20+ legjobb reagáló felhasználói felület komponens könyvtárak / keretek 2020-ra

Legjobb React UI komponens könyvtárak / keretek


Ebben az erőforrásban megvizsgáljuk a weben elérhető legjobb React felhasználói felület-komponens könyvtárakat és kereteket. De először:

Mi az a React??

A React egy nyílt forráskódú JavaScript könyvtár, amely segít felsõ felület felépítésében mind az interneten, mind a mobilalkalmazásokon. Kényelmesen kombinálható más JavaScript-keretekkel és könyvtárakkal, és apró, önálló kódbiteket tartalmaz, úgynevezett komponenseknek. Ezek az összetevők lesznek a figyelem középpontjában az erőforrásban.

A jó dolog az alkatrészeknél az, hogy modulusok, sok alkalmazásfüggő függőség nélkül. Ez azt jelenti, hogy újra kell használnia az összetevőket, hogy rendkívül gyorsan fantasztikus alkalmazásokat és felületeket készítsen. És köszönöm Bit, megoszthatja azokat más React rajongókkal is.

Mielőtt elkezdené a következő projektet a React segítségével, szánjon néhány percet a legjobb React felhasználói felület komponenskönyvtárak ezen beolvasására, amelyek elősegítik a fantasztikus megjelenésű felhasználói felület létrehozását..

Legjobb React UI komponens könyvtárak és keretek 2020-ban

Anyagkészlet reagál

React felhasználói felület komponens könyvtárak: Material Kit React

A Google Anyagtervezés inspirációjával létrehozott Material Kit React olyan elemekből álló készletet épít, amelyek főbb jellemzője a következetesség. Ily módon a webprojekt megőrzi a megjelenés és a funkciók hasonlóságát.

Az általános elrendezés több papírlapra hasonlít. Ez mélységet és rendet ad az elrendezésekhez. Három példa található. Ezek az oldalak nem csak azt mutatják be, hogy mi lehetséges ezzel a készlettel, hanem sablonokként is szolgálnak, ahol a szöveget és a képeket helyettesítheti saját.

A készlet számos alapvető elemet is tartalmaz, mint például gombok, jelvények, csúszkák, menü, lapozás, navigációs sávok, lapok és tabletták. A stílus, méret és szín testreszabható a legtöbb elemhez. A JavaScript elemek magukban foglalják a modumokat, az eszköztippek, a dátum-időválasztót, a körhintakat és a popoverokat. Amellett, hogy a készletet új projekt elindításához használja, bármilyen régi Bootstrap projektet áttervezhet. Az anyagkészlet reagál Pro verzió sokkal több összetevőt, szakaszt és példaoldalt tartalmaz.

Hangyag tervezés a React számára

Hangyag tervezés a React számára

Ez a React felhasználói felület könyvtár egy vállalati szintű termékek tervezési rendszere. Ennek alapja a Hangya tervezés projekt, és kiváló minőségű összetevőket és demókat tartalmaz a gazdag, interaktív felhasználói felületek létrehozásához. Az alkotóelemek több tucat nyelv nemzetközivé válását támogatják.

Ön is képes testreszabhatja az összetevőket a saját tervezési előírásainak megfelelően. Az Ant Design a Less.js-t használja a stílusnyelvéhez. A hangya tervezése alkatrészek közé tartoznak a gombok, ikonok, rácsok, zsemle, legördülő menük, lapozás és még sok más.

A projektnek közel 60 ezer csillaga van a GitHub-on, így rendkívül népszerű a fejlesztők körében.

Reaktív rendszergazda

React felhasználói felület komponens könyvtárak: React admin

Ez a könyvtár alkalmas vállalkozások közötti (B2B) adminisztrációs alkalmazások építésére a REST / GraphQL API felületén, és a tervezés szerint testreszabható. A React mellett számos jól ismert projekttel készült: Material UI, React Router, Redux és React Final Form. Ez utóbbi népszerû állami menedzsment megoldás.

Amellett, hogy az ingyenes verzió és alkotóelemei, van egy vállalati megoldás is. A vállalati megoldás magában foglalja a Marmelab (az alkotók) támogatását és a magánmodulokhoz való hozzáférést.

A React Admin mintegy 12 ezer csillaggal büszkélkedhet a GitHub-on, és aktívan karbantartják.

Shards reagálni

Reaktív felhasználói felület-komponens könyvtárak: szilánkok

A Shards React egy nyílt forráskódú, modern React felhasználói felület, amely a semmiből épült és a gyors teljesítményre irányult. A modern tervezési rendszer sok mindent megváltoztathat. Mi több, letöltheti a forrásfájlokat, hogy a dolgok kódszinten is megváltoztassák. A stílushoz használt SCSS csak növeli a fejlesztői élményt.

Ez a könyvtár alapul szilánkok, és felhasználások Reason DatepickerReagálj Popperre (helymeghatározó motor) és noUIShlider. Támogatja az Anyag és a Fantasztikus ikonokat. Az Shards Pro A csomagnak 15 előre elkészített oldala van, amelyek segítenek az induláshoz. Hasznosan ezek az oldalak olyan blokkokat használnak, amelyekkel mozoghat.

~ 270 csillaggal bekapcsolva GitHub, tucatnyi egyedi React összetevőt is tartalmaz, például távolságcsúszkákat és váltóbemeneteket. A 350+ komponensek biztosítják, hogy szinte minden típusú webhelyet felépítsen a Shards React segítségével.

Anyag-UI

Reaktív felhasználói felület összetevő könyvtárak és keretek - Anyag felhasználói felület

Egy óriási 55K csillaggal GitHub, Az Material-UI a legnépszerűbb React UI komponens könyvtárak közé tartozik. Az összetevők a Reaktívra támaszkodnak, de a Google Anyagtervezését használják. Azoknak, akiknek kitölteniuk kell, az anyagtervezés a fizikai világtól és a textúráktól inspirál, miközben a tényleges felhasználói felület elemeit minimálisra csökkenti.

A hasznos komponensek széles skálája érhető el, például alkalmazássávok, automatikus kiegészítés, jelvények, gombok, kártyák, párbeszédpanelek, ikonok, menük, csúszkák és így tovább. Hasznosan az Material-UI a React témákat és sablonokat is kínál, így az alkalmazásához egyedi színtéma állhat rendelkezésre.

Reakció Bootstrap

reagálnak-bootstrap

A React UI komponens könyvtáraink listáján a következő a React Bootstrap, egy UI készlet, amely megtartja Bootstrap magját. Annak érdekében, hogy jobban ellenőrizhesse az egyes összetevők formáját és funkcióját, a Bootstrap JavaScripte helyébe a React lép. Mindegyik alkatrészt könnyen hozzáférhetővé kell tenni, ami fontos a front-end keretépítés szempontjából.

És mivel a React Bootstrap nem különbözik nagyban a Bootstrap eredetétől, a fejlesztők választhatnak a rendelkezésre álló Bootstrap témák ezrei közül. 14500+ csillagot keresett GitHub.

Reagál virtualizáltként

reagálnak-virtualizált

Építeni egy olyan előlapot, amely nehéz adat? Lehet, hogy a React Virtualized a könyvtár, amelybe bele kell merülnie. Számos összetevőt tartalmaz a nagy listák, táblázatok és rácsok hatékony előállításához. Például falazat, oszlopok, automatizálók, irányrendezők, ablakgörgők és még sok más található. Ezenkívül testreszabhatja a táblákat a sormagasság beállításával és a cellákban a helyőrzők megjelenítésével.

Ezenkívül a React Virtualized nagyon kevés függőséggel rendelkezik, és támogatja a szokásos böngészőket, ideértve az iOS és az Android legújabb mobil böngészőit. 18 000+ csillag van rajta GitHub.

Argon tervezési rendszer reagál

React felhasználói felület összetevő könyvtárak: Argon Design System React

Ez a könyvtár ingyenes tervezési rendszert kínál a Bootstrap 4, a React és a Reactstrap számára. 100 modern és gyönyörű elemmel érkezik, amelyek egy teljesen működőképes kódban vannak megvalósítva, így könnyedén válthat az egyik oldalról a tényleges webhelyre..

Az Argon Design System kínál előre beépített példalapok és maroknyi variáció az összes alkotóelemhez, például a színekhez, stílusokhoz, lebegéshez és fókuszhoz.

Vessen egy pillantást a teljes alkatrészkészlet, alapvető elemekkel, tipográfia, navigációs sávok, figyelmeztetések, képek, ikonok, Javascript összetevők és még sok más.

Tervrajz

blueprintjs

A React összetevői a Blueprint-ben elsősorban asztali alkalmazásokban használhatók. Ezek az alkatrészek különösen alkalmasak összetett és adatsűrű felületek létrehozására. Az összetevő könyvtárból kódbiteket vehet fel ikonok előállításához és megjelenítéséhez, a dátummal és idővel való interakcióhoz, az időzónák kiválasztásához és még sok máshoz.

Mi van még ebben az összetevők könyvtárban? Nagyon sok – zsemlemorzs, gombok, feliratok, kártyák, elválasztó, navigációs sávok, lapok, címkék és még sok más. Tovább GitHub, 15 000+ csillag felett bekapcsol.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • Ingyenes reagáló natív sablonok az alkalmazás fejlesztéséhez
  • A legjobb szögletes rendszergazdai irányítópult-sablonok

Szemantikus felhasználói felület reagálása

Reaktív felhasználói felület-komponens könyvtárak: szemantikai-ui

A szemantikus felhasználói felület fejlesztési keretrendszeréhez emberbarát HTML-t használ, és integrálva van a React, Angular, Meteor, Ember és sok más keretrendszerbe. A jQuery összes funkciója újra lett telepítve a React alkalmazásban.

Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen szemantikai felhasználói felület CSS-témát betöltsön a szemantikai felhasználói felület reagáló alkalmazásának tetejére. Sőt, teljes hozzáféréssel rendelkezik a jelölésekhez, ami azt jelenti, hogy rugalmas lehet az alkatrészek testreszabásakor. A csillag számít GitHub több mint 11.000.

Reaktív eszközkészlet

reagálnak-eszköztár

Egy másik React felhasználói felület-összetevő-könyvtár, amelyet felhasználhat a Google anyagtervezési elveinek a projektben történő megvalósításához, a React eszközkészlet. A React Toolbox támaszkodik CSS modulok erre a célra. Bár bármilyen modulcsomagot használhat, szépen integrálódik a webpack munkafolyamatot. Gondolkodva a React Toolbox csapata böngészőn belüli szerkesztőt biztosít a látogatók számára, ahol valós időben kipróbálhatja az összetevőket..

A React Toolbox használata közben dönthet úgy, hogy az összetevőket csomagokban vagy nyers komponensekben importálja. A különbség az, hogy az előbbieknél az alkatrészek minden szükséges függőséget és témát tartalmaznak, amelyek az Ön számára vannak megadva. Ez azt jelenti, hogy az egyes függőségek CSS-je automatikusan elérhető lesz a végső CSS-ben. Éppen ellenkezőleg: a nyers komponensekkel a CSS nincs benne. Ez azt jelenti, hogy egy témát a tulajdonságokon keresztül kell megadnia a megfelelő stílushoz. A React Toolbox több, mint 8000 csillaggal rendelkezik GitHub.

React Desktop

React felhasználói felület összetevő könyvtárak: react-desktop

Következő összetevők könyvtárunk, a React Desktop macOS, Sierra és Windows 10 összetevőket használ, azzal a céllal, hogy natív asztali élményt hozzon az internetre.

Ez a gyűjtemény egy JavaScript könyvtár, amely a tetejére épült A Facebook reagál könyvtár, és kompatibilis bármilyen JavaScript alapú projekttel. Ez az eszköz átlépte a 8000 csillagos besorolást GitHub.

Onsen UI

onsen-ui

Abban az esetben, ha több platformon átívelő mobilalkalmazásokat kíván létrehozni, érdekli ez a React UI komponens könyvtáraink listáján szereplő ajánlat. Az Onsen felhasználói felület egy mobilalkalmazás-fejlesztési keret, amely HTML5-t és JavaScript-et használ, és integrációt biztosít az Angular, a Vue.js és a React programmal. Az összes összetevő automatikusan stílusú, a platformon alapul, így ugyanazt a forráskódot támogatja az iOS-t és az Androidot is.

Az Onsen felhasználói felület kompatibilis számos népszerű React keretrendszerrel. Az interaktív bemutató segít jó indulást elérni ezzel az eszközzel. Az összetevő könyvtár tiszta CSS-t alkalmaz, JavaScript viselkedés nélkül. További részletekért az egyedi elemek segítenek. A csillag számít GitHub meghaladja a 7 800-at.

Örökzöld

Reaktív felhasználói felület-komponens könyvtárak: örökzöld

Az Evergreen egy sor React összetevőt tartalmaz, amelyek alkalmasak vállalati szintű webes alkalmazásokhoz. Mivel használ Reakció primitív, nagyon rugalmas. Ugyanakkor ugyanúgy működik, mint a dobozból.

Komponensek és eszközök széles skáláját tartalmazza az alaprendektől, a tipográfiától, a színektől és az ikonoktól a funkcióalapú alkotóelemektől, például a legördülő listáktól, a kapcsolóktól, a fájlfeltöltésektől és a visszajelzési mutatóktól. Az Evergreen csomag telepítése után kiválaszthatja az importálni kívánt összetevőket. Jelenleg 9000+ csillag van bekapcsolva GitHub.

Reactstrap

reactstrap

Az egyszerű React Bootstrap 4 komponensekért nézze meg a Reactstrap elemet. Két elsődleges disztribúciós változattal érkezik. Az egyik egy alapváltozat, amely kizárja az opcionális függőségeket. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít a szükséges függőségek konfigurálásában.

A második verzió a teljes verzió, amely tartalmazza az összes opcionális függőséget. Ez kisebb alkalmazásokhoz ajánlott. A Reactstrap egy újabb gyűjtemény a React felhasználói felület komponenseinek könyvtárában, amely keresztezi a 8700 csillagjegyet GitHub.

Rebass

React felhasználói felület komponens könyvtárak: újbóli létrehozás

A Rebass csak nyolc alapvető összetevőt tartalmaz, mindegyik egy szuper-kicsi fájlban. Az összetevők bővíthetők és formázhatók, és rugalmas web-tervezéshez készültek.

Az összetevők stílusos rendszert használnak, és nagyszerű kiindulópontként szolgálnak az alkalmazás egyedi felhasználói felületének összetevőire történő kiterjesztéséhez. A ThemeProvider is segít Önnek ebben. A csillag számít GitHub több mint 6000.

Grommet

Grommet

A Grommet komplett alkatrészeinek könyvtárával rendelkezik, és olyan nagyneveket számlál, mint a Netflix és a Boeing. Függetlenül attól, hogy az alkalmazás telefonokhoz vagy szélesebb képernyőkhöz használható – elrendezéseket készíthet. A hozzáférhetőség billentyűzeten vagy képernyőolvasón keresztül érhető el.

A formázó eszközök segítenek a szín, a típus és az elrendezés testreszabásában. Ennek a React UI komponens könyvtárnak a csillagszáma meghaladja a 6000-et GitHub.

Elemi felhasználói felület

Reaktív felhasználói felület komponens könyvtárak: elemental-ui

Az Elemental UI számos alapvető funkcionális komponenst biztosít önálló használatra vagy bármilyen kombinációban, akár alapértelmezett stílusban, akár azok után. Néhány elem az űrlapokat, a gombokat, a kártyákat és a modumokat tartalmazza.

A projekt fejlesztése folyamatban van, de egy 4000+ csillagot kezel GitHub.

React Suite

rsuite

A React Suite számos komponens könyvtárat tartalmaz a vállalati rendszer termékekhez. Támogatja az összes főbb böngészőt és platformot, valamint a szerveroldali megjelenítést.

Ha otthon kevesebb fejlesztéssel rendelkezik, az összetevők testreszabása nem jelent problémát. A könyvtár összetevői ikonokat, betöltőket, elválasztókat, eszköztippeket és még sok másot tartalmaznak, és a React Suite közel 4000 csillagot tartalmaz GitHub.

Szépség

szépség

A legérdekesebb React UI komponens könyvtárak között a Belle valóban széles összetevők széles választékát kínálja. Ezeket az összetevőket két szinten testreszabhatja – az alapszint minden összetevőre együttesen, valamint az egyes összetevőkre külön-külön.

Az összetevők támogatják a mobilokat és az ARIA támogatást. A Belle használatának módja az, ha először beállít egy egyszerű alkalmazást a React segítségével, majd importál minden Belle-összetevőt, és azonnal elkezdi használni. Ez a komponens könyvtár több mint 2400 csillagot tartalmaz GitHub.

reagálnak-MD

reagálnak-MD

Még egy React UI komponens könyvtár, amelyet figyelembe kell venni, ha a projektben meg akarja valósítani az anyagtervezést, a react-md. Kiválaszthatja azokat a React komponenseket, amelyek a Sass-szal működnek. Ebből a célból a Sass stílusait elválasztjuk a stílusok helyett. Ez megkönnyíti az összetevők testreszabását a meglévő stílusoknak megfelelően.

A színek és a tipográfia testreszabhatók, és a részletes dokumentáció segít megismerni az alapokat. Tovább GitHub, A react-md több mint 2000 csillagot számol.

PrimeReact

primereact

A React UI komponens könyvtárak e listája nem lenne teljes PrimeReact nélkül. Komponenseket biztosít, amelyek szinte minden alapvető interfészigényt lefednek, mint például a beviteli lehetőségek, a menük, az adatok bemutatása, az üzenetek és így tovább.

Figyelembe veszi a mobil élményt is, az érintésre optimalizált érzékeny tervező elemekkel. Számos sablon és téma, amelyek lehetővé teszik a testreszabást és a választást a lapos és az anyagtervezés között. Ez a komponens könyvtár több mint 1200 csillagot tartalmaz GitHub.

KendoReact

kendoreact

A fentebb említett React UI komponens könyvtárakkal ellentétben a KendoReact prémium összetevőkből áll, licencei 799 USD-tól kezdődnek. Lenyűgöző ügyféllistával büszkélkedhet, amely magában foglalja a Microsoftot, a NASA-t és a Sony-t. És Ön is felhasználhatja gyors és funkciókban gazdag alkalmazások létrehozására lenyűgöző felhasználói felülettel.

Az alkatrészkészlet kifejezetten a React fejlesztéséhez készült. Ez biztosítja a nulla függőséget, és az összes alkatrész teljes mértékben optimalizálva van a React számára. Ráadásul, ha meglévő összetevő-könyvtára van, akkor egyszerűen hozzáadhatja hozzá a KendoReact-ból anélkül, hogy a teljes könyvtárat újra kellene írni.

Nos, ez a legjobb React felhasználói felület-összetevők könyvtárainak listája. A kedvenc könyvtára itt?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map