6 legjobb Mac billentyűzet, amelyet pénzzel lehet megvásárolni 2020-ban (összehasonlítás és tesztelés)

6 legjobb Mac billentyűzet, amelyet pénzzel lehet megvásárolni 2020-ban (összehasonlítás és tesztelés)

6 legjobb Mac billentyűzet, amelyet pénzzel lehet megvásárolni 2020-ban (összehasonlítás és tesztelés)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A legjobb elérhető Mac billentyűzetet keresi? Te vagy a megfelelő helyen! Ebben a körben áttekintem a piac legjobb által kínált legjobb Mac billentyűzeteit, és mélyebben összehasonlítom őket. De várjon, miért hallgassa meg ezt a srácot (nekem), ha bármi köze van a Mac billentyűzetéhez?


Nos, a kezdőknek talán enyhe billentyűzetfüggőség van. Alapvetően minden életképes Mac billentyűzetet teszteltem a piacon. Oké, talán nem mindegyiket, hanem csak azért, hogy ötletet adjon neked …

A legjobb Mac billentyűzetet keresi

Azóta, hogy PC-ről Mac-re váltottam, személyes küldetésem volt a legjobb Mac billentyűzet megkeresése. Gyorsan rájöttem, hogy a billentyűzet megkönnyítése a Mac-kel való zökkenőmentes együttműködéshez nem mindig olyan egyszerű, és hogy egyes billentyűzetek csak részben felelnek meg a feladatnak. Sajnos a hátrányok nem olyanok, amelyeket a gyártók szeretnének megemlíteni a dobozon.

Itt játszik szerepet a következő fordulás és összehasonlítás. Az alábbiakban felsoroljuk a hat legjobb Mac billentyűzet listáját, azok előnyeit és hátrányait, áraikat és az összesített benyomást, miután mindegyiket legalább egy hónapig használtuk.

Nincs idő olvasni? Itt van a legjobb válogatás a legjobb Mac billentyűzetekhez:

�� A szerkesztő választása:

Logitech MX kulcsok

legjobb mac billentyűzetek # 1: logitech mx kulcsok

A Logitech az az márkanév, ha kiváló minőségű billentyűzetet szeretne. Nem számít, milyen eszközöd van, a Logitech katalógusában talál egy csúcskategóriás billentyűzetet ehhez. Nem meglepő, hogy a Logitech fantasztikus billentyűzeteket készít Mac-hez is.

Az MX Keys egy nagyszerű, mindenre kiterjedő billentyűzet, amely megadja az összes szükséges funkciót, és hibátlanul működik a Mac-szel. Ezenkívül akár három eszközzel is párosíthatja (támogatja a Mac, PC, iOS, Android).

Alacsony profil, mégis tisztességes kulcstartást kínál, ami nagyon élvezetesvé teszi a gépelést. A Logitech Options szoftver segítségével konfigurálhatja a funkciógombok viselkedését – és ezeket a gombokat alkalmazásokonként testreszabhatja (vagyis valami mást tehetnek a Chrome vs. Photoshop alkalmazásban stb.).

Mindez 100 dollárért. Valószínűleg a legjobb 100 dollár, amelyet egy alternatív billentyűzetre költehet Mac-hez, és valószínűleg az utolsó billentyűzet, amelyre valaha is szüksége van.

�� Költségvetési választás:

Keychron K2

legjobb Mac billentyűzetek # 2: billentyűzet

A Keychron ismertté vált kiváló minőségű billentyűzeteivel, ugyanakkor nagyon megfizethető áron is. Sőt, mivel ez egy mechanikus billentyűzet, valószínűleg még jobb ajánlatot jelent! Mindössze 74 dollárért valójában nem talál jobb billentyűzetet odakint.

A Keychron lehetővé teszi a billentyűzet testreszabását a kívánt mechanikus kapcsoló típusának és a háttérvilágítás színének kiválasztásával..

Bluetooth-on és kábelen keresztül egyaránt működik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy elfogy a gyümölcslé. Nem mintha kellene volna, mivel ennek az akkumulátornak az élettartama egy hónap.

Végül legfeljebb három eszközzel párosítható, és működik mind Mac-en, mind PC-n.

⭐ Tiszteletbeli említés:

Satechi Aluminium Bluetooth billentyűzet

satechi

A 80 dollárnál ez egy nagyon érdekes billentyűzet, amely megpróbálja a Logitech billentyűzetek és az Apple saját Billentyűzetének legjobb tulajdonságait kihozni..

A gépelési élmény nagyon hasonló a Magic Keyboardéhoz, de kissé több kulcstartó van, ami egy kicsit kényelmesebbé teszi. A billentyűk közötti távolság hasonló a Logitech termékeinek, ami tovább segíti a véletlen gombnyomások elkerülését.

Gyártási szempontból alumíniumból készül, és nagyon erősnek tűnik. Természetesen érzi magát egy prémium termékkel szemben. Az egyetlen hátránya; nem konfigurálhatja a funkcióbillentyűket.

80 dollárért ez minden bizonnyal egy billentyűzet a Mac számára, amelyet figyelembe kell vennie.

Amit tudnia kell, mielőtt a legjobb Mac billentyűzetet keresi

Nem minden billentyűzet van létrehozva egyformán – valószínűleg ezt várhatja el. Néhány tényező miatt a legjobb Mac billentyűzet keresése kissé eltér, mint például a Windows billentyűzethez tartozó legjobb billentyűzet keresése.

A következőkre kell figyelni: vadászat közben:

macOS rendszer támogatása

Az első dolog, amire billentyűzetéhez feltétlenül szükség van, a Mac natív billentyűzet-elrendezésének és funkcióinak támogatása.

Például az Apple saját billentyűzeteihez ezek a kulcsok tartoznak:

mac vezérlőgombok

Mindegyik csinál egy bizonyos dolgot. Itt van a képernyő fényerejének szabályozása, a Launchpad hozzáférése, a Mission Control és mindenféle szórakoztató dolog.

Ezenkívül a beállításokban kiválaszthatja, hogy használni kívánja-e ezeket a gombokat, vagy átkapcsolja az F1-Fn funkciógombok klasszikus készletére.

beállítások

Ha a billentyűzet nem támogatja ezeket, akkor előfordulhat, hogy nem tudja kiválasztani, hogyan szeretné használni a funkcióbillentyűket.

Aztán ott van a CMD kulcs. Ha elsősorban a számítógéphez szánt billentyűzetet fog használni, akkor nem kell a megfelelő billentyűzet, és a rossz helyen is lesz (bővebben az alábbiakban).

Röviden: győződjön meg arról, hogy a megvásárolni kívánt billentyűzetet teljes Mac-támogatással vagy a gyártó saját szoftverével látja el, hogy a billentyűzet teljes mértékben támogatott legyen. Például a Logitech ilyen szoftvert kínál a Mac felhasználók számára, de nem minden gyártó kínál.

Mac billentyűkapu

Egy dolog az, ha az összes macOS funkció működik a billentyűzettel, de valószínűleg azt akarja, hogy ott is megjelenjen a natív keycap nyomtatás.

Nézzünk szembe a tényekkel; átváltott a Mac-re, és nem kényszerült arra, hogy a Windows billentyűzetére nézzen.

Erről bővebben az alábbi GYIK szakaszban.

Mac elrendezés

Ha a billentyűzet nem a natív Mac elrendezéssel rendelkezik, akkor a legfontosabb különbség az, hogy a bal CMD billentyűt és a bal oldali alt / opt billentyűt kapcsolják.

A Mac-re beépített billentyűzet megfelelő elrendezésű.

Erről bővebben az alábbi GYIK szakaszban.

Megbízható csatlakozás

Az USB-kábel a legmegbízhatóbb kapcsolat.

Ha nem vagy a kábelek rajongója, akkor az Apple saját mágikus billentyűzetén a Bluetooth kapcsolat jól működik. Más gyártók Bluetooth-kapcsolata nehézkes lehet.

A Logitech termékek saját csatlakozóval rendelkeznek, amely rádió-alapú. A Bluetooth helyett használja ezt a Mac-rel. Sokkal megbízhatóbb.

Számgomb vagy nem?

A számbillentyűkkel nagyobb a billentyűzet. De a számbillentyűk szintén praktikusak, így a megszabadulásukuk nem mindig lehetőség.

Mindez nyilvánvalónak hangzik, de ne feledje, hogy amikor a billentyűzetet választja. Nem akarod meglepődni, amikor a billentyűzet szállít.

Mechanikus vagy nem?

A mechanikus billentyűzetek manapság dühösek. A választás végső soron a rajtad múlik. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon kevés olyan mechanikus billentyűzet van a piacon, amelyeket kifejezetten a Mac számára építettek.

Erről bővebben az alábbi GYIK szakaszban.

Mágikus billentyűzet vagy nem?

Az Apple saját Magic Keyboardja az IMO legjobb Mac billentyűzetének első három részében van. Egyszerűen nagyon jó, és a Mac-kel együtt jár, csillogások nélkül.

Ha a gépével jött, de még nem adta meg a megfelelő futást, akkor ne vásároljon új billentyűzetet legalább néhány hónapig. Tesztelje a Magic billentyűzetet. Lehet, hogy szeretni fogja.

Hat legjobb Mac billentyűzet tesztelt

A listát két kategóriába osztottam:

 • alacsony profilú billentyűzetek
 • mechanikus billentyűzetek

Noha a kategóriákat úgy alakíthattam volna, mint a vezetékes vagy vezeték nélküli vagy a Mac natív vagy a több operációs rendszerű billentyűzetek, úgy döntöttem, hogy végül a billentyűzet alatt lévő mechanizmusra összpontosítom – mivel ez az, ami a legjobban különbözik a billentyűzettel való együttműködés során.

1. kategória: a legjobb alacsony profilú Mac billentyűzetek

Logitech Craft vagy Logitech MX kulcsok

legjobb Mac billentyűzetek: logitech kézműves

#Wireless
# Multi-OS
# Multi-eszköz

A Craft és az MX kulcsok alapvetően ugyanazok a billentyűzetek, csak egyetlen különbséggel. A kézművesnek ez a következő:

a korona

Ez egy kupolaszerű tárcsa (úgynevezett korona), amely hozzárendelhető mindenféle különféle dolghoz. Minden más – a kulcsmechanizmus, a kulcsbilincsek és az elrendezés ugyanaz.

Minden Logitech billentyűzet a Logitech saját konfigurációs szoftverével érkezik. Sok érdekes lehetőséget talál itt, lehetővé téve, hogy ellenőrizze, hogy az egyes funkciógombok mit csinálnak, valamint azt, hogy mit szeretne a koronához tenni.

A koronáról beszélve a következő műveletek egyikét használhatja:

korona opciók

Ezeket szabadon konfigurálhatjuk, de az alapértelmezés az, amit a fenti képernyőképen látsz.

A legjobb az, hogy a koronát és az összes funkciógombot alkalmazásonként konfigurálhatja. Tehát megteheti, hogy a korona valami mást csináljon a Chrome vs. a macOS felhasználói felületén. Ez sok lehetőséget nyit meg, ha sok olyan eszközt használ, mint a Sketch vagy az Adobe XD.

Vissza a gombokhoz és hogyan működnek. A kulcsos utazás megfelelő, jó hangulatot kölcsönöz és nem zavarja meg, hogy megnyomták-e a gombot. Mindegyik gombnak van egy szép behúzása. Ez segít elkerülni a véletlenszerű gombnyomásokat – mindig megtalálhatja a kulcs közepét.

�� Ár

Logitech Craft: 199 USD
Logitech MX kulcsok: 100 USD

�� Az akkumulátor élettartama

Az akkumulátor 1500 mAh. Tapasztalataim szerint, amíg emlékszel arra, hogy éjszakára kikapcsolja, havonta csak egyszer kell töltenie..

Előnyök

 • Legfeljebb három eszközzel párosítható. Ez azt jelenti, hogy nem kell újracsatlakoznia a billentyűzetet az eszközök cseréjekor.
 • Alacsony profil, de mégis megfelelő kulcstartást kínál, ami kedves gépelést tesz lehetővé.
 • A konfigurálható funkciógombok és a korona egy robbanás.
 • Logitech Options – a billentyűzethez mellékelt vezérlőszoftver segítségével mindent könnyen konfigurálhat.
 • Jó akkumulátor-élettartam.

�� Hátrányok

 • A gépelési helyzet nem állítható.
 • Csatlakoztassa a Logitech egyesítő csatlakozóján keresztül. Ha Bluetooth-ot használ, előfordulhat, hogy néhány kapcsolódási probléma merül fel.

⚙️ Specifikációk:

Hajó

 • Magasság x szélesség x mélység: 32 mm x 430 mm x 149 mm
 • Súly: 960 g
 • Csatlakozási támogatás: Logitech Unifying 2.4GHz vezeték nélküli technológia, Bluetooth Low Energy technológia
 • Szoftvertámogatás: A Logitech Options Mac OS 10.11 vagy újabb verzióján

MX kulcsok

 • Magasság x szélesség x mélység: 20,5 mm x 430 mm x 131,63 mm
 • Súly: 810 g
 • Csatlakozási támogatás: Logitech Unifying 2.4GHz vezeték nélküli technológia, Bluetooth Low Energy technológia
 • Szoftvertámogatás: A Logitech Options Mac OS 10.11 vagy újabb verzióján

�� Termék galéria:

logitech kézműves 2

logitech kézműves 3

logitech kézműves 4

logitech kézműves 5

logitech kézműves 6

⭐ Ítélet

Számomra ez a legjobb elérhető billentyűzet a Mac számára. Nagyon testreszabható, az akkumulátor hosszú ideig működik, megbízható, és az esztétika összhangban áll más Apple termékekkel is. Ha akarsz koronát, szerezd meg a kézművességet. Ha nem, akkor szerezze be az MX kulcsot. És természetesen az ár is tényező. A Craft kétszer olyan drága, mint az MX Keys.

Apple Magic billentyűzet

legjobb mac billentyűzetek: mágikus billentyűzet

#Wireless
# Mac natív

Valójában nem szerepelnénk a listán? Ez a legkisebb, legtisztább megjelenésű és legkompatibilisebb legjobb billentyűzet a Mac-hez a piacon.

A billentyűzet jelenlegi generációja fejlett ollógomb-mechanizmussal rendelkezik. Az előző generációhoz képest a kulcstartás kisebb, és a billentyűk között kissé kevesebb hely van. Összességében kissé könnyebb megütni más kulcsokat véletlenül.

Tervezési szempontból ez egy gyönyörű termék. Sima, egyszerű, minimalista, és mindent megtesz, amit a legtöbb felhasználó szeretne.

Ennek ellenére nem kínál sok testreszabást. Az egyetlen dolog, amit megtehetsz, eldönti, hogy a funkcióbillentyűket normál vagy Mac interfész-kulcsként kívánja használni.

A Magic Keyboard emellett lényegesen kisebb lábnyomot mutat, mint a listán szereplő összes többi billentyűzet.

Két változat érhető el: a számbillentyűzettel és anélkül.

�� Ár

Apple Magic billentyűzet: 99 és 129 USD (számbillentyűzettel)

�� Az akkumulátor élettartama

Az akkumulátor 2980 mAh. Személy szerint azonban azt hiszem, csak két alkalommal töltöttem fel, mióta megkaptam. Úgy tűnik, hogy egyáltalán nem használ áramot. ��♂️

Előnyök

 • Ez az Apple hivatalos billentyűzete, tehát jól kell működnie a Mac-kel.
 • Kicsi, kompakt, szuper minimális.
 • Alacsony kulcsú utazás, ha élvezi ezt a fajta dolgot.
 • Nagyszerű akkumulátor-élettartam.

�� Hátrányok

 • Csak minimális testreszabási lehetőség áll rendelkezésre.
 • Ismét alacsony utazás, ha nem élvezi ezt a fajta dolgot.
 • Nem állítható.

⚙️ Specifikációk:

 • Magasság x szélesség x mélység:
  • Mágikus billentyűzet: 0,16–0,43 hüvelyk (0,41–1,09 cm) x 10,98 hüvelyk (27,9 cm) x 4,52 hüvelyk (11,49 cm)
  • Mágikus billentyűzet numerikus billentyűzettel: 0,16–0,43 hüvelyk (0,41–1,09 cm) x 16,48 hüvelyk (27,9 cm) x 4,52 hüvelyk (11,49 cm)
 • Súly:
  • Mágikus billentyűzet: 231 g
  • Mágikus billentyűzet numerikus billentyűzettel: 390 g
 • Csatlakozás Bluetooth 3.0 + EDR és a Lightning porton keresztül

�� Termék galéria:

mágikus billentyűzet 2

mágikus billentyűzet 3

mágikus billentyűzet 4

mágikus billentyűzet 5

mágikus billentyűzet 6

mágikus billentyűzet 7

⭐ Ítélet

Ez az alacsony profilú kategóriák második legjobb billentyűzete. Nagyon tiszta, nagy akkumulátor-élettartamú, és a Mac-rel együtt dolgozik. Nincs szükség konfigurációra. Használja ezt, ha nem gondolja a testreszabási lehetőségek hiányát vagy az alacsony kulcsú utazást.

Logitech K750 Solar Mac

legjobb Mac billentyűzetek: logitech k750

#Wireless
# Mac natív

Hogy őszinte legyek, a K750 Solar magasabb lett volna ezen a listán, ha könnyebb volt megvásárolni, és ha a Logitech frissítette a tervezést, mióta először indította el 2011-ben (azt hiszem).

Noha ez a billentyűzet továbbra is megtalálható üzletekben és az Amazonon néhány országban, ez a Logitech egyik régebbi terméke. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt már csak nem reklámozzák, vagy már nem gyártják teljesen.

Maga a billentyűzet néhány szempontból meglehetősen egyedi:

Először is napelemes. A csík ezt teszi:

logitech k750 2

Másodszor, ez nagyon alacsony profilú – sima feküdt az asztalon. Nem szögletes, vagy ilyesmi. Ugyanakkor vannak ezek a lábak, amelyeket a billentyűzet maga felé történő billentéséhez használhat.

A kulcsok valóban szépen vannak elosztva, közöttük sok hely van. Ez minimálisra korlátozza a véletlen préselést. A kulcsfontosságú utazás szép, de a mozgás kissé finomíthatatlan a Logitech modern termékeivel összehasonlítva.

A konfiguráció szempontjából a billentyűzet sajnos nem működik a Logitech legújabb szoftverével. Beállíthatja csak a funkciógombok működését. És még csak a Logitech másik (feltehetően) régebbi szoftverén, a Logitech Control Center néven elérhető.

logitech vezérlőközpont

�� Ár

Logitech K750 Solar Mac: 60–70 USD

�� Az akkumulátor élettartama

Nos, a napenergia azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell feltöltenie. Csak működni fog. Ennek ellenére volt egy másik verziója ennek a billentyűzetnek a PC-hez, és ez úgy döntött, hogy meghal, miután azt gondolom, hogy 3-4 éves használat volt. Még mindig nagyon jó vezeték nélküli billentyűzethez, nem kell feltölteni.

Előnyök

 • Soha nem kell feltöltenie!
 • Lapos feküdt az asztalon.
 • Állítható.
 • Megfelelő kulcstartás és a kulcsok közötti nagy távolság.
 • Csúszós és jó megjelenésű.

�� Hátrányok

 • Nem működik az új Logitech szoftverrel.
 • Csak minimális testreszabási lehetőség áll rendelkezésre.
 • Nehéz megkapni.

⚙️ Specifikációk:

 • Magasság x szélesség x mélység: 10 mm x 431 mm x 156 mm
 • Csatlakozás támogatása: A Logitech Unifying 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia
 • Követelmények: Mac OS® X 10.5 vagy újabb, USB port, napfényből származó fényforrás és / vagy beltéri világítás

�� Termék galéria:

logitech k750 3

logitech k750 4

logitech k750 5

logitech k750 6

⭐ Ítélet

Összességében ez egy nagyszerű billentyűzet. Még jobban szeretem, mint a hivatalos mágikus billentyűzetet, de nem tudom magasabbra rangsorolni, mivel egy régebbi termék. A legfontosabb dolog, amiért megy, a napkollektor funkció – így kap egy vezeték nélküli billentyűzetet, amelyet egyáltalán nem kell feltöltenie. Ugyancsak meglehetősen olcsó a többi termékhez képest. Ha megtalálja, akkor szerezze be!

Satechi Aluminium Bluetooth billentyűzet

legjobb Mac billentyűzetek: satechi

#Wireless
# Mac natív
# Multi-eszköz

A Satechi a Mac kiegészítők piacán ismert szereplő. Hubokat, tartókat, töltőket, egereket és billentyűzeteket kínálnak.

A Satechi Aluminium Bluetooth billentyűzet hasonló néhány billentyűzethez, amelyeket már fentebb teszteltem. A billentyűk közötti távolság hasonló, mint a Logitech K750 Solar esetében. A billentyűk behúzása hasonló ahhoz, amit a Logitech Craft-on talál, és a gépelési élmény nagyon hasonló a Magic Keyboard-hoz, csak van még több kulcs-utazás.

Gyártási szempontból alumíniumból készül, és nagyon erősnek tűnik. Természetesen érzi magát egy prémium termékkel szemben.

Mint már említettem, a gépelési élmény hasonló a Magic Keyboardéhoz, de több billentyűvel jár. A gombok nagyon könnyednek érzik magukat, ami lehet, hogy nem tetszik.

Párosíthatja akár három eszközzel is.

A legfontosabb hátrányom számomra az, hogy ezt a billentyűzetet semmilyen módon nem tudja testreszabni. A funkcióbillentyűk viselkedését sem változtathatja meg. Számomra ez valódi üzletmegszakító, mivel különböző makróim vannak leképezve. Ha ez nem olyan nagy dolog neked, nagyszerű idő lesz a billentyűzet használatával.

�� Ár

Satechi Aluminium Bluetooth billentyűzet: 80 USD

�� Az akkumulátor élettartama

A Satechi szerint a billentyűzetük elegendő akkumulátor-élettartamú, akár 80 órányi megszakítás nélküli munkaidőig töltések között. Nem olyan nagy, de nem is tragikus.

Előnyök

 • Az építkezés minősége kiváló.
 • Legfeljebb három eszközt támogat.
 • Egyéni gombokkal rendelkezik a képernyőképek és másolás készítéséhez & beillesztés.
 • A gépelési élmény nagyszerű, a gombok könnyűek, de elegendő az utazás, hogy kényelmessé tegye.

�� Hátrányok

 • Önmagában nem állítható, de megkapja ezeket a rögzíthető lökhárítókat, amelyeket használhat.
 • Nincs testreszabás, és még azt sem lehet beállítani, hogy a funkcióbillentyűk hogyan működjenek.

⚙️ Specifikációk:

 • Magasság x szélesség x mélység: 17 x 4,7 x 0,4 hüvelyk
 • Súly: 500 g

�� Termék galéria:

satechi 2

satechi 3

satechi 4

satechi 5

satechi 6

⭐ Ítélet

Számomra ez talán a top 2 tartományba esne, ha nem a testreszabás hiánya miatt. Gépelés ezen a billentyűzeten nagyszerűnek tűnik, a billentyűk jól el vannak választva, és csak az asztalon néz ki az Apple-termékek mellett.

2. kategória: mechanikus billentyűzetek Mac-hez

Ahogy a Mac mechanikus billentyűzeteit fogom megnézni, nagyon hasonló lesz, de egyetlen kulcskülönbséggel:

Nem fogok annyi időt eltölteni a kulcs utazásáról és arról, hogy a billentyűk hogyan érzik magukat gépelés közben. Mindez attól függ, hogy milyen pontos kulcskapcsolót választott a billentyűzet vásárlásakor. A legtöbb mechanikus billentyűzet bizonyos lehetőségeket kínál, így mindig mehet a pontos kapcsolóval, amely az Ön számára legmegfelelőbb.

Keychron K2 és K4

legjobb Mac billentyűzetek: keychron

#Wireless
#Wired
# Multi-OS
# Multi-eszköz

Ha valaha megpróbálta google mechanikus billentyűzeteket használni a Mac-hez, észrevetted, hogy valójában nincs olyan sok választás odakint.

Valamely ok miatt a Mac-felhasználók általában úgy tűnik, hogy nem foglalkoznak ennyire a mechanikus billentyűzetekkel, mint a PC-felhasználók.

Ennek ellenére még mindig van néhány megfelelő lehetőség.

A Keychron billentyűzetek kiváló példák a minőségi mechanikus billentyűzetekre Mac-hez. Két fő modellről beszélünk itt: Keychron K2 és Keychron K4.

A funkciók azonosak mindkét billentyűzeten, a méret különbség. Ráadásul a K4-hez egy számbillentyű is tartozik.

A Keychrons fő erőssége az, hogy a billentyűzet megvásárlása előtt meglehetősen széles körben testreszabható. Választhat a mechanikus kapcsolók közül (beleértve az optikai kapcsolókat is). Kiválaszthatja, hogy fehér vagy RGB háttérvilágítást szeretne-e. És rendelhet egyedi kulcskapcsokat is.

A billentyűzet kompatibilis a Mac-rel és a PC-vel, és Bluetooth-on keresztül, valamint USB-kábellel csatlakoztatható (a billentyűzet ugyanazon modelljéhez, nem kell választania a Bluetooth és a kábelt billentyűzet között).

Ami a szoftver testreszabását illeti, megint csak kevés elérhető. Csak azt választhatja ki, hogy a funkcióbillentyűk hogyan viselkedjenek a macOS beállításai panelen.

De meg kell játszani a háttérvilágítással. A háttérvilágítás sorrendjének vezérlésére külön billentyű van a billentyűzeten. Ez nagyon szórakoztató.

Itt egy bemutató:

A kulcsok kissé szorosan vannak csomagolva, de még mindig van elég hely közöttük, hogy elkerüljük a véletlen megnyomásokat. Ennek ellenére nem olyan mértékben, ahogyan a többi itt található billentyűzetről származik.

�� Ár

Keychron K2: 74 USD
Keychron K4: 79 USD

�� Az akkumulátor élettartama

Az akkumulátor élettartama több mint jó. A K2s és K4s akkumulátorkapacitása 4000 mAh, ami több mint kétszerese a Logitech Craft termékektől. Egy töltéssel több mint egy hónapig használható, bekapcsolt háttérvilágítással.

Előnyök

 • Kiváló ár-érték arány.
 • Testreszabható hardver. Kiválaszthatja a kívánt kulcsos kapcsolókat.
 • Átfogóan jól elkészített termék, prémium érzettel és eredeti megjelenéssel.
 • Nagyszerű akkumulátor-élettartam.
 • Működik Bluetooth-on és kábelen keresztül.
 • Legfeljebb három eszközzel párosítható, és működik mind Mac-en, mind PC-n.
 • Az ár nagyon vonzó egy mechanikus billentyűzethez.

�� Hátrányok

 • A K4 billentyűzetének elrendezése zavaró lehet. Különösen a nyilak elhelyezése. Lehet, hogy hozzászokik ehhez, és ez minden bizonnyal költségekbe fog kerülni néhány véletlenszerű lenyomást.
 • A gombokon lévő műanyag jobb lehet, legalábbis érzésem szerint.
 • Meglehetősen magas, ami egyes felhasználók számára problémát okozhat.

⚙️ Specifikációk:

K2

 • Magasság x szélesség x mélység: 313 x 123 x 38,5 mm
 • Súly: 875 g
 • Kapcsológombok: Gateron kék / piros / barna kapcsolók
 • Akkumulátor: 4000 mAh újratölthető li-polimer akkumulátor

K4

 • Magasság x szélesség x mélység: 371 x 124 x 38 mm
 • Súly: 773 g
 • Kapcsolókapcsolók: Gateron kék / piros / barna / sárga kapcsolók, optikai kék / piros kapcsolók
 • Akkumulátor: 4000 mAh újratölthető li-polimer akkumulátor

�� Termék galéria:

2. billentyűzet

billentyűzet 3

4. billentyűzet

keychron 5

billentyűzet 6

⭐ Ítélet

Összességében ez a legjobb mechanikus billentyűzet, amelyet Mac-hez meg lehet vásárolni. A K2-ről és a K4-ről is beszélek. A hardvert testreszabhatja a vásárlás előtt (válasszon kapcsolót, háttérvilágítás színét). A K2 egy kisebb modell, numerikus betét nélkül. A K4 numerikus betétet tartalmaz, de még mindig nagyon szorosan van csomagolva, ami kisebb lábnyomot eredményez, mint a külön méretű billentyűzettel ellátott teljes méretű billentyűzet..

Azio MK MAC BT / USB

legjobb Mac billentyűzetek: azio

#Wireless
# Mac natív

Frissítés. Úgy tűnik, hogy az Azio abbahagyta a billentyűzet Bluetooth-verziójának kínálatát. Most csak az USB verzió érhető el. Az ár változatlan marad.

Azio MK MAC USB egy újabb nagyszerű mechanikus billentyűzet a Mac-hez. Tervezési szempontból kissé különbözik a Keychron termékeitől – túlnyomórészt fehér, szemben a Keychron sötét színvilágával.

Kiváló minőségű az építés, van alumínium felület (a felső réteg), és maguk a kulcsfedők minőségi műanyagból készülnek. A szín foltfehér is, amely megfelel az Apple esztétikájának.

Sajnos a billentyűzet csak egy típusú kapcsolóval érkezik, a Kailh Browns-hoz.

Testreszabás szempontjából csak azt állíthatja be, hogy hogyan használja a funkcióbillentyűket. Van még egy hangerő-beállító kerék, amely jól működik. Ugyanakkor nem változtathatja meg, mit csinál a kerék, kivéve a hangerőt.

A billentyűzárak magasabb oldalon vannak, de alakjuknak meg kell akadályoznia a véletlen billentyűlenyomásokat. Összességében itt nem lehet panaszkodni.

Az Azio MK MAC USB leszerelhető tenyértartóval rendelkezik, ami jó bónusz.

�� Ár

Azio MK MAC USB: 100 USD

�� Az akkumulátor élettartama

Azio egy hónapos használati idő alatt értékeli billentyűzetét. Azt mondanám, hogy ez rendben van, de a listán szereplő többi billentyűzethez képest az akkumulátor kapacitása nem lenyűgöző, mindössze 250 mAh.

Előnyök

 • Natív Mac-hez.
 • A kivitel jó.
 • Erős és jó építési minőség.

�� Hátrányok

 • Nincs háttérvilágítás
 • Csak egy típusú kulcsos kapcsoló érhető el.
 • Nagyon korlátozott testreszabás.
 • Jelenleg csak a vezetékes USB verzió érhető el.

⚙️ Specifikációk:

 • Magasság x szélesség x mélység: 445 x 137 x 35 mm (csuklótámasz 445 x 18 x 64 mm)
 • Súly: 1060 g
 • Kapcsolókapcsolók: Kailh Brown
 • Akkumulátor: Li-ion 250 mAh

�� Termék galéria:

azio 2

azio 3

azio 4

azio 5

azio 6

⭐ Ítélet

A második legjobb választásom a mechanikus billentyűzethez Mac-hez. Kicsit drágább, mint a Keychrons, nem teszi lehetővé a kulcsos kapcsolók testreszabását, és nincs háttérvilágítás. Ez azt jelenti, hogy ha fel akarja készülni a termék fehér színösszetételére, és úgy gondolja, hogy ez jobban megfelel a beállítással, akkor nézd meg.

Összegzés, melyik a legjobb Mac billentyűzetek közül?

Az első döntés, amelyet meg kell tennie, hogy alacsony profilú vagy mechanikus billentyűzetet akar-e. Sajnos a két kategória között nincs egyértelmű győztes. Vannak, akik szeretik a mechanikus billentyűzetet, mások inkább az alacsony profilú megjelenést és érzetet kedvelik.

�� Nézze meg az alábbi GYIK fejezetet, hogy segítsen kideríteni, hogy alacsony profilú vagy mechanikus járművekkel jár-e.

Miután jó ötlettel rendelkezik arra, hogy mi a preferencia "mechanikus vagy sem," itt vannak a válogatásom:

�� A szerkesztő választása:

Logitech MX kulcsok

legjobb mac billentyűzetek # 1: logitech mx kulcsok

A Logitech az az márkanév, ha kiváló minőségű billentyűzetet szeretne. Nem számít, milyen eszközöd van, a Logitech katalógusában talál egy csúcskategóriás billentyűzetet ehhez. Nem meglepő, hogy a Logitech fantasztikus billentyűzeteket készít Mac-hez is.

Az MX Keys egy nagyszerű, mindenre kiterjedő billentyűzet, amely megadja az összes szükséges funkciót, és hibátlanul működik a Mac-szel. Ezenkívül akár három eszközzel is párosíthatja (támogatja a Mac, PC, iOS, Android).

Alacsony profil, mégis tisztességes kulcstartást kínál, ami nagyon élvezetesvé teszi a gépelést. A Logitech Options szoftver segítségével konfigurálhatja a funkciógombok viselkedését – és ezeket a gombokat alkalmazásokonként testreszabhatja (vagyis valami mást tehetnek a Chrome vs. Photoshop alkalmazásban stb.).

Mindez 100 dollárért. Valószínűleg a legjobb 100 dollár, amelyet egy alternatív billentyűzetre költehet Mac-hez, és valószínűleg az utolsó billentyűzet, amelyre valaha is szüksége lenne.

�� Költségvetési választás:

Keychron K2

legjobb Mac billentyűzetek # 2: billentyűzet

A Keychron ismertté vált kiváló minőségű billentyűzeteivel, ugyanakkor nagyon megfizethető áron is. Sőt, mivel ez egy mechanikus billentyűzet, valószínűleg még jobb ajánlatot jelent! Mindössze 74 dollárért valójában nem talál jobb billentyűzetet odakint.

A Keychron lehetővé teszi a billentyűzet testreszabását a kívánt mechanikus kapcsoló típusának és a háttérvilágítás színének kiválasztásával..

Bluetooth-on és kábelen keresztül egyaránt működik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy elfogy a gyümölcslé. Nem mintha kellene volna, mivel ennek az akkumulátornak az élettartama egy hónap.

Végül legfeljebb három eszközzel párosítható, és működik mind Mac-en, mind PC-n.

⭐ Tiszteletbeli említés:

Satechi Aluminium Bluetooth billentyűzet

satechi

A 80 dollárnál ez egy nagyon érdekes billentyűzet, amely megpróbálja a Logitech billentyűzetek és az Apple saját Billentyűzetének legjobb tulajdonságait kihozni..

A gépelési élmény nagyon hasonló a Magic Keyboardéhoz, de kissé több kulcstartó van, ami egy kicsit kényelmesebbé teszi. A billentyűk közötti távolság hasonló a Logitech termékeinek, ami tovább segíti a véletlen gombnyomások elkerülését.

Gyártási szempontból alumíniumból készül, és nagyon erősnek tűnik. Természetesen érzi magát egy prémium termékkel szemben. Az egyetlen hátránya; nem konfigurálhatja a funkcióbillentyűket.

80 dollárért ez minden bizonnyal egy billentyűzet a Mac számára, amelyet figyelembe kell vennie.

Végül, itt vannak a gyakran feltett kérdések és válaszok a legjobb Mac billentyűzetek és azok kiválasztásának témájáról:

�� GYIK

Minden billentyűzet működni fog a Mac-émmel?

Technikailag igen. Vagyis bármilyen kéznél lévő billentyűzet csatlakoztatható egy Mac-hez, és működőképessé tehető az alapvető szolgáltatásaiban. Ez azt jelenti, hogy képes lesz karaktereket beírni, a legtöbb funkciógombot használni stb.

Amit azonban nem lehet megtenni, az a fejlettebb funkciók használata, például a képernyő tompítása, a hangerő szabályozása stb..

Működik-e egy PC-billentyűzet Mac-en?

Ez alapvetően ugyanaz a kérdés, mint a fenti. De van itt néhány árnyalat.

Ismét a rövid válasz igen: működni fog.

De! Az az óvintézkedés, hogy nem rendelkezik a natív Mac billentyűparanccsal néhány gombra. A legfontosabb, hogy nincs CMD-kulcs (helyette a Windows-kulcs van). A funkciógombokon még nem szerepelnek a Mac feliratok a Mission Control, a Launchpad, a képernyő fényereje és más dolgok számára.

mac vezérlőgombok

A szokásos elrendezés általában nem pontosan kompatibilis a Mac elrendezéssel. főként:

 • A Mac elrendezése a billentyűzet bal szélétől függ: a vezérlőgomb → az alt / opciógomb → a CMD gomb
 • PC esetén: a vezérlőgomb → a Windows gomb → az alt gomb

Alapértelmezés szerint a Windows kulcs CMD kulcs lesz.

Tehát a billentyűzet natív Mac elrendezéské történő átalakításához át kell váltania a billentyűzetkapcsokat a bal oldali alt és a Windows billentyű között, majd újra kell készítenie ezeket a billentyűket a macOS beállításokban.

A funkciógombokkal kapcsolatos problémákba is beleragadhat. De ez egy billentyűzetenkénti alapon történik.

Összességében a PC-billentyűzet csatlakoztatása a Mac-hez a saját felelőssége. Működni fog, de előfordulhat, hogy nem tudja kihasználni az összes szolgáltatást.

Ha mechanikusan kellene mennem??

Biztos vagyok benne, hogy hallottál már azokról a mechanikus billentyűzetekről, amelyek az utóbbi időkben dühösek voltak.

A mechanikus billentyűzet mögött meghúzódó egyszerű ötlet az, hogy a laptopokon alkalmazott egyszerű membrán vagy olló-kapcsoló mechanizmus helyett mechanikus kapcsolót kap, amely rugóval aktiválódik..

Vannak, akik abszolút esküsznek a mechanikus billentyűzeteikre, és azt mondják, hogy ezek a legjobbak valaha. Az egyetlen probléma – ha Mac felhasználó vagy – az, hogy nincs olyan sok választás, ha egy 100% -ban Mac natív mechanikus billentyűzetet keresünk. A fenti bejegyzésben kettőt mutattam be, de erről van szó a költségvetési dolgokról.

Minőségi szempontból a mechanikus kapcsolók nem feltétlenül jobbak, mint a szokásos kapcsolók, ám másképp érzik magukat a gépelés és a géppel végzett munka során. Néhány embernek így van, másoknak nem. Személyesen a kerítésen vagyok.

Összességében a következőket teheti:

 • Ha szereti az alacsony billentyűvel történő utazást (hasonló az alapértelmezett Magic Keyboardhoz), tartózkodjon távol a mechanikus billentyűzetektől
 • Ha élvezi a magas kulcsutazást, és tapintható visszacsatolással rendelkezik egy kulcsos kapcsoló megnyomásakor, próbálkozzon a mechanikus billentyűzetekkel

A Mac készülékek működjenek-e a Bluetooth billentyűzettel?

Igen. Minden modern Mac-nek van Bluetooth-modulja, és kommunikálni fognak a piacon lévő összes Bluetooth-kompatibilis billentyűzettel.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector