15. a legérdekesebb Vue UI komponens könyvtárak 2020-ra

Érdekes Vue UI komponens könyvtárak


"Miért zavarja a Vue UI komponens könyvtárakat??" Nos, a Vue vagy a Vue.js egy népszerű JavaScript könyvtár, amelynek segítségével dinamikus alkalmazásokat hozhat létre a kezelőfelületen. A szerény 2014-es kezdete óta lendületet kapott az elmúlt két évben. A Vue az Angular and React fő versenytársa, és a Vue népszerűségének egyik oka a széles alkatrészek használata, amelyek megkönnyítik a fejlődés megértését.

Ebben a posztban, néhány érdekes Vue UI komponens könyvtárat fedünk le amit először meg kellene vizsgálnia. Bizonyára hasznosak lesznek, ha van Vue alkalmazás a művekben!

1. Vue anyagkészlet

vue anyagkészlet

A Vue Material Kit egy nagyszerű parancsikon, amelyet felhasználhat a tervezési / fejlesztési folyamat felgyorsítására új webhelyek vagy webes alkalmazások felépítésekor. Alapvető ismeretek vannak a JavaScriptről, a Vuejs-ről és a Vue Router-ről, de ettől eltekintve a csomagot meglehetősen könnyű megérteni, és gyönyörű.

A készlet része 60 kézműves alkatrész, két testreszabott plugin és három példa.

2. Vuetify

Vuetify honlap

A Vuetify a Vue feletti keret, amely lehetővé teszi tiszta, szemantikai, újrafelhasználható felhasználói felületek összetevőit hozhat létre. A Vue szerveroldali megjelenítésével (SSR) működik..

A Vuetify-t érdekes választássá teszi a legjobb Vue UI komponens könyvtárak között az, hogy rendelkezésre állnak a kész állványok a kódhoz – előre elkészített vue-cli sablonok formájában. Ez segít a gyors indulásban. A Vuetify-nek is van egy jó közössége és rendszeres frissítései.

3. Buefy

Buefy

Buefy egy könnyű felhasználói felület komponens könyvtár Vue és Bulma, egy CSS keret. Ez a keret, bár Bulma-val van csomagolva, kevesebb, mint 100 KB.

Ha jól érzi magát a SASS-szal, akkor otthon érezheti magát Buefy hasonlóságai a SASS-szal. Ennek ellenére, bár a Buefy kész összeállított összetevők listáját nyújtja a kezdő alkalmazásokhoz, akkor elégtelennek találhatja, ha nagy projekten dolgozik..

4. Vue anyag

Vue anyag

A Vue Material egy skálázható könyvtár, amelyet a Google legújabb tervezési előírásainak megfelelően alakítottak ki. A könyvtár tartalmazza hasznos alkatrészek hogy megkönnyítse az összetett alkalmazáshéjak készítésének folyamatát.

Több mint 1,7 millió letöltéssel könnyű könyvtárat kínál minden képernyőre illeszkedő alkalmazás létrehozására. A Vue Material könyvtár kompatibilis a modern böngészőkkel, és API-ja kezdőbarát, így tökéletesen alkalmas a 2020-as listára.

5. Fish-UI

Fish UI

A Fish UI egy könnyű Vue UI komponens könyvtár eszközkészlet, amely támogatja a webpaket és az ES2015.

Az írás idején a projektnek csak öt közreműködője volt. Az elmúlt hónapban azonban történt valamilyen tevékenység, ami azt sugallja, hogy továbbra is aktív. Mehetsz tovább a projekt dokumentációja hogy megpróbálja!

6. kvazár

kvazár

A Quasar egy Vue alapú felületkeret. Fontolnia kell, ha reagáló web- és mobil alkalmazásokon dolgozik. Ez egy teljes értékű keret, amely támogatja az olyan funkciókat, mint a finomítás és a gyorsítótárazás – a keretrendszer összetevői mellett. 2020 májusától vége 14,6 ezer csillag a GitHub-on.

A Quasar talán a legszélesebb körű a Vue UI komponens könyvtárak közül, amelyeket itt fedeztünk fel. Mély dokumentációval és robusztus, végponttól a végpontig megvalósítással rendelkezik.

7. Vux

Vux

A Vux egy olyan keret, amely a WeChat WeUI-n és a webpack-en alapul, a Vue tetején. A dokumentáció azonban nagyrészt kínai nyelven készült, minimális angol fordítással. A Vux elsősorban a mobil alkatrészek gyors fejlesztésére összpontosít az alkalmazásához.

Itt van egy élő bemutató , amely felsorolja az összes összetevőt és azok megjelenítését a böngészőben.

8. Elem

Elem

Az Element egy UI komponens könyvtár az interneten, amelynek szintén van verziója a Reagál és Szögletes, Vue mellett. Ez az összetevő-könyvtár kifejezetten az asztali alkalmazásokra összpontosít, mivel összetevői nem reagálnak.

Az elemnek is van jelentős dokumentációja kínai nyelven, bár spanyol és angol fordítások rendelkezésre állnak. A nem anyanyelvű kínai beszélőknek át kell menniük a nemzetközivé válás dokumentációja mielőtt felhasználnák az Elemet a projektekben.

9. Keen-UI

Keen UI dokumentáció

A Keen-UI, a legtöbb más, a Vue UI komponens könyvtárakkal ellentétben, ebben a cikkben a JavaScript és nem az interaktív interaktivitásra összpontosít. A Keen-UI ihlette A Google Anyagtervezése, és egy könnyen használható API-val rendelkezik.

A Keen UI nem ismételje meg az alkalmazás egész területén való alkalmazásának szükségességét, és tartalmaz néhány hasznos összetevőt, amelyek stratégiailag elhelyezhetők, ahol csak szükséges. Ezért a Keen UI jó választás, ha iterációs funkciókat ad meglévő alkalmazáshoz.

10. AT-UI

AT-UI

Az AT-UI egy újabb Vue UI komponens könyvtár, amelynek középpontjában az asztali alkalmazások állnak.

Az AT-UI sík felhasználói felület-összetevőket biztosít a webes alkalmazásokhoz. 14 közreműködő van, és nincs sok támogatás elérhető, bár van kezdő sablon a GitHubon használhatja.

11. Menta-UI

Menta-UI

A Mint UI egy könnyű Vue UI komponens könyvtár, amely a Babel JavaScript fordítóján alapul. A csomag kis mérete alkalmassá teszi a mobil alkalmazásokhoz való felhasználásra. A Mint UI iOS-szerű témát biztosít az alkalmazás összetevőihez. Itt van egy bemutató a Mint UI komponensek.

A Mint UI több mint 15 ezer csillagot tartalmaz a GitHub-on. A keret fejlesztése továbbra is teljes lendületben zajlik, január közepén új kötelezettségvállalások lépnek fel a mesterág felé. A GitHubon megjelenő problémakövető rövid áttekintése azonban azt fogja mondani, hogy a Mint UI mindenekelőtt a kínai fejlesztőknek szól.

12. VuePress

VuePress

A VuePress egy statikus helygenerátor, amely a Vue alapú. Ez a keretrendszer a webpack segítségével előre renderelt statikus HTML oldalakat hoz létre (mi a helyzet a statikus WordPress webhelyekkel?), Ami lényegesen gyorsabbá teszi a feldolgozást.

A VuePress használata sok lehetőséget nyit meg a projektje számára – például a dokumentációs folyamat automatizálása. Könnyen integrálható a meglévő alkalmazásba is. Jelentős hátránya azonban, hogy a SEO támogatás még mindig új, és a dokumentáció még nem koncentrál erre a témára.

13. Eagle.js

Eagle.js

Az Eagle.js a Vue keretrendszere, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a létrehozást diavetítés egy webalkalmazáson belül. Számos téma, animáció, kütyü és stílus választható és testreszabható az Eagle.js alkalmazásban.

Annak ellenére, hogy az Eagle.js számos példát mutat a bemutató oldalon, dokumentáció továbbra is minimális. Az Eagle.js nyilvánvaló alternatíva az Reveal.js, egy önálló JavaScript keretrendszer az internetes diavetítésekhez. Azonban az Eagle.js legyőzi a Reveal.js legnagyobb hibáját – a diavetítés szerkezeti merevségét.

14. Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue

A Bootstrap-Vue a Bootstrap, a széles körben használt CSS könyvtár erejét hozza a Vue-ba. Könnyen elérhető felhasználói felület-összetevőket és rácsrendszert biztosít, valamint minden előbb mobil és érzékeny. Ezenkívül a könyvtár összetevői kompatibilisek a WAI-ARIA webes akadálymentességről szóló irányelveivel. Hogy lépést tartson a Bootstrap filozófiájával, amely a felhasználói felületek gyors létrehozásáról szól, a Bootstrap-Vue lehetővé teszi a fejlesztőnek, hogy gyorsan elindítsa a projektet.

Az a dokumentáció kiterjedt és a közösségi támogatás erős, ami biztonságos lehetőséget kínál arra, hogy valaki elindítson egy projektet.

15. iView felhasználói felület

iView-UI

Az iView felhasználói felület egy könyvtár Vue-ban, amely felhasználói felület összetevőket és kütyüket biztosít, a hangsúlyt a tiszta kialakításra. Az iView rendelkezik saját parancssori felülettel (CLI), iView-cli, amely vizuális eszközt biztosít az alkatrészek állványozásához és a dokumentáció offline verzióját. Aktív módon karbantartják, a rendszeres frissítések hibák megoldása és szolgáltatások hozzáadása.

Ha iView-t használ a projektben, itt van egy a kezdő csomag, amely segít Önnek a könyvtár alapvető használatának megkezdésében.

Melyik Vue UI komponens könyvtárat válasszuk ki?

Itt felsoroltunk 15 Vue UI komponens könyvtárat, amelyek különféle funkciókat hajtanak végre, de melyik a legjobb? Nos, a válasz, mint általában, az "attól függ." Ha teljes megoldást szeretne, érdemes mehet tovább, és válasszon kvazár. Másrészt, ha plug-and-play megoldást keres a meglévő projektekhez, érdemes továbblépnie Vuetify vagy Keen-UI.

Melyik Vue UI komponens könyvtárakat használ a projektekben? Az alábbiakban tegye meg velünk észrevételeit.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • A legjobb szögletes rendszergazdai irányítópult-sablonok

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map