CodeinWP-familien i 2015 – Gennemsigtighedsrapport nr. 1

Denne overskrift lyder måske ikke meget klar i starten, så lad mig forklare …


Jeg tror på gennemsigtighed i erhvervslivet.

Kort sagt, jeg og teamet er her for at hjælpe WordPress-samfundet og prøve at gøre samarbejdet med WordPress lettere, mere tidseffektivt og mere effektivt for os alle. Vi elsker at interagere med jer gennem kommentarer, forskellige fora, det officielle WordPress.org tema / plugin boards, sociale medier og så videre.

Når det er sagt, sigter vi også mod at vokse vores forretning undervejs, og hvad der følger, tjener penge på at gøre det. Og det er det, jeg vil være gennemsigtig i dag.

Jeg er absolut fascineret af hvad Bufferteam laver når det kommer til gennemsigtighed og hvor meget de deler med verden. Dataene fra deres gennemsigtighedsdashboard er en ægte guldgruve af ideer og inspiration med hensyn til hvad vi kunne gøre næste som en virksomhed og som et samfund.

Så lang historie er kort, dette er den første udgave af det, jeg håber at blive til en vedvarende ting – vores gennemsigtighedsrapport nr. 1.

Hvad der er sket for nylig?

Hvis du ikke allerede ved det, byggede vi og lancerede en WordPress-temavare kaldet for et stykke tid siden ThemeIsle.

themeisle

Den originale idé blev født tilbage i november 2012, og det tog os næsten to fulde år at oprette det oprindelige tilbud, teste det, gennemføre nogle introduktionskampagner i beta-perioden og endelig gå i en offentlig lancering i september 2014.

Når det er sagt, udførte vi en masse klientarbejde i løbet af den tid, hvilket havde dets indflydelse på det antal timer, vi kunne bruge på at bygge ThemeIsle.

Under alle omstændigheder, der spekulerer på hvor meget arbejde der var involveret i forhold til hvor mange indtægter projektet bragte i løbet af hele 2013? Her er en graf:

rev1

Hvad ovenstående betyder på almindeligt engelsk er med andre ord problemer.

Hurtigt fremad yderligere seks måneder:

rev2

Ting begynder at samle sig…

Og yderligere seks måneder:

rev3

Og endelig et par øjebliksbilleder, som vi er virkelig stolte af:

rev4

REV5

Vi projicerer faktisk, at vi lukker marts et sted omkring $ 45.000-mærket i omsætning for den pågældende måned alene. Dette er utroligt i betragtning af hvor meget tid der var brug for at tjene vores første $ 45.000 inden det.

Faktisk, det tog os over et år at tjene den første dollar, og derefter yderligere seks måneder for at opnå en bemærkelsesværdig dollar.

Men efter det, det er lykkedes os at opleve en stor vækst i en hastighed på omkring 1000 procent i de sidste fire måneder. Dette er noget, vi er virkelig taknemmelige for og noget, der bringer os til at fortsætte og bringe endnu flere fantastiske ting på din måde i de kommende måneder. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til jer, det ville ikke have været muligt uden jer!

Hvis du gerne vil blive holdt opdateret med hvad der foregår på ThemeIsle, føl dig fri til at følge os på Twitter (du kan også følge disse folk). Hvis du ikke planlægger at bruge penge på nogen af ​​vores temaer, er det helt okay, vi har også gratis temaer i det officielle bibliotek. Hvilket bringer mig til …

Vores temaer rammer WordPress.org’s "mest populære" liste

Hos ThemeIsle har vi et premium-tema kaldet Zerif. Kort sagt, det er et responsivt parallax-rullende tema på én side for kreative agenturer og virksomheder. Det har hidtil været vores mest solgte tema i 2015.

Men der er også en gratis version, tilgængelig i det officielle WordPress-temakatalog. I de sidste par måneder har det været sidder på den mest populære liste, svævende omkring stedet 8-14.

Grundlæggende er det en forenklet version af PRO-temaet, med noget af funktionaliteten fjernet, men stadig perfekt funktionel og så flot som altid. Det bliver downloadet mere end 1.000 gange hver dag, og vi er glade for at se, at antallet fortsætter med at klatre støt.

wp-downloads

Vi har lige fået et rigtig sejt tema lige for nylig – blot kaldet Flat. Det har nogle gode anmeldelser og mere end 130.000 downloads på dette tidspunkt. Hvad er dens vigtigste træk? Ingen overraskelse her, som navnet antyder, det skaber principperne i fladt design for at give en god indholdspræsentation og læseoplevelse. Tjek det ud »
Varen er ikke fundet:
"flad"
eksisterer ikke.

Gratis CodeinWP-plugins

Vi har også arbejdet hårdt på vores gratis plugins. Bare for at bringe dig op på hastighed er der især tre plugins, der udgør kernen i vores samling:

Genoplive Old Post (Tidligere Tweet Old Post)
WP-produktanmeldelse
Brugerdefineret login side Customizer

Custom Login Page Customizer er den nyeste tilføjelse til familien, et plugin, vi har købt tilbage i januar i år.

Her er oversigten over, hvor godt hvert plugin fungerer:

 • Revive Old Post – i øjeblikket vores mest populære plugin, der sidder ved 455.000 downloads og 40.000+ aktive installationer.
 • WP-produktanmeldelse – 90.000 downloads og 20.000+ aktive installationer.
 • Tilpasset login side Customizer – 10.000 downloads og 5.000+ aktive installationer.

Vi planlægger at fortsætte med at forbedre disse plugins yderligere og også introducere et par nye.

Topindhold på CodeinWP-bloggen

Hvis du har noget tid på hænderne og gerne vil indhente noget, er her en oversigt over det øverste indhold på bloggen lige nu:

 • Sådan forenkles WP-administratoren for at få den klientvenlig – 3.596 samlede sociale medier.
 • Den 6-trinsproces til hurtigt at designe et WordPress-sted fra top til bund (& På en måde, som din klient vil elske) – 1.065 aktier.
 • 30 eksperter deler: toppen * Ikke-åbenlyse * WordPress-plugins, der vil gøre dig til en bedre blogger – 969 aktier.
 • Top 101 blogs om WordPress og deres mest populære indlæg – 900 delinger.
 • [Infographic] WordPress 4.1 Går groft 1 million downloads hver anden dag + andre fascinerende WordPress-statistikker – 390 delinger

Nyt design på CodeinWP.com

Til sidst har vi designet os en ny version af det vigtigste CodeinWP-websted.

codeinwp

Vi har omstruktureret vores vigtigste tilbud om at inkludere yderligere to komponenter i vores forretningsopgave. Lige nu læser tagline: PSD til WordPress, skræddersyede temaer og plugins, brugerdefineret WordPress Dev.

Med andre ord, Hvis du har brug for dit WordPress-websted sorteret, skal du slå os op, vi er her for at hjælpe.

Åh, og glem ikke at du kan holde dig opdateret med hvad der foregår på CodeinWP via vores nyhedsbrev. På dette tidspunkt er der allerede 1.980 WordPress-entusiaster på listen. Hvad med at slutte sig til bandwagon også?

Hvad har du lavet på det sidste? Har du en WordPress-virksomhed af en hvilken som helst slags, du gerne vil dele et ord om med samfundet? Kommenter gerne.

Tak så meget for din tid, og se efter vores næste gennemsigtighedsrapport. Jeg håber, det vil være ude om et par måneder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map