Gennemsigtighedsrapport # 29 – Det er fem år siden vi startede

Gennemsigtighedsrapport # 29 – Det er fem år siden vi startede

Gennemsigtighedsrapport # 29 – Det er fem år siden vi startede
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Velkommen til den 29. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for juni 2017). Dette er en serie, hvor jeg deler alt, hvad der foregår på CodeinWP og ThemeIsle, forretningsmæssigt. Jeg prøver at få så mange detaljer som muligt og samtidig gøre det interessant for dig at læse. Klik her for at se de foregående rapporter.


Lad os gøre noget usædvanligt i denne udgave af rapporten. Som du kan se i overskriften, er det vores 5-års jubilæum her på CodeinWP, eller rettere sagt 5-årsdagen for os at blive involveret i WordPress! ��

Så hvad jeg har til dig her er en tidslinjepost. Her er hvad vores rejse har været hidtil, de vigtigste milepæle, plus hvor vi planlægger at tage kursen i fremtiden. God fornøjelse:

2012:
Begyndelsen


Vi starter CodeinWP.com som et team på fire og med en simpel HTML-side.

Som du kan se, "fancy" er ikke ordet nogen ville bruge til at beskrive denne skabelse. Ikke desto mindre er vi inspireret til at få bolden til at rulle efter at have observeret indsatsen fra andre udviklere i WordPress-rummet.

Ingen kapital. Ingen finansiering. Ingen copywriting færdigheder. Og bare for at understrege den sidste ting, her er vores About-tekst:

Hvem står bag CodeinWp.com?
Holdet bag virksomheden, der blev oprettet i 2010, er meget motiveret og dynamisk. Grundlæggerne af CodeinWP.com startede med ideen om at give adgang til tjenester, der konverterer design (psd, png, ai) til wordpress.

(Bemærk manglen på kapital P og endda kapital W i WordPress. Men jeg tager af.)


Vi begynder at tilbyde "PSD til WordPress" tjenester. Ikke som et produkt, men som en service, da hver ordre håndteres manuelt og ikke rigtig kan automatiseres effektivt (i det mindste ser vi ikke hvordan).

2013:
Start CodeinWP-bloggen og sluttet sig til indholdsspil


Da blogging er den næste store ting, eller snarere har det været tinget i lang tid, har vi besluttet at starte vores egen blog også.

CodeinWP-bloggen er født, og den første artikel offentliggøres: WordPress-gratis temaer – Brug ikke dem. Vi har ikke slettet det kun for historiens skyld. Bedøm ikke på baggrund af indholdet.

Vi opretter også vores første WordPress-tema – CreativeMag. Dette er et partnerskab med icanbecreative.com. Målet er at vise potentielle kunder, hvad vi kan gøre med hensyn til at arbejde inden for WordPress ‘begrænsninger.

Vi prøver også at få det vist på WordPress.org i håb om, at folk ser os der og derefter bringer deres forretning videre til CodeinWP.com.


Vi får vores første store klient til "PSD til WordPress" – Qualtrics. Når jeg siger det "stor" Jeg mener brand-klog, ikke indtægts-klog. Hvordan får vi kunder? Nå, en måde er at masse-følge folk på Twitter og så håbe, at de finder ud af, hvad vi gør ved at se på vores profil … "PSD til WordPress" slags efterlader ikke plads til gætte.


Vi bestiller en dejlig WordPress-guide / e-bog, der skal oprettes. Vi er begejstrede, men senere finder vi ud af, at det mest er udarbejdet fra andre kilder – kilder, hvis tilladelse vi ikke har. Du kan stadig se guiden via Wayback Machine (her).

Se herCodeinWP-guide

Naturligvis bliver e-bogen afvist af Amazon. Det er faktisk sådan, vi opdager, at indholdet er blevet kopieret. Og sjovt nok er det meste af indholdet faktisk skrevet af den person, som vi senere vil ansætte som vores redaktør. Han havde ikke noget imod at skrabe sit indhold … i det mindste hvad han siger.


Vores About-side udvikler sig lidt for at gøre tilbudet klarere.

Se herCodeinWP-2

2014:
Introduktion til temaer og start af ThemeIsle


Vi starter med at starte CodeinWP-temaer. I begyndelsen er der kun fire temaer i vores bibliotek.

Sådan ser det udCodeinWP-temaer

Som du kan se, er effektiv temapræsentation ikke vores stærkeste punkt.


Vores oprindelige indholdsprojekt – den mislykkede e-bog / guide – får mig til at indse, at det ikke bare er det bedste at købe artikler på nettet. Jeg har besluttet at spørge rundt og ansætte en redaktør, der kan hjælpe med tingene på en mere dybdegående måde.

Hans første indlæg kommer live på webstedet… stadig online.


Vi slipper af med prisen for $ 300 og genopbygger hovedsiden.

Vi tilføjer en "Få et citat" -knap plus en note om, at vi accepterer arbejde, der starter fra $ 650.


Jeg begynder at arbejde med at promovere webstedet kraftigt.


Der er en anden iteration af Om-siden, der fortsætter med at forbedre.

Se det herCodeinWP-3


Vi redesign bloggen lidt. Bortset fra nogle små finjusteringer her og der, forbliver dette design online i dag.

Stadig næsten ingen trafik der kommer til bloggen …


Vi lancerer ThemeIsle.com ��

Du kan se den (noget) fulde historie bag ThemeIsle på sin egen Om side. Kort sagt, vi får ideen, mens vi er på en rejse – arbejder i udlandet. Vi er allerede knæ dybt inde i WordPress, arbejder med nogle temaer, webstedsdesign og så videre, så vi beslutter bare at give dette en chance.

Designet af ThemeIsle.com er forblevet stort set uændret.

(Interessant nok er de fem temaer, der blev introduceret da det lancerede websted nu er alle pensioneret. Du kan læse mere om det og det hele ThemeIsle-historie om Indie Hackere.)

2015:
Året med vækst


Jeg beslutter at begynde at gøre gennemsigtighedsrapporter. Den første går online den 13. marts 2015.


Vi deltager i vores første WordCamp Europe i Sofia. Vi er et team på fire der.


Vores forskellige salgsfremmende metoder begynder at betale sig, vi eksperimenterer med kuponer lidt mere og er endelig i stand til at sikre en dejlig strøm af temasalg. Ikke enormt, men nok til at komme os i gang og fokusere mere alvorligt på mærket ThemeIsle.

På grund af denne vækst og det krævede arbejde der, stopper vi aktivt med at blive nye "PSD til WordPress" klienter hos CodeinWP.

(Selv i dag, hvis nogen kontakter os om det, henviser vi dem bare til WPRiders – et rumænsk agentur, som vi har tillid til.)


Vi lancerer Zerif! ��

Umiddelbart bygger vi to versioner af temaet, pro og lite. Lite-versionen accepteres på WordPress.org og finder snart sin plads på "populær liste." Dette giver os mulighed for at få nyt salg og således opbygge Zerifs brand.


Vi øger vores indholdsspil ved at investere flere penge i meget undersøgte artikler og ikke kun grundlæggende engangsposter. Som et resultat af dette begynder vi at se mere trafik komme vores vej, og andre bloggere bliver ivrige efter at linke til os.

Nogle af de bedste indhold i 2015:

  • 30 eksperter deler: toppen * Ikke-åbenlyse * WordPress-plugins, der vil gøre dig til en bedre blogger
  • Billigere MailChimp-alternativer til WordPress – de eneste 4 værktøjer, der giver mening
  • Skrivning om WordPress? Her kan du hente din statistik fra
  • OptinMonster vs LeadPages vs SumoMe vs Thrive Leads


Holdet vokser til 12 personer.

2016:
Fordobling af indholdet


Som et resultat af vores tidlige succes med bedre indhold, er vi klar over, at vi kan tage dette endnu videre ved at fortsætte med at investere flere midler i bloggen og potentielt åbne andre indholdskanaler.

Hovedfokus: at gøre CodeinWP-bloggen til en af ​​go-to-blogs i WordPress-rummet.

En af de første ting, vi gør for at opnå det, er at starte et langvarigt indholdsprojekt – vores WordPress-hostingundersøgelse. Det kræver en masse arbejde, meget tid, Excel-gymnastik, dataanalyse osv. Men det lønner sig. Denne undersøgelse er en af ​​de mest dybdegående kigger på realiteterne på hostingmarkedet for WordPress.


Vi flytter vores indholdsplanlægningsindsats til Trello for bedre at kunne styre hele processen med at oprette artikler og få dem offentliggjort.

Vi begynder også at hente nye forfattere om bord for at hjælpe os ud.


Vi redesigner hovedsiden til CodeinWP.com for at hjælpe os med at guide folk, der er interesseret i "PSD til WordPress" i den rigtige retning.

Det aktuelle hjemmesidesign på CodeinWPCodeinWP


Vi lancerer ThemeIsle-blog! ��

Hvorfor to blogs om WordPress? I vores sind er CodeinWP mere rettet mod mellem- til avancerede WordPress-brugere, mens ThemeIsle-bloggen henvender sig til begyndere, der lige er startet med platformen (sandsynligvis efter at have downloadet et af vores temaer).


Vi lancerer ThemeIsle YouTube-kanal! ��


Vi deltager i WordCamp Europe i Wien som et team på 11 personer.

Se os der

Frivilligt arbejde var den bedste måde at nyde #wceu. Fantastisk job @PeterNemcok & resten af ​​besætningen! pic.twitter.com/xJAAFBUJEc

– ThemeIsle (@TemeIsle) 26. juni 2016

#WCEU #WCEUBall @ThemeIsle @photomatt Tak for billedet! �� pic.twitter.com/PZaQjw1Rfw

– Madalin Milea (@MileaMadalin) 25. juni 2016


Vi flytter ind på vores nuværende kontor og får nye ansættelser. Holdet er nu 18 personer.


Vi lancerer Revive.Social! ��

Vi gør dette for at adskille nogle af vores sociale medier WordPress-plugins og give dem deres eget brand, bortset fra ThemeIsle eller CodeinWP.


Vi deltager i WordCamp US i Philadelphia. Helt turen for os, og igen er næsten hele holdet til stede.

2017:
I dag


Vi kæmper gennem Zerif Lite-suspensionen og lærer meget under hele processen. Dette hjælper os med at vokse som et team.


Vi lancerer Revive.Social blog.


Jeg taler på WordCamp Porto og en masse andre møder. Hjælper det mig med at forbedre mine offentlige talefærdigheder? Måske vil du være dommeren en dag …


Vi forbedrer meget på organisatorisk niveau. Få mere klarhed, og sæt strategien fremad.


Vi lancerer vores nye flagskibstema – Hestia. Jeg forventer, at det kommer til Zerif-niveau popularitet et eller andet sted i de næste seks måneder.


Vi deltager i endnu et WordCamp Europa. Denne gang i Paris. Igen er næsten hele holdet der.


ThemeIsle YouTube-kanal når 100 videoer!


Vi frigiver en anden udgave af vores hostingundersøgelse. Denne med mere end 4.750 respondenter.

Bonus

Pas på en infografisk version af ovennævnte tidslinje?

KLIK FOR AT SE INFOGRAFIKCodeinWP 5. WordPress-jubilæum

Hvad er det næste?

At sammensætte denne tidslinje og gennemgå alle begivenhederne var sikker på at være sjov for mig!

Jeg elsker stadig den allerførste iteration af CodeinWP og vores første forsøg på at tackle WordPress-markedet. Åh de gode tider … Jeg kan huske at have fået et amerikansk telefonnummer og derefter skulle besvare opkald midt på natten (da vi var i Rumænien).

Jeg har åbenbart savnet en masse ting, og denne tidslinje er på ingen måde fuldstændig. Jeg har også besluttet at springe over nogle af de negative ting, der skete undervejs. I det store skema med ting betyder de ikke noget. Jeg håber, at denne historie stadig er sjov for dig at læse.

Og selvfølgelig, hvis du gerne vil se nærmere på, hvad der foregik med virksomheden måned efter måned, inviterer jeg dig til at gå til mine andre gennemsigtighedsrapporter.

Endelige konklusioner

Jeg ved ikke, om det bare er min måde at tænke på, men jeg havde altid dette indtryk, at vores tempo måske ikke var så stort, da vi bare var et lille hold for fire eller fem år siden.

Men når jeg ser tilbage fra et perspektiv, må jeg selv indrømme, at der var en masse ting, som vi gjorde rigtigt, og meget, vi lærte. Så selvom jeg altid har indtryk af, at alt går langsomt, er det kun, når du ser på det større billede, at du er klar over, hvad du faktisk har opnået.

Ikke alle ting er synlige ved første øjekast. Hvis du frigiver en masse produkter, så er du sikker på, kan du se dem. Men andre ting er ikke så håndgribelige, der er ingen "enheder" for at bevise deres eksistens, alligevel er de stadig der og bidrager stadig til din samlede vækst.

En anden ting, jeg har indset, er, at nogle elementer i CodeinWP og ThemeIsle ser ud og fungerer nøjagtigt det samme, som de gjorde for tre + år siden. Vi bør sandsynligvis undersøge dem lidt mere og forbedre.

Samlet set, hvor vi er i dag, giver os en masse muligheder for at begynde at komme ind på nogle andre fronter og udvide vores tilbud på flere måder. Selvom indtægterne ikke er så forskellige fra hvad de var for to år siden, lykkedes det os at komme op i hastigheden og dække nogle "organisatorisk gæld."

Holdet er vokset, vi har knowhow, vi har lært, hvordan man samarbejder. Jeg håber, at vi kun går videre herfra!

Plus, det er hvad teamet synes om min generelle holdning til at tackle løbende udfordringer. ��

På en eller anden måde fortsætter vi med �� cc @ hackinglife7 @dascalescu pic.twitter.com/Nc0JAToozH

– Sabina Ionescu (@ s2abina) 10. juli 2017

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Som altid tak for at have læst og støttet os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector