Er det at gå til konferencer, der er besværet værd? #WCEU – Åbenhedsrapport # 41

Åbenhedsrapport nr. 41


Velkommen til den 41. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for juni 2018). I denne serie gør jeg mit bedste for at dele, hvad der foregår i virksomheden, hvad vi har lært, og hvordan du også kan anvende det på din virksomhed. Klik her for at se de foregående rapporter.

Juni er traditionelt "WordCamp Europa-måned" for os. Konferencen i 2018 var vores tredje i træk, som vi deltog som et team. Jeg vil tale noget om det og derefter gå videre til andre emner relateret til vores seneste produktudgivelser, beslutningstagning og andre sjove ting.

Efter WCEU 2018

Okay, så begivenheden var sjov, selv på trods af at min taleansøgning blev afvist (bummer).

Det var sandsynligvis året, hvor vi alligevel var det mest involverede som et team. Mere om det på et minut.

Men … var det værd?

Det er faktisk svært at sige.

Jeg personligt indtog en meget afslappet tilgang til dette års begivenhed. Jeg var der for det meste for at møde holdet, frivilligt og bare nyde begivenheden uden noget specifikt på dagsordenen. I modsætning til de foregående år, hvor jeg normalt var overalt og talte med mennesker og netværk. Jeg var heller ikke så begejstret for begivenheden, som jeg var de sidste par år.

På den anden side var holdet mere involveret. Næsten alle meldte sig frivilligt, Sabina og Rodica var en del af organisationsteamet, og Adelina og Chris arbejdede på gulvet som en del af vores engagement i mediepartner, producerer nogle fascinerende interviews med foredragsholdere og deltagere ved arrangementet.

Generelt var der mange muligheder for alle til at lære nye ting, mødes med mennesker, som de normalt kun arbejder med eksternt, få nye venner osv..

I den forstand er begivenheden en værdifuld oplevelse for hver person, men det er måske stadig ikke den mest optimerede brug af alles tid, virksomhedsmæssigt.

Gør mig ikke forkert, disse slags oplevelser kan gøre meget for teambuilding, kameraderi og andre ting, men der kan stadig være forskellige, mere effektive måder at opbygge disse aspekter på end at gå til WCEUs sammen.

Selvfølgelig er merværdien med WCEU, at alle gennem frivilligt arbejde bliver en del af et stort projekt uden arbejde med en masse bevægelige dele og spille en rolle i det. Plus, vi giver tilbage til WordPress-samfundet selv, hvilket er hele grunden til, at WordPress-landskabet er blevet, hvad det er nu.

Så alt i alt er min gæt, at det at deltage i WCEU’er sandsynligvis er det værd for vores virksomhed på lang sigt og skaber en masse gode oplevelser for alle. Dog kan det være umuligt at komme med nøjagtige data om, hvor værdifulde det faktisk er. Så det er mere en magefølelse.

Stadig næste år vil vi se på forskellige måder at eksperimentere på, hvordan vi ønsker at blive involveret i begivenheden, og hvad vi ellers kan gøre for at maksimere fordelene for alle parter.

Jeg er nysgerrig, hvad tager du af konferencer? Hvordan nærmer du dig dem, og hvorfor?

Mere specifikt, er du glad for at tage hele teamet med til en konference, eller er det ikke noget muligt i din situation? Hvis ja, hvorfor?

Åh, og når man taler om samfund og at være involveret, er Rodica hovedarrangør for dette års WordCamp Bukarest!

Gå her at ansøge, få billetter, lære hvad der sker med konferencen.

Og hvis du besøger, bliver du velkommen til vores kontor for at imødekomme alle dine samarbejdsbehov. ��

Ændringer i produktopstillingen

Sidste måned skrev jeg om CodeinWP-redesign og genstart, så denne måned er det ThemeIsle’s tur!

Vi præsenterer det nye design og genstarter webstedet inden for kort tid.

Vi begyndte faktisk at arbejde på det for omkring et halvt år siden. Desværre måtte designeren møde nogle familieproblemer, og projektet blev forsinket.

Vi er dog tilbage på det nu, ved at færdiggøre nogle designbeslutninger og udarbejde en plan for implementering.

Samme som for CodeinWP, vi ønsker, at det nye websted skal være hurtigt, mobilvenligt (og bruge AMP), og vi vil sandsynligvis også eksperimentere mere med Gutenberg-blokke.

Her er et hurtigt blik på en af ​​vores nye logoeksperimenter:

ThemeIsle-logoeksperimenter

Men ThemeIsle er ikke det eneste betydningsfulde projekt, vi har arbejdet på …

Hvad er det næste for OrbitFox

Som du måske husker, startede OrbitFox som et lille ledsagende plugin til at levere de brugerdefinerede funktioner, der oprindeligt blev forbudt af WordPress-repo fra vores Zerif-tema.

Men så besluttede vi at gøre det til noget meget mere end det og havde til formål at gøre det til et nyttigt værktøj for alle vores brugere, ikke kun dem på Zerif.

Ideen var at tilbyde en alt-i-en-løsning, der håndterer små opgaver, som de fleste websteder har brug for at håndtere, og at tilbyde dem gratis – selv når man håndterer nogle ellers premium-funktioner. Som f.eks.

Vi lancerede et nyt cookie-meddelelsesmodul, tilføjede flere webstedsskabeloner og frigav to nye tjenester i beta:

  • Image CDN og optimering
  • Sikker opdateringer


Orbit Fox af ThemeIsle

Forfatter (e): Themeisle


96% Ratings


400.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Mere info

themeisle-companion.zip

Nuværende version: 2.9.8

Sidst opdateret: 28. april 2020


96% Ratings


400.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

WordPress.org-pluginside


Orbit Fox af ThemeIsle

Her er et eksempel på CDN-statistikker fra modulet:

CDN-statistik

Efter at have fået mere feedback på forretningsmodellen har vi dog besluttet, at det sandsynligvis er bedre på dette tidspunkt at bevare avancerede funktioner såsom CDN + billedoptimering som et selvstændigt værktøj.

Denne løsning er allerede her – vi har navngivet den Optimole – og den tager de fleste af vores websteder med stor trafik til rådighed. Mens det stadig er i Beta, kan du det anmode om en gratis prøveperiode og start med at optimere.

Hvad angår OrbitFox, det bliver et gratis produkt.

Genoverveje temaer

Vi har brugt det meste af vores tid på at omskrive Hestia og udvikle en import / eksportfunktion til det.

Vi implementerer den nye kode både for at gøre det lettere at vedligeholde temaet i fremtiden og at sætte grundlæggende for at gaffel det til noget meget enklere, bygget med sidebygere og med fremtidig WordPress-redigeringsoplevelse i tankerne.
Hestia

Så i stedet for at prøve straks at hoppe ind i opbygningen af ​​et nyt tema fra bunden af, mens vi var mere smertefulde, ville vi forbedre den eksisterende codebase. Hestia har forhåbentlig en lang levetid, så det er vigtigt for både os og brugerne at holde det opdateret og sikkert.

Til sidst, hvis du spekulerer på, hvordan det går med vores temaafdeling, så vi $ 78.000 i bruttoindtægt sidste måned (temaer og pakker solgt på ThemeIsle.com).

Kommenterer selve arbejdet

At dyrke en virksomhed er en udfordrende opgave på mange niveauer. Selv om man afsætter de vigtigste aspekter – som hvor får man indtægter fra – ting som at styre alles arbejde, ansætte nye mennesker og så videre, får mig bestemt ud af min komfortzone.

Heldigvis er jeg ikke den første person på jorden, der har været i denne position, så jeg kan henvende mig til forskellige kilder for at få hjælp og tale med andre iværksættere, der også har håndteret lignende udfordringer.

Mens jeg prøvede flere gange tidligere at forbedre vores måde at arbejde på, er det denne gang lidt anderledes. Jeg har allerede taget skridt til at få både intern hjælp i teamet ved at dele ansvar og ekstern hjælp ved at stille spørgsmål og lytte mere til hvad andre iværksættere rådgiver mig. Jeg prøver også at være ansvarlig for de råd, jeg får.

Samlet set er den vigtigste afhentning her, at du ikke bør forvente at finde en sølvkugleløsning ud af det blå. Det er bedre at brainstorme og anvende små ideer og forbedringer i praksis. De fleste af dem holder måske ikke tidens test, men et par vil have en betydelig indflydelse på dit (teamets) produktivitet og samlede output.

Det er det, man skal komme ud af komfortzonen. Du gør en ny ting, se hvordan det fungerer. Så fortsæt enten med at gøre det eller tilpas dig.

Jeg var nysgerrig efter, hvad andre iværksættere synes om dette, så jeg spurgte et par af dem, hvad det er, der holder dem i gang, hvorfor de fortsætter med at arbejde osv..

En ting, som mange gentog, var i tråd med, "Det er min pligt at gøre det, jeg er bedst til" eller "Jeg var dygtig med disse færdigheder, og jeg skulle bruge dem i stedet for at ligge på en strand."

Der er sandsynligvis forskellige måder at se på disse udsagn, så jeg vil bare forlade dem her, så alle kan fortolke for sig selv.

Sidst men ikke mindst var der et spørgsmål om Akshat Choudhary af BlogVault stillet, "Hvis du kan samarbejde med nogen i rummet, hvilket partnerskab kan fordoble din virksomhed?"

Dette er et godt spørgsmål, og det illustrerer situationen for mange WordPress-virksomheder på dette marked. Jeg ville have stillet enten StudioPress eller iThemes dette spørgsmål, hvis jeg havde en chance.

Og hvordan ville du besvare dette spørgsmål?

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Som altid tak for at have læst og støttet os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map