ThemeForest vs uafhængige temabutikker: Hvor skal du købe WordPress-temaer fra?

ThemeForest vs uafhængige temabutikker: Hvor skal du købe WordPress-temaer fra?

ThemeForest vs uafhængige temabutikker: Hvor skal du købe WordPress-temaer fra?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

ThemeForest vs uafhængige temabutikker? Nå, lad os indse det – det utal af muligheder, der er tilgængelige for enhver potentiel WordPress-temakøber, er fuldstændig overvældende. Som sådan virker reduktion af puljen af ​​kandidater til en eller to betroede sælgere som en god idé, men det rejser spørgsmålet: hvor skal du faktisk købe WordPress-temaer fra?


For mange, ThemeForest er go-to ressource. Det har et stort bibliotek med temaer, og du kan ikke finde et lille antal WordPress-brugere, der er begejstrede for dets bestsellere. Der er dog en debat om, hvorvidt ThemeForest er en ideel markedsplads. Faktisk kan køb fra ThemeForest endda rejse nogle etiske spørgsmål, som du endnu ikke har overvejet.

Populære publikationer som WordPress Tavern har rejste tvivl om ThemeForest i fortiden, og med det i tankerne, ønsker vi at uddybe spørgsmålet om ThemeForest versus uafhængige temaforhandlere. I dette indlæg skal vi kort diskutere, hvad ThemeForest er nøjagtigt, gå dybt ind på fordele og ulemper ved at købe af dem og se på uafhængige temabutikker som et alternativ. I slutningen ved du nøjagtigt, hvor du kan købe WordPress-temaer.

ThemeForest vs uafhængige temabutikker

Hvad er ThemeForest?

ThemeForests hjemmeside.

ThemeForest, en af Envato s mange software-pushing virksomheder, er en markedsplads for webstedstemaer. I skrivende stund er det det 890. ish mest besøgte websted i verden, ifølge Alexa.

Det tilbyder tusinder af temaer til alle former for platforme, med WordPress med stærkt udstyr. Denne popularitet inden for WordPress-samfundet har resulteret i ThemeForests frodige økonomiske succes, med 50% af alle WordPress-temaer på ThemeForest raking in mindst $ 1.000 pr. måned.

ThemeForest tema overskud

Der er ingen tvivl om, at ThemeForest tilbyder en bred vifte af temaer (omend af forskellig kvalitet), og man kan heller ikke stille spørgsmålstegn ved deres dominans på WordPress-temamarkedet. Så hvad er der nøjagtigt her?

Skal du købe fra ThemeForest?

ThemeForest er den digitale grand bazaar til WordPress-temaer. Hvis du leder efter en bestemt type tema, findes det sandsynligvis et eller andet sted i deres omfattende bibliotek.

Oven i mængden finder du også kvalitet. ThemeForest serverer et stort udvalg af velbyggede temaer, hvoraf mange er brugervenlige, og giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang. ThemeForests bedst sælgende tema gennem tidene, Avada, er et fremragende eksempel på alt det ovenstående i handling:

Avada-hjemmesiden.

Det er dog ikke alle solskin og regnbuer over på ThemeForest.

Temaopblæsning er det første emne, der er værd at overveje, når man diskuterer ThemeForest vs noget andet. ThemeForest er en markedsplads fuld af leverandører, der kæmper for hinanden for at producere større, bedre og mere funktionsrige temaer – som lyder fantastisk, ved første øjekast.

I virkeligheden betyder denne hårde konkurrence imidlertid, at visse temaer er overbelastede med funktionalitet, som de fleste WordPress-webmastere aldrig ville bruge. Større temaer kan bidrage til øget belastningstid, hvilket igen kan påvirker SEO negativt. Dette er heller ikke kun teori – det har været bemærket af slutbrugere.

Hvad angår licensering, er ThemeForest uforenelig med hvad der tilbydes – noget diskuteret af fyrene på EngageWP. Snarere end ethvert produkt, der tilbydes under en General Public License (GPL) – da de fleste gratis WordPress-temaer og plugins for eksempel er – ThemeForest serverer produkter, der varierer med hensyn til licens, hvilket skaber usikkerhed.

For eksempel er nogle temaer kun delvist GPL – hvilket betyder, at visse elementer inden for temaet er beskyttet af kommercielle licenser, hvilket strider mod ånden i WordPress ‘open source-natur. Tal om forvirrende.

De etiske spørgsmål ved at købe fra ThemeForest

Det kan argumenteres for, at køb fra ThemeForest vs fra et andet sted rejser nogle etiske problemer. Lad os se på argumentet fra begge sider:

Fra et moralsk perspektiv er det værd at overveje vigtigheden af ​​at hjælpe små virksomheder – især i dagens stormede økonomiske klima. Når alt kommer til alt er det gnisten hos de mindre virksomheder, der virkelig driver WordPress-samfundet fremad, mens man kunne hævde, at Envato i vid udstrækning kanaliserer denne samfundsånd til en mulighed for monetisering.

På den anden side ser mange ThemeForest som en positiv kraft i WordPress-samfundet. De giver små (såvel som store) leverandører en fremtrædende platform til at markedsføre deres digitale varer foran et massivt publikum. For mange små WordPress-temaopbyggere er ThemeForest intet andet end en velsignelse i denne henseende.

Når det er sagt, selvom du muligvis stadig hjælper med "lille fyr" når du køber fra ThemeForest, bidrager du også til Envato’s fortsatte vækst. Dette er et selskab, der for eksempel ikke beskæftiger sig med udviklere, der ikke har nogen skatteaftale med USA. Med andre ord repræsenterer det ikke lige vilkår for det globale udviklingssamfund.

Endelig er der det enkle problem, at det at sætte en enhed i stand til at kontrollere en enorm del af markedet sjældent er en god ting på lang sigt. Mens ting forekommer relativt hyggeligt med ThemeForest lige nu, hvem skal der sige, hvor vi vil være på linjen.

Hvad med uafhængige temabutikker?

Uafhængige WordPress-temabutikker er prikket rundt omkring på internettet (se vores sammenlægning af top 110+ virksomheder), og mange af dem giver respekt inden for WordPress-samfundet. Ved at købe temaer fra uafhængige detailhandlere som f.eks Elegante temaerWPMU, StudioPress, og – åbenbart – ThemeIsle, vil du sandsynligvis undgå ulemperne ved ThemeForest.

ThemeForest vs andre temabutikker

Du kan også opleve, at ved at købe fra en uafhængig kilde, tilslutter du dig et ægte WordPress-community – komplet med en blog, supportfora, investeret supportpersonale, Facebook-grupper osv.

Kort sagt, hvis du spørger, om du skal købe dit næste WordPress-tema fra ThemeForest eller en uafhængig temabutik, er der ikke noget rigtigt eller forkert svar. Din gennemsnitlige temabutik er dog bestemt et meget andet dyr end ThemeForest, og det kan godt passe til dine behov mere passende.

Konklusion – ThemeForest vs temabutikker

Der er masser af gode grunde til at købe fra ThemeForest, og på trods af vores forbehold er vi bestemt ikke fortaler for nogen til at boykotte dem.

De spørgsmål, der rejses i hele stillingen, er dog vigtige, og de skal tages i betragtning, inden dit næste køb. Som et resultat kan du overveje en uafhængig leverandør næste gang du beslutter at købe et WordPress-tema – til gavn for dig selv og samfundet!

For at sammenfatte, her er hvad du skal overveje, før du beslutter, hvor du skal købe dit næste tema fra:

  • Er du bekymret for etikken bag dit køb?
  • Ønsker du et let, specialbygget tema eller et multifunktionsdyr?
  • Ønsker du, at dit tema skal være tilgængeligt under en General Public License?
  • Tilslutter sig et samfund, som du kan stole på vigtigt for dig?

Hvad er din mening om dette "ThemeForest vs" problem – er du en ThemeForest-fan, eller en talsmand for uafhængige temabutikker? Del dine synspunkter med os i kommentarfeltet nedenfor:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector