Vi spurgte 32 agenturer om deres bedste og værste typer af kunder at arbejde med; Her er hvad de sagde

Har nogen "klient fra helvede" historier? De fleste designere og udviklere gør det. Pokker, sandsynligvis klarer de fleste blikkenslagere det også.


Uanset hvad, når du arbejder med klienter, kan du ofte finde dig selv lande på hver side af floden. Og siden mærket "at elske din klient" er meget mere ønskeligt.

Selvom de fleste designere og udviklere har friheden til at vælge og vælge, hvem de arbejder med, er det undertiden ikke så let at læse nogens intentioner eller at forudsige, hvor let at arbejde med dem, det viser sig at være.

Eller måske kan du faktisk forudsige sådanne ting … med lige nok praksis?

Lad os se; at finde ud af, vi spurgte 32 forskellige agenturer og freelancere i dev-design-tech-segmentet for at fortælle os, hvad der gør en god klient i deres bog, og hvad der gør dem gale, når ting ikke fungerer som planlagt.

For at være mere specifik, var vores spørgsmål,

Hvad er din * favorit * type klient? Hvad med den klient, du synes om at arbejde med * mindst *?

Hvis du arbejder med klienter, vil du helt sikkert forstå og forholde dig til de råd, disse fagfolk har delt nedenfor.
Hvad der gør en klient god eller dårlig / klient fra helvede: PRISER

I en fart? Her er en hurtig videooversigt over de mest almindeligt forekommende klientpersoner ��

Sådan identificerer man alle klienttyper

Hvis du sigter mod succes som freelancer, eller du bare arbejder med klienter, så har vi en vigtig guide til dig. Vores klientguide hjælper dig med at identificere alle klienter hurtigt, hvilket vil hjælpe dig med at arbejde effektivt med dem. Eller slet ikke ��

Sendt af ThemeIsle fredag ​​den 18. maj 2018

Hvad der gør en klient god eller dårlig: 32 agenturer deler indsigt baseret på deres oplevelse gennem årene

dominik sauter

Dominik Sauter
COO kl SAU / CAL
Da vi lige var i gang, hyrede en kvinde, der kørte en dagpleje ud af sit hjem, os til at oprette et websted. Mitch og jeg var stadig i det "så ophidset, at folk vil betale os" fase, at det ikke engang forekom os, at vi virkelig tænker over, hvem vores kunder skulle være, og hvordan vi bedst kunne hjælpe dem.

Nu er der intet galt med dagpleje. Eller babyer. Jeg kan godt lide babyer. Faktisk har jeg endda en selv. Måske endda have en anden. Og jeg ser adskillige år med at give mange af mine hårdt tjente penge til en dagpleje af høj kvalitet.

Men vi var ikke, hvad hun havde brug for. Vi bygger websteder med fantastiske butikker, butikker, der vokser bundlinjen og bidrager til væksten i en virksomhed.

Hun ville aldrig sælge babyer, og hun kunne kun sælge så mange pletter i sin dagpleje. Hun forstod heller ikke Internettet overhovedet. Det betyder, at vi var nødt til at tilbringe så meget med hende personligt, omgivet af meget støjende børn, forsøger at forklare absolut alt, hvad vi gjorde, og vi betalte praktisk talt hende for at arbejde på hendes projekt.

Denne oplevelse fik os til at tænke lidt mere strategisk på, hvem vores ideelle klienter skulle være, noget vi har forbedret gennem årene.

Jordan Brannon

Jordan Brannon
Præsident & COO kl Koalition
Mine 2 yndlingstyper af klienter:

1. Ballmers (tilnavnet efter Microsofts berømte over den øverste CEO). Nemlig kunder, der brænder for, hvad deres virksomhed gør, hvordan de gør det, og hvorfor det betyder noget for deres slutkunde. De kan normalt ikke undgå at danse på tværs af en scene, når de får en chance for at prise deres firma, service eller produkt. Disse typer af klienter får vores team begejstrede for at arbejde med dem, elsker at dele deres ekspertise i deres branche og er ivrige efter at finde ud af, hvordan de kan fremhæve deres virksomheds bedste egenskaber på webstedet eller det kreative, vi arbejder med dem på.

2. Revolutionærerne. Forandringsproducenter er kunder, der er fokuseret på at forstyrre det, de eller deres branche har gjort i lang tid. De er ivrige efter at få teknologi og kreativitet til at fungere og give vores team mulighed for at udvide deres projekt i nye og spændende retninger, der bryder formen af ​​’vi vil gøre det på denne måde, fordi alle andre gør det på denne måde.’ Kreativitet er en infektion , og når folk vil have dig til at være kreativ, giver det dit arbejde energi på en måde, som få andre ting kan.

Mine 2 mindst foretrukne klienttyper:

1. Yo-yo Med yo-yo-klienter mener jeg dem, der skifter mellem at være meget interesserede og engageret i deres projekt og derefter ekstremt utilgængelige. De har en tendens til at starte et projekt ved at sige ting som, "dette projekt er vores første prioritet", eller "dette websted vil gøre eller bryde vores forretning for det næste år", og derefter halvvejs igennem reagerer ikke på opkald, e-mails eller anden kommunikation. De har en tendens til at være deres egen værste fjende, undergraver projektets tidslinjer, omfang og leverancer med deres forsvindende og dukkende optræden.

2. Bureaukraterne. Byråkrater er normalt ikke klienten, kun kundens kontaktpunkt. De arbejder i en anden afdeling i en anden virksomhed og kunne være mindre interesserede i et andet diverse projekt eller dets resultat, så længe de stadig er ansat, og de stadig får betalt. I modsætning til den lidenskabelige klient eller den, der ønsker at ryste deres branche op, er bureaukratten en energi- og kreativitetsvampyr.

diana briceno

Diana Briceno
Ejer af DGS Studio
Foretrukne klienttype:

Den foretrukne klient, som det er ganske sjældent at komme over, er en, der er modtagelig for nye tilgange eller allerede ved, at de har brug for nøjagtigt, hvad vi tilbyder. Som et studie, der fokuserer på sociale medier, forstår den ideelle klient, at sociale medier ikke måles på samme måde som traditionel reklame og tager ganske lang tid at vokse, især hvis de gøres organisk.

Disse klienter er typisk den slags, de har foretaget deres egen forskning forud for, eller de plejede at være dem, der gjorde deres egen markedsføring i de tidlige dage af deres forretning, så de forstår, hvorfor visse ting betyder noget. En af mine nuværende klienter er netop sådan, de forstår, at test er vigtigt, prøve og fejl og tillader mere kreativ frihed, fordi de ved, at det kun vil gavne dem i det lange løb.

Den værste klienttype:

Den værste klienttype er den slags, der siger, at de vil "gå viralt" eller gør noget nyt og spændende kun for konstant at afvise enhver spændende idé og sige "lad os gøre et andet indlæg, der annoncerer et salg". Inden du ved det, består hele deres foder af "Kun 25% i dag" slags indlæg, der bare ser dumt ud. De er som regel ældre mennesker, der ikke forstår sociale medier og synes, at et indlæg altid skal annoncere salg og aldrig virksomhedens kultur, humanisering af mærket og værdifulde blygenererende ressourcer for deres seere.

Historie:

Jeg havde engang en klient i makeupindustrien, som ikke kunne adskille familie og forretning. Hendes datter lavede de mest forfærdelige tegninger af ejerens læbestift, og naturligvis, som en kærlig mor ville, ville disse afskyelige tegninger med fotos taget i værst mulige vinkler og belysning være et must for vores sociale medier. Det var ikke engang den værste del. Da det var læbestift, ville datteren tegne læbestift på læberne, men der var intet andet, intet ansigt, bare de flydende læber med læbestift, der var dårligt tegnet af et barn. Tegningen lignede et rødt hul med en pind i, folk rapporterede dem som pornografirelateret indhold ofte, men klienten sagde, at alle andre var problemet, åbenbart ikke tegningen.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Her er, hvordan man kan være den værste WordPress-designer på planeten (i 8 trin eller mindre)
 • 5 bedste tilpassede posttyper-plugins til WordPress sammenlignet
 • Bedste WordPress-hosting til agenturer: Hvordan man vælger en + 5 muligheder sammenlignet

mario peshev

Mario Peshev
CEO hos DevriX
Vi er temmelig tilfredse med alle vores eksisterende konti – hvis vi ikke var det, ville dette alligevel have afsluttet forholdet.

Det, der gør dem store, er niveauet af tillid og respekt for vores tech-team. Med stor kraft kommer stort ansvar, men uden tillid ville vi altid have ret til at retfærdiggøre hvert lille skridt på vejen. Kommunikation er skarp og rettidig, og vi er et hæderet medlem (samlet) af deres forretningsvækstafdeling. Vi arbejder som en, tænker som en, handler som en – samarbejder og skubber fremad sammen.

De få tilfælde, vi har haft til at afslutte et forhold, var faktisk relateret til manglende tillid og respekt. Jeg er blevet råbt på telefonen en gang af grunde, der er i modstrid med vores køreplan og handlingsplan. Nødstilfælde blev eskaleret adskillige gange uden nogen åbenbar grund. Det giftige miljø og spørgsmålstegn ved hver bevægelse førte til mere overhead end udført arbejde, hvilket var kontraproduktivt og ikke gav mening i det lange løb.

brad williams

Brad Williams
CEO hos WebDevStudios
Vores foretrukne type klienter er dem, der kommer til os specifikt for vores WordPress- og webstedsopbygningsekspertise. De ved, at vi er eksperter og sætter virkelig tro på vores anbefalinger omkring projektmetode, arkitektur, teknologier, der skal bruges osv.

Disse klienter ser os som en værdifuld partner, en udvidelse af deres team, der altid hjælper med at nå frem til et projekt og fremtidige mål.

De klienter, vi synes om at arbejde med mindst, er det modsatte af dem, vi synes om at arbejde mest med, og det ville være klienter, der ikke tager vores anbefalinger og ekspertrådgivning.

I sidste ende lider deres projekt i det lange løb. Vi bestræber os på at veterinere klienter på forhånd og sikre, at vi passer godt til hinanden til at undgå en problematisk situation.

tim cantrell

Tim Cantrell
Kundesupportingeniør kl Wordfence
Hos Wordfence forsøger vi at give alle vores kunder den samme mængde opmærksomhed og den samme kvalitetssupport. Vi mærker ikke kunder som gode eller dårlige, men ser hver kunde som en person med individuelle behov. Mennesker er forskellige, og hvis der er et kommunikationsproblem, prøver vi at se det som en læringsmulighed og en udfordring for os at forbedre. I vores arbejde, sikkerhed, finder vi ud af, at en kunde ofte allerede er stresset og frustreret, når de når ud til os om hjælp, og vi prøver at give mulighed for det. Det betyder ikke nødvendigvis, at de er en ‘dårlig kunde’, men når nogle kunder har et websted, der er hacket, føler de sig krænket og såret. Når de opretter en sag, kan disse følelser manifestere sig i, at kunden udsletter. Vi prøver altid at fokusere på at løse problemet i stedet for at reagere på negativitet. Når det er sagt, har vi en streng regel mod misbrug, og vi tolererer ikke kunder, der fornærmer eller forsøger at nedbringe vores personale.

Alle på vores team har forskellige styrker, og vi prøver at støtte hinanden i at gøre alle kundeinteraktioner vellykkede til sidst. Hvis der opstår et problem, vil sagen til en anden supportingeniør næsten altid vende situationen. Vi arbejder tæt sammen og søger ofte råd. At have en god arbejdsplads, hvor samarbejde og teamwork opmuntres, hjælper os med dette. Vores team er valgt med hånden for at passe til vores kultur. Jeg kan ikke tænke på noget teammedlem, der ikke er ydmyg nok til at bede om hjælp eller tilbyde rådgivning, som situationen kræver det. Dette er til gavn for vores kunder og holder vores team også stressfrit.

At være en "god kunde" alt hvad du skal gøre er at være rolig, forklare din situation så detaljeret som muligt og stole på os til at gøre alt, hvad vi kan, for at løse dit problem eller alternativt give dig oplysninger, der hjælper dig med at løse det selv.

rod austin

Rod Austin
Direktør for marketing hos Pagely
Den ideelle klient hos Pagely er den, der forstår den værdi, vi bringer til deres WordPress-projekt.

Vi lægger en masse talent og kræfter bag vores fokus på sikkerhed, høj tilgængelighed og samlet pålidelig administreret WP-hosting, og de fleste af de mærker, vi arbejder med, forstår, hvor vigtig samarbejde med et team, der har de rigtige prioriteter, kan være.

Ikke alle WordPress-websteder passer til Pagely, og dem med færre krav til up-time og sikkerhed er sandsynligvis ikke en god pasform – men det ændres ofte efterhånden som deres site vokser.

Vi har været vært for flere websteder, der er vist på Shark Tank, og det er altid sjovt at se trafikspidserne, og hvordan vores platform håndterer dem let.

jolissa skow

Jolissa Skow
Content Strategist at Trives Internet Marketing
Min favorit type klient er en reaktion, der stoler på os til at gøre det job, vi blev hyret til at gøre! Den ideelle klient er nok involveret i forholdet til at kommunikere regelmæssigt og besvarer spørgsmål fra os rettidigt. De giver os også adgang til konti, som vi har brug for for at gøre vores job så godt som muligt, og bare stole på os til at være eksperter og gøre et godt stykke arbejde.

En klient, som jeg synes om at arbejde mindst med, er en, der er skeptisk over for os fra starten og ikke har tillid til os nok til at lade os gøre vores arbejde. Denne klient er enten konstant i kontakt med os, bruger tiden i deres budget til spørgsmål og forsikringer, eller er stort set ikke reagerende – begge disse situationer kan gøre vores job vanskeligere! Denne klient stoler ikke på os og giver ikke fuld adgang til at ændre Google Analytics-indstillinger, for eksempel, eller lader os ikke foretage nødvendige opdateringer til deres websted for at implementere vores bedste strategier.

tom zsomborgi

Tom Zsomborgi
CFO kl Kinsta
Hos Kinsta arbejder vi med mange klienter fra hele verden. Små virksomheder, webbureauer, freelancere og hurtigtvoksende virksomheder som Drift eller Adespresso. Webhosting-niche er en meget ressourceintensiv branche, og når det kommer til WordPress-websteder, er der titusinder af temaer, plugins og tredjepartsintegrationer, hvor en masse ting kan gå galt.

Vores foretrukne type klienter er dem, der ved og forstår, at vi er "bare et webhostingfirma" og hovedsageligt er vi ansvarlige for serversiden. Disse klienter forstår, at vi ikke kan hjælpe dem med at skrive eller redigere koden, tilføje eller fjerne ekstra funktionalitet eller tilpasse deres websteder. De arbejder normalt med en dygtig WordPress-udvikler, de værdsætter vores forslag og fund, og de lader udvikleren udføre udviklingsarbejdet.

Nogle gange er det ikke så let, da nogle klienter synes det "administreret WordPress" betyder meget mere end serveradministration. Vi får supportanmodninger som "Jeg har brug for dig til at bygge min butiksafdeling eller "kan du installere og tilpasse mit nye tema" hele tiden. Vi er nødt til at trække linjen og styre kundens forventninger fra første dag, ellers er kundesupport ikke bæredygtig på lang sigt. Derfor oprettede vi en detaljeret Scope of Support-videnbase, og jeg anbefaler dig stærkt at gøre det samme!

Et par klienter forstår ikke og accepterer denne politik, og de fortsætter bare med at åbne nye billetter og beder dig om at hjælpe dem med disse udviklingsopgaver. De nægter at ansætte en udvikler, og de er ikke åbne for at acceptere dine forslag. Fra tid til anden skal du tage en beslutning og bede disse klienter om at forlade og finde en anden udbyder. Du skal ikke være bange for at gøre dette, du er nødt til at fokusere på dine andre klienter, der forstår, hvad der dækkes af dit supportteam, og hvad der er uden for omfanget (btw. De repræsenterer 99,9% af din klientbase!). I disse tilfælde er dette den bedste måde, du kan hjælpe med til at vokse din virksomhed.

david coveney

David Coveney
Direktør kl Interconnect / det
Vores foretrukne klienttype er den, der forstår, hvad vi gør, og som klart kan tage om bord, at de også har ansvar og færdigheder, som de har brug for at tilegne sig for at gøre projektet til en succes. Den værste type klient er i det væsentlige det modsatte af den – de mener, at vi har en tryllestav, at vi sorterer deres indhold, magisk overfører færdigheder til dem på kort tid og vil være der for at rådgive dem om, hvordan de køre deres online forretning.

I disse dage er de fleste af vores kunder temmelig dygtige – de kommer til os, fordi de allerede har store websteder, og de ønsker, at tingene skal være hurtigere eller mere præstation, eller de beder os om at udvikle specifikke svar på problemer, der tager os langt uden for hvad der kan gøres selv i WordPress. Men i vores tidlige dage fik vi kunder, der virkelig kun havde det mest uklare greb om, hvordan internettet fungerer, og det kunne være virkelig trættende.

Vi havde en der ikke forstod hvad hosting betød. "Men websteder lever bare på Google, ikke det?" kom svaret, da jeg forsøgte at forklare, at vi måtte placere et websted på en server et eller andet sted. For så vidt angår dem var internettet Google, og det var det. Deres mentale model var af gule sider, og de var meget fastklæbet i det. Når det er sagt, når webstedet var afgjort, gjorde sit arbejde, og de var da stort set den perfekte kunde på mange måder.

I sidste ende er det dog min foretrukne kunde, der er * vores * kunde og ikke * deres * kunde. Så længe vi kan tjene penge, er vi gode. ��

daniel corin stig

Daniel Corin Stig
CEO hos White Label Agency
For at indstille konteksten arbejder vi kun i langsigtede partnerskaber som underleverandør til digitale agenturer for at bygge tilpassede WordPress-websteder fra deres designfiler. Så en klient for os er enten en etableret partner eller en ny partner, som vi lige er begyndt at arbejde sammen med.

Store partnere

Det hurtige svar er, at det er lettere at arbejde med agenturer, der er organiserede, kommunikative, værdsætter den langsigtede succes med vores samarbejde og betaler deres fakturaer til tiden. Men ud over det er virkelig gode partnere for os virkelig dem, der hjælper os med at gøre et godt stykke arbejde for dem.

For eksempel sender de os specifikationer, der svarer til deres forventninger til, hvordan vi bygger websteder til dem. Jeg kunne have sagt det "skriver detaljerede specifikationer", men det er ikke altid sandt. Interessant nok giver en af ​​vores bedste partnere os meget få instruktioner ud over deres designfiler. Men da de er meget tilfredse med vores standardtolkninger af, hvordan man implementerer deres design som et kodet sted, er de meget tilfredse med resultatet. I den anden ende af spektret har vi gode partnere, der skriver meget detaljerede instruktioner til os om, hvordan man bygger websteder ud fra deres design (css-rammer, animationseffekter, backend-opsætning osv.), Og det fungerer lige så godt.

Partnerskaber, der ikke fungerer

Der er to typiske grunde til, at partnerskaber ikke fungerer, som vi håbede:

1. Vi overholder ikke deres forventninger til deadline, pris eller hvordan man koder deres websteder. Et godt eksempel er, når vi får meget få instruktioner, men agenturet har faktisk meget specifikke præferencer for, hvordan vi skulle have bygget stedet for dem.

2. Agenturet har ikke nok erfaring til at få deres behov opfyldt af vores tjenester.

De to er ofte beslægtede, og jeg har med tiden indset, at vores egen profil og handlinger som virksomhed hovedsagelig er den grundlæggende årsag til sådanne problemer snarere end vores partnere.

catalin matei

Catalin Matei
CEO af Forøg medier
Den bedste type klienter er dem, der stoler på dig og forstår, at der er en proces involveret – de giver dig deres mål (deres punkt B), og de får os til at forstå deres nuværende situation (deres punkt A) og derefter – magi – de lader os gøre vores arbejde og regne ud og justere, indtil vi får dem der. Med disse klienter overleverer vi og sørger for, at de er utroligt tilfredse med det, vi arbejder sammen. Vi elsker mennesker, så det er let for os at gøre dette haha. Det lyder muligvis enkelt, men det er sværere at anvende især med virksomhedsområdet, hvor du har med infrastruktur og mellemstyring og andre ting at gøre. Men det er vores ideal.

Og dem, vi synes om at arbejde mindst (hvilket er en slags måde at sige, at vi ikke kan lide at arbejde med dem) med, er det modsatte af det, jeg sagde. Vi tilpasser sig ikke som mennesker først – efter værdier, vi justerer ikke efter mål, og de mikromaner – en opskrift på katastrofe – og jeg er så glad for, at jeg kan affyre disse klienter, når de konstant forfølger den vej. Ikke for min egen interesse – da det skaber en masse kaos og ulykke i mit holds liv – og jeg elsker mit team.

En sjov oplevelse her var, da jeg modtog konstant feedback fra mit team om, at klienten var over-reaktiv og mikromaner alt, hvad de gjorde i cirka en måned – at få dem til at genskabe deres arbejde et par gange på grund af uklare briefs. Anycase, jeg følte, at vi var nødt til at afslutte forlovelsen, så jeg tog en samtale med deres marketingdirektør, at da han hørte, at vi ville afslutte det – var helt chok og i ærefrygt – som om dette ikke kunne ske med ham – og endnu mere interessant var, at han tilbød 3x vores gebyrer, hvis vi kun ville blive chokeret over, at jeg sagde nej. Penge er kun et køretøj. Mennesker er den reelle værdi.

austin iuliano

Austin Iuliano
Corporate Training og Keynote Taler kl d.science
Den bedste type kunder er dem, der er realistiske i forventningerne og forstår, hvad der er vigtigt for at drive deres forretning fremad. For eksempel har nogle få skuespillere, jeg har arbejdet med, været nødvendige for at få deres sociale efterfølgende, da det hjalp dem med at booke flere spil. De var gode klienter, da vi kendte den metrics, de havde brug for, og forventede ikke, at succes ville ske natten over. Jeg var i stand til at hjælpe dem med at vokse med 2-3000 nye Instagram-følgere, og de er glade.

Virksomhedsuddannelse kan også være stor, når forventningene også er klare. Gå til en formue 1000 og hjælpe et marketingteam med at opbygge en enkelt kampagne fra idé til udførelse og give vejledning om bedste praksis og support. Men også at have klare forventninger til hvad der vil og ikke vil ske.

Langt den VÆRSTE type klienter er dem, der starter med at sænke din prisfastsættelse. Jeg har fundet ud af, at enhver, der prøver at bekæmpe mig med prissætning, ender med at blive et stort problem klient. Uundgåeligt forsøger de at tage mere og mere uden yderligere kompensation. Jeg som enhver anden iværksætter vil have ravende klienter og vil kaste ekstra tjenester og support i for at skabe en raving klient. Når folk forventer og kræver det, fjerner de min evne til at overgå forventningerne. De dårlige klienter overvåges og har beslutningstagning via udvalg.

Derfor sparker jeg fuldstændigt ud alle, der viser tegn på en dårlig klient. Jeg er heldig nok til at have mere end nok arbejde, som jeg kan vælge ikke at tage på disse typer klienter. Når det er sagt, selvom jeg ikke var det, ville jeg ikke påtage mig disse klienter at vide, hvad jeg ved nu.

mazdak mohammadi

Mazdak Mohammadi
Grundlægger af Blueberrycloud
Vores favorit type klient er en klient med en fantasi og åbent sind. Kunder, der kommer til vores bureau, der er klar til at forestille sig nye muligheder med et åbent sind, er de kunder, der nyder at arbejde mest med os og også får mest muligt ud af processen.

Vores mindst foretrukne klienter er dem, der henvender sig til vores agentur med et stærkt behov for at være dominerende og mener, at de ved alt, hvad der er at vide, og ingen uden for sig selv kan forbedre deres ideer. Disse klienter kæmper for at opnå succes med og uden agenturhjælp, og ingen nyder processen. Det er desværre en tab-tab-type situation. Mit forslag er at give eksperterne mulighed for at være eksperterne. Giv dem din vision for virksomhedens fremtid sammen med hvorfor visionen forventes at fungere og give påmindelser om visionen til agenturet, hvis de afviger fra kursen. Lad resten (kreativitet og ellers) op til dem. Du vil nyde processen mest, og din virksomhed får mest udbytte, selvom du ikke er enig i den.

røv ungar

Rob Ungar
Partner kl Copa Digital Group
Med hensyn til de bedste klienter, de kan arbejde med, ser vi generelt, at de er åbne med hensyn til teknologi, de er hands-off og stoler på os til at træffe beslutninger, der er i deres bedste interesse, og de skaber ikke deres leder ind dagligt. Vi holder dem naturligvis regelmæssigt opdateret om ydeevnen til kampagner, vi kører, og fremskridt med projekter, men det er ikke en dagligdags ting. Vi anmoder om deres feedback, når vi har brug for det, men de generer os ikke med konstante forslag eller spørgsmål. De forstår også værdien af, hvad vi laver, og ikke kamser over budgettet. Så længe vi leverer resultater, er alle glade.

De værste typer klienter er vel, du gætte det – stort set det modsatte! De pruter om prisen og prøver at tale dig ned og er ikke engang sikre på, om de vil lave nogen form for reklame eller markedsføring. De er skeptiske over for det. De mikromaner og vil godkende enhver lille detalje og smide deres egne ideer ind, selvom de ikke giver mening. Det er svært at fortælle en klient, at hans eller hendes idé ikke er god. Ofte er de bare ikke dejlige mennesker og er ondt at arbejde med. Vi har fyret klienter, som vi ikke længere ønskede at arbejde med, og har aldrig beklaget det.

Austin Mahaffey

Austin Mahaffey
SEO-specialist hos Power Digital Marketing
Min favorit type klient er en, der stoler på vores bureau til at foretage meningsfulde ændringer.

Når et firma tillader vores agentur at diktere og implementere en strategi, giver det os meget mere tid til at forfine den strategi og i sidste ende se succes i større skala end hvis vi holdes tilbage af en mangel på tillid.

Min mindst foretrukne klient at arbejde sammen med skulle være en, der ikke har en klar vision om, hvor deres hele forretning er på vej.

Vores job som internetmarkedsførere er væsentligt mere affektive, hvis vores kampagner konsekvent stemmer overens med forretningens mål. Langsigtede mål dikterer minutoplysninger såsom valg af søgeord, så hvis en virksomhed ikke ved, hvor de vil være om 1 år plus, kan det afspore en hel kampagne.

chris pontine

Chris Pontine
Ejer af Oprettelse af et websted i dag
De bedste klienter: For mig er det klienter, der har en solid forståelse af vigtigheden af ​​en markedsførings tilstedeværelse og forstår den tidsramme og nedbrydning, vi giver dem. Så disse klienter får vigtigheden, men så godt vi forstår, er vi nødt til at begynde at udvikle planen for at komme videre med deres forretning for at vokse.

De værste klienter: For mig er det virksomheder, der vil have resultater med det samme og ikke forstår investeringen i denne metode. Så de vil ikke betale noget og derefter få enorme resultater. Nederste linje: Vi lægger det helt ud og kan normalt fortælle hurtigt, hvilken type klienter det er, så vi kan stille forventninger med det samme.

adam-thompson-200

Adam Thompson
SEO / PPC Manager hos Comodo SSL-butik
Den bedste type klient er den, der samarbejder med dig for at sætte klare, realistiske mål for projektet, så du kan gøre, hvad du har brug for for at nå disse mål. Den bedste type klient er en teamkammerat – du arbejder sammen som et team for at løse problemer, tackle udfordringer og opnå bedre resultater.

Her er et par af de dårlige klienter, jeg har haft gennem årene:

 • Det "design af udvalget" klient. Denne kunde udnævner en gruppe mennesker til at føre tilsyn med projektet (normalt et designprojekt) uden klare mål. Alle har en anden opfattelse, ingen har ansvaret, og intet, du gør, kan tilfredsstille alle. Projektet vil tage dobbelt så lang tid, som det burde, og slutresultatet er crappy. (Når du først har foretaget 50 ændringer for at gøre alle glade, er designet bare et rod.)
 • Det "Jeg snyder dig, hvis jeg kan slippe af sted med det" klient. Jeg havde engang en klientanmodning om, at vi udførte webudviklingsarbejde ud over det grafiske design, vi var blevet hyret til. Efter at jeg informerede ham om de tilknyttede omkostninger, krævede han, at vi leverede de ekstra tjenester gratis. Efter at jeg forklarede, at de ting, han bad om, ikke var inkluderet i den kontrakt, han havde underskrevet og betalt for, sagde han, at det ikke gjorde noget, fordi "Jeg vil omskrive kontrakten og tilføje dem". Jeg har aldrig fundet ud af, om han var så naiv om, hvordan kontrakter fungerer, eller om han bare ikke var ligeglad.
 • Det "visionær" klient. Jeg mistede for mange år siden antallet af gange, en klient forsøgte at sælge mig på deres vision, få mig til at sænke priser, arbejde gratis osv. De arbejdede på noget jordskødende, og hvis jeg hjalp dem, ‘ d være inde for en stor lønningsdag, når de rammer det stort. Hvis du nogensinde får den samme tonehøjde, skal du huske, at 90% + af dem ikke gør det stort. Hvis de gør det stort, er den stumpe sandhed, at de er utroligt usandsynlige, at de begynder at betale for dig for at kompensere for alt det arbejde, de har betalt for dig for. Det mere sandsynlige scenario er, at de vil indse, at de nu er en stor fisk og vil gå videre til et stort bureau og / eller begynde at forhandle om en rabat.

Jason Parks

Jason Parks
Præsident for Mediekaptajnen
Vores favorit type klient at arbejde med er en der har tålmodighed og stoler på vores spilplan. I naturen tror folk, at resultater vil ske natten over, når det kommer til digital markedsføring. Dette er ikke sandt, da det tager tid at udvikle en strategi og udføre. Vores kunder, der tror på processen, er sjove at arbejde med, fordi vi er i stand til at skabe resultater.

Tværtimod er den værste type klient at arbejde med en der forsøger at diktere strategien fuldstændigt. Vi er nødt til at bruge hver marketingchef eller virksomhedsejer som en ressource til at forstå den forretning, vi arbejder med, og størkne en strategi. Folk kender internt virksomheden bedre end vi gør, så det er vigtigt at arbejde sammen med dem. Når det er sagt, er vores ekspertise design og digital marketing. Hvis nogen forsøger at fortælle os, hvordan man kører en betalt annoncekampagne eller designe en høj konverteringsside, er et agentur måske ikke den bedste leje.

ryan scollon

Ryan Scollon
SEO & PPC Freelancer kl RyanScollon.co.uk
Vores foretrukne klienttype er dem, der ikke har noget imod at sidde fast i, når vi har brug for noget fra dem, men er også glade for at læne sig tilbage og lade os gå videre med tingene. Mange af vores webstedsudviklingsjob stopper på grund af krav om indhold fra klienten. Selvom vi beder om dette i god tid, er det stadig det vigtigste punkt.

Den værste type klient for os ville være dem, der ansætter dig, da de kræver professionel rådgivning, men vælger at ignorere den fuldstændigt. Vi havde for nylig et projekt, der arbejdede på, hvad der kunne have været et rigtig godt udseende websted for en posh restaurant i London, UK. Men da de besluttede at ignorere vores råd, viste det sig ikke så godt.

custis boyd

Curtis Boyd
Operationsdirektør kl Fremtidige løsninger medier
Den bedste type klient at arbejde med er veletablerede virksomheder, der leverer 5-stjernede oplevelser til deres kunder. Dette gør vores job let, da vores software og IoT-protokoller giver os mulighed for virkelig at generere masser af brugergenereret indhold.

Den værste type kunder for os er virksomheder, der ikke rigtig bryder sig om kundeservice. Normalt kan vi fortælle, hvornår vi først logger dem på og vil altid give dem fordelen ved tvivlen, men fastholdelsesgraden er virkelig lav, fordi vi ikke kan generere brugerindhold på grund af manglen på kundetilfredshed.

En sjov historie, jeg kan dele, er, da vi fik en kunde til at ringe til min personlige celle – skrigende, at en kunde bare skrev en dårlig anmeldelse for deres forretning. Jeg fortalte dem, at jeg var ved at skrive dem en dårlig anmeldelse for at have kaldt mig så sent.

Det var ikke sjovt for mig dengang, men nu kan jeg grine af det. ��

steph taylor

Steph Taylor
Direktør for Wildbloom
Den bedste type klient er en, der har tillid til vores kreative retning og ikke prøver at mikrostyre os. De er involveret i processen og giver os klar briefing og feedback, men er åbne for at prøve nye ting. De er fleksible og forstår, at de ikke er vores eneste klient.

Den værste type klient er en, der er lukket og nægter at stole på vores retning eller ideer. De anmoder om revisioner, kun for at beslutte, at de foretrækker originalen. De tror, ​​de ved bedre, end vi gør, og de fungerer som om de er vores eneste klient, og at vi skal være taknemmelige for, at de arbejder med os. De pruter om priser og prøver konstant at strække omfanget.

En sådan klient er en, der købte med vores priser, anmodede om 10 runder med revisioner på deres webstedskopi (selvom vi bestemmer, at kopiforandringer inkluderer maks. 3 runder) og sendte mig besked ved midnat på en søndag for at bede om en yderligere periode til føjes til deres webstedskopi!

marius vetrici

Marius Vetrici
CEO af WPRiders
Vi foretrækker at arbejde med klienter, der:

 • ved hvad de vil, deres destination er klar. Og hvis de ikke er klar over det, er de villige til at blive hørt om det. Hvilket fører til den næste
 • de er interesseret i mennesker, de vil arbejde sammen med, ikke kun i pris; de er villige til at bruge tid og oprette forbindelse; de handler ikke bare rundt til det næste agentur.

Vi nærmer os vores projekter som en tænkende partner, der forstår både forretningsmæssige mål såvel som teknologi og kan forbinde de to på en effektiv måde. Derfor er kundens kvalifikation et så vigtigt skridt for os, at den værdi, vi leverer, ikke passer til alle klienter. På samme tid forstår eller opfatter ikke alle klienter den værdi, vi leverer.

Cody Swann

Cody Swann
direktør, Gunner Technology
Tillid fra dine klienter er kritisk og skaber den bedste type klient. At være tillid er et større kompliment end at blive elsket. Med tillid er du fri til at gøre det, du gør bedst, uden konstant at stikke, stikke og stille spørgsmålstegn. Alt andet er sekundært at stole på, så det er let. Det ville være let at sige "mangel på tillid" skaber for dårlige klienter, men jeg tror, ​​at agenturet bliver nødt til at tage ansvar for det, så jeg vil sige, at manglende perspektiv skaber et hårdt forhold. Hvad jeg mener med det, er Internettet, der i sagens natur er en ustabil master.

Nogle gange sker der ting, og uanset hvor omhyggeligt du har planlagt, testet og sikkerhedskopieret, går appen ned, eller webstedet indlæses ikke. Faktisk kan et afbrydelse eller et nedbrud have absolut intet at gøre med udvikleren overhovedet. En switch kan være offline, eller et celtårn kunne gå ned. Der er en million forskellige muligheder. Jeg mener, selv de største systemer i verden som Facebook, Twitter, AWS og Bank of America har deres fejl.

Sandheden skal siges, vi tager enhver form for skader og mangler, og ingen er en hårdere kritiker af os, end vi er, men hvis hver gang en mindre blip opstår, bliver klienten vildere end en våd høne, kan forholdet blive et træk.

alex andrade

Alex Andrade-Walz
Chef for Marketing kl rumligt
Mine yndlingsklienter er dem, der udfordrer mig til at skubbe grænserne lidt. Efter et stykke tid begynder freelance-projekter at smelte sammen, men der er altid et par klienter, der virkelig er begejstrede for arbejdet og kommer til hvert møde fuld af ideer til at teste. De ønsker at opbygge en strategi i stedet for at krydse noget fra en tjekliste, og de ønsker at teste og udforske, indtil vi sammen finder ud af, hvad der fungerer bedst for dem. Det er disse klienter, der gør min dag.

Mine mindst foretrukne klienter er dem, der kommer ind uden et klart mål. Ved udgangen af ​​hvert kvartal søger afdelinger med overskydende budgetter efter nye projekter; alligevel, når de kommer ind uden et klart mål at optimere imod, er det næsten umuligt at bevise din værdi og gøre dem glade.

harris brown

Harris Brown
Grundlægger af HFB Annoncering
Den bedste type klient at arbejde med er den betalende art. En klient, der arbejder med dig, hjælper dig med at besvare de spørgsmål og bekymringer, du har med det samme, for at bevæge projektet videre.

Den værste type er, hvem der ikke betaler, eller du skal jage for hver lille ting og trække den ud i flere måneder. Som lige nu har jeg en klient, der stadig venter på overholdelsesteamet i en måned.

brock murray

Brock Murray
COO og medstifter af seoplus+
Den bedste type klient er en, der:

 1. Kommunikerer og er lydhør. De er villige til at lære dig om deres produkt, tjenester og deres branche. De vil også fortælle dig, om de er eller ikke er tilfredse med dine tjenester og snak om grundene til, at det er det.
 2. Er villig til at prøve nye ting for at drage fordel af nye strategier, der kan vise sig at være gavnlige. Et eksempel kan være et nyt annonceformat på Facebook eller et nyt socialt netværk.
 3. Er tålmodig og har realistiske forventninger. De forventer ikke at rangere nr. 1 efter to måneders SEO-optimering. De er villige til at arbejde på en langsigtet strategi og fokuserer ikke på kortsigtede gevinster.
 4. Værdsætter din tid og ekspertise. Der er intet værre end en klient, der ikke lytter til din oplevelse eller anbefalinger. Du kan begge ende med at betale for denne fejl senere.

tena pettis

Tena Pettis
Ejer kl TenaPettis.com
Bedst »dem, der er krystalklar over, hvem de tjener, og hvad de gør for disse klienter / kunder. Når klienter kommer til os for (gen) branding og de stadig indsnævres på en af ​​disse to fører det normalt til brandforvirring, og vi ender med at gå frem og tilbage 100 for mange gange. Når de er klare, er projektet underholdende for begge parter, og klienten får normalt det, de vil med det samme, uden at smerteligt går gennem den frygtede redigeringsproces.

Værst »dem i et ekstremt hast. Pludselig tror de, at de er den eneste person, der findes på planeten jorden, og vi lægger nu vores liv til for at være ved deres store opkald / tekst / e-mail / telefon / messenger / instastory.

chris powell

Chris Powell
Bekræft medier
De klienter, jeg nyder at arbejde mest, har 2 nøgletræer:

 1. de har en god idé om, hvad de vil have,
 2. de vil bruge lidt mere på kvalitet. Disse projekter har normalt minimal friktion og bevæger sig hurtigt.

Med det kunne du tro, at den værste type klient ville være en, der ikke vidste, hvad de vil, og ikke er sikker på, hvad deres budget det har. Det er dog ikke specielt sandt – det er en mulighed for at uddanne, konsultere og sælge dem. Den mindst behagelige type klient for mig er, når 3 elementer mødes for at skabe en perfekt storm af frustration:

 1. de vil have masser af funktionaliteter,
 2. de har læst et par webdesign artikler, eller deres nevø bror er en udvikler, så de tror, ​​at det gør dem kvalificerede til
 3. fortæl mig, hvad jeg skal oplade, hvilket stort set er jordnødder. Så mange forfærdelige ting sker med denne slags projekter – omfang krybe, nikkel-og-dimning, massive ændringer formuleret som "små klip"… Vi kan alle fornemme det, når vi taler med denne slags klienter, og når forretningen er langsom, tager vi nogle gange dem videre og tænker "denne gang vil det være anderledes." Men det er det ikke, og de ender alle det samme: med ansigtet ned i en pool af tårer, spiritus og afsky.

craig andrews

Craig Andrews
Grundlægger af Allies4me
"Hvis du leverer den type vækst for os, vil det ødelægge virksomheden." Dette er de ord, den globale direktør for marketing talte til mig. Hun leder marketing for et førende techfirma inden for det elektromagnetiske spektrum. Det er almindeligt for os at levere trecifrede gevinster på nøglemål for vores klienter, og dette bange hende. Det er en af ​​de få gange, jeg har hørt nogen sige, at de ikke ønsker, at salget skulle fordobles. Men de har kun en leveringstid på 50% til tiden – så det giver mening. Vi udarbejder i øjeblikket noget arbejde i en anden del af virksomheden, der ikke går i stykker, hvis vi øger salget. De laver hardware, software og tilbyder servicekontrakter. Vi vil se, hvad vi kan gøre for at styrke servicekontrakter.

Jeg fandt, at historien var sjov, fordi de var bange for vækst. Ikke almindelig i min verden.

Foretrukne klienttype: Kunder, der er værdsatte og villige til at tage en chance med fed bevægelse, er toppen af ​​min liste.

Ting jeg mindst kan lide: Ubeslutsomhed, udvalg, folk, der aldrig er blevet målt på produktivitet på websider, der fortæller dig, hvordan de ville designe et websted.

aleksander ratkovic

Aleksandar Ratkovic
Grundlægger af Neparno 10
I vores agentur fandt vi det er lettere at arbejde med klienter, der har tillid til os og har tålmodighed til resultater. Da vi er i SEO-branchen, er der en vis ventetid på topresultater. Nogle gange er det et par måneder, nogle gange endda et år. Hvis klienten ikke kan vente længe nok eller ikke har tillid til os, sker det, at vi stopper bare måske en måned før vi dobbeltvækker hans webstedbesøg, eller sådan.

Og om tillid, har vi undertiden klienter, der ønsker at godkende hver artikel, vi skriver til ham, uanset hvor den artikel vil blive offentliggjort, for at godkende ethvert billede, vi vil lægge på sociale netværk, næsten hver lille ting vi gør. Det er meget tidskrævende og bremser arbejdet stort set. Deres tillid fremskynder processen og ventetiden på de faktiske resultater, vi jager.

daniel kuipers

Daniel Kuipers
Ejer af Online Marketing Agentur
Som et relativt lille online marketingbureau arbejder jeg meget med relativt små virksomheder. Fra de sidste år er jeg kommet til at skelne mellem to typer af små virksomhedsejere: den, der er involveret og engageret i projektet og know-it-all.

Selvfølgelig er den involverede klient min favorit. Disse typer er generelt fordomsfri og har ingen problemer med at stole på min ekspertise. Selvom de måske vil vide alt hvad jeg laver, er jeg glad for at fortælle dem. Bare fordi de prøver at lære af det, og ikke fordi de tjekker på mig. Disse klienter er normalt virkelig nyttige.

Know-it-all er derimod min mindst foretrukne klient. Når denne type klienter ikke kan findes på de første par steder i SERP’erne inden for en uge, for eksempel, kan de muligvis fortryde de ændringer, jeg har foretaget på deres websted for at forbedre deres ydelse i Google. Eller når jeg prøver at hæve konverteringsfrekvensen, siger de, at de kender deres kunde bedre, og jeg burde holde mig til deres egne ideer. Selvom dataene siger andet! Efter min mening er dette de virkelige klienter fra helvede.

david alexander

David Alexander
Designer, Udvikler & Digital marketing hos Mazepress
Min favorit type klient at arbejde med er en, der giver mig carte blanche til at forestille sig deres projekt og idé med min erfaring og ekspertise. Den værste form for klienter er dem, der er uorganiserede og konstant ændrer briefen og ikke sætter tillid til dig til at lede projektet i den bedste retning.

Det værste tilfælde af en klient, der mangler organisationsevner, er når der er for mange kokke og ikke en enkelt beslutningstager. Derfor er det vigtigt at udarbejde en plan og sikre, at din klient forstår, at der kan være ekstra omkostninger, hvis vi skal gå frem og tilbage med at teste ideer ud i stedet for at følge den oprindelige køreplan.

At lære at kvalificere kunder er den færdighed, der hjalp mig med at udvide min forretning, mens jeg forbedrede effektiviteten snarere end at miste kontrollen. Sidstnævnte kender jeg alt for godt.

Konklusion

Tid til at pakke tingene op. Det var et helt eventyr at gøre denne roundup og have så mange mennesker at dele deres indsigt med os!

Hvad synes du? Hvis du er i den samme båd, vil vi også gerne høre dine tanker. Hvis du har spændende eller sjove historier baseret på dine oplevelser med klienter, tøv ikke med at kommentere! ��

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map