WordPress-freelancere: Sådan placeres dele af din virksomhed på autopilot (gratis numre, automatisering af leadgenerering, WordPress-udvikling på autopilot)

WordPress-freelancere: Sådan placeres dele af din virksomhed på autopilot (gratis numre, automatisering af leadgenerering, WordPress-udvikling på autopilot)

WordPress-freelancere: Sådan placeres dele af din virksomhed på autopilot (gratis numre, automatisering af leadgenerering, WordPress-udvikling på autopilot)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jeg er officielt skør med e-mail.


Og det er ikke det, at jeg ikke er ligeglad, eller at jeg ikke kan blive generet, når folk kontakter mig. Jeg synes bare ikke at være kompatibel med selve mediet.

At være en professionel blogger og arbejde med WordPress, gør dette ikke mit liv let, og især når jeg beskæftiger mig med nye potentielle kunder, som måske kan blive afskrækket af mine kæmper.

Men hold fast … hvorfor fortæller jeg dig det?

Det, jeg leder frem til, er den hellige gral af professionel produktivitet – nogle mennesker vil gerne have dig til at tro – hvilket er emnet for business automatisering.

Automation – som ved at have nogle dele af din virksomhed sat på autopilot, så du behøver ikke bruge tid på at tage sig af dem for hånd. For eksempel var det største problem for mig som sagt e-mail. E-mail var noget, jeg havde brug for for at have taget sig af, og bare… få gjort så smertefrit som muligt. Men der er flere problemer som dette. Problemer, som utallige freelancere kæmper med hver dag, måske uden engang at vide det.

WordPress-freelancere: Sådan placeres dele af din virksomhed på autopilot

I sig selv er automatisering sandsynligvis noget, du skal begynde at tænke på lige nu … selvom du er relativt ny i WordPress-freelanceverdenen. Og hvis du har været i denne forretning et stykke tid nu, hvordan i alverden har du formået at klare dig uden automatisering?!

Uanset hvad, her er de specifikke ting, du kan gøre for at placere dele af din WordPress-forretning på autopilot:

Indholdsfortegnelse:

 • Metoden X
 • Arbejd med dine systemer
 • Gå efter de lette gevinster
 • Brug græshoppe til smart automatisering
 • Automatiser blyoptagelse
 • Automatiser din WordPress-udvikling
 • Avanceret automatisering – brug Zapier
 • Resumé

1. Metoden X

Okay, jeg ville bare sige det "være metodisk" i stedet for "Metode X" men så ville du bare holde op med at læse siden "være metodisk" lyder virkelig cliche. Men hold og bær med mig her, tak! Dette mener jeg:

Hemmeligheden bag automatisering – som sagt af David Allen (nogen, der er meget mere vidende om disse spørgsmål end mig) – handler om at fokusere på tre ting (og jeg parafraserer):

Metode X

 • (A) fjerne. Find ud af, om en given opgave / handling / element virkelig skal udføres. Måske kan du bare fjerne den ting helt? I så fald skal du gøre det.
 • (b) Forenkle. Find ud af, om det ikke måske er unødigt kompliceret – meget som dette udtryk. Med andre ord, uanset hvad du vil automatisere, skal det først være enkelt!
 • (C) Automate. Hovedopgaven. Bemærk, at dette kommer tredje – hvilket betyder, at du kun kan automatisere noget, der har vist sig at være vigtigt (ikke blev fjernet), og det er allerede enkelt nok.

Så i det lys handler det at være metodisk eller Metode X kun om at automatisere de ting, der betyder nok, så de ikke helt kan fjernes.

Væsentligt er det at være metodisk forhindrer dig i at gå vilje og kigge efter en anden ting at automatisere "bare fordi." I stedet kan du fokusere på at forbedre dine nuværende processer.

"For at forblive konkurrencedygtig er du nødt til at automatisere – eller en anden automatiserer dig ud af forretningen."
– Jeff Haden

Som Jeff Haden siger hans Inc.com-kolonne, "For at forblive konkurrencedygtig er du nødt til at automatisere – eller en anden automatiserer dig ud af forretningen." Og jeg kunne ikke være mere enig.

Alt dette lyder muligvis slags prædik, forstår jeg, men jeg vil virkelig understrege denne metode X-del, så alt, hvad jeg beder dig, er at huske det, når vi fortsætter gennem de andre punkter på listen.

2. Arbejd med dine systemer

Automation er svært at gøre, hvis du ikke dokumenterer hver gentagne ting, der er en del af din daglige dagsorden.

Helt ærligt, hvis du ikke kender de nøjagtige trin, der fører til udførelse af en bestemt opgave, hvordan kan du automatisere dem?

Dette er grunden til, at vanen nr. 1 på din vej til automatisering skal være opmærksom på dine processer og derefter gennemgå disse processer, hver gang du går gennem dem for at udføre den givne opgave..

Dernæst, når du allerede har (hvad du tror er) den endelige version af processen, først derefter begynder at automatisere den.

Begynd med at opbygge dit bibliotek med processer i dag – de processer, der er essentielle for din måde at udføre din forretning på. Dette bibliotek bliver snart et uvurderligt aktiv.

3. Gå efter de lette gevinster

Automatiser det, der først er lettere at automatisere.

Bare for at give dig et eksempel såvel som min første værktøjsanbefaling om dagen, som sagt, har de fleste af mine problemer drejet sig om e-mail. Et af disse problemer er aldrig at følge op med mennesker til tiden. Det, jeg plejede at gøre, var at markere en e-mail med en stjerne og derefter vende tilbage til den ASAP (læs: aldrig).

Min frelse kom fra noget, der hedder Boomerang. Det er et simpelt Gmail-plugin, der tilføjer en ny række af kontroller under hvert nyt e-mail-udkast, som dette:

Boomerang Gmail-app

Med det kan du markere visse e-mails for at vende tilbage til din indbakke senere, baseret på nogle triggere. For eksempel kan du indstille en e-mail til at vende tilbage, hvis du ikke får et svar inden for X dage. Grundlæggende, hvis du indstiller tingene rigtigt, kan du få Boomerang til at automatisere dine "følg op med den person" prompter.

Dette er et eksempel på en let gevinst. Du behøver ikke længere at markere disse ting i din kalender. Boomerang vil minde dig på det rigtige tidspunkt.

4. Brug græshoppe til smart automatisering (med gratis numre)

Selvom det ikke umiddelbart fremgår, Græshoppe er en cool service, der kan være ganske praktisk til automatisering, men det hele handler om detaljerne i, hvordan du konfigurerer den.

Græshoppe 1-800 gratis numre

Bare så vi er på den samme side, er Grasshopper et virtuelt telefonsystem. Med andre ord kan du indstille arbejdsnumre med det (1-800 gratis numre eller lokale numre) og derefter få disse numre omdirigere til andre steder baseret på dine behov.

I den enkleste opsætning kan du bare omdirigere det gratis nummer til din personlige celle bare af privatlivets fred (på den måde behøver du ikke at vise dit rigtige nummer på webstedet).

Men der venter faktisk meget mere inde i Græshoppe. To af de vigtigste funktioner for os er udvidelser og tilpassede hilsener.

For det første foretrækker nogle mennesker stadig at vælge en telefon og ringe til dig i stedet for at kommunikere via e-mail. Og hvis der ikke er noget nummer på dit websted, ignorerer de bare dig som en potentiel entreprenør.

Ved at bruge græshoppe, du kan ikke kun aktivere dem til at nå dig, men også byde dem velkommen med en brugerdefineret besked og lade dem vælge en bestemt udvidelse, der vedrører deres forespørgsel.

For eksempel kan du få x1-udvidelsen indstillet til at være ca. "salg," derefter x2 til "support," og så videre. Derefter kan hver af dem føre klienten til en forindspillet meddelelse, der får dem mere fortrolige med dit tilbud. Denne klient er sandsynligvis mere tilbøjelig til at lytte til din faktiske stemme, selvom den er optaget, end at læse kopi på dit websted.

I slutningen af ​​det går opkaldet til en voicemail, og så kan du få optagelsen af ​​opkaldet + en transkription leveret til dig.

Med hensyn til automatisering kan du dog gå endnu længere:

 • For eksempel, hvis der en dag opdages en større fejl et eller andet sted, og dine klienter begynder at lide under det, vil de åbenlyst opfordre dig til en løsning. Du kan optage en meddelelse, der fortæller dem, hvad de skal gøre, og indstille den som hovedhilsen. På den måde behøver du ikke gentage dig selv hver gang.
 • Skal på ferie? Optag en ny hilsen, og fortæl folk, når du kommer tilbage.
  • Hvis du er på ferie, men stadig ønsker, at dine vigtigste klienter skal være i stand til at nå dig, skal du angive en "hemmelighed" udvidelse på dine gratis numre. Annoncér det ikke i hilsnerne, men fortæl bare dine klienter, hvilket nummer de har brug for at trykke på for at komme igennem til dig med det samme. Indstil den udvidelse til at oprette forbindelse direkte til din celle.
 • Tvunget til at afbryde forbindelsen et stykke tid helt? Omdiriger alle opkald til en partner eller medarbejder, eller bare direkte til en telefonsvarer med en brugerdefineret hilsen til at fortælle folk, hvad der sker.

Græshoppe lader dig gøre alt det. Din fantasi er sandsynligvis den eneste grænse her. Nogle flere eksempler.

På en måde er denne type automatisering at fjerne nogle af de gentagne interaktioner fra din dagsorden og lade dem blive taget hånd om af et virtuelt telefonsystem.

5. Automatiser optagelse af bly

"Lead capture" lyder som et beskidt ord.

Desuden fraser frasen os også fra det faktum, at det er rigtige mennesker, vi har at gøre med, ikke kun noget abstrakt "kundeemner." Desværre er der næppe nogen bedre måde at kalde det, så lad os bare lade det være ved det.

Lead capture er nøglen til enhver virksomhed, WordPress-relateret og ellers.

Problemet er dobbelt:

 • Hvis du lige er startet, hvordan skal du få kundeemner,
 • Hvis du allerede er etableret, hvordan kan du forhindre at gå glip af leads, der er af højere kvalitet?

Her er hvad jeg mener med sidstnævnte. Når du arbejder for en klient, er du sandsynligvis optaget nok til, at du ikke er 100% opmærksom på nye kundeemner, der kommer ind. Når alt kommer til alt, har du travlt. Dette er et andet problem med mig med e-mail … kundeemner kommer ind, jeg handler ikke. Jeg er sikker på, at du kan forholde dig til en vis grad.

Så det vigtigste, du skal gøre, er at sørge for, at hver bly, der kommer ind, bliver ordentligt repareret, og at hvis de passer til dig, vil du ikke gå glip af dem. At stole på din evne til at håndtere alt ved hånden er en kort vej til fiasko, jeg er bange.

Her er to alternative løsninger, begge lige så gode (efter min mening):

Brug optin-formularer for at få kundeemner

Den klassiske måde at lade folk nå dig på er blot at placere en kontaktformular på dit websted. Enkel.

Men ikke effektiv.

Hvad der ser ud til at fungere meget bedre nu er at bruge en optin-form i stedet for en standard kontaktform.

Sådan gør du:

Tilmeld dig først med Sendinblue – det er det, vi bruger til alt ved CodeinWP / ThemeIsle (vi elsker det). Det er overkommeligt (især sammenlignet med MailChimp) og tilbyder pæne funktioner, især i automatiseringsafdelingen.

Sendinblue e-mail-automatisering

Opret derefter en ny form og læg den på din kontaktside. På ydersiden ser denne form normal. Der er et sted for nogens navn og e-mail. Men hvad der kommer næste er den unikke del.

Gå til Sendinblue’s automatiseringsafdeling, og opret en kort række af meddelelser, der guider personen gennem dit tilbud og processen med at arbejde med dig. Bed dem om at besøge bestemte sider på din blog, måske undersøge dem via Typeform (det er det værktøj, vi brugte til vores omfattende hostingundersøgelse) osv. Spørg dem om deres behov, budgetter og så videre. Grundlæggende, hvad der passer til din virksomhed.

Jeg giver detaljerne om dette op til dig, men du får ideen.

I slutningen af ​​det hele har du en bly, der er 100% klar til at hente og håndtere personligt. Og vigtigst af alt, vil nogle mennesker opgive processen midtvejs – det er dine ikke-ideelle klienter, og du bliver stadig nødt til at passe dem, hvis det ikke var for hovedgen-systemet.

I nogen grad svarer denne sti til det, vi diskuterede med Græshoppe gratis numre, men det gøres via e-mail vs over telefonen.

Brug CRM-integration til at få kundeemner

En alternativ metode er at bruge et CRM-system til at håndtere processen.

CRM-stien kan være en bedre løsning, hvis begyndelsestrinene i din salgsproces er mere komplekse og har brug for dine personlige input hurtigere (sammenlignet med optin-formstien).

Alle populære CRM’er derude har stor e-mail-integration og forskellige måder at håndtere nye kundeemner på. Jeg antager, at det hele er op til din personlige præference, da der ikke er nogen CRM til at styre dem alle. Tjek dog nøddeskal CRM, Insightly CRM eller Highrise CRM.

6. Automatiser din WordPress-udvikling

Jeg gætter på, det er på høje tid, at vi snakker WordPress specifikt.

Jeg er klar over, at ikke alt det følgende vil være nyttigt til din særlige form for WordPress-forretning, så føl dig fri til at vælge og vælge hvad der forekommer sejt:

Automatiser migrering / kloning af websteder

Med de fleste WordPress-projekter starter du med at arbejde på en lokal version af webstedet og migrerer det derefter til den endelige server. Hvis du allerede har en effektiv systemopsætning til dette, er du velkommen til at ignorere det, jeg skal til at sige, men hvis du ikke gør det – er det sandsynligvis, at duplicator-plugin hjælper dig.


Duplicator - WordPress Migration Plugin Duplicator – WordPress Migration Plugin

Forfatter (e): Snap Creek

Nuværende version: 1.3.34

Sidst opdateret: 16. maj 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% Vurderinger


1.000.000 + Installationer


WP 4.0 + Kræver

Dette er et plugin, som CodeinWP-teamet har brugt i lang tid til at flytte steder rundt og for at fremskynde vores lanceringsprocesser betydeligt.

I sidste ende, hvorfor skulle du gøre alt dette i hånden? Med et automatiseringsplugin som Duplicator, gør du tingene ikke kun hurtigere, men også ikke som tilbøjelige til menneskelig fejl.

Automatiser oprydning

En anden ting, du muligvis skal gøre hver gang imellem, når du arbejder med WordPress-udvikling, er at gendanne hele installationen til dens standardindstillinger. Dette kan ske, hvis du gjorde noget rigtig skyggefuldt, og det hele kollapsede.

Selvfølgelig kan du gøre dette for hånd, men at gå til plugin-ruten vil være hurtigere. Her er en detaljeret vejledning.

Automatiser dine temaindstillinger

Hvis du arbejder på et WordPress-projekt, der involverer indstilling af temaet, bruger du sandsynligvis underordnede temaer. Selvom det er en måde, der er bedre, end bare at forholde sig til overordnet tema, kan du i nogle tilfælde være lidt mere kreativ og automatisere noget af processen.

For eksempel, hvis du bruger et rammetema til de fleste af dine projekter, har du sandsynligvis dit yndlingssæt med temaindstillinger – dem, du ruller ud hver gang. Men at implementere dem i hånden er ikke særlig effektiv.

Et alternativ er at tage alle disse indstillinger og omdanne dem til et tilpasset config-plugin. På den måde kan du bare aktivere plugin og få dine indstillinger integreret med et nyt sted med et enkelt klik.

Der er en cool vejledning om WPMUDEV alt om det.

Automatiser deling af sociale medier

Uanset om det er dit eller din kundes websted, vil sociale medier være et vigtigt element i den samlede succes for det hele.

Så for at gøre den løbende styring lettere for den, der kører webstedet, hvorfor ikke bare få et plugin, der automatisk deler indholdet fra bloggen?

Det sker bare så ganske mystisk (hoste!) Som vores eget Genoplive Old Post fungerer godt til det. Ligesom navnet antyder, tager plugin et kig ind på webstedets arkiver og deler et af indlægene til dine sociale medieprofiler på autopilot (fungerer med Twitter, Facebook, LinkedIn).

Genoplive Old Post

Automatiser sikkerhedskopier

Sikkerhedskopier er simpelthen noget, som du ikke ønsker at skulle bekymre dig om. Du vil bare have dem til at blive taget hånd om.

Her er en omfattende sammenligning af vores, hvor vi ser på de mest populære sikkerhedskopieringsløsninger til WordPress (spoiler-alarm; vores vinder er BlogVault).

Du kan indstille de fleste backup-plugins til at arbejde på komplet autopilot … som det burde være.

7. Avanceret automatisering – brug Zapier

Sidst men ikke mindst har vi det Zapier – uden tvivl den bedste måde at forbinde to apps med hinanden og automatisere, hvad der sker som et resultat.

Og i Zapiers verden, en "app" er en meget bred betegnelse.

I tilfælde af at du ikke ved det, ligner Zapier meget IFTTT, men lidt mere avanceret (og pålidelig i min erfaring). Kort sagt kommer du til at vælge en input-app, en trigger, en output-app og en handling, der skal udføres på den output-app.

Okay, det lyder måske ikke særlig tydeligt, men her er et eksempel:

En af de mange apps, der understøttes i Zapier, er GitHub. Hvad du f.eks. Kan gøre, er at tage nye udgaver fra GitHub og oprette kort i Trello til hver enkelt.

(Og forresten, når jeg siger det "du kan" gør dette, jeg mener faktisk, at det sker på autopilot – Zapier udfører opgaven.)

På den måde behøver du ikke længere at gå til GitHub for at se, hvad der foregår. Men det er bare toppen af ​​isbjerget … Zapier understøtter mere end 700 apps.

Hvad er der ellers?

Resume: Her er vores vigtigste værktøjsanbefalinger til automatisering af dele af din virksomhed:

Værktøjer til at automatisere din WordPress-forretning

Boomerang
Græshoppe
Sendinblue
WordPress-udvikling
Zapier
Brug det til at automatisere dine opfølgende e-mails. Send dem lige på det rigtige tidspunkt, og find ud af, når folk læser dem.Opsæt gratis numre, og brug Grasshoppers virtuelle telefonsystem til at automatisere al telefonaktivitet i din virksomhed og få flere klienter på samme tid.Brug det til at erstatte kontaktformularer med optinformularer – således automatiserer dele af din blyfangst.Automatisere migrering af websteder, database nulstilles, temaindstillinger, deling af sociale medier, sikkerhedskopier.Tilslut alle to apps, og automatiser arbejdsgangen mellem dem.

Det er det for dette indlæg, men måske har du nogle andre ideer til automatisering af din WordPress-forretning …

Tror du, at ting som optin-formularer (med Sendinblue eller andet), gratis numre med Græshoppe, eller at dele dele af din udvikling på autopilot er en god måde at automatisere dit arbejde på WordPress-rummet? Del det gerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector