Sådan optimeres adfærd efter køb i WooCommerce (data siger)

Sådan optimeres adfærd efter køb i WooCommerce (data siger)

Sådan optimeres adfærd efter køb i WooCommerce (data siger)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvorfor tilskynde til positiv opførsel efter købet er noget, du skal undersøge? Nå, for en gangs skyld er der så meget potentiale i e-handel generelt. Verdensomspændende detailsalg af e-handel forventes at stige til $ 4.058 billioner inden 2020, næsten 3 gange væksten i 2015 svarende til 14,6% af alle forbrugs detailforbrug.


Adfærd efter køb i WooCommerce

(Diagrammer efter Visualizer Lite.)

Men selvom det er let at åbne en e-handelsbutik, er vedligeholdelse en anden historie. Fordi e-handelsbutikker er så lette at komme i gang, er konkurrencen hård. WooCommerce er installeret på over 4 millioner WordPress-websteder.

Statistikker viser også det 74% af internetstarter mislykkes normalt. Korrekt planlægning og strategi er et must, hvis du vil finde succes med e-handel. Derudover koster det simpelthen mere at nå en ny kunde end at holde en eksisterende kunde tilfreds.

Derfor er det fornuftigt at bruge tid med at fokusere på at tilskynde til positiv opførsel efter købet for at holde kunderne glade.

I dette indlæg taler vi alt om dine kunders adfærd efter købet, og hvordan de kan forbedre deres oplevelse.

Hvorfor du skal fokusere på adfærd efter købet

Mange e-handelsbutikker fokuserer på indtægter, men ikke totaliteten af ​​kundeoplevelsen.

En del af kundeoplevelsen er, hvad der sker efter købet, eller tidsperioden, hvorefter en kunde erhverver dit produkt eller din service. Denne sidste fase i kunderejsen forsømmes ofte (PDF-undersøgelse), som kan påvirke kundernes fastholdelsesgrad og derefter påvirke indtægter og indtægter.

Den enkle handling med at optimere for at opmuntre til positiv adfærd efter købet kan have en stor indflydelse på resten af ​​din e-handelsvirksomhed. Optimering til adfærd efter købet har en direkte indflydelse på kundetilfredshed, hvilket kan øge køb og kundeloyalitet / fastholdelse, hvilket fører til flere brand advokater og øget indkomst og salg.

Ifølge Invesp er det det 5-10 gange billigere at beholde eksisterende kunder end at erhverve en ny. Men det er ikke alt – strategier, der sigter mod at bevare eksisterende kunder, øger også din bundlinje og kan øge overskuddet med op til 95%! At holde kunder engagerede viser endvidere, at de er 90% mere tilbøjelige til at være gentagne kunder og vil bruge 60% mere pr. transaktion.

Desværre trods virksomheder anerkender vigtigheden for at implementere en bedre opbevaringsoplevelse som en nøgledifferentificator, anvender kun 18% af virksomhederne disse strategier.

Klar til at stige over de virksomheder, der kaster penge med det eneste fokus på at erhverve ny forretning på bekostning af at holde eksisterende kunder glade?

Her er nogle tip til at optimere for positiv opførsel efter køb med WooCommerce:

1. Tilby fremragende kundesupport

En af de ting, som e-handelskunder klager over mest, er manglen på kundesupport efter køb.

Ifølge forskning fra CMO Council and LiveTechnology, 56% af kunderne finder deres oplevelser efter e-handel skuffende. Af de ting, som e-handel kan gøre, siger 51% af forbrugerne det forbedring af teknisk assistance er den øverste prioritet, efterfulgt af forbedring af garanti / skadebehandling (38%) og bedre reparation / vedligeholdelse (35%).

Kundesupport kan leveres i forskellige former: enten personlig assistance eller via kommunikationskanaler såsom e-mail, telekommunikation eller live chat.

For effektivt at optimere for positiv adfærd efter købet skal kommunikationen være rettidig: Det har vist sig, at kunder ønsker et svar fra en virksomhed inden for fem minutter eller mindre, og at 93% af virksomhederne kan ikke opnå dette!

 • 32 virksomheder – 7% – svarede inden for 5 minutter
 • 240 virksomheder – 55% – tog 5+ dage at svare eller svarede slet ikke

Overvej at implementere for at følge med chatbots der kører på AI / maskinlæring – især hvis du ikke har budgettet til dedikerede kundeserviceagenter.

På udkig efter en casestudie for at modellere din egen WooCommerce kundeservicevirksomhed ud af?

Eksempler på god kundesupport inkluderer Best Buy’s Geek Squad tjenester, der hjælper kunder med at installere og reparere produkter, uanset om de er i butik, derhjemme, online eller over telefonen. IKEA har skabt deres egen interessante, men effektive kundesupportoplevelse ved at erhverve TaskRabbit, som forbinder mennesker med on-demand-arbejdstagere, der kan udføre specifikke opgaver.

Her er et par flere hurtige hits til optimering af positiv opførsel efter købet med hensyn til kundesupport:

 • Tilby kundesupport på alle sociale kanaler, hvor du er til stede. Det betyder ikke noget, om du allerede tilbyder support på dit websted – selvom du ikke har en eksisterende proces til håndtering af social kundesupport, vil folk stadig holde dig ansvarlig for at besvare deres bogførte spørgsmål der. Sprout Social’s Smart indbakke værktøj gør det nemt at håndtere og delegere indgående sociale forespørgsler.
 • Sørg for, at dine kontaktoplysninger er synlige og lette at finde, så kunderne nemt kan komme i kontakt.
 • Har en synlig og klar FAQ-side for kunders mest almindelige spørgsmål og bekymringer.
 • Integrer kundeprofiler med dit billetsystem. WooCommerce tilbyder en række kundeserviceintegrationer, der kan hjælpe dig med at kommunikere med dine kunder, såsom Help Scout, Freshdesk og andre.

sproutsocial

I slutningen af ​​dagen er ingen forretning (e-handel eller andet) perfekt. Der opstår fejl, især hvis du bruger tredjepart til levering og opfyldelse. Men uanset hvad, hvis noget går galt med en ordre, skal du sikre dig, at du gør hvad du kan for at gøre det rigtigt – eller risikere at miste en kunde med en potentielt høj levetidsværdi.

2. Sørg for rettidig kommunikation om ordrestatus

Kunder ønsker at blive holdt i løkken om deres ordrestatus fra det øjeblik de gennemfører et køb.

Det er værd at bemærke, at tilsyneladende dårlige nyheder om en ordrestatus ikke nødvendigvis opfattes som sådan af en kunde. Faktisk siger 98% af forbrugerne, at de sætter pris på virksomheder, der informerer dem når der sker noget dårligt til deres ordre. Ved at frivilligt arbejde med disse oplysninger og være opmærksom på dem, skaber du værdifuld tillid.

Det er først efter, at din butik er blevet pålidelig, at en ny kunde derefter er åben for yderligere markedsføringsopdateringer og -kampagner. Med ordentlig behandling efter køb kan disse loyale tilhængere endda hjælpe dig med at sprede ordet – dele dine forfremmelser på deres egne sociale kanaler eller en-til-en med folk i deres netværk.

Selvom e-mail er den bedste og mest kendte platform for kundekommunikation via e-handel, bliver kanaler som tekst og push-meddelelser også populære, da 38% af forbrugerne ønsker at høre fra detailhandlere på flere måder.

Medmindre en ordre var i alt impulskøb, kunder har normalt det godt med de ting, de har købt, og er mere åbne for at modtage e-mails efter købet fra de virksomheder, de har købt fra. Faktisk har e-mails efter køb det dobbelte af de åbne priser for almindelige salgsfremmende e-mails.

Her er et par tip til at optimere dine e-mails efter køb:

 • Hold tonen lys og optimistisk.
 • Vær ikke nøjeregnende, især hvis du prøver at sælge. Forslagene er fine – især hvis du kan stimulere din modtager med en særlig rabat.
 • Opmuntrer engagement ved at bede kunder om at dele deres køb på sociale medier, invitere dem til at følge dig på sociale medier og tilmelde dig din e-mail-liste, invitere dem til at gennemføre en tilfredshedsundersøgelse og bede dem om at forlade en anmeldelse, når de modtager deres køb.

WooCommerce s Follow Up-udvidelse kan hjælpe dig med at automatisere og systematisere opfølgningsprocessen for e-mail efter køb. Alternativt kan du overveje udbydere af e-mail-automatiseringstjenester at have meget af kommunikationen håndteret på autopilot.
Opfølgende

Du kan også overveje at dræbe to fugle med en sten ved at tilbyde rabatter og frynsegoder i bytte for en gennemgang eller for svar på din undersøgelse. Brug WooCommerce Smart kuponudvidelse at generere kuponer og gavekort til WooCommerce.
Smarte kuponer

3. Opmuntr kunder til at deltage i dit loyalitetsprogram

Loyalitetsprogrammer er en fantastisk måde at belønne eksisterende kunder og tilskynde dem til at fortsætte nedladende med dit brand. Fordi de fleste allerede har en tegnebog fuld af stempelkort og en smartphone fuld af loyalitetsprogram-apps, skal din være ukompliceret og let at tilslutte sig for at tilskynde tilmeldinger.

Et par hurtige tip til at oprette et vindende kundeloyalitetsprogram:

 • Få fordelene mere ved at tjene point og ikke så meget om at give bort rabatter.
 • Opret en dedikeret destinationsside, der beskriver fordelene ved loyalitetsprogrammet, og hvordan man tilmelder sig.
 • Fremfør ofte programmet på din e-mail-liste og sociale medier.

WooCommerce tilbyder en Punkter og belønninger udvidelse der kan hjælpe dig med let at administrere dit loyalitetsprogram.
WooCommerce-point og -belønninger

4. Send personlige beskeder

Ud over at sikre, at e-mail-meddelelser er rettidige, kan tilføjelse af personalisering hjælpe med til at forbedre adfærden efter købet. Når alt kommer til alt sætter folk pris (tilsyneladende) en-til-en-e-mails over noget, der føles mere som en massesending.

86% af forbrugerne siger, at personalisering spiller en vigtig rolle i deres købsbeslutninger (PDF-undersøgelse) og 87% af kunderne sagde, at de er det drevet til at købe mere når online butikker inkorporerer personalisering. Desuden leveres personaliserede beskeder 6x højere transaktionsrater.

Du er måske bekendt med den gamle måde at tilpasse e-mails – adressere kunden ved deres fornavn i e-mailen eller sende dem en speciel rabatkode på deres fødselsdag.

I dag har teknologi gjort det muligt for virksomheder at tage et skridt videre: at sende personaliserede produktanbefalinger. Amazon siges at lave 35% af dens indtægter fra krydssalg på denne måde.
opførsel efter købet

WooCommerce tilbyder en indbygget funktion der gør det nemt at skelne mellem relaterede produkter, upsells og krydssalg. Da ikke enhver e-handelsvirksomhed tager sig tid til at gøre dette, er det en nem måde at skille sig ud blandt konkurrencen – og øge din gennemsnitlige ordreværdi.

opførsel efter købet

Afsluttende tanker: Hvordan tilskynder man til WooCommerce med en rentabel adfærd efter købet

At bruge tid på oplevelsen efter købet kan føles som unødvendig indsats, men antallet er der for at understøtte dette fokus. Ved at holde kunderne glade opbygger du et tillidsforhold, der fortsætter med at høste gevinster i form af en øget værdi for kundens levetid og mærkeforkæmpere, der hjælper dig med at nå nye kunder.

Start med at vise dine kunder, at du værdsætter dem ved at give dem den opmærksomhed, de har brug for. Kommuniker og engagér dem rettidigt. Vis, at du lytter til dem og er i overensstemmelse med deres præferencer, og de vil være dine for evigt.

Hvad synes du om hele ideen om at forbedre oplevelsen efter køb i WooCommerce? Er du begyndt at arbejde på din butik i det område? Hvad er din nr. 1 udfordring med det? Fortæl os det i kommentarer eller tweet @codeinwp

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector