Sådan sælges på Facebook: Opret en Facebook-butik og engagere milliarder af potentielle kunder

Hvis du nogensinde har prøvet at lære, hvordan man sælger på Facebook, ved du, at det er (hvordan kan jeg sige dette let) en "interessant" erfaring. Facebook regler, grænseflader, sikkerhed og næsten alle dele af det sociale netværk ændres regelmæssigt. Mange gange ser det ud til, at ændringerne ikke har noget at gøre med at hjælpe brugere. Og disse ændringer forsøger bestemt ikke at hjælpe virksomheder, medmindre du betaler for annoncer.


Uanset hvad, online-butikker har brug for Facebook. E-handel butikker har brug for det til salg, markedsføring og endda kundeservice. Derfor vil vi lære dig, hvordan man sælger på Facebook på den nemmeste måde.

Som nævnt ændrer ting sig ganske ofte på Facebook. Derfor er det ikke altid nemt at finde ud af den bedste måde at synkronisere dine produkter med din WooCommerce-butik eller faktisk acceptere transaktioner direkte på Facebook.

Sådan sælges på Facebook: Opret en Facebook-butik

Sender Facebook brugere til din webside indkøbskurv, eller sker betalingerne direkte på Facebook? Begge er blevet tilbudt på et tidspunkt af Facebook. Og for at gøre tingene endnu mere komplicerede, afhænger det af hvilket land din virksomhed er beliggende i.

Men klagende nok!

Vi er her for at vise dig, hvordan du sælger på Facebook på den nemmeste måde som muligt med mindst mulig chance for, at din butik går i stykker eller skaber problemer for dine kunder.

Fordelene ved at lære at sælge på Facebook

For nogle giver en Facebook-butik ikke meget mening. "Vil du ikke hellere have folk kommet direkte til dit websted?"

For andre er fordelene ret klare. "Masser af mennesker er på Facebook. Jeg vil have adgang til dem!"

Uanset din holdning er det vigtigt at forstå, at begge dele er sandt. Ja, det er bedre at få kunder til at købe fra dit websted, så du kan fange deres data og have dit eget branding på alting – ikke Facebook’s.

Dog næsten 2,5 milliarder mennesker er brugere på Facebook. Mange af disse brugere følger mærker og tager, hvad disse mærker siger alvorligt. Så med denne type engagement er det fornuftigt at bruge Facebook som et medium til at bringe brugere til dit websted og få noget salg i processen.

Sådan sælges på Facebook på den rigtige måde

Nu hvor fordelene er klare, lad os se på, hvordan man sælger på Facebook:

Det afhænger af din eCommerce-platform, men resultatet er typisk det samme. Denne tutorial bruger WooCommerce som eCommerce-platform, men andre indstillinger som Shopify og BigCommerce fungerer på lignende måder. De største forskelle er, at du muligvis skal finde en "link til Facebook" knappen på din platforms betjeningspanel.

Med det sagt er her trinnene til oprettelse af din Facebook-butik!

Som vi har talt om før, kan konfigurationsprocessen være anderledes afhængigt af dit land. Så, Jeg dækker over, hvordan man sælger på Facebook i USA, så bruger jeg et VPN (virtuelt privat netværk) til at udvide, hvordan det fungerer i Europa og andre dele af verden.

������

���� Læs, hvordan du opretter en Facebook-butik, hvis du er en USA-baseret virksomhed
���� Læs, hvordan du opretter en Facebook-butik, hvis du er baseret i Europa eller internationalt

����

Metode 1: Sælg på Facebook som en USA-baseret virksomhed

Begynd processen ved at gå til din Facebook-virksomhedsside. Hvis du ikke har en, lære at oprette en Facebook-virksomhedsside her.

Gå til fanen Sideindstillinger.

Sådan sælges på Facebook: sideindstillinger

Dette afslører en liste over muligheder, du kan vælge imellem. Vælg Skabeloner og faner knap.

Sådan sælges på Facebook: skabeloner

Siden Skabeloner og faner er det sted, hvor du kommer til at beslutte, hvilke faner der skal vises på din Facebook-virksomhedsside. Det ligner en webstedsmenu – du kan vælge at have faner som Om, Fællesskab og tilbud.

Rul til bunden og find Butik header. Klik på knappen for at aktivere fanen Butik.

shop fane

Gå nu til frontend på din virksomhedsside og klik på Mere knap. Du skal nu se Butik fanen.

Du er velkommen til at bevæge dig rundt i rækkefølgen af ​​dine menupunkter i Skabeloner og faner modul.

Sådan sælges på Facebook: shop

Betyder det, at din butik er konfigureret? Nix!

Faktisk kan du se en fejl, når du prøver at besøge den aktuelle Shop-side. Det betyder sandsynligvis, at du er nødt til at justere din skabelon og begynde at tilføje produkter.

Sådan sælges på Facebook: fejl

Gå tilbage til Skabeloner og faner side, se efter den kaldte overskrift Skabeloner.

Som standard er "Standard" skabelonen er installeret, hvilket er fint, men vi leder efter noget andet.

Klik på Redigere knap.

Redigere

Find og klik på Handle ind knap.

Handle ind

Det aktiverer "Handle ind" skabelon til din Facebook-side, der er lavet til at fremvise dine produkter ligesom enhver anden online butik.

ansøge

Gå derefter tilbage til din Facebook-forretningsside og klik på Butik knap. En popup afslører sig for at begynde processen med at konfigurere din butik. Klik på Gå til Commerce Manager for at fortsætte.

shop fane

Dette modul spørger dig, hvor du gerne vil sælge.

Som du kan se, er flere partnerplatforme tilgængelige for dig at vælge imellem. Disse er lette nok, da alt hvad du skal gøre er at klikke på disse knapper og følge trinnene vist på din skærm. Vi vil ikke gennemgå alt dette, da hver af platforme er helt forskellige.

I stedet vil vi lede dig gennem, hvordan du konfigurerer dit websted manuelt og importerer produkter uden et enkelt-klik-opsætning.

Vælg det for at gøre det Kom igang knap.

hvor man skal sælge

Der er en tretrinsproces for at gøre din butik aktiv til salg. Klik først på Opsætning knappen under overskriften kaldet Link forretningskonti. Dette giver dig mulighed for at linke din Facebook Business-konto for at administrere penge.

link konti

Den første mulighed er at sige, at du har en amerikansk bankkonto. Vi taler om, hvad vi skal gøre, hvis du ikke har en amerikansk konto senere.

Klik på Næste knap.

Sådan sælges på Facebook: Amerikansk bankkonto

Rul gennem din liste over forretningssider for at finde den, du vil linke butikken til.

link en side

Det næste område beder dig om at navngive din virksomhed og linke den til en Facebook Business Manager-konto. Hvis du ikke har en, her er nogle oplysninger, der kan hjælpe dig. Klik på Gemme knappen for at komme videre.

kontonavn

Den følgende side beder dig endnu en gang om at vælge den side, du gerne vil sælge på.

Fortsæt opsætningen

Nu er det tid til at gå til det andet trin i opsætningen af ​​Facebook Shop.

Klik på Angiv præferencer at udfylde felter for beholdning, returpolitikker med mere.

præferencer

Hvad du tilbyder til forsendelse er helt op til dig. Så kan du overveje at have gratis forsendelse eller at få kunder til at betale for indstillinger som standard, hurtig og hurtig skibsfart. Vælg Næste -knap, når forsendelsen er konfigureret.

forsendelse - hvordan man sælger på Facebook

Gå fremad og vælg, at du gerne vil oprette et nyt katalog til din butik. Klik på Næste knappen derefter.

link et katalog

Returpolitikken vises også på din Facebook-side. Skriv hvor mange dage du tilbyder for returnering af varer, og skriv derefter en e-mail-adresse, inden du klikker på Gemme knap.

returpolitik

Endelig skal du konfigurere dine betalinger. På denne måde går alle transaktionspenge direkte ind på din kontrolkonto. Med denne proces er der ikke behov for at rodet med tredjeparts betalingsprocessorer.

sælge på Facebook

Vælg den forretningskategori, som din organisation falder ind under. Klik på Næste knap.

hvad sælger du

Denne side beder om din virksomhed og din e-mail-adresse. Dette er nødvendigt for at sikre, at den bankkonto, der bruges, er knyttet til en faktisk adresse. Du kan bruge din hjemme- eller forretningsadresse til dette, så længe banken har denne adresse på arkivet. Klik på Næste når du er færdig.

Sådan sælges på Facebook: opsæt betalinger

Gå videre, vælg den stat, hvor du driver forretning. Udfyld derefter dit statsskatteregistreringsnummer. Nogle virksomheder har ikke dette, så du kan springe det over nu eller læse gennem Facebooks dokumentation om, hvordan man får et skatteregistreringsnummer eller overgår dette krav.

hvor er din virksomhed

Vælg din forretningstype på næste side, og skriv derefter forretningsrepræsentantens navn, social sikring og fødselsdato. Gå til næste side ved at klikke på Næste.

skatteinfo

Det sidste element, der skal tages hånd om, er at linke din bankkonto. Denne side kræver et routingnummer, bankkontonummer og dit navn på kontoen. Disse oplysninger kan findes ved en check eller ved at spørge din bank. Klik på Afslut installationen knap.

link bank

Det er sådan, du konfigurerer en Facebook Shop som en virksomhed i USA!

Tilføjelse af produkter

Nu begynder den sjove del. Du ønsker at opsætte dit katalog for at tilføje produkter manuelt eller potentielt uploade en større liste over varer.

Find din. I din Commerce Manager Konfigurer dit katalog header og klik på Opsætning knap.

handelschef

opsæt katalog

Vælg Tilføj produkter -knappen på næste side.

Sådan sælges på Facebook: tilføj produkter

Denne næste side er afgørende for at beslutte, hvordan du vil importere eller tilføje dine produktoversigter.

 • Den første metode er at tilføje manuelt, som fungerer fint til nye butikker eller dem med færre produkter.
 • Du har også muligheder for at bruge et datafeed, hvilket er godt til større produktsamlinger og til at overføre data, du allerede har fra en anden platform.
 • Endelig er Connect Facebook Pixels-indstillingen fantastisk til automatisk at opdatere elementer, når folk besøger din butik.

tilføj manuelt

Gå gjerne med det setup, der giver mest mening for dit brand. Med hensyn til denne tutorial vil jeg kort lede dig gennem den manuelle konfiguration.

Dette fungerer på samme måde som enhver eCommerce-platform, hvor den beder dig om at tilføje elementer som fotos, produktnavnet, beskrivelsen, webstedslinket og meget mere. Når elementet er gemt, vises det på fronten af ​​din Facebook Shop.

Folk kan derefter købe disse varer. Du kan også organisere dem i samlinger.

tilføj produkter manuelt

����

Metode 2: Sælg på Facebook med et firma uden for USA

Facebook har forskellige regler for salg gennem sin platform, og meget af det er baseret på, hvor du driver forretning.

Mange af vores læsere er baseret uden for USA, så de har ikke personnummer eller amerikanske bankkonti.

Er det stadig muligt at sælge på Facebook?

Ja.

Slags.

I fortiden tillader Facebook dig at være i andre lande og samle betalinger via din lokale valuta. Det er ikke længere tilladt.

Den primære måde at stadig konfigurere en butik på Facebook er at bruge en ekstern eCommerce-platform som WordPress + WooCommerce sammen med det officielle WooCommerce Facebook-plugin.

Hvis du bruger nogen anden eCommerce-platform, f.eks Shopify, eller noget andet, skal du kontrollere, om der understøttes noget. De fleste af dem har apps, der ligner Facebook til WooCommerce-plugin.

Denne proces tillader dog ikke betalinger på Facebook. I stedet laver det produktsider med knapper, der omdirigerer til din egen webside. Det er ikke perfekt, men det er bedre end intet!

For at vise dig, hvordan dette fungerer, aktiverede jeg en VPN for at få det til at se ud som om min computer er placeret i Tyskland.

Fejlen vises ved ikke-amerikanske bankkonti

Lad os sige, at din butik er i Tyskland eller hvor som helst uden for USA for den sags skyld. Du får en fejl, hvis du gennemgår de samme trin, som vi gik gennem ovenfor (for amerikanske virksomheder).

På et tidspunkt ser du denne popup, der fortæller dig, at forretningsadressen skal være i USA. Derfor er færdiggørelse af transaktioner forbudt for ikke-amerikanske virksomheder, i det mindste for nu.

fejl

Den vigtigste løsning

Den officielle app til Facebook for WooCommerce er i øjeblikket den eneste metode til at tilføje en enkel butik til ikke-amerikanske virksomheder. Shopify, BigCommerce og andre platforme har også apps, der ligner dette.

Plugin er ikke bedømt så godt, men det får tricket gjort. Dog ikke blive overrasket, hvis du støder på nogle grænsefladerfald.

For at begynde skal du installere og aktivere Facebook til WooCommerce-plugin på dit WordPress-sted. Sørg også for, at du allerede har WooCommerce installeret (og måske også et dejligt WooCommerce-tema der).


Facebook til WooCommerce

Forfatter (e): Facebook

Nuværende version: 1.11.3

Sidst opdateret: 21. maj 2020

facebook-for-woocommerce.1.11.3.zip


50% Ratings


700.000 + Installationer


WP 4.4 + Kræver

Efter aktivering skal du gå til WooCommerce → Indstillinger → Integration. Find og klik derefter på Kom igang knap.

integrationsindstillinger

Denne side forklarer, at du skal vælge en Facebook-side, installere en Pixel og importere dine produkter. Alt hvad du skal gøre er at klikke på Næste knap for nu.

Næste

Her vælger du den Facebook-side, du ønsker, i rullemenuen. Klik på Næste for at fortsætte.

vælg en side

Vælg derefter den ønskede Facebook-pixel i rullemenuen. Hvis du ikke allerede har en, du kan lave en. Klik derefter på Næste knappen igen.

pixel

Så længe du allerede har produkter i din WooCommerce-butik, tager dette trin kun et par sekunder. Vælg det katalog, du gerne vil importere, og klik på Afslut knap. Det skal fortælle dig, hvor mange produkter der findes i dette katalog.

importer produkter

Den følgende popup viser, at du er klar til at begynde at se og administrere dine produkter på Facebook-siden. Kort sagt giver denne nye plugin-forbindelse dig funktionaliteten til at servere dine produkter i Facebook-reklamer og vise dem som et produktkatalog.

installationen er afsluttet

Når jeg går foran på min Facebook-side, kan jeg klikke på Butik for at se resultaterne.

Som du kan se, er alle produkterne fra min WooCommerce-webside befolket i galleriet. Det tager nogen tid at behandle dem alle, men det meste sker normalt inden for 24 timer.

Sådan sælges på Facebook: frontend-resultat

Når du klikker på et af produkterne, viser det en Tjek ud på webstedet knap. Det giver også produktbilleder, titler, beskrivelser og priser.

Sammenlignet med den tidligere metode til amerikanske virksomheder, sender denne Facebook Shop (til virksomheder uden for USA) brugere direkte til produktsiderne på dit websted.

Sådan sælges på Facebook: Tjek på hjemmesiden

Og det er det! Sådan opretter du en Facebook-butikside uden en USA-adresse.

Har du spørgsmål om, hvordan man sælger på Facebook?

Facebook var, er og vil fortsat være fin for butikkejere. Nogle af disse procedurer kan ændre sig i den nærmeste fremtid, men det, der er godt at vide, er, at processen med at tilføje fanen Shop og gå gennem trinene stort set har været den samme.

Lige nu har amerikanske virksomheder et værktøj til at gennemføre transaktioner på Facebook, hvor pengene sendes til din bankkonto.

Virksomheder uden for USA er også i stand til at fremstille Facebook-butikker, men du linker ikke til en bankkonto, og knappen Buy er en omdirigering til dit rigtige websted.

Nogle mennesker kan synes at dette er kompliceret, men begge metoder er gode til i det mindste at vise dine produkter til kunder online. Desuden er du i stand til at linke til disse produkter til reklamer.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan man sælger på Facebook, så fortæl os det i kommentarerne herunder!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map