Åbenhedsrapport # 36 – Hvorfor ThemeIsle gennemgår en større omdesign

Velkommen til den 36. udgave af den månedlige gennemsigtighedsrapport (for januar 2018). Dette er en serie, hvor jeg gør mit bedste for at tale om de vigtige fremskridt i virksomheden, vores planer, udfordringer, strategier og hvordan vi går ud på at udføre dem. Klik her for at se de foregående rapporter.


For det første er jeg ikke meget af "tidsplan-the-årige-in-forhånd" slags fyr, så jeg er bange for, at jeg ikke har en masterplan for 2018 til at dele med dig her. Der er dog stadig meget der foregår i branchen med mange nye udviklinger, så jeg vil gerne tale om noget af det med dig i dag:

Ninja-styringstilstand engageret! ⚔

Noget, som jeg er klar over nu mere end nogensinde før, er, at hvis vi ønsker, at dette firma skal fortsætte med at vokse, skal vi begynde at opbygge et bedre vidensgrundlag og gøre det med vilje.

Jeg er ganske flov over at indrømme, men jeg fandt mig selv, at jeg gjorde den samme (forretnings) fejltagelse mere end én gang – simpelthen fordi jeg enten glemte at skrive de erfaringer, eller der var for mange ting, der foregik på en gang, eller for meget tid er gået.

Jeg nævnte for et stykke tid tilbage, at jeg ville begynde at arbejde på en firmahåndbog, men jeg kunne stadig ikke trække i triggeren på projektet. Jeg har endelig indset, at jeg kun ville fortsætte med at udskyde det længere og længere, så sandsynligvis ville det bedste handlemåde være at delegere projektet til en anden. Så jeg endelig gjorde netop det!

Bortset fra det faktum, at nu Rodica er ansvarlig for alt, har vi også besluttet at organisere en hel dag dedikeret til at opbygge en vidensbase til vores interne websted. Det kommer til at indeholde individuelle guider, retningslinjer og måske senere også værktøjer. Et godt eksempel på dette i praksis er håndbog af Human Made.

Det er ikke mit første forsøg på at introducere mere klarhed og bedre dokumentere vores processer. Skønt det er bestemt det største sådanne initiativ og det mest gennemtænkte, så jeg håber, dette vil være virkelig nyttigt fremover.

ThemeIsle større redesign ��

For nogen tid siden talte jeg om mine kæmper, da jeg arbejdede med designere og om at bringe flere freelancere om bord for at hjælpe os med alt-design …

Nå, vi er endelig begyndt at bevæge os i den rigtige retning!

For cirka to uger siden begyndte vi at arbejde med John fra AnalogWP. Målet: komplet ThemeIsle-redesign.

Hvorfor dette ekstreme? Et par grunde:

1. Vi er nødt til at genudvikle ting fra bunden af

Det, vi ved i dag, er meget forskelligt fra det, vi vidste for fire år siden, da vi startede virksomheden. Back dem, ThemeIsle "ønskede" at være bare en temaklub / butik og uden nogen seriøs langtidsplan. Vi var det nye barn på blokken.

Vi tænkte heller ikke på at udvide virksomheden på nogen måde, ingen planer om at introducere plugins, abonnementer eller noget lignende. Men hvad vi gjorde, er at køre en masse eksperimenter på stedet. Vi havde for eksempel et bbPress-forum og masser af andre scripts installeret på serveren.

Webstedsstrukturen har lidt under dette, og det er på høje tid, at vi fikser dette. Det skal bare genudvikles fra bunden.

2. Vi er nødt til at forene og opdatere designet

ThemeIsle er i øjeblikket og vil være vores hjem, når det kommer til de produkter, vi tilbyder på WordPress-markedet. Bloggen bliver langsomt mere populær end produktsiden, vi lancerede en gratis ikoner pakke, og vi begyndte at sælge en flok fantastiske plugins.

Vi ønsker, at det nye design skal udtrykke dette og sætte stort fokus på alle de nuværende elementer i virksomheden. Vi vil formidle, at vi nu er en mere moden forretning end for fire år siden, og at vi har meget mere at tilbyde end WordPress-temaer.

3. Vi vil være i stand til lettere at lancere nye initiativer

Et godt eksempel på, hvad jeg mener, er Lækker hjerner redesign. Mens deres vigtigste "Dejlige hjerner" brand er stadig hjemmebasen for deres produkter, de giver plads til hvert enkelt produktmærke til at kræve noget mere plads og udtrykke sig mere effektivt.

I vores tilfælde er produkter som Zerif eller Hestia har deres egne mærker, og de fortjener at have deres dedikerede plads, der er mere end bare en underside under ThemeIsle.com. F.eks. I Zerifs tilfælde var dens brand i lang tid mere magtfuldt af sig selv end "ThemeIsle".

Her er nogle tidlige modeller af det nye design, hvis du er nysgerrig efter at tage et kig. Husk, at dette stadig er langt fra den endelige virkning (og grunden til at jeg kun udgiver disse små versioner i øjeblikket).

mockups

Elementor, Orbit Fox og Gutenberg ��

Vi organiserede os en loooong brainstorming-session for at finde nogle fælles grunde, når det kommer til at komme videre med projekterne relateret til Elementor, Orbit Fox og Gutenberg.

Vi besluttede at bruge komponist for at dele moduler på tværs af forskellige plugins og for at sikre, at vi kan have både en kort- og langsigtet strategi.

For eksempel fik vi for et stykke tid siden plugin’en Page Templater For Elementor (jeg nævnte dette i en af ​​de tidligere rapporter). Senere besluttede vi at opbygge en skabelonbiblioteksfunktion i Orbit Fox – beregnet til at lade brugerne finde skabeloner, der er klar til at blive importeret til deres websteder, og som er kompatible med flere sidebygger plugins.


Sidetempler til elementor Sidetempler til elementor

Forfatter (e): ThemeIsle

Nuværende version: 1.2.9

Sidst opdateret: 10. december 2018

elementor-templater.zip


100% Ratings


20.000 + Installationer


WP 4.4 + Kræver

For at udvikle denne funktion på en måde, der fungerer med flere temaer, var vi dog først nødt til at oprette vores egne sideskabeloner, startende med Elementor. Derfor er det nye sideskabelonmodul i Orbit Fox.

På lignende måde erhvervede vi også Elementor Addons & Widgets-plugin. Vi ønskede at tilføje nogle ekstra widgets til det sammen med en skabelonmappe – hvilket effektivt gør det til "alle ting Elementor" add-ons plugin.


Addons & Templates for Elementor af Sizzify Lite Addons & Skabeloner til Elementor af Sizzify Lite

Forfatter (e): ThemeIsle

Nuværende version: 1.3.2

Sidst opdateret: 26. marts 2020

elementor-addon-widgets.zip


96% Ratings


70.000 + Installationer


WP 4.4 + Kræver

For at gøre det oprettede vi et separat Composer-modul til "side-skabeloner i fuld bredde" og en anden til "skabelon bibliotek." Disse moduler kan nu deles på tværs af flere plugins.

På denne måde, hvis vi vil ændre noget eller tilføje kompatibilitet med et bestemt tema, kan disse ændringer forplantes på tværs af flere produkter. Selvom produkterne måske har et andet formål, kan de stadig dele delvise funktionaliteter.

Vi tog den samme tilgang med et nyt indholdsformularmodul, som vi udviklede til at arbejde sammen med Beaver Builder, Elementor og Gutenberg (vi kan muligvis pakke dette ind i et separat Gutenberg-tilføjelsesplugin også).

At frigive disse mindre nicheplugins, mens du stadig arbejder på en større, mere generel brug, er af mange grunde nyttigt. Chefen for dem er, at det giver os mulighed for at udnytte det arbejde, vi gjorde tidligere, bruge det flere gange og opbygge en mere bæredygtig pengestrøm, uden at vi sætter vores langsigtede strategi i fare..

Temaer til sejr! ��

Vi løber tingene op på ThemeIsle med omkring 1-2 ret store udgivelser pr. Måned i næsten et år nu … og sørger for, at hver abonnent får værdien ud af deres medlemsgebyr.

For nylig lykkedes det os for nylig at udvikle og lancere et nyt børnetema for Hestia, kaldet Orfeo.

Orfeo

Lanceringsstrategien fungerede temmelig problemfrit, og temaet fik 3.000 aktive installationer på kun omkring tre uger.

Det partnerskab, vi har med Kreativ Tim hjalp meget her. De laver fantastisk design, og da Hestia blev bygget oven på deres Material Pro Kit, var det ganske let for os at tilpasse et andet sæt – Paper 2 – til Orfeo.

I de kommende måneder vil vi sandsynligvis også inkorporere nogle af deres andre designs. Denne, for eksempel ser det ud som en god base for et nyt tema for børn.

Bortset fra alt det, er Hestia stadig det tema, der optager en stor del af vores tid, og det er selv på trods af det faktum, at vi ikke har introduceret nogen større ændringer til det. Korrekt vedligeholdelse og afprøvning af alt bruger meget tid på egen hånd.

Bare hurtigt om mine personlige mål og udfordringer; Jeg planlægger at gøre noget mere headspace og tager tid til at revurdere vores strategi, planlægning og hjælpe med at ombordstille nye teammedlemmer.

Åh, og en mere vigtig ting, ThemeIsle blev accepteret som mediepartner for WordCamp Europe 2018. Dette er en dejlig anerkendelse af det arbejde, vi udfører i WordPress-samfundet, og jeg kunne ikke være mere begejstret for den kommende begivenhed!

Okay, det er alt, hvad jeg har til dig denne måned. Som altid tak for at have læst og støttet os! Bliv opdateret og få nye rapporter leveret til dig ved at abonnere her:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map