretsz? Kérjük, hagyja el a neveket és linkeket a megjegyzésekben, hogy ellenőrizhessem őket.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map