Sådan omdesignes din virksomhedswebsted – gennemsigtighedsrapport # 40

Sådan omdesignes din virksomhedswebsted – gennemsigtighedsrapport # 40

Sådan omdesignes din virksomhedswebsted – gennemsigtighedsrapport # 40
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Sådan omdesignes din virksomhedswebsted - gennemsigtighedsrapport # 40


Velkommen til den 40. (!) Udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (til maj 2018). Dette er en serie, hvor jeg gennemgår alt, hvad der foregår i branchen. Og jeg holder ikke tilbage! Uanset om det er godt eller dårligt, er det hele her. Klik her for at se de foregående rapporter.

Maj var en sjov måned for mig. Mere eller mindre tog jeg hele måneden fri for at passe bedre på mig selv og … forberede mig til brylluppet (læs: mit bryllup … to af dem faktisk, lang historie).

Imidlertid!

Dette betyder ikke, at jeg ikke har noget at dele med dig her.

Først og fremmest vil jeg tale om et par ting: CodeinWP-redesign og -strategi, hvad handlen er med AMP og mobil, plus et tilfælde af iværksætterkampe og læring (så mystisk, som det måske lyder lige nu).

CodeinWP redesign ��

Først og fremmest har du måske bemærket, at denne rapport ser lidt anderledes ud end de foregående. Bloggen fik en komplet makeover, og dette går langt videre end bare udseendet. Vi omarbejdede koden nedenunder, og vi undersøgte også vores strategi og hovedfokus for denne publikation.

Så lad os grave lidt mere ind hvad vi ændrede, og hvorfor.

Som jeg nævnte et par gange før, var den vigtigste enkelt ting, der pressede mig til at arbejde med denne redesign, det faktum, at bloggens trafik er faldende i det sidste år eller deromkring (intet brutalt, bare lidt).

Her er hvad vi gør ved det:

Teknikken under hætten

CodeinWP startede som en… trommetrolle venligst… statisk HTML-webside. Senere tilføjede vi en blog og satte den på en WordPress-installation sammen med et tilpasset tema.

Et par år efter dette ønskede vi også at konvertere hovedwebstedet til WordPress, så vi oprettede en anden, separat forekomst af WordPress til det.

Alt var fint og dandy, indtil hele opsætningen forårsagede nogle grimme problemer med vores hostingfirma for et år siden. For at sige det enkelt, webstedet var et rod. Det skulle ændres.

Vi benyttede denne lejlighed til at starte fra bunden og afprøve et af vores konkurrenttemaer (Astra) sammen med Elementor som vores valg af sidebygger og en AMP-løsning til mobil.

(Jeg vil gerne benytte lejligheden til at gøre en sag til brug af dine konkurrenters produkter. Det er sådan, du kan lære, hvad der findes på markedet, og hvordan det * faktisk * fungerer.)

Lang historie kort, webstedet er nu meget hurtigere og mere fleksibelt, så vi kan gå endnu længere, når vi forbedrer brugeroplevelsen og lancerer nogle nye komponenter / værktøjer ved siden af.

Det nye fokus

Jeg gætter på, at de fleste af jer ikke har kigget på den egentlige hjemmeside på codeinwp.com i lang tid. Det har bare ikke været vores fokus i de sidste tre år eller deromkring. Vi har hovedsageligt investeret i hvad der findes under codeinwp.com/blog.

På samme tid forlod vi hovedsiden dog intakt. Betydningen, hvad der blev forfremmet der var en "PSD til WordPress" service. Problemet med det var, at vi ikke engang var interesseret i nyt arbejde på dette område. Så uanset hvilke kundeemner vi fik, kunne vi ikke engang arbejde med. Smart, ret?

Dette var mildt sagt forvirrende, og det gjorde intet for at styrke webstedets brand som en "gå-til-sted for WordPress-indsigt."

Endelig har vi besluttet at ændre det og gøre hjemmesiden til en korrekt repræsentation af, hvad hele webstedet handler om. Den gamle hjemmeside mindskede kun tilliden til vores indhold og det arbejde, vi udfører her.

Nu – med det nye design – håber jeg, at tingene er klarere, og at hjemmesiden giver den tidligere manglende kontekst om, hvad dette websted handler om – "et hub for WordPress freelancere, bloggere & skabere."

Vi stræber efter at være det ved at give vores læsere stort indhold (gennem bloggen såvel som nyhedsbrevet), community, værktøjer og endda job (i værkerne).

CodeinWP redesign

Selvom jeg kan garantere for vores forskning, indhold og værktøjer, er * running-a-community * ting noget helt nyt for os. Når det er sagt, har vi en dejlig idé om, hvordan man starter kick-initiativet:

Hvis du vil slutte dig til det nye community og eksperimentere sammen med os (hænge ud via Slack og lære sammen), kan du ansøge her. Registreringen er gratis for de første 50 medlemmer. Derefter planlægger vi at opkræve et mindre gebyr for at sikre, at folk forbliver engagerede.

Mens jeg er tilfreds med, hvordan hele lanceringen af ​​det nye design gik, står vi over for nogle problemer her og der.

For det første så ikke alle indlæg, som de skulle. Problemer med justering osv. Disse var relativt smertefri at løse.

Men der var også mere alvorlige problemer. Leder af dem, lige efter lanceringen, indså jeg, at Google hentede vores "offentliggjort den" datoer i søgning i stedet for "opdateret den."

Dette resulterede naturligvis i et enormt fald i placeringer og føjet til mine stressniveauer. Heldigvis, når det lykkedes os at ordne det, og Google gennemsøgte webstedet igen, gik trafikken tilbage til det normale.

Mobil og AMP ��

Hvis du voksede op som mig, med en computer på dit skrivebord og ikke en telefon i lommen, er chancerne for, at du grovt har undervurderet vigtigheden og vedtagelsen af ​​mobil.

"Mobil er fremtiden!" – er sandsynligvis noget, du har hørt et dusin gange eller mere, men det har ikke rigtig genklang med dig. Når alt kommer til alt, ser du på din webstedstrafik – "mindre end 5% fra mobil," så ser du på, hvad du gør personligt på din telefon – "ikke meget, køb og mere alvorlige ting, du stadig gør på skrivebordet," og så fortsætter du stort set med at ignorere mobil helt.

Denne mobile uvidenhed er grunden til, at vi kom frem til "lydhør design" i første omgang. Det var kun et forsøg på at få det normale desktop-første websted på en eller anden måde til at passe på en mobilskærm. Det tog ikke ting som brugerens intention, UX eller noget i betragtning. Det var bare "tage det normale sted, gør det passer på mobilen."

Grundlæggende troede vi ikke, at mobil nogensinde vil være en alvorlig ting, og derfor valgte vi automatiserede løsninger som "lydhør."

Vi tog dog fejl.

For en gangs skyld er Google allerede begyndt at udrulle deres mobil-første indeks, og de bevæger sig aktivt i en retning, hvor skrivebordet kun har anden betydning. Så lad os prøve at minde os selv om dette, bryde vores gamle vaner og lad os overveje, hvordan vi går videre til at opbygge vores websteder (eller WordPress-temaer).

Intet af dette er nyt. Folk har talt om mobil-første design i mange år nu. Det startede med lydhør, så fik vi mobile temaer og nu progressive webapps (PWA’er). Stadig nog har ingen taget dette alvorligt indtil nu.

I det, jeg ser en slags desperat tilgang, frigav Google AMP også for at gøre tingene hurtigere til mobil *. Og ikke kun det, men jeg antager, at de prøver at få dette ind i WordPress-kernen sammen med PWA-tinget. Hvis dette ikke er nok, vil det næste trin sandsynligvis være at give brugerne let mulighed for at starte et AMP- eller PWA-allerede websted gratis (ikke sikker på, om Google Sites går i denne retning eller ikke).

* Jeg fokuserer på Google her på trods af at hostingfirmaer, bygherrer som Wix osv. Gør det også, fordi Google har et stærkt incitament til at give dette gratis for at konkurrere med Facebook-sider (hvilket stadig er det bedste sted at gå, hvis alt du ønsker er en gratis virksomhedsside, der får dine kunder).

I sidste ende er vi stadig nødt til at lære meget om mobil og hvordan vi kan nærme os det til et win-win-scenarie (både for os og brugerne).

Det er svært. Responsiv er bestemt ikke løsningen. Ikke i 2018 i det mindste.

Alt i betragtning er udgangspunktet for CodeinWP at standard vores mobiloplevelse til AMP og derefter arbejde derfra med at prøve at lære og eksperimentere med, hvad begrænsningerne er med hensyn til at skabe en fornøjelig brugeroplevelse.

Et tilfælde af iværksætterkampe og læring ��

At være nødt til at håndtere nogle personlige kampe for nylig og endda panikanfald, bange mig ikke kun, men fik mig også til at stille spørgsmålstegn ved mig selv og ikke stole på min bedømmelse.

Pålydende er dette dårligt, men der er også et positivt aspekt af situationen. I sådanne situationer bliver du mere villig til at lytte og bede om hjælp.

Jeg begyndte at tale mere åbent både med teamet og andre iværksættere omkring mig og bad om råd – især fra mennesker, som jeg stoler på og respekterer.

Uanset hvor meget jeg læser online om oprettelse af processer, mastermind-grupper eller at have en mentor, har jeg personligt indset, at noget jeg værdsætter meget mere end endda 100 gode artikler er nogle gode personlige interaktioner og råd fra nogen, jeg har tillid til.

Det hele "mastermind" og "mentor" ting har aldrig slået et akkord hos mig. Men nu er jeg klar over, at jeg måske har taget fejl …

Her er den ting, til at begynde med, at deltage i masterminds eller have en mentor lyder ikke som noget, som mange mennesker plager sig selv med. Og især hvis du omgiver dig med jævnaldrende og ikke iværksættere, der er længere nede ad vejen end dig.

Men så indså jeg, at et mastermind-lignende scenarie stort set finder sted i alle virksomheder. Som medarbejder har du dine kolleger som "mastermind gruppe" og din teamleder som "mentor." Alt hvad du har brug for for at undgå stress og vokse er generelt allerede der. Hvis du er chef, så er det en anden historie. Dette er, når du selv skal kigge efter masterminds og mentorer.

Selvom det er smertefuldt at acceptere, at du ikke kan gøre alt på egen hånd, eller at du bare ikke er så god med en bestemt opgave, eller at du simpelthen har fejlet, er det også et magtfuldt øjeblik.

Hvis du accepterer, at du mislykkedes, frigøres dit sind og lader dig lede efter hjælp eller andre løsninger. Dette kombineret med dine erfaringer fra fiasko kan måske bare være nok til at lade dig overvinde problemet.

Når jeg tænker på det, har jeg besluttet at deltage EO-netværket. Jeg planlægger at nå ud til mere og hænge sammen med andre iværksættere. Ikke kun fra det samme rum og ikke til "gøre forretninger," men at dele hverdagens kamp, ​​tanker og læring.

Som mit sidste råd her; Hvis du føler, at du ved, hvad du skal gøre, men du også føler, at du ikke har energi til at udføre (eller føler dig deprimeret), er det første skridt at acceptere det. Derefter skal du kontakte personer, som du tror kan hjælpe – på grund af det faktum, at de sandsynligvis har været i en lignende situation selv.

At have en mentor og en gruppe iværksættere, der forstår, hvad du laver, de kampe, du går igennem og kan fortælle dig, når du gør noget forkert, kan hjælpe meget. Og jeg mener ikke bare at rose hinanden, men være ærlige og kalde hinanden på ting, der ikke er rigtigt, og hvordan man ændrer det.

Det er en dejlig drøm at være en enlig iværksætter, der tager verden ud, men det vil sandsynligvis ikke fungere i det lange løb. At arbejde sammen med andre er en meget bedre situation at være i. ��

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Som altid tak for at have læst og støttet os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector