Gennemsigtighedsrapport # 48 – Den sidste

gennemsigtighedsrapport 48


Velkommen til den 48. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for januar 2019). Denne serie handler om den indre funktion i denne forretning – vores planer, strategier, næste trin, ting godt og dårligt. Klik her for at se de foregående rapporter.

Ved første øjekast kan tallet 48 muligvis ikke virke som nogen betydelig milepæl. Dog er det faktisk fire hele år siden jeg skrev den allerførste af disse rapporter! Det er tid til at se tilbage på hvad der er sket siden da og de ting, vi kan lære for fremtiden:

�� Spøgelser fra rapporter fortid, nutid og endnu ikke kommer

Jeg startede denne serie som et forsøg på at dele vores rejse gennem de tidlige stadier af at vokse WordPress-temaforretningen og andre relaterede projekter – inklusive denne blog. Jeg vidste, at jeg havde noget at dele efter tre år med at kæmpe som freelancer på forskellige spillepladser for så endelig at gå over til temaforretningen og finde ud af, at det er muligt at over 3x dine indtægter.

Jeg ville dele alle disse oplevelser, da jeg regnede med, at der sandsynligvis var mange mennesker derude, der kunne drage fordel af sådan indsigt. Når alt kommer til alt var jeg ikke den eneste person, der gik fra freelancer til WordPress-temaforretning, så der er sandsynligvis andre mennesker, der kæmper med meget af de samme udfordringer.

Det har været en hård tur med sikkerhed. Mens de tidlige stadier kun var vækst – som du tydeligt kan se, når man ser på tallene fra de indledende rapporter – var der også nogle hårdere perioder. Især det tidspunkt, hvor vi mistede ca. 50% af vores omsætning. Bare for at vise dig den samlede indvirkning af alle disse op- og nedture, her er vi i dag:

statistik

Ja, du læser denne ret. I øjeblikket genererer vi omtrent den samme indtjening, som vi gjorde i april-maj 2016.

Hvad angår gennemsigtighedsrapporterne, besluttede jeg på et tidspunkt ikke at dele indtægterne mere. (Jeg gjorde dette før dråberne.) Jeg troede ikke, at deling af numre bragte værdi til læseren, da jeg ikke delte nogen anden baggrundsinformation eller analyse om, hvad der forårsager udsvingene.

Rapporterne tjente også et dobbelt eller endda tredobbelt formål for mig. Bortset fra at være en måde at dele mine tanker, ideer og lektioner, som andre iværksættere kan bruge, behandlede jeg det også som en personlig dagbog, hvor jeg kan "optage" min sindstilstand i en given fase, som virksomheden gennemgik.

Til sidst var rapporterne en måde for teamet at se ind i mine sind så at sige og lære, hvad der sandsynligvis ville ske dernæst. Det er ikke en perfekt ting, ved jeg, men mange gange vidste holdet ikke rigtig, hvad jeg gjorde. Da jeg arbejdede alene, var rapporterne ofte deres primære måde at finde ud af.

Heldigvis har jeg formået at ændre det, der har haft en positiv indflydelse på virksomheden og vores samlede arbejdskultur. Men ændringerne var ikke kun min interne, markedsområdet ændrede sig også, omfanget af vores forretning ændrede sig og det økosystem, vi var i, ændrede (netværket, partnere).

Som et resultat af alt dette, er det, jeg er klar over, at mange af de ting, jeg deler i disse rapporter, selvom jeg giver dig et helt førstepersonsperspektiv uden detaljer udeladt, muligvis ikke fungerer for dig. Det er især gyldigt, når det kommer til diskussion af marketing – da det, vi laver, er meget skræddersyet optimeret til vores forretning og den fase, det er på lige nu. Og jeg ved, at marketing er den første ting, du vil høre om (jeg lavede en afstemning et stykke tid tilbage på Twitter).

For eksempel føler jeg virkelig ikke, at min faktiske, 100% ærlige konto for, hvad vi gjorde for at markedsføre tre af vores nylige produkter, ville hjælpe dig, hvis du anvendte den. Lad mig vise dig, hvad jeg mener. Så her er vores resultater:

 • Optimole (vores nye billedoptimeringstjeneste) – 10.000 aktive brugere på tre måneder, og en hel del af dem betalte
 • Domænehjul – rangerer top 3 for "domænenavngenerator" efter bare et par måneder
 • Neve – vores seneste tema – i top 10 på WordPress.org og har 10.000 aktive installationer; det har været på markedet i mindre end tre måneder

Hvordan gjorde vi dette? Her er hele strategien:

 1. Send et nyhedsbrev om tingene.
 2. Opsøgende; kontakt 20 websteder, som vi har et forhold til.
 3. Kom med indholdsidéer omkring de emner, der er relateret til produktet → skriv og offentliggør på bloggerne. Se også efter måder at nævne de nye produkter i ældre indhold og krydskampagner i vores eksisterende produkter.

Hvis du gør ovenstående, når du lige er startet, giver du 0 resultater. Men på et tidspunkt er vi lige nu, en grundlæggende strategi som denne resulterer i en vellykket lancering.

Vores samlede skillset / tilgang som virksomhed er også meget anderledes end hvad det var for fire år siden. Det handler ikke så meget om besvær og held lige nu, men mere om konsistens og bevidst henrettelse. Okay, måske bare 10% held.

Jeg er også en meget anden person. For disse fire år siden handlede jeg om at nå det højeste antal og køre alt selv. Nu er jeg mere fokuseret på at strukturere ting, give frihed til andre og kæmpe med trang til "arbejde hele tiden." Jeg prøver også at opdage og blive begejstret for andre emner – ting, der ikke er relateret til forretning.

Da vi lancerede ThemeIsle for mere end fem år siden, var min største slags drøm at være i stand til at tage hele holdet til et langt væk eksotisk sted og arbejde derfra – deraf hele piratstemaet, der har været med ThemeIsle lige fra starten.

Uanset hvad har det været fem år nu, og vi har endelig formået at gøre denne idé til virkelighed! Jeg skriver dette, mens jeg nyder strande i Goa og har det sjovt med teamet. Det vigtigste er, at vi endelig har mødt vores indiske holdkammerater!

Her er os på WordCamp Pune:

wcpune

goa

Den eneste kendsgerning at være her er faktisk en stor præstation for mig personligt. Det er dejligt at kunne krydse det fra listen. Ser det stadig nu, er dette ikke en kæmpe milepæl i det store skema med ting, og jeg får lige så stor glæde, når jeg tilbringer tid med teamet på kontoret.

Tilbage til gennemsigtighedsrapporterne; hvad der er meget vigtigt er, at der ikke er behov for mig at behandle rapporterne som en måde at kommunikere med teamet på længere tid. Vi har nu et plansæt, som jeg prøver at holde mig til. Der er en intern håndbog, og jeg skynder mig ikke så meget med beslutninger.

Med alle disse ændringer, udviklinger og mig, der skifter undervejs som person, er jeg kommet til den erkendelse af, at dette format skal også ændres.

Jeg føler mig bare ikke sikker på, at jeg har noget værdifuldt at dele med dig hver måned på uret. Jeg vil hellere flytte denne serie til artikler, der ikke er planlagt, der kun kommer, når jeg virkelig føler, at jeg vil dele noget og at du – læseren – også kan drage fordel af det på en eller anden måde. Måske er det også en anden periode for mig personligt. Jeg er mere ydmyg nu, villig til at lære og diskutere snarere end at tale om mine ideer hele tiden.

Så lang historie kort, gennemsigtighedsrapporterne forsvinder ikke rigtig, men de er sådan. ��♂️

Men vent, gå ikke lige endnu! Jeg har nogle faktiske oplysninger her, ikke kun mine ramblings om ting:

�� ThemeIsle redesign og ændringer undervejs

Noget, jeg fortalte dig om i de foregående rapporter, er den kommende ThemeIsle-redesign. Hvis vi lægger de visuelle ændringer til side, introducerer vi også en ny prismodel med et par væsentlige ændringer:

a) Ikke mere sælgende generiske produktbundter

En antagelse, som vi har testet med vores nuværende prisfastsættelse, er, at hvis en bruger får flere produkter fra os, burde de være mere tilbøjelige til at blive abonneret og forny i de efterfølgende år. Dette er en klublignende model, hvor personen får et væld af produkter, der ikke nødvendigvis er relateret – bortset fra at alle dem er det "til WordPress." Denne antagelse har vist sig at være falsk, så vi er nødt til at skifte ting op.

Det vigtigste, vi skal eksperimentere med, er at oprette tilpassede bundter til hvert enkelt produkt baseret på de funktioner, som produktet leverer.

Så for eksempel i stedet for at sælge "et enkelt tema" eller "alle temaer" – og alt, hvad der følger med de temaer, der allerede er bundtet i, vil vi sælge et tema med enten "funktionssæt A" eller "funktionssæt A + B." På den måde kan enhver bruger få et spektrum af funktioner, som de har brug for i øjeblikket.

For eksempel i den personlige plan for temaer har du muligvis ikke brug for så mange starter-site-skabeloner, eller det samme niveau af support osv. Generelt synes jeg, at denne model giver brugeren større valgfrihed og bør yde bedre.

b) Ubegrænsede websteder til Neve Pro

Vores prismodeller har ikke været alt for venlige, hvis du er et bureau, der bygger masser af websteder for kunder. Vi ønsker at ændre dette med Neve Pro.

Alle tre af Pro-planvariationerne understøtter ubegrænsede websteder.

Der er bare ingen anden vej omkring det i den nuværende fase af markedet. For eksempel, hvis du er et agentur, der bygger 100 klientwebsteder i Hestia, koster det dig $ 4.000. Hvis du bygger 100 websteder på Astra, er det $ 59. En stor forskel, for at sige det mildt.

c) Rabatter for første år

Mens det var groft i begyndelsen, er WordPress-samfundet nu ret okay med årlige abonnementsmodeller. Fornyelsesgraden er stadig ikke meget enorm (40% i vores tilfælde), men det hjælper os stadig med at planlægge langsigtet og bruge flere menneskelige ressourcer på at støtte og vedligeholde vores kerneprodukter.

Det ser ud til, at det næste trin i denne udvikling er at tilbyde rabatter på første år. Nogle virksomheder i rummet gør allerede dette – som WPForms.

Konceptet i sig selv er ikke nyt, det er helt sikkert. Hostingbranchen misbruger det i årevis. Eller okay, måske er misbrug ikke det rigtige ord, men de har været temmelig stærkt afhængige af det.

For eksempel er det meget overkommeligt at købe en SiteGround-hostingplan i et år – omkring $ 47 i alt. Men når du er ved at fornye for andet år, er det $ 143. Dette er et kæmpe stød, mere end 3x!

Vi planlægger ikke at gå så ekstremt. Vi afregner med en lille rabat for det første år, bare for at gøre det lettere for brugeren at prøve produktet ud og se, om det er rigtigt for dem. Når tiden for fornyelse kommer, bør den lille prisbump ikke være et sådant problem, da de allerede har set den værdi, som produktet bringer.

På samme tid, i betragtning af disse ændringer, forstår jeg, at designændringen af ​​webstedet i sig selv er et kæmpe træk og vil påvirke salg / downloads på egen hånd. Så når vi tilføjer prisændringer oven på det, bliver det virkelig svært at tilskrive resultaterne til en bestemt faktor.

Dette er stadig temmelig meget på tegnebrættet, men jeg håber, at jeg kan dele nogle erfaringer, så snart den nye design- og prismodel er implementeret.

�� Otter og fremtiden for blokering i WordPress

Først ud, kan du tjekke den nye version af Odder – vores gratis plugin der leverer nye Gutenberg-blokke og et helt skabelonbibliotek for at gøre dit arbejde med den nye blokeditor lettere.


Gutenberg Blocks and Template Library af Otter Gutenberg Blocks and Template Library af Otter

Forfatter (e): ThemeIsle

Nuværende version: 1.5.4

Sidst opdateret: 26. maj 2020

otter-blocks.zip


98% Vurderinger


60.000 + Installationer


WP 5.2 + Kræver

Den eneste eksistens af denne nye implementering af plugin har været en overraskelse for nogle af jer. For eksempel, en dag sagde en ven til mig noget i retning af, "Så I fyrene sagde, at I ikke arbejder på noget større for Gutenberg, hvad er dette??!"

Jeg lyver ikke. At opbygge nogen betydelig tilføjelse til Gutenberg var ikke noget, vi planlagde at gøre. Alt, hvad vi ønskede at gøre, er at sikre, at vores nuværende plugins er klar til Gutenberg, og at de leverer en god brugeroplevelse.

Dog var Hardeep ligeglad og tog initiativet. Med friheden til at arbejde på stort set hvad han vil arbejde på (bortset fra sine opgaver i supportteamet) begyndte han at blive involveret.

Sammen med Marius begyndte de at arbejde på og frigive integrationer til vores eksisterende plugins en efter en. Derefter skiftede fokuset til genopbygning af den oprindelige implementering af Otter og derefter kom med nye elementer for at forbedre Gutenberg-oplevelsen yderligere.

Så lige nu tilbyder Otter en række interessante blokke, såsom Sektion, Avanceret overskrift, knapgruppe, service, prisfastsættelse, udtalelse, Google Maps, Om forfatteren, postnet, kort, fantastiske ikoner for skrifttyper og delingsikoner. Derudover er der også Gutenberg-kompatible skabeloner, som du kan importere med et enkelt klik. Hver ny blok giver også brugeren mulighed for at tilføje tilpasset CSS, og der er dynamiske kolonner, der hjælper med at strukturere hele siden bedre.

Når tingene går hurtigt, sprang vi slags på båndvognen og begyndte at bidrage til Otter og se, hvordan vi kan hjælpe. Temateamet udførte en masse test, mens jeg fokuserede på at give produkt feedback. Når alt sammen er tilføjet, har vi nu et fantastisk add-on plugin til den nye blokeditor med et væld af nye funktioner, og alle er optimeret til at arbejde med de fleste temaer.

Lige nu er målet med Andet at opbygge det til en platform, ikke kun en samling af blokke. Med de blokke, vi har i det hidtil + skabelonbiblioteket + den avancerede kolonne-tilgang + den brugerdefinerede CSS, planlægger vi at opbygge et tredjeparts økosystem for brugere, der ønsker at designe smukke skabeloner oven på denne forbedrede Gutenberg-oplevelse . Her er for eksempel nogle blokskabeloner, der stammer fra Hestia, nu i Otter-biblioteket:

Hestia blokke

Masser af mennesker klager over den nye redaktør og af forskellige grunde – hovedsagelig relateret til UX. Vi behøver dog ikke at fokusere på det for meget og i stedet se på den lyse side. Den nye redaktør bringer op og standardiserer nogle vigtige koncepter og gør det generelt lettere for afslappede brugere at opbygge flotte sider. Med løsninger som Otter kan vi finjustere dette eller det og videre bygge videre på, hvad der er godt i Gutenberg.

Okay, dette er alt, hvad jeg har til dig nu, men der er to spørgsmål, jeg vil slutte med:

Først: Hvordan ser du fremtiden for den nye editor?

For det andet og et lidt mere komplekst spørgsmål: Hvad er din forretningsstruktur fra et juridisk perspektiv, og hvor er du baseret?? Har du individuelle virksomheder alle med deres egne formål, eller er alt under én paraply?

Dette emne er noget, jeg er virkelig interesseret i, og jeg har været i lang tid nu. Der er ingen oplysninger på nettet, der kommer fra stifterne, og alt hvad der er der virker lidt gråt. Jeg ville meget gerne have, at dette blev mere gennemsigtigt og enklere.

Hvis du vil dele, kan du gøre det i kommentarerne herunder (på en offentlig måde) eller e-maile mig på hi @ ionutn dot com.

Det er alt, hvad jeg har til dig denne måned! Tak for din læsning og for at støtte os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map