WordPress 5.0 er ude og verden sluttede ikke – gennemsigtighedsrapport 46

Åbenhedsrapport # 46


Velkommen til den 46. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for november 2018). I denne serie diskuterer jeg hvad der foregår i branchen og deler mine erfaringer og strategier undervejs. Klik her for at se de foregående rapporter.

Denne måned snakker vi:

 • Vores Black Friday-oplevelse i år
 • WordPress 5.0 er her; verden sluttede ikke
  • Hvordan 5.0 påvirker markedet?
 • Er AdSense stadig en ting (for webstedsejere)?
 • Kan AdSense øge dine organiske placeringer?
 • Forretningsmodeller – reel tale!
 • Når jeg tager fejl …

Vores Black Friday-oplevelse i 2018

Der var to vigtigste sider ved vores Black Friday-indsats i år: vi var vært for et eksklusivt tilbud over på ThemeIsle.com, og vi offentliggjorde også en oversigt over de bedste tilbud i WordPress-rummet på denne blog. Lad os få et ord om, hvordan det hele gik:

��️ Lad os starte med førstnævnte – vores Black Friday-aftale.

Vi besluttede at gøre noget, der ligner vores sidste års promo. Vi anvendte en webstedsrabat uden nogen kuponkode krævet. Hvert nyt medlemskab var 30% rabat for det første år (tidligere var det 25% rabat).

Samlet set så vi en 50% stigning i salget sammenlignet med denne oktober. Dette er et meget lignende resultat til de tal, vi så sidste år. Når det er sagt, gjorde vi ingen annoncer denne gang i forhold til den foregående Black Friday, da vi brugte et par tusind dollars på Facebook-annoncer. Du kan læse mere om det i gennemsigtighedsrapport # 34.

I slutningen af ​​dagen var Black Friday 2018 ikke for stor for os, alt taget i betragtning. Jeg kender til andre virksomheder i dette rum, der gjorde meget bedre. Jeg tror, ​​at det at have et ugelangt salg til 25-30% rabat generelt er en god strategi for tema / plugin-butikker.

�� For den anden side af barrikaden – at offentliggøre en roundup af Black Friday-tilbud på denne blog.

Vi besluttede at gøre dette års indlæg meget mindre end et år før. Tidligere havde vi næsten 200 tilbud i alt, hvilket resulterede i nogle alvorlige tidsinvesteringer, når vi håndterede stillingen. Tingene skulle opdateres hver dag med nye tilbud, der bliver tilgængelige, afslutte osv. Det var masser af arbejde.

I år var vi kun med cirka 15 af de bedste tilbud.

Vi valgte dem baseret på, hvad læserne syntes at nyde mest sidste år og overvejede også det samlede omdømme for de virksomheder, der tilbyder tilbudene.

Vi gjorde det for både at gøre tingene lettere for læserne og samtidig gøre arbejdsbyrden markant mindre brutal for os selv.
sort fredagspost

Det viste sig, at mange andre blogs offentliggjorde lister med 100+ tilbud, de fleste af dem uleselige. Plus, jeg er personlig ikke så overbevist om, at enorme roundups som det faktisk er nyttige for nogen. Der er bare for mange ting, så nogle fremragende tilbud let kan gå tabt i mixen.

Vores plan om at minimere arbejdsbyrden var dog kun halvt vellykket. Mens roundupen faktisk var 1/10 så stor, som den var sidste år, fik vi stadig tonsvis af e-mails fra virksomheder, der ønskede at blive vist. Masser af disse anmodninger har vi simpelthen slettet, men mange af dem kunne bruge et svar / forklaring, især hvis de kom fra en partner eller en, vi kendte.

En side note; Mængden af ​​forskellige opsøgende meddelelser, som vi får, bliver mere og mere irriterende. Selvom vi har en dedikeret person, der håndterer dem (ikke mig), er det stadig meget spildt tid. Vi har altid prøvet vores bedste for at besvare og finde kreative og værdifulde måder at arbejde på med dem, der når ud. Men de fleste mennesker bare spam, og de er ikke klar til at indsætte noget andet arbejde end det, de læser i nogle "hvordan man gør opsøgende" guide til SomeRandomBloggingAdviceBlog [dot] com.

For at opsummere fik vi cirka tre gange mere organisk trafik til Black Friday-stillingen i år end året før.

Disse var top 3 mest populære tilbud dette år:

 1. Envato
 2. Kreativ Tim
 3. Elegante temaer

WordPress 5.0 er her; verden sluttede ikke, det er fint

Jeg tror ikke, at der nogensinde var en anden ting, der dukkede op i WordPress-økosystemet, der blev hadet så meget som Gutenberg.

Folk hadede det med en lidenskab. Nogle gør stadig. Især nu – det er en del af WordPress 5.0.

Og jeg får det. Som mennesker er vi naturligvis tilbageholdende med at ændre os. Eller snarere er vi tilbageholdende med, hvis ændringen tvinges over os.

Gutenberg er en enorm forandring. Selv for dem, der planlægger at bruge den klassiske editor, kan de ikke gøre det på ubestemt tid. TinyMCE går simpelthen væk. Og den ændring virker hård, hvis du har været vant til at interagere med TinyMCE lige siden du først gik ind i WordPress-instrumentbrættet.

Jeg kan forholde mig til dette personligt. Mens jeg er begejstret for nye ting og nysgerrig efter ting, hader jeg stort set at ændre mine vaner og er nødt til at lære andre ting igen. Og misforstå mig ikke, jeg kan godt lide at lære ting, der er helt nye, ikke ting, der prøver at erstatte noget, der ikke var ødelagt og fungerede perfekt. Jeg gætte, det er, hvor mange mennesker føler for WordPress-editoren.

Selvom man ser på dette objektivt, er den nye redaktør åbenlyst en god idé. Selvom den aktuelle eksekvering ikke er ideel – det kan ikke være – er det stadig en god ting, der skal skubbes frem og forbedres.

ny wordpress editor

Selvom vi kunne have ventet lidt mere og gjort redaktøren bedre inden den endelige udgivelse, som de siger, er timingen aldrig rigtig. På grund af hvordan WordPress-økosystemet fungerer, var det nødvendigt at skubbe kernen for at tilbyde et stort nok incitament for plugin- og temaudviklere til at begynde at bygge til den nye editor.

Ellers er det som en udvikler altid mere tiltalende at arbejde på funktioner, som dine brugere vil betale for vs ved at integrere en ny editor, der sandsynligvis er år væk fra at blive inkluderet i kernen. Med alt, hvad der er skabt så meget, er vi begyndt at se plugins og temaer, der er bygget til Gutenberg, virkelig hurtigt.

Dette bringer mig til min lektion her. Jeg misundte virkelig ikke Matt Mullenweg, når alt dette foregik. Jeg så den forfærdelige position, han var i, fra et personligt perspektiv, ikke forretning.

Vi er alle mennesker, og vi kan lide at blive værdsat og elsket. For eksempel bliver jeg temmelig let frustreret, hver gang jeg læser nogle meningsfulde beskeder på sociale eller supportkanaler og siger noget dårligt om mig eller virksomheden. Jeg kan kun forestille mig, hvor svært dette var for Mullenweg.

På den ene side vidste han, at det, han gjorde, var den bedste måde at bevæge platformen fremad og holde den relevant, da flere og flere værktøjer begynder at tilbyde bedre brugercentrede oplevelser til webstedsopbygning. Men på den anden side så han jævnligt folk argumentere på sociale medier og blogs om, hvor skidt Gutenberg-ideen var. Det er let at forestille sig, hvordan nogle af disse argumenter ville blive til personlige angreb, hvilket måske har gjort det smertefuldt at gennemgå.

At skulle håndtere sådanne ting får dig til at føle dig mere som en politiker end en administrerende direktør. Du har bestemt brug for en masse støtte for at afbalancere al denne negativitet.

I slutningen af ​​dagen sluttede verden ikke med WordPress 5.0, som vi alle kan se. Ingen’s side blev brudt, og flertallet af de mennesker, der prøvede den nye blokredaktør, endte med at elske det.

Hvordan WordPress 5.0 påvirker markedet?

Jeg personligt ser ikke noget radikalt her. Jeg mener, det er 100% klart for mig, at ændringen var nødvendig for at skubbe platformen fremad, og det gør arbejdet med WordPress meget lettere for slutbrugeren, som nu endelig kan vise deres indhold på en dejlig måde.

Selvfølgelig vil nogle drage fordel af mere end andre af denne ændring, og markedet for temaer og plugins er sandsynligvis en smule samlet. Desuden kan forskellige webværter, der tilbyder mere integrerede WordPress-løsninger hver måned, være sværere at overbevise brugerne om at installere nye temaer og / eller plugins oven på hvad værten allerede har givet dem gratis; men det er et emne for en anden gang.

Samtidig er jeg ikke altid enig i de ting, som Automattic og WordPress-stiftelsen gør, og hvordan Mullenweg indrammer nogle af de beslutninger, han tager. Jeg har en tendens til at fokusere mere på fakta og de tendenser, der sandsynligvis vil dukke op for WordPress-økosystemet.

Jeg ser frem til at se, hvor markedet går videre med hensyn til temaer, plugins og endda indholdsvirksomheder som et resultat af alt dette.

Er AdSense stadig en ting?

For et par måneder tilbage, mens jeg prøvede at finde ud af en måde at vokse og forbedre vores økonomi på, besluttede jeg at gøre noget old school. Jeg genindførte AdSense på vores sider. Ja, du læser dette i 2018, ikke i 2008.

Jeg startede med JustFreeThemes og derefter tilføjet ThemeIsle til blandingen også. Sidepanel kun på dette tidspunkt – så intet for brutalt.

annonce på ThemeIsle

Indrømmet, sidepanel-annoncer er ikke de bedste med hensyn til CTR og det samlede potentiale. Du får dog ikke mange muligheder, hvis du ikke ønsker at påvirke læseoplevelsen for meget. Jeg ønskede ikke at omdanne bloggene til annonce-første publikationer, hvor du skal gennem en håndfuld AdSense-blokke, før du kan komme til selve artiklen.

Alligevel. Da denne kaldes gennemsigtighedsrapport, ville du nu forvente nogle rå tal på, hvor værd at hele AdSense-oplevelsen har været. I henhold til AdSense T&C, jeg har ikke tilladelse til at dele nogen specifikke data. Så lad os bare holde os med følgende samlede konklusion:

Det er ikke besværet værd.

Jeg tror ikke, jeg overrasker nogen ved at sige, at der virkelig er bedre måder at tjene penge på en blog.

Jeg betragter dette stadig som et værdifuldt eksperiment. Du får en masse førstehåndserfaring, plus du kan sætte et benchmark for dit websted for, hvad der skal betragtes som et vellykket indtægtsniveau over det, du kan få fra AdSense.

For ikke at nævne, mens du kører AdSense på dit websted og ikke blokerer for annoncerne i din egen browser, lærer du meget om landskabet og hvem der faktisk reklamerer for målgrupper som dit. Nogle af produkterne vil overraske dig. Men det er ikke kun annoncørerne, der betyder noget; det er også interessant at fordele, hvor meget disse mennesker er villige til at bruge, og hvad levetiden for den gennemsnitlige kampagne er.

Denne slags info er virkelig uvurderlig, hvis du har et konkurrerende produkt i samme rum.

Kan AdSense øge dine organiske placeringer?

For at forblive med emnet AdSense, er der denne lille ting, der er vokset til en nær konspirationsteori-niveau.

Her er spørgsmålet: Øger faktisk tilføjelse af AdSense dine organiske placeringer? Som i, hvis du har AdSense på webstedet, hjælper den eneste kendsgerning dig med at rangere?

Det lyder underligt, okay, men der er nogle gode argumenter for, hvorfor Google måske ønsker at give AdSense-websteder et løft. Chef for dem er den kendsgerning, at jo flere AdSense-drevne websteder i top 10, jo flere penge går tilbage til Googles lomme.

Selvom det giver mening (noget), tror jeg ikke, at det er, hvad der faktisk sker. Et argument er, at annoncer fra Google-søgning giver meget mere indtjening end hvad der kommer fra indholdsnetværket (AdSense på websteder).

Men lad os se, hvad vores egne data siger om dette:

a) ThemeIsle-blog

Desværre tilføjede vi AdSense nøjagtigt en dag efter lanceringen af ​​redesignet af hele bloggen, så det er svært at pege fingre mod AdSense som årsagen til eventuelle udsving i vores placering.

Samlet set så vi faktisk forbedringer af nogle af numrene (10% trafikstigning), men jeg vil tilskrive det mere til de meget mere omfattende ændringer på hele websitet.

placering forbedringer 1

b) JustFreeThemes

Vi oplevede en 5% stigning i organisk trafik. For pokker! Jeg har virkelig ikke en stærk sag her for at sprænge myten?

placering forbedringer 2

I sidste ende opfordrer jeg dig til at lave nogle af dine egne eksperimenter og se, hvordan AdSense klarer sig på dit websted, både med hensyn til at få yderligere indtægter, men også få nogle bedre placeringer i Google-søgning.

Forretningsmodeller – reel tale!

Det for nylig lækket Facebook-dokumenter er en perle.

På trods af at dokumentet er 250 sider langt, er det virkelig værd at kigge på. Der er nogle interessante punkter der, især hvis du vil lære, hvordan strategi fungerer i Facebooks skala.

For eksempel var den ene del, der virkelig var interessant for mig, noget ved forretningsmodeller. Især hvordan en forretningsmodel forbedres med skalaen.

Lad os f.eks. Sige, at du sælger WordPress-temaer, og at du er på 100 temaer om måneden. Hvis du vokser til 1000 temaer om måneden, tjener du stort set 10 gange pengene. Imidlertid bliver din forretningsmodel ikke bedre med skalaen.

Til sammenligning, hvis man ser på en succesrig blogs forretningsmodel, er det ofte, at de kan tjene meget mere penge over, hvad deres lineære vækst kan indikere. For eksempel, hvis den vigtigste indtægtsmodel for en blog er tilknyttet indkomst, vil mange købmænd ramme din provision, jo flere kundeemner du genererer. Du får muligvis $ 50 pr. Lead, når du genererer 10 salg, men $ 150, når du genererer 100. Det er ikke en ualmindelig praksis.

Bortset fra det, jo mere populær din blog bliver, jo flere mennesker ønsker at skrive for dig, mere prominente påvirkere begynder at nå ud, større virksomheder vil gøre forretninger med dig, større partnere vil annoncere og så videre. Forretningsmodellen forbedres med skalaen.

For at forenkle ideen skal du tænke på den på denne måde; er at have 10 virksomheder som din vil være det samme som at have en virksomhed, der er 10 gange så stor?

For at sige det på en anden måde, tror du, at det at have 10 eller 50 CodeinWP-blogs er det samme som at have en TechCrunch – i betragtning af at du får den samme trafik, når du opsummerer?

Jeg tror ikke.

På den anden side er det ikke så meget, at have 10 mindre temabutikker vs at have en større butik. Eller jeg har måske forkert. Er det?

Apropos forkert:

Når jeg tager fejl …

Jeg laver så mange fejl og fejltagelser regelmæssigt, at jeg synes, jeg burde oprette en "månedens fejl" kolonne her. Alligevel:

For præcist et år siden lavede jeg en indsats for at introducere en samling af destinationssideskabeloner og føje dem til Orbit Fox.

Fra en brugers perspektiv kan du bare vælge et foruddefineret design (baseret på Elementor) og bruge det til ethvert tema; alt sammen i et par klik.

Planen var også at porte skabeloner til arbejde senere med Gutenberg.


Orbit Fox af ThemeIsle

Forfatter (e): Themeisle


96% Ratings


400.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Mere info

themeisle-companion.zip

Nuværende version: 2.9.8

Sidst opdateret: 28. april 2020


96% Ratings


400.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

WordPress.org-pluginside


Orbit Fox af ThemeIsle

Jeg var meget begejstret for denne idé og besluttede at forfølge den som den næste ting på dagsordenen. Selvom ideen i sig selv kunne have været strålende ��, tænkte jeg ikke meget på, om vi faktisk er det rigtige firma med den bedste position til at udføre det.

For eksempel, længe senere lancerede Envato deres eget plugin, der sigter mod en lignende idé, og jeg indså, at de er i en meget bedre position til at få det til at fungere.

Design er ikke noget, vi bare kan trække ud af en hat og har gjort hurtigt, mens Envato stort set kan lancere en samling af 100 landingssider natten over.

Det er svært at indse disse ting, men nogle gange er du bare ikke den person, der forfølger en given idé, selvom det tilsyneladende er strålende i starten.

Men hvad synes du? Bør vi endda bekymre os om sådanne ting? Uanset hvad du vil gøre er der altid nogen større derude, der kan komme ind og dominere markedet natten over.

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Tak for din læsning og for at støtte os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map