Sådan får du kundevurderinger, og hvad de skal gøre med dem bagefter – Ultimate Guide

Sådan får du kundevurderinger, og hvad de skal gøre med dem bagefter – Ultimate Guide

Sådan får du kundevurderinger, og hvad de skal gøre med dem bagefter – Ultimate Guide
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvordan man får klientudtalelser, og hvad man skal gøre med dem


Kundevurderinger er livsgrundlaget for enhver virksomhed. Hvis du vil tiltrække større og bedre kunder, skal du først vise, at du er god til det, du gør. Og uanset hvor behagelig du er ved at sælge dig selv, er ros mere troværdig, når det kommer fra en anden. At vide, hvordan man får kundevurderinger, er en vigtig færdighed for enhver iværksætter.

Denne vejledning vil viser dig, hvordan du får kundevurderinger, der hjælper dig med at tiltrække flere, bedre forretninger. For at gøre dette viser vi dig, hvordan du udarbejder den perfekte anmodning, og hvordan du skriver dine egne vidnesbyrdeskabeloner for at forenkle processen for dine klienter.

Kraften ved at skrive dine egne vidnesbyrd

Hvis du er en ny virksomhedsejer, kan ideen om at skrive dine egne vidnesbyrd muligvis lyde ubehageligt. Det er trods alt meningen, at det skal være personlige henstillinger. Mener de stadig noget, hvis de er skrevet af dig, snarere end dine klienter?

Dine klienter ser derimod anderledes.

De kan måske elske dit arbejde og vil med glæde anbefale dig, men det er endnu en opgave på en allerede fuldstændig opgaveliste. Hvis du skriver vidnesbyrd, og alt hvad de skal gøre, er at logge på den, er det en mindre ting at bekymre dig om.

Hvis du skriver nogle af dine vidnesbyrd i batches sammen med en e-mail med skabelonanmodning, kan du gøre det anmod om en klientudtalelse inden for et par korte minutter, og gør det nemt for dem at give dig en udtalelse på endnu kortere tid.

Sådan skrives dine vidnesbyrd til klientgodkendelse

skriv vidnesbyrd

Du kan skrive dine egne vidnesbyrd ved hjælp af følgende tretrinsproces:

1. Bestem, hvad du vil understrege

Brainstorm en liste over ting, du vil fremhæve om din virksomhed. For eksempel vil du måske understrege, hvor tæt du arbejder med klienter, eller hvor hurtigt dit arbejde giver resultater.

Formålet med mindst fem forskellige ting, du vil have, at dine vidnesbyrd skal tale om.

2. Skriv så mange vidnesbyrd som du kan på en time

Skriv så mange 2-3 sætninger, som du kan på en time ved hjælp af en timer for at sikre dig, at du ikke ender med at gøre det hele dagen. Baser hver udtalelse på et specifikt aspekt af din virksomhed, som du har besluttet at fremhæve. Forlæng ikke på en udtalelse for længe. Du vil oprette en liste på 20 eller mere, så du ikke behøver at gentage denne øvelse i en længere periode.

På samme tid må du ikke gå over bord med historier eller hvad der ikke er. Dette skal handle om fakta.

3. Rediger dine vidnesbyrd for klarhed og stavemåde

Læs dine vidnesbyrd igen, og korriger eventuelle fejl. Du ønsker ikke, at dine vidnesbyrd skal lyde for koldt eller professionelt, men du ønsker heller ikke, at dine klienter – eller potentielle fremtidige kunder – skal distraheres af en åbenlyst stavefejl. Eller endnu værre at være så forvirret, at de forlader dit websted.

Eksempel vidnesbyrd

Ved du ikke hvad jeg skal skrive? Her er nogle eksempler på, hvordan du kommer i gang:

(Blank) var en fornøjelse at arbejde sammen med. Hun kommunikerede med mig på alle trin i processen. Hendes THE THING-DONE opfyldte alle mine krav til funktionalitet og overskred mine æstetiske forventninger.
Vi nærmede os (Blank) med komplicerede behov og en hård frist for vores virksomheds lancering. Hun forstod med det samme vores behov og trak en fremragende ting i tide til vores deadline.
(Blank) forvandlet vores TING til noget moderne og spektakulært. De leverede avancerede DETTE og DET, og vi kunne ikke være lykkeligere med resultaterne.
(Blank) byggede ikke kun et smukt ting for os, de uddannede også vores personale i noget, så vi kan arbejde med det på egen hånd.
Selv efter vores THING lanceret, fortsætter (Blank) at være kommunikativ og hjælpsom. Hver gang vi har et problem eller ønsker at opdatere vores TING, kan vi stole på (tom).

Hvis du bruger disse skabeloner som base til dine første vidnesbyrd, skal du sørge for at udskifte dem "Blank" med dit navn og ændre ordene rundt – alt med store bogstaver. Du ønsker ikke, at klienter skal finde deres vidnesbyrd skrevet ord for ord i denne artikel!

For mere inspiration kan du også tage et kig på nogle af vidnesbyrdene på min freelanceskrivningswebsted:

dianna vidnesbyrd

Sådan får du klientudtalelser med en skabelon-e-mail

få udtalelser

Når du har skrevet dine vidnesbyrd, kan du oprette den skabelon-e-mail, du vil bruge til at anmode om dem fra dine klienter. Dit mål her burde være at gøre det så hurtigt og nemt som muligt for dine klienter at logge på de attester, du har oprettet.

Din e-mail skal gøre følgende ting:

 • Husk din klient på det arbejde, du gjorde sammen.
 • Tak dem for arbejdet.
 • Spørg, om de ville være villige til at give dig et vidnesbyrd.
 • Giv et vidnesbyrd, som du selv har skrevet.
 • Bed dem om enten at logge af på det vidnesbyrd, du har skrevet, eller bruge det som inspiration til en af ​​deres egne.
 • Fortæl dem, hvor vidnesbyrdet vil blive brugt.

Du ønsker at udføre alle disse ting på den kortest mulige tid. Formålet med ikke mere end fire 2-3 sætninger, inklusive det vidnesbyrd, du foreslår.

Når den er færdig, skal din skabelon-e-mail læse noget lignende:

Kære (klient),

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig på (projekt). Tak igen for at du valgte at arbejde sammen med mig.

Jeg har spekuleret på, er du villig til at give en udtalelse til mit websted? Noget på linjen i citatet nedenfor (jeg kan endda bruge dette nøjagtige tilbud, hvis du vil):

"(Blank) har ikke kun designet et smukt websted til os, de uddannede også vores personale i WordPress-styring, så vi kan opdatere webstedet på vores egen."

Jeg ville være dybt taknemmelig, hvis du tilmelder dig dette vidnesbyrd eller skriver en af ​​dine egne. Udtalelsen går på min hjemmeside og kan også bruges i private e-mails med potentielle kunder.

Tak for din tid,
(Blank)
(Internet side)
(Kontakt information)

De fleste kunder er glade for at logge på det, du har sendt dem. De bedste klienter vil udvide disse vidnesbyrd, skrive en detaljeret redegørelse for, hvordan du hjalp dem. Uanset hvad er denne e-mail-skabelon, hvordan du får klientudtalelser, du kan bruge i din markedsføringsindsats.

Sådan tilpasser du din e-mail med anmodning

Når du lærer, hvordan du får kundevurderinger, er det vigtigt at huske, at ingen kan lide at føle sig som et nummer. Skabeloner sparer muligvis tid, men de risikerer også at fremmedgør dine klienter. For at undgå dette, skal du tilpasse skabelonen på forskellige måder, når du sender din anmodning om attest:

 • Erstat eventuelle forekomster af (klient) med personens navn.
 • Erstat (projekt) med projektets navn.
 • Tilføj en sætning om noget, du specifikt nød i din tid med at arbejde med klienten.
 • Skift udtalelsen ud for en, der ikke er blevet brugt før.

Disse små, men kraftfulde ændringer af skabelon-e-mailen viser din klient, at du tænker på dem, ikke kun din bundlinje.

Hvornår skal jeg anmode om en udtalelse

anmod om attester

Det sidste stykke ved at vide, hvordan man får klientudtalelser, er at forstå, hvornår man skal anmode om dem. Der er to ideelle tider at bede om en udtalelse:

1. I slutningen af ​​din tid at arbejde sammen

Hvis du arbejder på et stort engangsprojekt, er det naturlige tidspunkt at bede om en udtalelse, når projektet er afsluttet. Hvis dette falder sammen med en virksomheds- eller produktlancering, vil du måske vente til en uge efter lanceringen, hvor din klient bliver mindre stresset.

2. Efter tre måneder

Nogle klienter ønsker, at du skal udføre løbende vedligeholdelse eller oprette indhold til deres websted og / eller sociale medieplatforme. Du ender muligvis med at arbejde med disse mennesker i et år eller to, men du vil ikke vente så længe på en udtalelse, især hvis de er en af ​​dine første klienter. Tre måneder giver dem tid til at vænne sig til at arbejde sammen med dig og forstå din værdi, og får dig en bedømmelse før snarere end senere, så du kan opsøge nye klienter.

Sådan bruges klientudtalelser

Brug vidnesbyrd

Nu hvor du forstår, hvordan du får kundevurderinger, skal du forstå, hvad du skal gøre med dem.

Her er et par måder, du kan bruge klientudtalelser til at markedsføre dit arbejde:

1. Lav casestudier omkring dem

Casestudier bruger en kombination af anekdotisk bevis og statistiske data for at illustrere, hvorfor noget er eller ikke er effektivt. Her hos CodeinWP lavede vi en omfattende casestudie om, hvordan vi fik de første 4.000 abonnenter til vores e-mail-liste.

Når en af ​​dine klienter giver dig en udvidet udtalelse, kan du bruge den som grundlag for en casestudie, der viser, hvordan du hjalp dem. Vi gjorde denne type marketing case study her på CodeinWP tilbage da virksomheden først startede og hovedsageligt handlede om "PSD til WordPress" tjenester. Stykket blev udført på baggrund af en udtalelse fra Sam Lloyd. Du vil bemærke, at i dette tilfælde var vidnesbyrdet så detaljeret, at vi lade det for det meste stå på egen hånd. Det kan være nødvendigt at tilføje yderligere materialer til at udskille det, som din klient sagde i din egen case study.

2. Vis dem på dit websted

Der er et par forskellige steder, du kan vise attester på din hjemmeside:

 • Øverst og / eller bunden af ​​din "Om" side
 • På en separat "Udtalelser" side
 • På destinationssider for specifikke produkter
 • I sidebjælken
 • I sidefoden

Du vil sandsynligvis placere dine bedste vidnesbyrd på mere end et af disse placeringer.

Glem ikke at medtage kundens billede, hvis du kan. Det får vidnesbyrdet til at føles mere reelt. Her er et eksempel fra en af ​​vores redaktører:

colin vidnesbyrd

3. Medtag dem i forslag

Arbejder du med et nyt klientforslag? Medtag en håndfuld vidnesbyrd for at vise dine potentielle kunder, at du ved, hvad du laver. Hvis du bruger en skabelon til webdesignforslag, kan du endda inkludere alle dine udtalelser, så fjerne nogle, før du sender forslaget, idet du kun beholder de mest relevante tilbud for hver klient.

4. Gør dem til visuelt indhold

Over på vores sociale medier blog, Revive.Social, vi taler meget om kraften i grafisk design på sociale medier. Billeder er mere opmærksomme på både sociale medier og dit websted, så brug et program som Canva for at omdanne dine bedste udtalelser til iøjnefaldende grafik.

5. Send dem på dine sociale medier

Uanset om du poster dem som en grafik eller som et simpelt tilbud, kan det at udgive dine vidnesbyrd på sociale medier være en stærk motivator for folk, der tænker på at arbejde sammen med dig. Du kan også mærke dine klienter i disse indlæg for at øge deres rækkevidde.

Sidste tanker om, hvordan man får kundevurderinger

Nu, hvor du forstår, hvordan du får kundevurderinger, kan du opbygge det sociale bevis, du har brug for, for at få succes.

Og når du først har fået et solidt sæt af kundevurderinger, kan de blive nogle af de mest kraftfulde værktøjer i din marketingstrategi.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector