Gennemsigtighedsrapport 35 – Året 2017 i gennemgang (og hvad der er næste for os)

Gennemsigtighedsrapport 35 – Året 2017 i gennemgang (og hvad der er næste for os)

Gennemsigtighedsrapport 35 – Året 2017 i gennemgang (og hvad der er næste for os)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Velkommen til den 35. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for december 2017). Denne serie er, hvor jeg prøver at dele alt, hvad der foregår i vores forretning bag kulisserne (i det mindste det mest interessante materiale) plus nogle af mine personlige tanker og erfaringer. Klik her for at se de foregående rapporter.


På trods af at vi var en kortere måned, havde vi stadig en hel del ting i december. Her er en gennemgang af alt sammen plus min gennemgang af 2017 og planerne fremad:

At få nye sideprojekter væk fra jorden

Vi lancerede to små sideprojekter i sidste måned med et yderligere i pipeline. Hovedmålet er det samme som nogensinde – at eksperimentere og lære. Vi vil dybest set teste andre typer indhold og se, hvordan de kan arbejde inden for vores eksisterende tilbud.

Starter med:

(1) Vores gratis ikonpakke – nu tilgængelig til download

ThemeIsle-ikoner

Vi har nu vores egne gratis ikonpakke – fås på ThemeIsle!

Vi tager langsomt ting og frigiver kun 100 ikoner i øjeblikket. Da pakken ikke er så enorm, kunne vi bruge mere tid på at sikre, at ikonerne er af virkelig høj kvalitet.

Pakken er helt gratis. Ikonerne findes i forskellige formater: AI, Sketch, PNG og CSS.

ikoner

Dette var en blød lancering med bare nogle grundlæggende promoveringer via Produktjagt og forskellige sociale bogmærkewebsteder for designere. Ikonpakken fik en vis indledende kærlighed og mere end 5.000 besøgende.

Jeg tror, ​​at offentliggørelse af ting som ikoner og andre designelementer, der har samme karakter, er en god måde at give tilbage til samfundet. Der er altid nogen, der kan drage fordel af disse ting, når de arbejder på deres egne projekter.

Denne pakke er dybest set et ikke-tabt produkt for os. Selvom ingen downloader dette, mener jeg, at vi stadig drager fordel af ikonerne ved at integrere dem i vores produkter. Som du vil bemærke, er ikonerne lidt mere komplekse end hvad du får fra ting som Font Awesome, så du kan bruge dem til disse lidt mere nicheprogrammer.

Du er velkommen til at downloade (og ændre) ikonpakken og brug det i dine projekter!

(2) Nyt kurateret nyhedsbrev om tech

bizzarodevs

BizzaroDevs er et nyt projekt af Chris ‘. Det er et samlet nyhedsbrev om alt, hvad der er sejt, uklart eller måske endda underligt derude i det tekniske rum (også WordPress-relaterede emner).

Det blev lanceret for bare et par uger siden. Chris er temmelig hengiven til at gøre dette ene arbejde!

Tjek det ud, og lad os vide, hvad du synes!

Opkøb!

Okay … bare en erhvervelse, og intet stort. Men denne tror jeg vil vise sig at være meget nyttig for os fremover!

Vi har erhvervet det mest populære menuikonplugin, med passende navn, Menuikoner.


Menuikoner efter ThemeIsle Menuikoner efter ThemeIsle

Forfatter (e): ThemeIsle

Nuværende version: 0.12.2

Sidst opdateret: 27. april 2020

menu-icons.zip


98% Vurderinger


200.000 + Installationer


WP 4.3 + Kræver

Det har næsten 100 femstjernede anmeldelser, mere end 100.000 aktive installationer, og det er et plugin, vi har anbefalet til vores brugere i lang tid.

Hvad plugin gør er let at forklare – det giver dig muligheden for at inkludere ikoner ved siden af ​​dine menupunkter. Virkelig ligetil men alligevel utrolig nyttig funktion.

Demo:

menuikoner

Yderligere voksende holdet

Jeg tror, ​​at det er lykkedes os at opbygge et fantastisk team gennem årene! Der er stadig andre områder, hvor vi kan forbedre os. Derfor:

(1) At få flere freelancere om bord

At finde mennesker, som vi kan arbejde sammen med, når der er et projekt til rådighed, er især nyttigt for ikke-udviklingshold.

For eksempel, lige nu, når nogen fra marketingteamet har brug for et billede eller en udført grafik, er det ret svært at få det på en rettidig måde. Da vi ikke har nok arbejde til en fuldtidsstilling, ville det være den perfekte løsning at arbejde med et par pålidelige freelancere. Det ville give os mere fleksibilitet og også lade de enkelte hold være mere uafhængige.

Ulempen her er, at på grund af arten af, hvordan freelancing fungerer (plus min tilgang til ikke at bedømme nogen efter størrelsen af ​​deres timepris ud af porten, men snarere se på det endelige resultat), kan det være frustrerende for nogen at se en freelancer tjener en uges løn i en brøkdel af tiden.

Kommunikation + gennemsigtighed vil forhåbentlig hjælpe med til bedre at forstå disse ting og hjælpe alle med at indse, at alt har sine fordele og ulemper. For eksempel er kun en lille brøkdel af en freelancers arbejdsdag faktiske fakturerbare timer.

(2) At bringe flere praktikanter ind

Efter at have fået orden på nogle organisatoriske og tekniske udfordringer, er vi nu i en position, hvor vi kan begynde at bringe uerfarne mennesker om bord, træne dem og hjælpe dem med at etablere sig på markedet.

Dette var dybest set, hvordan vi oprindeligt startede virksomheden, og det er noget, der har fungeret utroligt godt for os. På grund af det fokus, vi lægger på mennesker og viljen til at hjælpe alle med at vokse, er, hvordan vi har formået at komme til det sted, vi er lige nu.

At have (måske) en mere kompleks personlig struktur i virksomheden (med praktikanter, der arbejder under mere erfarne mennesker), vil også hjælpe os med at etablere mere uafhængige underhold med deres egne ledere. Vi har arbejdet med det i tankerne i et stykke tid nu, og jeg har set nogle mennesker forbedre deres lederegenskaber kraftigt. Med det håber jeg, at de fortsætter med at vokse i 2018 og bliver mere komfortable med at tage vigtige beslutninger på egen hånd.

2017 i gennemgang og fremover

Lad os starte med det, der driver hele denne forretning:

(1) Produkter ��

2017 var kritisk med hensyn til vores vigtigste WordPress-temaforretning. Heldigvis lykkedes det os at komme i en god nok form, hvilket gør virksomheden bæredygtig uanset eventuelle mindre udsving.

På plugins-siden er vores hovedfokus at vedligeholde og omskrive og forbedre vores eksisterende plugins. Der var ikke meget mening med at prøve at komme med nye ting, før de fleste af de kendte problemer er løst.

Da dette nu for det meste er gjort, kan vi endelig se på nogle nye muligheder og også være tilstrækkelig opmærksom på OrbitFox og dens retning.

(2) Indhold ✍️

2017 var året, hvor vi introducerede en række mangfoldigheder og begyndte at eksperimentere med nye typer indhold – hovedsageligt visuelt indhold og video.

Dette har lønnet sig i en udstrækning, men der skal stadig gøres meget for at forbedre tingene, komme i den rigtige rytme og slå sig ned på en stil / look, der kan identificeres og skiller sig ud.

Bortset fra ovenstående, skønt jeg ville have elsket at gøre dette før i 2018, vil vi arbejde på at udvide i det sociale medierum (vi har Revive.Social blog), samt tilpasse vores indholdsoprettelsesprocesser og få nye redaktører ombord for at hjælpe os.

Så selvom vi er tilfredse med kvaliteten af ​​vores skrevne indhold i øjeblikket, handler 2018 mest om video, plus arbejde med at forbedre, hvordan vores indhold leveres og forbruges.

CodeinWP-bloggen i sig selv voksede ikke meget i 2017, men vores samlede trafik steg stadig meget på grund af ThemeIsle. Det ThemeIsle-blog er vokset 7x sammenlignet med sidste år!

ThemeIsle-trafik

Det ville være dejligt at se bloggen dobbelt i størrelse i 2018 (forhåbentlig), hvilket jeg ville betragte som en enorm succes.

Vores bestræbelser på at diversificere indhold – med alt det videovideo, der kommer ind – stjæler til tider fokus væk fra ThemeIsle-bloggen til tider. Vi er i en konstant brainstormingsfase for at finde ud af, hvordan vi kan overvinde det.

Hurtigstatistik – antallet af poster, vi offentliggjorde i 2017:

  • KodeinWP: 86
  • TemaIsle: 199
  • Revive.Social: 25

(3) Tjenester ��‍

Jeg er stadig lidt tilbageholdende med dette, men jeg planlægger at gøre en lidt mere indsats for at finde måder at genstarte servicedelen af ​​virksomheden. Som jeg har skrevet før, er dette noget der langt fra er hovedfokus, men sandsynligvis stadig noget værd at eksperimentere med.

Samlet set var 2017 et godt år med hensyn til at udvide vores team, vores viden og diversificere vores indtægtsstrømme.

På den anden side var vores samlede overskud stadig mindre end i 2016. Skønt det ikke bekymrer mig for meget. Forhåbentlig vokser vi med mindst 50% i overskuddet ved udgangen af ​​året. Lyder storslået, men det er faktisk en rimelig ting at forvente at se på vores aktuelle tilbagevendende indtægter og hvordan det har opført sig.

Da vi talte rent ud fra et personligt synspunkt, syntes 2017 "hårdere" for mig i nogle aspekter. Skønt dette var slags med vilje. Jeg mener, jeg besluttede at stoppe med at løbe væk fra dårlige følelser, angst og andre problemer i den melodi. I stedet prøver jeg bare at lade alt det synke ind og prøve at komme til roden af ​​ting. Ubehageligt i starten, men på lang sigt hjælper denne slags ting dig med at overvinde dine problemer bedre.

Jeg besluttede også at arbejde mindre i år, læse mere og have mere "tænker i sengen" tid, som i de sidste år var tæt på 0. Jeg plejede hovedsagelig bare at se efter måder at blive "mere vellykket" døgnet rundt. Jeg prøver at lade dele af det gå nu og tillade mig bare at have fri. Dette gør mig (en lille smule) bekymret professionelt, men jeg vil nok bare se, hvordan tingene spiller ud.

Mens jeg hverken er rigere eller mere succesrig, føler jeg mig bare lidt klogere nu. Forhåbentlig lærer jeg i 2018 at være mere i fred med gamle følelser og minder og forblive optimistisk om fremtiden på samme tid.

Åh, og inden jeg glemmer, lovede jeg dig nogle billeder fra vores årlige Secret Santa-initiativ. Her er nogle af de gaver, der udveksles:

Overraskelse overraskelsesanta1
Overraskelse overraskelsesanta4
Overraskelse overraskelsesanta3
Overraskelse overraskelsesanta2
Overraskelses overraskelse (unboxing video)

Love to Secret Santa

Heya, så julen er længe gået. Strålende blogredaktør har dog noget, han har at sige. Tag det væk bror

Sendt af ThemeIsle mandag 8. januar 2018

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Som altid tak for at have læst og støttet os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector