2019: Det år, der gennemgår – The Highs, Lowes and In-Betweens

2019: Det år, der gennemgår – The Highs, Lowes and In-Betweens

2019: Det år, der gennemgår – The Highs, Lowes and In-Betweens
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

2019 i gennemgang


Med 2020 i gang, vil jeg se tilbage på nogle vigtige fremtidsudsigter fra 2019 og reflektere over de høje, lave og indflydelsesrige, som virksomheden gennemgik. Jeg vil også benytte lejligheden til at dele vores planer fremad.

Lederskab, fokus og organisation

Selvom det stadig er langt fra ideelt, var 2019 vores bedste år indtil videre med hensyn til fokus! Selvom vi ikke frigav nye produkter, forenklede vi tingene ved at trække nogle af vores ældre kreationer tilbage. Personligt lykkedes det mig også at bruge det meste af min tid på de vigtigste projekter og ændringer, der havde den største indflydelse på virksomheden.

Vi prøvede en række forskellige tilgange i fortiden for at få gjort arbejde, men på grund af min mangel på strukturerede tænkeværdigheder (antager jeg) har vi besluttet at gå med en forenklet tilgang i 2019, hvilket har vist sig at fungere godt. Kort sagt:

 1. Sæt et primært mål for året – i vores tilfælde var det at opbygge Neve at være den bedste og mest populære gratis tema der ude.
 2. Udarbejd en plan for de næste seks måneder for at få alle tilpasset og arbejde mod målet.

Derudover lavede jeg også nogle indtægter / overskud igennem året, plus vi fortsatte med at holde månedlige møder for hele holdet.

Her er de vigtigste erfaringer fra alt det:

1. Du har ikke brug for sofistikeret software eller superspecifik planlægning

En af vores vigtigste fejl i fortiden var at tænke, at vi havde brug for en "Perfekt" planlægge på plads, før vi nogensinde kunne komme på arbejde. Dette sværede os stort set hver gang.

Problemet er kompleksiteten ved at komme med en hel storslået plan, en vision, struktur eller hvad der ikke er, og derefter udføre den.

Forenkling af ting – som vi gør nu med bare et primært mål for året – er en meget mere håndterbar tilgang, og det er bestemt bedre end intet.

Lektionen her: start lille.

2. Seks måneder forud for detaljeret planlægning er for meget

Da vi først begyndte at udføre vores seks måneders plan, fungerede alt godt i de første tre af disse måneder. Efter det føltes det meste af det, vi gjorde, imidlertid lidt tilfældigt.

Problemet med detaljeret planlægning i mere end et par måneder er, at du aldrig ved, hvad fremtiden rummer, og hvilken slags nye input der kommer på din vej – input, der i mange tilfælde kræver, at planen justeres.

Når vi bevæger os fremad, vil vi kun være det planlægning af detaljerede trin i tre måneders toppe.

3. At sætte et mål hjælper på uventede måder

At have et mål bagpå i alles sind gjorde det lettere for teamet at afvise nye initiativer – også dem, der kom fra mig. ��♂️

Når du er enig om et mål, giver det dig en masse klarhed over, hvad du skal gøre næste, og hvordan du skal handle om enhver ny mulighed, der kommer din vej. Hvis det stemmer overens med målet, er det fint. Men hvis det ikke er det, er det meget lettere for dig at afvise det.

Fremover håber vi at lære af vores fejl og også implementere dele af EOS-systemet i vores forretning.

Kort sagt, hvad der er nyt for os:

 • Vi har defineret vores niche og mission.
 • Vi ser også på 10-årige og 3-årige mål.
 • Vi holder os til ideen om et hovedmål for det næste år plus detaljeret planlægning af tre måneder.
 • Vi bruger et Trello-bord for at følge med i planen.
 • Vi har sat nogle produktmål for at give folk et bedre perspektiv på, hvad der er næste for nogle af vores ting og undgå at forsinke følsomme beslutninger.

Nogle ting er stadig lidt uklar, men det er okay. For eksempel er det meget hårdt at se, hvor vi kan være om 10 år. I sidste ende har jeg besluttet ikke at overdrive dette og bare sætte "et mål" i stedet for at gøre det til "perfekt mål." På den måde får du i det mindste noget at sigte mod, at strategisere og planlægge.

Penge som et mål?

I lang tid var jeg imod penge-relaterede mål. Jeg følte ikke, at de var meningsfulde.

Jeg har ændret mening lidt for nylig og indset et par ting:

a) Du har brug for vækst

Ikke nødvendigvis i intervallet 1.000% eller at blive et $ 1B selskab. Men du har brug for mindst en vis vækst hvert år for at sikre dig, at ikke kun virksomheden tjener mere overskud, men også folk i virksomheden kan vokse i deres roller, tjene større løn og udvide deres viden.

Vækst generelt giver dig også ro i sindet til at fokusere på at drive virksomheden.

b) Du har brug for overskud

At opnå vækst uden overskud kan være meget stressende. Mens du ser "nye enheder solgt," nye kunder blev glade, og større og større antal i dine analyseværktøjer er opmuntrende, alt det, der kan komme ned, hvis du ikke øger din fortjeneste undervejs.

At have en rimelig vækstrate med en passende margin giver dig mulighed for at fokusere mere på din mission og giver dig friheden til at gøre de ting, du er mest interesseret i i forretningen. Det er i det mindste sådan, jeg ser det.

Vores projekter i 2019 og ind i 2020

WordPress temaer og "websted bygning" som en niche

Som jeg nævnte, lægger vi de fleste af vores bestræbelser på denne del af operationen. Efter at have kæmpet i et par måneder i begyndelsen af ​​2019, lykkedes det os at strukturere tingene på en temmelig solid måde.

Udviklingen går godt. Vi frigav 50+ startsider i høj kvalitet til fire sidebygere, sammen med flere interessante funktioner. Vi integrerede også automatiseret test og byggede en vellykket AppSumo-kampagne. Når det er sagt, er vi stadig lidt bagud med vores overordnede vækstmål.

appsumo ThemeIsle

Det ser ud til, at markedet bliver meget mere koncentreret end nogensinde før. For eksempel har Astra og OceanWP over 1 million aktive installationer. Og det er ikke blot tal på grund af noget salgsfremmende trickery; folk er virkelig tilfredse med disse produkter og er tilbageholdende med at se efter alternativer.

Vi er dog stadig på et anstændigt sted, så jeg kan ikke rigtig klage. Vi har et godt produkt, og vi er i stand til at være den bedste løsning i "websted bygning" niche.

Vi vil skubbe fremad i endnu et år og søge at forbedre vores forståelse af markedet og vores ideelle kunde / deres behov.

Blockeditor-plugins og startsider er der, hvor jeg ser mest potentiale for at vokse og nå nye brugere.

Ansæt en senior produktchef

Et af de største projekter for mig i 2019 var at ansætte en produktchef. Jeg troede, at det var den bedste måde at skalere på at have en person med oversigt over fremskridt og styre skibet efter et givet produkt. Vi har et godt antal produkter med potentiale og en vis markedsføring bag hver af dem.

Selvom vi fandt nogle gode mennesker og lærte meget undervejs, indså vi til sidst, at vores forventninger ikke var meget realistiske. Grundlæggende håbede vi, at nogen kunne komme ind og tage sig af hele billedet – bringe et komplekst produkt på markedet, dyrke det og få det til at fungere problemfrit.

I mit sind skulle personen fungere som en "mini-CEO." Dette betød endda at gøre ting som at ansætte entreprenører efter behov osv. Grundlæggende skal du gøre alt, hvad der kræves for at få jobbet gjort. Ser man på det nu, er det sandsynligvis for meget at forvente.

Vi arbejder på en bedre tilgang nu.

Ansæt en senior designer

Udvidelse af vores designafdeling og få den administreret af nogen med erfaring stod højt på dagsordenen.

Denne gang var vi heldige. John Fraskos, der arbejdede med os for et år siden var klar til at vende tilbage og glad for at tage rollen.

Selvom han kun sætter et par timer om ugen på dette tidspunkt, gør det stadig en enorm forskel i det samlede billede. Han tager det meste af startsider til vores Neve-tema.

Neve startsider

Ansætter en kontorleder

Vi hyrede to personer til at udfylde denne rolle i 2019. Begge forlod.

Det var en blanding af miskommunikation, manglende klarhed og struktur i det, vi ledte efter nøjagtigt.

Samlet set er vores resultater med ansættelsesprocessen ujævne. Vi gjorde et stort stykke arbejde i fortiden, når vi ansat mennesker med nul erfaring og så hjalp dem med at vokse.

Vi gjorde også stor ansættelse af mennesker, der var superuafhængige og havde en masse erfaring; således krævede de grundlæggende ingen tilsyn eller ledelse.

Hver anden leje, der falder et sted imellem, har stort set været rod.

At finde en måde at arbejde på det og forbedre, hvordan vi håndterer ting, ville hjælpe meget og gøre en stor forskel.

Otter og blokredaktøren


Gutenberg Blocks and Template Library af Otter Gutenberg Blocks and Template Library af Otter

Forfatter (e): ThemeIsle

Nuværende version: 1.5.4

Sidst opdateret: 26. maj 2020

otter-blocks.zip


98% Vurderinger


60.000 + Installationer


WP 5.2 + Kræver

Odder er et plugin af vores, der introducerer nye Gutenberg-blokke og et skabelonbibliotek.

Jeg startede 2019 meget begejstret for dette produkt og havde en masse planer for det. Igen, langsomt, er jeg kommet ned på jorden og indså, at blokeditoren stadig er langt væk fra at være i stand til at fungere som et pålideligt webstedsbygningsværktøj. Indrømmet, det bliver tættere på det med hver nye opdatering, men der er stadig ting, der er svære at overvinde.

Ikke desto mindre drager vi fordel af det nye i Gutenberg og frigiver en ny samling af startsider i de kommende måneder som en del af Otter.

På en anden note bruger vi nu blokredigeringsprogrammet på vores blogs forholdsvis regelmæssigt (for mange af indlægene), og jeg håber, at vi overfører alt indholdsarbejde på bloggene til Gutenberg i år.

ThemeIsle redesign

Jeg talte om dette i et af mine tidligere indlæg, men jeg synes, det er et vigtigt nok projekt, så jeg vil også nævne det her.

Læs hele historien om, hvordan redesignet til ThemeIsle blev, dens udfordringer, mål og resultater. ��

Optimole

optimole

Optimole er vores billedoptimeringsservice og plugin. Jeg ved, at du forventer, at jeg siger dette, men jeg betragter det virkelig som det bedste værktøj af sin art på markedet. Find ud af det selv hvorfor det er tilfældet.

Et af vores mål med Optimole var at gå ind i SaaS-rummet og se, om vi kan lancere et produkt, der vil stå på egen hånd. Effektivt er dette os ind i den hostede servicevirksomhed og udvides uden for det klassiske WordPress-produktøkosystem.

Vi er glade for de samlede resultater, som Optimole genererede i 2019. Vi oplevede meget vækst, men produktet er stadig ikke rentabelt. Vi håber, at dette skifter i 2020, når vi stadig får fantastiske anmeldelser, vækstraten er god, og selve produktet viser sig at være af top kvalitet i sit rum.

Opbygning af forhold til brugere

Jeg tror, ​​at en af ​​de vigtigste ting, der hjalp os med at lykkes tidligt, var vores engagement med brugerne og vores besættelse af at levere produkter, der er et reelt svar på reelle smerter / udfordringer på markedet. Men med tiden mistede jeg dette perspektiv lidt, blev optaget af administrerende direktør og blev distraheret fra hvad der bragte os hit.

Jeg prøvede at vende tilbage til rødderne i 2019 og forbedrede hvad vi gjorde på brugerfronten.

Her er de initiativer, der hjalp med det:

 1. Alle i teamet ville bruge en uge til støtte.
 2. Vi begyndte at arbejde på en ny interviewserie til bloggen, hvor vores kunder deler deres historier med vores produkter – dette hjalp os med at lære mere om dem og finde nye måder at tilbyde hjælp.
 3. Vi skabte en ny Facebook-gruppe, plus yderligere grupper til større produkter – dette hjalp os med at interagere med kunderne på en mere direkte måde.
 4. Vi mødtes med snesevis af andre grupper for at se, hvad folk taler om – både med hensyn til markedet som helhed såvel som hvad de synes om vores produkter.
 5. Vi skabte en "gode anmeldelser" væg på kontoret for at forblive motiveret.
 6. Vi delte også nogle af vores fejl her på bloggen.

Facebook WordPress-gruppe

Alt i alt er disse trin i den rigtige retning og vil hjælpe os med at betjene brugerne bedre i fremtiden.

Praktikophold

Som jeg nævnte, er vi måske ikke de bedste, når det kommer til ansættelsesprocesser, men vi ser ud til at klare os med praktikpladser.

Som en måde at give tilbage og hjælpe vores nyoprettede lederinitiativ, tvang jeg slags alle vores teamledere til at få mindst en praktikant til at deltage i deres team til sommeren. Vi endte med fem praktikanter.

Feedbacken og resultaterne var virkelig rigtig gode. Vækst af praktikprogrammet vil være et af vores mest betydningsfulde projekter i 2020. Vi sigter mod at rekruttere endnu flere mennesker og også forbedre vores processer generelt.

En af de tidlige ting, vi gjorde, som jeg tror gjorde situationen klar for alle, var at vi meddelte, at vi ikke havde planer om at ansætte nogen efter praktikpladsen. Jeg ønskede ikke at lægge noget pres på holdet for derefter at skulle beslutte, hvem der skal beholde, og hvem der skulle give slip. Og endnu vigtigere, jeg ønskede ikke at skabe nogen falske forventninger til de mennesker, der kommer ind.

Blogs og indholdsprojekter

Oprettelse af unikt indhold af høj kvalitet

Oprettelse af kvalitetsindhold er enhjørningen i bloggerummet. Alle vil have dem noget kvalitetsindhold, men hvordan man får det?

Nogle siger, at det bare forbedrer sig "en smule" oven på hvad der allerede er derude om et givet emne er nok, men jeg ville eksperimentere med en anden idé.

Et sted midt i 2019 besluttede vi at køre et initiativ, hvor vi er klar til at betale 10 gange mere for "mega artikler." Hvad jeg mener med disse er ting, der kræver betydelig erfaring, viden eller insiderperspektiv på et givet emne for at skabe et stykke indhold, der ikke kunne være blevet oprettet af nogen anden. Tænk, LeBron James fortæller dig, hvordan man laver basketball. Eller Warren Buffett fortæller dig, hvordan du investerer. Bare i mindre skala og mere onlineorienteret.

Vi fik kun udgivet et stykke baseret på denne idé, men det er stadig en god start, og artiklen fik en virkelig dejlig trækkraft. Flere publikationer omtalte det på deres websteder, i nyhedsbreve og på sociale medier.

Det handlede om, hvordan man tjener penge på Fiverr – skrevet af en rigtig person, der faktisk tjener $ 2-3k hver måned.

Det er over 11.000 ord.

Sådan tjener du penge på Fiverr

Bortset fra det ene stykke fortsatte vi med at forbedre vores samlede artikelkvalitet, både med hensyn til indhold og præsentation. Det lykkedes os stadig ikke at udgive så mange ekstraordinære stykker, som jeg ville have ønsket, at vi skulle have gjort det. At skabe unikt og viralt indhold i disse dage er virkelig svært.

Eksperimentere med brede artikelemner

Vi udførte nogle indholdseksperimenter i 2019. Især besluttede vi at gøre det udvide emnernes rækkevidde vi dækker og skriver om ting, der kun delvist er relateret til vores sædvanlige WordPress-centrerede ressourcer.

For eksempel skrev vi:

 • Bedste Mac-tastaturer
 • Bedste stående skrivebord
 • Bedste Online Cloud Backup Services
 • Bedste Password Manager
 • og andre

Grundlæggende gik vi efter emner, som vi har en vis viden om og potentielt et unikt synspunkt til at tackle dem, samtidig med at vi er opmærksomme på, at de opfattes som uden for vores dagligdagse fokus.

Målet var at se, hvor godt et job vi kan gøre, og hvis vi kan konkurrere i disse mere brede indholdsnicher.

Alt i alt gik det godt, og jeg er tilfreds med de resultater og den dækning, vi fik.

For eksempel rangerer vores stående skrivebordspost nu nr. 5 for "IKEA stående skrivebord" og det er det første resultat, der ikke kommer fra ikea.com.

ikea stående desk rang

Selvom jeg er tilfreds med de resultater, vi fik her, er det svært at lave eksperimenter som denne. Medmindre vi rekrutterer flere ældre mennesker, vil yderligere diversificering af vores indhold være udfordrende. Når det er sagt, vil vi helt sikkert indtage en usædvanlig stilling hver gang imellem.

Her er hvad Ahrefs mener er vores topindhold efter organisk trafik:

Gæstepost og partnerskaber

Vi fik temmelig gode resultater fra vores gæsteposter om Elementor (her og her) og Smashing Magazine (her) plus et par andre. Den vigtigste læring her er, at det er mere fornuftigt at fokusere på et nøglepartnerskab eller gæstepositionsprojekt end 10 mindre.

Grundlæggende er den energi, der kræves til at skrive 10 indlæg, 10 gange, hvad det kræver at skrive et. Omfanget af det sted, som indlægget vises på, betyder ikke så meget hvad angår den arbejdsbyrde, der er nødvendig for at afslutte indlægget. Vi ønsker alligevel ikke at offentliggøre sub-par-ting, så det er ikke som om vi kan tage det roligt med gæsteposter på mindre websteder.

Derfor giver det mere mening for os på dette tidspunkt at fokusere på kun et par store websteder.

Samlet omsætning og overskud for 2019

Med lidt held og disciplin, vores omsætning for 2019 steg med 60% i forhold til det foregående år. Det overskuddet voksede med mere end 100%. ��

Under hensyntagen til antallet af strukturelle ændringer, vi havde, må jeg betragte disse resultater som over forventning! Jeg tror også, at de rigtige resultater af alt det arbejde, vi har investeret i de sidste par år, vil begynde at blive vist i 2020.

Jeg har endnu ikke specifikke numre på de enkelte afdelinger i virksomheden, så vi får se, hvordan tingene går sammen senere. Hvad jeg dog ved, er, at det nye salg af ThemeIsle-produktlinjen (alle temaer og plugins) gjorde omkring 15% dårligere i 2019 end året før. Så det er noget man skal kigge efter.

Holdet

Samlet set er holdets størrelse omtrent den samme. Tre personer forlod virksomheden i 2019, tre nye mennesker kom med. Alle vokser som fagfolk, forbedrer deres færdigheder og bygger erfaringer.

Årets højdepunkt var vores tur til Indien. Bortset fra de sædvanlige selskabsretrætsaktiviteter lykkedes det os at mødes med nogle holdkammerater for allerførste gang.

ionut

I 2020 fortsætter vi med at arbejde på vores ansættelsesprocesser og forsøger at udvide teamet på mindst et par måder. Vi ønsker at ansætte en supportleder, endnu en person i QA, projektledelse, plus vi har nogle samfundsstyringsprogrammer startet. Ideelt set ansætter vi også til mindst én lederposition i virksomhedens blogafdeling.

På den sjove side af tingene blander vi årets tur til at deltage i WordCamp EU med vores holdretreat i Portugal. Jeg fikser alle detaljerne denne måned. Vi er i alt omkring 20 (!) Mennesker, og jeg har ingen idé om, hvordan vi muligvis kan håndtere alt det! ��

Mine personlige projekter

Her er nogle af de personlige projekter, jeg eksperimenterede med i 2019:

For det første var mit personlige mål for året at slå frygt, være mere fredelig og gladere. Dette var en nødvendig ændring efter det foregående år i 2018, hvor jeg kæmpede med angst og nogle panikanfald.

Jeg gætter på, at tidenes gang fikserer en masse ting i sig selv, men for at hjælpe sagen fortsatte jeg at se en psykoterapeut og begyndte at gøre flere ting, som jeg var bange for at gøre før. Dette var enkle ting, som f.eks. At fortsætte mine køretimer. Jeg begyndte at træne brasiliansk jiu-jitsu og gik på en mindfulness retreat i en uge.

Jeg deltog også i månedlige møder med iværksætterorganisationen, som hjalp mig med at reflektere over de fremskridt, der er gjort i løbet af månederne. Et mere forretningsrelateret trin, jeg tog, var at begynde at arbejde med en forretningscoach (link). Dette vil forhåbentlig hjælpe mig med at forbedre endnu mere på ansvarlighedssiden.

Generelt har jeg indset, at jeg simpelthen ikke kan undgå bestemte situationer på ubestemt tid og er nødt til at være mere fast i at udtrykke mine tanker.

Ovenpå alt dette flyttede jeg også til en ny by, og vi forventer en baby �� om et par måneder. Så for at sige det mildt, tingene vil ændre sig. Jeg tager sandsynligvis et par måneder fri for at komme oven på tingene og revurdere mine mål.

Tak for at du holder dig til slutningen af ​​dette lange indlæg og for at støtte firmaet og mig!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector