Tingene er ikke altid, som du tror, ​​de er – gennemsigtighedsrapport # 44

Tingene er ikke altid, som du tror, ​​de er – gennemsigtighedsrapport # 44

Tingene er ikke altid, som du tror, ​​de er – gennemsigtighedsrapport # 44
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Åbenhedsrapport # 44


Velkommen til den 44. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for september 2018). I denne serie diskuterer jeg de interessante ting, der er foregået i branchen, og tilføjer en håndfuld personlige lektioner og tanker igennem. Klik her for at se de foregående rapporter.

September var en travl måned for mig – hvilket også er grunden til, at rapporten er kommet så sent – jeg rejste lidt, vi havde vores årlige selskabsretræte, som jeg nævnte i den forrige rapport, og jeg deltog i min anden EO begivenhed her i Portugal. Jeg betragter hele måneden for at være brugt tid samlet set, og det har givet mig en masse energi til at afslutte året på en høj note.

Jeg vil starte denne rapport med at diskutere nogle af mine personlige erfaringer – så hvis du foretrækker at fokusere på bare forretningsforholdene (jeg bringer indtægtsrapporten tilbage i denne måned!), Er du velkommen til at klikke her.

(Om emnet for at dele denne blanding af personlige og forretningsmæssige erfaringer, ville jeg meget gerne få mere feedback om, hvad du finder nyttige, ikke som så nyttige i disse rapporter. Jeg er også åben for emneforslag. At kende den slags forretning, som vi løb her, hvad vil du lære om?)

Naturen er den bedste lærer ��

Jeg har kæmpet med et par ting personligt, som slags holder mig tilbage. Jeg har allerede nævnt mine sundhedsmæssige problemer et par gange allerede, men tilføj til det, jeg har også haft denne overvældende følelse af, at hvis jeg ikke arbejder super hårdt på daglig basis, vil jeg ikke være så værdsat i professionel cirkler.

Mens jeg skriver og læser den nu, ved jeg, at det ikke giver meget mening, men dette er ikke så tydeligt, når du er i øjeblikket, kæmper med disse tanker.

Denne slags følelse har været med mig i lang tid nu, men jeg giver omsider slip på det og accepterer, at uanset hvor hårdt du prøver, vil du aldrig være i stand til at gøre tingene perfekte til alle.

Når jeg husker det, arbejdede jeg færre timer i september, og gæt hvad (?!), verden brød ikke i flammer.

For at sige det mildt, at fremgangsmåden har fungeret godt for både mit helbred og præstation. Jeg ville selvfølgelig stadig elske at gøre mere, men nøglen til succes i noget er at acceptere de trinvise forbedringer og ikke prøve at gøre alle ting for enhver pris.

Sjovt nok har jeg konstant bastret mig for ikke at arbejde nok, da jeg regnede ud med mine sundhedsmæssige ting, samtidig med at jeg opfordrer vores team / medarbejdere til altid at få medicinsk fri, når de føler, at de har brug for det. Jeg synes, dette er en overordnet god tilgang til, uanset hvilken forretning du driver. Dine medarbejdere skal ikke føle, at deres job er i fare, hvis / når de beslutter at tage fri for at tage sig af helbredet.

Jeg er ikke færdig med de personlige lektioner endnu! Den næste kommer fra vores selskabets tilbagetog:

Mellem bjørne og bier

Så som en del af tilbagetoget gik vi på en vandretur i et temmelig afsides område i de rumænske bjerge. Intet mobiltelefonsignal, ingen levende sjæl i nærheden – hvis du ikke tæller bjørnerne. Jepp, der var bjørne omkring – som guiden fortalte os – og vi så endda nogle spor. Men hvis det ikke var nok, fortalte guiden os også, at vi skulle være mere bekymrede for de vilde bier, som faktisk kan dræbe dig. Så sjovt.

Da mit navn ikke er Bear Grylls, begyndte jeg at blive lidt bange. Jeg indså, at jeg er en smuk teknologiafhængig person, og at ikke have cellesignal er så langt uden for komfortzonen, som jeg nogensinde har været i mit voksne liv.

Mange af os lever nu vores liv og tænker, at alt er inden for vores kontrol, at vi har et script til alt, og at alt kan og bør opnås, mens vi er en Google-søgning væk. Dette betyder dog ikke meget i brutale virkelighedsscenarier – som når du prøver at google noget som …

forespørgsel

Når jeg tænkte på det der i ørkenen, indså jeg, at det at være ikke kontrol er faktisk en mere menneskelig tilstand.

Nogle ting vilje bare ske med dig, og du har ikke et script til, hvordan du håndterer dem. Både gode og dårlige ting er faktisk tættere på dig, end du tror. De er lige uden for det, du havde planlagt.

Jeg havde en lignende oplevelse under EO-begivenheden, da vi sejlede, og også når jeg windsurfede et stykke tid tilbage. Du er bare helt afhængig af naturen for at tage dig nogenlunde i den retning, du vil gå (vind + bølger + uanset hvad du kan gøre med sejlet for at temme de to).

Du begynder faktisk at gøre fremskridt, når du forstår, at du ikke kan gøre meget oven på det, som naturen allerede tillader dig at gøre. Du skal være tålmodig og tilpasse dig hurtigt til det, der foregår – vinden skifter retning osv.

Der er ikke så meget tilfældighed i vores daglige liv i dag. Når alt kommer til alt, hvad slags tilfældig ting kan virkelig ske, når du sidder foran en computer på arbejdet?

For at tilføje til disse observationer er her et citat, jeg har overvejet:

Går vi alle i retning af turistificering?
citere

Om coaching og sport ��

Ikke sikker på hvorfor, nøjagtigt, men jeg har været lidt tilbageholdende med tanken om enhver form for coaching… liv, forretning, navngav det.

Og måske især inden for erhvervslivet har mit overordnede indtryk været, at de fleste busser faktisk ikke har udøvet nogen forretning selv bortset fra deres coachingvirksomheder – hvilket således grundlæggende får dem til at fremstå som charlataner (men måske er det alt sammen bare et par dårlige æbler?). For at sige det mildt, jeg følte ikke, at jeg havde brug for en coach i mit liv.

I løbet af de sidste par måneder og efter en samtale med Syed Balkhi, er jeg endelig begyndt at komme rundt på ideen. Jeg er begyndt at se værdien (for en iværksætter) ved at have nogen at se op til og lære af – en mentor. Så var det Miguel Santo Amaro der endelig ombestemte mig med et simpelt eksempel, noget til melodien:

Se på de største superstjerner inden for sport, de har alle trænere, selvom de er øverst på deres spil.

Det klikkede bare for mig. Som iværksætter har du meget til fælles med en professionel sportsperson, sans abs. Vi har alle en sinusformet bane med høje højder og lave lav. Du kan vinde det hele et år / måned for derefter at komme sidst i flokken året / måneden efter det.

Denne tendens lægger meget pres på din mentale sundhed, meget mere end at have en mere forudsigelig karriere. Jeg planlægger at undersøge mere, hvordan de berømte sportsfolk har gjort deres karriere og prøve at lære af det.

Ikke desto mindre, tilbage til coaching-tingene, antager jeg, at i slutningen af ​​dagen, og inden for ethvert felt / erhverv / sport, hvis du vil være blandt de mest fremtrædende, har du brug for en coach. Selv hvis du er en udvikler, en produktchef eller hvilke andre roller du har påtaget dig selv, har du brug for nogen til at skubbe dig frem.

Sagen er, at der bare ikke er noget stort eller ægte indhold om iværksætteri og dets udfordringer hverken online eller på biblioteket. Derfor er virkelige forbindelser så værdifulde.

Om frivilligt arbejde ��

Sidste måned var også min første frivillighedsoplevelse uden for WordCamps. Selv uden for tech, for at være ærlig. Jeg meldte mig frivilligt under en JERNMAND begivenhed tæt på hvor jeg bor. Jeg har fundet hele oplevelsen meget berigende samlet… men hvorfor deltog jeg engang? To grunde:

  1. Jeg ville blot socialisere og gøre noget godt for samfundet.
  2. Jeg ønskede at tage en lille del i et felt, hvor jeg ikke kan påberåbe sig nogen lederposition og faktisk er en novice.

Da jeg har lært om mig selv, at jeg bliver ukomfortabel i situationer som den, ved jeg, at det er noget værd at arbejde på. Det skal hjælpe både mit ego og også min evne til at tilpasse mig situationer, hvor jeg ikke har friheden til at tage alle beslutninger – som en medarbejder ikke ville have i et standard arbejdsscenarie.

I sidste ende har alt dette fungeret meget godt for mig med nogle interessante lektioner og en samlet stor tid der.

�� �� ��

Der deltog mere end 2.000 mennesker, som hver betalte 500 € (!) For at deltage. Jeg var på cykelruten, som var 60 km lang og lige efter 2 km svømmetur.

Mit job var at stå ved en skillevej og vise folk vejen, da de gik forbi. Grundlæggende et menneskeligt trafikskilt.

Jeg havde en god tid der generelt og var også glædeligt overrasket over, at en mærkbar del af folket tog det ekstra sekund at sige "tak" da de cyklede forbi mig.

Lektionen er, at uanset hvor lille dit job kan være som en del af et større "ting," det er altid rart at blive anerkendt for det, du laver.

Der var også en mere interessant ting, der skete senere, som fik mig til at tænke meget… sandsynligvis endog overtænke.

Så en almindelig ting under løbet var, at cyklisterne ville komme i pakker. Da dette skete, fulgte alle i pakken bare lederen uden at tænke meget på den retning, der skulle tages.

På grund af dette, et eller andet sted midt i løbet, gik få mennesker den forkerte vej og foretog en lille omvej. Mange andre fulgte dem ved en fejltagelse. Men en pige kom til sidst ud af, at der var noget galt, og tog den korrekte, kortere vej. Da hun gjorde det, skreg nogen "cheater!" tænker, at hun prøvede at narre systemet. Så lidt sådan ud:

lang rute

Problemet var, at denne gruppe mennesker kun så deres del af løbet, så i det øjeblik og i deres øjne var pigen en snyder. Ved at se på hele løbet er det dog de skrig, der var forkert.

Som det viser sig, er sandheden ofte uden for rammen …

uden for rammen

Hvorfor fortæller jeg dig alt dette? Det er sådan, hvordan ting fungerer også på andre områder af livet.

Med andre ord, hvordan ved du, at du har ret, selv når alle tegn muligvis antyder det? Vil dine handlinger stadig betragtes som rigtige om 10, 100 eller flere år?

F.eks. Kan en, der betragtes som en snyder i vores levetid stadig vise sig at være 100% rigtig, når man ser på dem fra et 1000-års fremtidsperspektiv i fremtiden. Eller måske vil en praksis, som vi synes er god nu, vise sig dårlig i de næste 10 år.

Det er ikke som om dette ikke er sket før …

For det meste af århundredet fik vi at vide, at fedt er dårligt for os. Det var som evangelium. Og – gæt hvad – viser sig, at det ikke var tilfældet. Samme for utallige medicinske procedurer fra fortiden. Nu griner vi kun af dem. Men hvordan ved du, at fremtidige mennesker ikke griner af medicinen, vi tager i dag.

Min læring er altid at huske det "Jeg kan tage fejl." Selv når jeg føler mig sikker på, at jeg holder sandheden, kan verden stadig bevise mig ellers i sidste ende. I de fleste tilfælde har vi kun en lille del af sandheden.

Lad os tale indtægter ��

Som jeg skrev i den sidste rapport, er vores samlede overskudsgrad ikke stor lige nu. Stadig intet at bekymre sig for meget om at overveje de nye produkter og udviklinger, vi har arbejdet på.

Jeg har ikke de nøjagtige tal, der sammenlignes de sidste par måneder, men det ser ud til, at vi gjorde det lidt bedre i september kontra sommermånederne. Når vi kommer ind på de individuelle numre, skal du dog huske på, at disse ikke er gode sammenlignet med vores standarder, og hvad vi er vant til:

Temaer og plugins

temaer og plugins indtægter

Som du kan se, har vi ikke nået højderne fra for to år siden, men vi klarer os markant bedre end sidste år.

Fornyelser spiller nu en meget større rolle og giver incitamentet til at passe bedre på vores eksisterende produkter og medlemmer:

fornyelse af abonnement

Fornyelserne tilføjede op til ca. $ 25.000 i brutto sidste måned. Hvis du ser på det første diagram og trækker dette, vil du se, at vi ikke får så mange nye brugere, som vi plejede før.

Disse numre inkluderer ikke Revive Old Post, da det har sit eget sted. Plugin forbedrer langsomt sit tempo og vokser pænt. Det lykkedes os at frigive nogle opgraderinger i år, men trods det er det stadig ikke en selvbærende virksomhed.

Gendanne Old Post-indtægter

Affiliate marketing

Affilierede afdelinger i vores virksomhed har sine op- og nedture. I de sidste måneder forblev omsætningen på omkring $ 35.000 pr. Måned.

Husk igen, at da jeg ikke holder meget strukturerede poster her, er de fleste af disse tal grove og bør betragtes som et mere estimat snarere end hårde data.

Produktopdateringer ��

Med hensyn til produktopdateringer har Hardeep Asrani gjort et fantastisk stykke arbejde for at sikre, at vores plugins har god Gutenberg-kompatibilitet (han skrev endda om dette på bloggen … to gange).

Al denne indsats har kulmineret med frigivelsen af ​​Otter Blocks, som vi også formåede at integrere godt i Orbit Fox.


Gutenberg Blocks and Template Library af Otter Gutenberg Blocks and Template Library af Otter

Forfatter (e): ThemeIsle

Nuværende version: 1.5.4

Sidst opdateret: 26. maj 2020

otter-blocks.zip


98% Vurderinger


60.000 + Installationer


WP 5.2 + Kræver

Bemærk. Hvis du er en temaforfatter, kan du overveje at undersøge, hvordan dette fungerer i dit tema. Vi glæder os altid over feedback på alle fronter. Orbit Fox er nu i brug på 300.000+ sider, så det giver mening for temaudviklere at sikre sig, at det fungerer godt med deres produkter.

Når vi taler om Orbit Fox, har vi stadig ikke en fungerende forretningsmodel omkring det. Jeg tror, ​​at når vi først starter Optimole, vi tager os tid til at undersøge indstillingerne mere omhyggeligt og vælge en retning, der skal tages monetiseringsmæssigt.

For tiden er vi glade for, at Orbit Fox har nået 300.000+ aktive brugere, og endnu vigtigere, at mange af dem ser ud til at værdsætte det.

Andrei sammen med temateamet gjorde også en masse fremskridt i september med vores kommende WordPress-tema, Neve.
Neve

Det er beregnet til at være et hurtigt, let og let at tilpasse tema, bygget med Gutenberg-kompatibilitet såvel som Elementor og AMP i tankerne. (IMO, dette sammen med Orbit Fox er dybest set alt det, de fleste virksomheder har brug for for at opbygge et hurtigt WordPress-websted.)

Til sidst er jeg taknemmelig for den støtte, jeg har modtaget fra teamet og menneskene omkring mig i de sidste måneder. Jeg er glad for, at jeg har privilegiet at arbejde med fantastiske mennesker og være her i denne branche. Og som altid, hvis der er noget, du gerne vil have mig til at skrive mere om, så del venligst i kommentarerne.

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Tak for din læsning og for at støtte os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector