Sådan finder du freelance-skrivejob: 25 metoder, du kan bruge med det samme

Selvom der er mange faktorer, der adskiller højtydende freelanceforfattere fra kæmpende, er højtydende freelanceforfattere i sidste ende mere succesrige, ikke fordi de er mere kvalificerede eller mere dygtige end kæmpende. I stedet er de mere succesrige fordi de ved, hvordan man får freelanceskrivningjob, der betaler rigtig godt.


Og dette har lidt at gøre med, hvor meget en freelance skribent kræver; du kunne opkræve meget og tjene meget, og du kunne oplade lidt og stadig kæmpe for at få job.

Find freelance skriftligt job

Indholdsfortegnelse:

�� Hvor meget kan du tjene ved at udføre freelance skriftligt job?
�� Typer af freelance-skrivejob, du kan udføre
�� 25 METODER, DER ARBEJDER og lander dig freelance skriftligt job
�� Resume

En hurtig søgning efter "juridiske forfattere" på platforme som Upwork samler profiler fra flere freelance-forfattere, herunder følgende:

Oparbejdet juridisk forfatter søgeresultat, når du leder efter freelance skriftligt job

Som du kan se, debiterer den første forfatter op til $ 200 / time og har faktureret over $ 400.000 i freelance-arbejde. Den anden forfatter, derimod, opkræver en mager $ 30 / time og har faktureret kun $ 2.000.

Selvom der naturligvis er flere faktorer involveret, er det punkt, jeg prøver at gøre, at det at tjene til at leve godt som freelance-forfatter handler om mere end bare hvor meget du opkræver. At konkurrere om prisen giver dig ikke nødvendigvis en fordel fordi der er mere end nok penge til at gå rundt – forskning viser at indholdsmarkedsføringsindustrien er værd over 300 milliarder dollars.

Der er med andre ord mange penge at gå rundt; du skal bare vide, hvor du kan finde de bedre betalende job.

�� Hvor meget kan du tjene ved at udføre freelance skriftligt job?

Følgende er de typiske satser for freelance-skrivearbejde ifølge den redaktionelle freelancers Association (EFA), den mest autoritative kilde til freelancing satser:

Priser på freelance skriftligt job

I følge EFA kan du det forventer at tjene mellem $ 40 og $ 100 per time eller mellem 20 cent og $ 2 pr. ord for freelance skriftligt job afhængigt af skrivningens art. Selvfølgelig tjener nogle freelance-forfattere meget mere, og nogle tjener meget mindre, men dette bestemmes ofte af en række nøglefaktorer såsom:

Dit erfaringsniveau
Erfarne freelanceforfattere vil altid tjene meget mere end begyndere eller indgangsniveau freelance forfattere – ofte med en meget betydelig margin. I henhold til Make a Living Writing’s undersøgelse af 1.400+ freelance forfattere, freelance-skriftindtægter er stærkt korreleret med erfaringsniveauet – med erfarne freelance-forfattere (2+ år), der let tjener dobbelt eller mere, hvad entry-level freelance-forfattere (mindre end et år) tjener for de samme job. Dette faktum blev bekræftet ved lignende forskning på freelance skribentløn fra ClearVoice.
Indholdstype betyder noget
Du får mere betalt for avancerede former for indhold som whitepapers, copywriting, teknisk skrivning og ghostwriting end for meget enklere dem som SEO-artikler eller blogindlæg. Jo vanskeligere det er for andre forfattere at skrive den slags skrivning, du laver, jo mere er det sandsynligt, at du tjener.
Specialisering og kvalifikation
De fleste freelance skriftligt job kræver ikke, at du har nogen form for kvalifikation og ikke er for specialiseret. De færreste der gør – såsom dem i den lovlige industri eller sundhedsindustrien – betaler dog ofte betydeligt mere. Hvis du har et kvalifikations- eller erfaringsniveau, der kan hjælpe med disse specialiserede skrivejob, vil det være en god ide at drage fordel af det.

Generelt opkræver jeg $ 0,30 til $ 0,40 pr. Ord (eller ca. $ 300 til $ 400 pr. 1.000 ord artikel) eller mere afhængigt af projektets art. Jeg plejede at kæmpe for at opkræve $ 50 pr. Artikel, indtil veteran freelance skribent Carol Tice engang fortalte mig, blank, under en af ​​vores diskussioner, at jeg var underbelastning og bad mig om at øge min sats. Jeg fordoblede straks min sats for nye klienter, og de betalte. Det gjorde jeg igen for de næste, og de betalte også.

Dette fik mig til at indse en vigtig kendsgerning: du er ofte værd så meget, som du er villig til at debitere. I mange tilfælde er du sandsynligvis underopkrævet og bør bare gå videre og øge dine satser!

�� Typer af freelance-skrivejob, du kan udføre

Jeg vil dele mine yndlingsteknikker til at finde skriftligt job i et øjeblik, men først vil jeg gerne give dig et hurtigt overblik over 20+ typer freelance skriftligt job, du kan gøre:

 • ghostwriting
 • Blogindlæg
 • pressemeddelelser
 • Teknisk skrivning
 • hvidbøger
 • SEO-indhold
 • Magasinartikler
 • Annonceringskopi
 • Giv skrivning
 • Forretningsplanskrivning
 • Nonprofit-skrivning
 • Essayskrivning
 • E-bøger
 • Nyhedsbreve
 • Bogskrivning (ofte ghostwritten eller skrevet i partnerskab)
 • Juridisk skrivning (kontrakter, juridiske briefs osv.)
 • genoptager
 • Taleskrivning
 • manuskriptskrivning
 • Casestudier
 • Sociale medier kopi
 • Produktbeskrivelser
 • Juridisk skrivning
 • Redigering

Typer af freelance skriftligt job

✍️ Hvordan man faktisk får freelance-skrivejob: 25 metoder, der fungerer

Mens ovenstående er en ikke-udtømmende liste over forskellige typer freelanceskrivningjob, du kan udføre, er det virkelige spørgsmål, hvordan får du faktisk disse job?

Naturligvis er mange mennesker hurtige til at skynde sig at online jobbrætter og online jobplatforme. Selvom disse ofte er et godt første stop for begyndere, er det ikke altid en god ide at stole på bare online jobplatforme.

I henhold til freelance-skribentens lønundersøgelse fra Make a Living Writing, som jeg tidligere henviste til, bruger næsten ingen af ​​de højtydende freelance-forfattere undersøgte jobtavler og online platforme som Upwork og indholdsværker. I stedet:

55% bruger mund til mund og et stærkt henvisningsnetværk

24% sender tonebrev

11% modtager indgående kundeemner via online profiler på forfatterwebsteder, LinkedIn osv.

Så hvad er de mest effektive måder at få freelance skriftligt job? Nedenfor er 25 metoder (opdelt i tre forskellige kategorier):

 • Indholdsmarkeder
 • Indgående og udgående markedsføringsmetoder
 • Freelance skrivning job bestyrelser og online skrivning jobannoncer

⚡ Pro tip: Udnyt markedspladser for indhold

Hvis du har det krævede niveau af erfaring og noget socialt bevis, kan markedspladser for indhold være en af ​​de bedste kilder til at skrive jobmuligheder for dig. Grundlæggende er indholdsmarkedspladser platforme, der letter en forbindelse mellem freelance-forfattere og mærker, der deltager i indholdsmarkedsføring.

Mange markedspladser på indhold gør det nemt for freelance-forfattere at tjene en anstændig sats, og nogle tillader endda forfattere at tjene rigtig godt. Dette gøres ved offentligt at annoncere disse satser på deres platforme og omhyggeligt overveje klienter, der bruger deres platform for at sikre overholdelse af disse satser.

For eksempel annoncerer CloudPeeps offentligt $ 100 til $ 250 som prisen for blogindlæg på deres prisside og en timepris på op til $ 80 per time for forfattere. Scriptet reklamerer offentligt for et gennemsnit på mindst 10 cent pr. Ord, og det er kun to af omkring syv indholdsmarkeder, der er anført nedenfor.

1. CloudPeeps

CloudPeeps er en online markedsplads designet til virksomheder, der ønsker at udnytte kraften i indholdsmarkedsføring. I modsætning til de fleste af de andre markedspladser, der er anført nedenfor, er de ikke kun fokuseret på indhold, da de også letter andre markedsføringsrelaterede aktiviteter (såsom social media management, webdesign og PR), men de skiller sig ud for deres indsats for at sikre freelance forfattere får ret betalt for deres arbejde.

Freelance-forfattere kan forvente at tjene mellem $ 100 og $ 250 pr. Post på CloudPeeps, mellem $ 30 og $ 80 per time og mellem $ 500 og $ 1.500 pr. Måned, når de bruger platformen. Udover det faktum, at de begrænser registrering til ca. 23 lande, at oprette en konto med CloudPeeps og bruge deres platform er en relativt nem proces.

skyhastighed satser

2. Scripted

Scriptet er et andet marked for indhold af kvalitetsindhold, som du bør overveje at tilmelde dig for at få freelanceskrivning. Scripted er specielt designet til freelance-forfattere og tekstforfattere, og de søger freelance-forfattere, der kan oprette blogindlæg, webstedskopi, e-mail-nyhedsbreve og sociale medieindlæg til mærker, der ønsker at bruge indholdsmarkedsføring..

Jeg kan også godt lide Scripted, fordi der ikke er nogen tvetydighed om, hvad freelance-forfattere, der bruger deres platform, kan tjene. De gør det klart, at deres freelance-forfattere tjener i gennemsnit ti cent eller mere pr. Ord.

Skriftligt 10 cent pr. Ord

3. contently

Kontinuerligt er en anden online indholdsmarked, som freelance forfattere kan stole på for at få skrivejob og muligheder.

De forbinder forfattere med mærker, der har brug for hjælp til deres indhold, og job, der er tilgængelige på platformen inkluderer blogindlæg, rapporterede artikler, whitepapers og meget mere afhængigt af kundens behov.

Baseret på officielle oplysninger tilgængelig fra Kontinuerligt starter priserne ved $ 255 for artikler (300 – 500 ord) og kan være op til $ 2 pr. ord for hvidbøger afhængigt af hvad vertikalt du skriver i. Igen, som jeg tidligere har sagt (om at blive specialiseret til øge indtjeningspotentialet), specialiserede nicher som finans, enterprise tech og lov betaler mest på denne platform.

Kontinuerligt forfatter priser for freelance skrivning job

4. PubLoft

Ligesom CloudPeeps, Scripted og Contently hjælper PubLoft med at forbinde freelance-forfattere med mærker og virksomheder, der har brug for hjælp til indhold.

PubLoft har en testproces for at sikre, at kun kvalificerede forfattere får tilmelding på deres platform, men de lover, at du vil begynde at modtage arbejde med det samme, hvis du bliver accepteret. Som de andre tidligere nævnte platforme, betaler de ganske godt – med deres officielle data viser, at de betaler mellem $ 75 og $ 250 pr. post, afhængigt af postens art og kvalitet.

Publoft-forfatterrater

5. ClearVoice

ClearVoice (ejet af Fiverr) er et andet indholdsmarkedsted, der forbinder freelance-forfattere med mærker, der har brug for indhold, og giver dig en mulighed for at få skrivejob.

Mens jeg ikke kunne finde officielle oplysninger om priser for ClearVoice-forfattere, tredjepartsinformation viser, at de generelt betaler mellem $ 250 – $ 400 eller mere for artikler.

6. Lige så stille

Roligt forbinder også freelance-forfattere med mærker og agenturer, der har behov for kvalitetsindhold, og kan prale af at have mærker, der inkluderer Adobe, Dell, Slack og Unbounce som klienter.

Du kan tilmelde dig denne platform for at øge dine chancer for at få betalte skrivejob.

Lige så stille

7. Copify

Endelig, på listen over online-indholdsmarkeder bør du overveje at deltage for at øge dine chancer for at få freelance-job, som en forfatter er Copify. Afhængig af hvilken del af verden du befinder dig i, vil du blive omdirigeret til det relevante websted og få en mulighed for at deltage i deres platform.

Selvom der ikke er nogen officiel kilde til information om priser for freelance-forfattere, viser tredjepartsundersøgelser, at Copify betaler meget mindre end de fleste af platforme på denne liste. Du kan imidlertid forvente at tjene op til $ 50 pr. Artikel med denne platform.

⚡ Pro tip: Udnyt indgående og udgående markedsføringsmetoder

Du kan også udnytte en kombination af indgående og udgående markedsføringsmetoder, såsom følgende:

8. Opret et forfatterwebsted

En af de mest basale ting, du kan og bør gøre for at placere dig selv for at begynde at få freelance skriftligt job er at oprette et forfatterwebsted.

�� Her er CodeinWP’s guide til, hvordan du opretter et websted på egen hånd, selvom du er en begynder.

En forfatterwebsite kan fungere som både en direkte og indirekte måde at få potentielle kunder til at ansætte dig. Hvis det gøres rigtigt, fungerer et websted som din online butik / placering, hvor potentielle kunder let kan finde dig, viser at du er en freelance skribent, der ved, hvad han / hun gør, hjælper dig med at fremhæve dine tjenester og relevant socialt bevis og giver dig mulighed at give potentielle kunder en mulighed for at komme i kontakt med dig.

Der er flere måder, hvorpå din forfatterwebsted kan hjælpe dig med at tiltrække freelance-arbejde:

 • Gennem folk, der opdager det via søgemaskinerne og når ud til dig.
 • Gennem folk, der opdager det via henvisninger og når ud til dig.
 • Ved at linke til det i gæsteposter og din opsøgende indsats.
 • Ved at bruge annoncer til at skabe trafik til det.

Der er dog nogle nøglesider, som dit websted skal have:

�� En om side der giver nødvendige personlige og professionelle oplysninger om dig på en klar og beskrivende måde; det skal indeholde et personligt billede, dine baggrundsoplysninger, din oplevelse og kvalifikationer og hvordan du planlægger at hjælpe dine klienter.

�� En serviceside der viser og tydeligt beskriver dine tjenester, og hvordan de kan hjælpe potentielle kunder.

✍️ En porteføljeside der viser relevante eksempler på arbejde, du har gjort før, for at give potentielle kunder en idé om, hvad du kan gøre for dem.

☎️ En kontaktside det gør det nemt at komme i kontakt med dig.

Når alt det ovenstående er på plads, vil du også sørge for at fremhæve vigtige vidnesbyrd og socialt bevis på nøglesider på dit websted; dette inkluderer på din startside, på din om-side og på din serviceside.

9. Potentielle kunder med kolde bænker

Cold pitching er min favoritmetode til alle tider til at få freelance-skrivejob. Jeg er især forelsket i kold pitching af følgende grunde:

 • Alle kan gøre det. Du kan sende kolde pladser og få dine tjenester foran potentielle kunder uanset din freelance skriftlige oplevelse eller hvor autoritativ dit websted er.
 • Du får resultater virkelig hurtigt. Mens nogle metoder til at få klienter (som blogging) kan tage måneder, kan kold pitching give resultater hurtigt. Faktisk lukkede jeg en freelance skriftlig aftale til en værdi af $ 625 på kun to timer under en kolde pitching-kampagne.
 • Det er skalerbart; under min seneste kolde pitching-kampagne lukkede jeg tilbud værd fem tal med minimal indsats. Hvis jeg ville, og hvis jeg havde evnen til at udføre arbejdet, kunne jeg afslutte tilbud til en værdi af seks tal i måneder. For at opnå dette samme resultat gennem blogging, investering i annoncer eller andre midler kræver det en meget større indsats og ressourcer.

Med de ovennævnte fordele beskrevet, hvordan kan du så gøre en effektiv kold pitching. Der er et par vigtige ting, der skal bringes på plads:

Opret dit websted og din online tilstedeværelse
Når du sender kolde pladser til potentielle kunder, skal du indse, at du er en fremmed for praktisk talt alle de mennesker, du har koldt pitching. Du har ikke haft nogen interaktion med dem før, og de har sandsynligvis ikke hørt om dig. Så gæt hvad de gør først, når de ser din e-mail? Hvis det ikke er ret nok til at blive ignoreret, foretager de en baggrundskontrol af dig ved at søge efter dit navn på Google. Hvis de finder et websted og en etableret online tilstedeværelse, vil du være til fordel.
Sørg for, at dine kolde pladser sendes fra din professionelle e-mail-adresse
Mens mange freelance-forfattere, der leder efter jobmuligheder, sender kolde pladser ved hjælp af gratis e-mail-adresser som Gmail og Yahoo Mail, er dette noget, jeg stærkt går ind for af en vigtig årsag: Spammere misbruger meget gratis e-mails, og som et resultat ignorerer de fleste eller endda har filtre imod dem. En professionel e-mail-adresse tilknyttet dit websted (f.eks. Dit navn [AT] dit websted.com) skiller sig ud på den anden side og sikrer, at det er mere sandsynligt, at du bliver taget alvorligt.
Hold din kolde tonehøjde enkel og til det punkt
Husk, at du er en fremmed i denne persons indbakke, så han / hun ikke har tid til at læse en brev fra dig. Antag, at du har spildt den mulighed, du har, hvis en kunde skal bruge mere end et minut på at læse din kolde e-mail. Så meget bedre, hvis du kan holde det under 30 sekunder.
Lav dine lektier
Tag et par minutter på at gøre dit arbejde. Kend navnet på den person, du har koldt pitching, og navnet på personen i den organisation, du pitcher, og sørg derefter for, at du adresserer personen ved navn.
Angiv, hvad du kan gøre i e-mailen
Nævn hvilken service du tilbyder, og hvordan den kan hjælpe den person, der læser e-mailen. Bed ikke modtageren af ​​din besked om at klikke på et link for at læse mere om dine tjenester. Det er en fejltagelse. De fleste mennesker klikker ikke på et link i en e-mail fra en fremmed.
Fremhæv det sociale bevis, du har i din e-mail
Hvis der er noget markant, du har gjort med din skrivning, skal du huske at fremhæve det i din e-mail. Dette inkluderer at have en populær blog, have været omtalt i populære publikationer, have vundet en pris, have udgivet en bog, eller eller har hjulpet klienter med at opnå bestemte nøgleresultater med din skrivning.
Vær klar til at følge op
Du bliver ofte nødt til at følge op et par gange, før du får svar på nogle af dine kolde pladser. Det er vigtigt også at lære, hvordan man opretter en god opfølgende e-mail.

For at give dig en idé om, hvordan en god kold tonehøjde ser ud, nedenfor er skærmbilledet af den nøjagtige kolde tonehøjde at jeg plejede at lukke en skriveaftale på $ 625 på to timer (hvilket til sidst førte til fem tal fra den samme klient over tid):

Jarrod prøve med kold tone

10. Optimer din LinkedIn-profil

LinkedIn er uden tvivl det største sociale netværk for fagfolk, og hvis det bruges på den rigtige måde, kan det tjene som en fantastisk platform til at promovere dine freelanceskrivningstjenester.

Jeg har haft mange potentielle kunder (som den nedenfor) at nå ud til mig med freelance-skrivemuligheder på LinkedIn:

freelance skrivning job på LinkedIn

Der er flere måder at bruge LinkedIn til at få freelanceskrivningsjob. Herunder er nogle tip, der hjælper dig med at maksimere platformen:

 • Brug et klart og professionelt hovedskud.
 • Sørg for, at din LinkedIn-profil tydeligt fremhæver din oplevelse og organisationer, du har arbejdet.
 • Sørg for, at relevante udtryk og nøgleord findes i din profil for at sikre, at din profil vises, når folk søger efter disse udtryk. Eksempler: "b2b freelance skribent," "Seattle freelance skribent," etc.
 • Sørg for, at din LinkedIn-profil fremhæver din portefølje og stærke stykker indhold, som du har været med til at oprette.

Følgende skærmbillede af freelance skribent Elna Kains LinkedIn-profil, er et godt eksempel på en godt optimeret LinkedIn-profil. Udover at bruge et klart og professionelt hovedbillede, er det klart beskrivende og bruger relevante nøgleord, der gør det let for potentielle kunder at opdage Kain, når de bruger LinkedIn-søgefunktionen.

elna cain

11. Tryk på Into Quoras stigende popularitet hos beslutningstagerne

Mens mange kender Quora som et førende spørgsmål og svarwebsted, hvor du kan få indsigt i stort set ethvert emne, er det meget få, der er klar over, at Quora også kan fungere som en god kilde til freelanceskrivningjob.

Med over 300 millioner månedlige brugere, 54 procent af dem rapporterer en årlig husstandsindkomst på mere end $ 100.000, og 37 procent af dem sandsynligvis vil være i ledelsespositioner, er der en overflod af at skrive jobmuligheder på Quora – hvis du ved, hvordan du bruger det.

Nedenfor er et svar på en bestemt Quora-tråd, der blev foretaget af en freelance skribent på udkig efter job:

Quora freelance skriftligt job

Der er et par vigtige trin for at få freelance-skrivejob på Quora:

 • Sørg for, at din Quora-profil er korrekt konfigureret. Den samme regel gælder altid: Brug en professionel headshot og klar profilbeskrivelse med relevante søgeord, og det fremhæver din ekspertise.
 • Sørg for, at du er meget aktiv på Quora, især i sektioner relateret til din niche og de tjenester, du tilbyder; for eksempel skal du være aktiv, hvor indhold og skrivning i relation til din branche diskuteres.
 • Du bør regelmæssigt bidrage med relevante og dybdegående artikler til spørgsmål, der er relevante for din branche, og om muligt fremhæve det faktum, at du er freelance-skribent til leje (direkte eller indirekte).

12. Brug SEO til at opbygge en langsigtet strøm af klienter

SEO er noget, jeg er overbevist om, at enhver freelanceforfatter bør vide og drage fordel af; udover det faktum, at mange potentielle kunder forventer, at du mindst har en grundlæggende viden om SEO, kan det også hjælpe dig med at rangere dit websted efter relevante søgeord, som potentielle kunder søger efter.

SEO kan hjælpe dig med at få freelance skrivemuligheder direkte og indirekte. Sådan kan du bruge både den direkte og indirekte tilgang til SEO til at få skrivejob:

Ved hjælp af den indirekte tilgang:

Jeg har engang offentliggjort en ultimativ guide til gæsteblogging, bygget nogle backlinks af høj kvalitet til det og så det langsomt klatre op i søgemaskinerne, indtil det var på side 1 for flere gæstebloggingrelaterede udtryk. I løbet af denne periode fik jeg stadig mange forespørgsler fra folk, der ønskede, at jeg skulle udføre både gæsteblogging og andet freelanceskrivningsarbejde for dem.

Dette er kun et stykke indhold, der har bragt en hel del freelance-skrivearbejde for mig; Jeg har også andre.

Disse stykker indhold er afhængige af den indirekte SEO-tilgang til at få kunder; hvor du opretter et solidt stykke indhold, der promoverer dine freelanceskrivningstjenester og derefter forsøger at få dette indhold til at rangere godt i søgemaskiner.

Hvis du har en blog eller et freelance-forfatterwebsted, kan det være en god ide at udgive et par af disse dybdegående guider og ressourcer, optimere dem til at føre klienter til din serviceside og promovere dem med linkopbygningsindsats som sådan som gæsteblogging og opsøgende. Med tiden vil disse artikler begynde at rangere efter relevante søgeord og resultere i, at potentielle kunder, der er interesseret i, at dine tjenester når ud til dig.

13. Start gæsteblogging på den smarte måde

Gæsteblogging er en af ​​mine yndlingsmetoder til at få freelance skriftligt job og det har været ansvarlig for seks tal i freelanceskrivningsindtægter for mig gennem årene.

Der er to måder, du kan bruge gæsteblogging til at få freelance-skrivejob:

direkte:

Formålet med denne tilgang er at få potentielle kunder til at kontakte dig direkte som et resultat af din gæstepost. Ofte gøres dette ved at skrive et solidt og relevant gæstepost på en meget autoritativ publikation og inkludere et link til dine tjenester i din gæstepost-bio.

Her er et eksempel på bio fra et gæstepost på Problogger:

gæst blogging tjenester bio

Som du kan se, viser biografen tydeligt, at forfatteren til gæsteposten er en professionel gæsteblogger og linker til en side, hvor forfatteren kan ansættes.

Når du bruger den direkte tilgang til gæsteblogging, er der et par ting, du skal fokusere på:

 • Vælg en meget autoritativ blog, der har meget trafik; da du håber, at folk når ud til dig efter at have læst dit gæstepost, er det vigtigt, at folk læser det. Du ønsker ikke at gæsteblogge på en publikation, der ikke har nogen læsere.
 • Sørg for, at den publikation, du skriver til, har din målgruppe og at dit gæstepost er yderst relevant for både din målgruppe og de tjenester, du tilbyder.
 • Sørg for, at din gæstepost bio viser tydeligt, at du er freelance-forfatter der kan ansættes (som vist i ovenstående eksempel med Problogger-gæsteblogger).

Indirekte:

En anden måde at få freelance skriftligt job ved at blogge gæster er gennem den indirekte tilgang. Fokus for denne tilgang er at bruge gæsteblogging som et middel til at opbygge relevante links til din forfatterwebsted eller andre sider på dit websted.

Når du bruger denne tilgang, kan linkene i dine gæsteposter være kontekstuelle (relevante og indhold) eller i din biograf. Der er nogle få måder, du kan gøre noget ved det:

 • Sørg for, at dine gæsteposter er relevante for dit websted / tjenester / side, du ønsker at linke til, eller at der er en del af dit gæstepost, der er relevant, og link derefter til denne side i det relevante afsnit.
 • Du kan linke direkte til din startside, især hvis du prøver at rangere efter nøglebegreber, som potentielle kunder leder efter, f.eks. "b2b indholdsforfatter," "Seattle freelance skribent," etc.
 • Du kan også linke til nøgleindhold på dit websted, der er designet til at kvalificere potentielle kunder og få dem til at nå ud til dig. Dette kan være en ultimativ guide, en casestudie eller et andet relevant stykke indhold, der sigter mod at lede folk til dine freelance skriftstjenester.

Begge ovenstående fremgangsmåder kan bruges med stor succes til at få freelance-skrivejob, og begge har været ansvarlige for at generere seks tal i freelanceskrivningsindtægter for mig gennem årene..

14. Få nye tjenester til eksisterende klienter

Ofte er vores fokus på at få nye kunder, når vi prøver at få freelance skriftligt job. Vi tænker sjældent på vores eksisterende kunder som en kilde til nye job og mister meget af indtægter i processen.

Efter min oplevelse i årenes løb er det meget lettere at få freelance-skrivejobs med højt betalt ved at fokusere på eksisterende klienter i stedet for nye. Disse klienter kender dig og har en fornemmelse af, hvad du kan gøre, så du behøver ikke gøre meget for at overbevise dem om at give dig arbejde.

Tidligere i denne artikel havde jeg anført 20+ forskellige tjenester, som du kan tilbyde potentielle kunder; hvis du kun tilbyder en eller to af disse tjenester til en klient, har du en mulighed for at tjene meget mere – ved at tilbyde yderligere tjenester til den samme klient. Dette har let tilføjet seks tal til min bundlinje gennem årene.

Jeg indså oprindeligt kraften ved at tilbyde ekstra service til eksisterende klienter, da en klient i CPA-uddannelsesniche, som jeg havde arbejdet med gæsteposter, spurgte mig, om jeg kunne skrive indholdet af destinationssiden til deres websted.

pitching af eksisterende tjenesteprøve

Jeg accepterede tilbuddet og ville til sidst tjene fem tal bare ved at oprette destinationssideindhold til denne klient inden for et par korte måneder; tjener markant mere end jeg tjente med at gøre det, som jeg oprindeligt blev ansat for. Jeg fortsatte med at tænke på, hvordan jeg kunne have mistet denne mulighed på grund af at jeg tænkte, at jeg kun skulle arbejde på, hvad jeg oprindeligt blev ansat til at gøre.

Lige siden har jeg været afhængig af at slå eksisterende kunder op med nye tjenester for at få flere job og øge min indtjening.

For eksempel er en af ​​mine største klienter et førende sammenligningssite inden for webhosting-niche; mens klienten oprindeligt hyrede mig til at hjælpe med ghostwriting-gæsteposter, bemærkede jeg, at de fortsatte med at offentliggøre nyt indhold på deres blog, som jeg ikke hjalp med at oprette. Jeg satte dem simpelthen op for mine blogindholdstjenester, fik i opdrag at skrive om 27 anmeldelser for fem figurer og har siden fået andre skriverelaterede projekter (herunder et blogindlæg til undervisningsstil til midterste fire figurer). Dette til trods for, at det ikke var det, jeg oprindeligt blev ansat til at gøre.

15. Udnyt markedspladser som Flippa på websteder

Du har sandsynligvis hørt om flippa Før.

flippa

Hvis ikke, er det den førende online markedsplads for køb og salg af websteder. Mens du undertiden ser websteder, der sælges for lave og mellem fem tal, sælges en god del af websteder på Flippa for hundreder af tusinder af dollars og endda millioner.

Så hvad har køb og salg af websteder på Flippa at gøre med at få freelance-skrivejob? En masse. Størstedelen af ​​de mennesker, der køber og sælger websteder på disse platforme, gør det ofte som en forretningsmodel; de køber et autoritativt websted, opdaterer det med masser af kvalitetsindhold, bygger flere links til det og sælger det for flere gange, hvad de købte det til.

Eller i nogle tilfælde opbygger de websteder fra bunden, opdaterer det med relevant indhold og bygger backlinks til det og sælger det derefter for fem eller seks tal.

I begge disse tilfælde kan du komme ind ved at placere dig selv som freelance-forfatteren, der hjælper dem med det indhold, de udgiver på disse websteder.

Her er et eksempel:

Flippa potentielt klienteksempel

Se på ovennævnte Flippa-annonce, og nogle få fakta skiller sig øjeblikkeligt ud:

 • $ 17,6k månedlig fortjeneste
 • 16 000 e-mail-abonnenter
 • 283,4k unikke månedlige besøg
 • Vigtigere: et indholdsside

Ovenstående Flippa-liste er en annonce for et websted, der leder efter en køber; Når du ser på webstedets art og forretningsmodel, er der helt klart et behov for en forfatter til dette websted. Der er mange flere annoncer som dette på Flippa og relaterede websteder, og de giver dig en mulighed.

Besøg blot Flippa-kategorien, der er relevant for din niche, identificer websteder, der muligvis har brug for den slags indhold, du opretter, og pitch dine tjenester til BÅDE købere og sælgere af websteder i disse kategorier.

⚡ Pro tip: Freelance Writing Job Board og oversigter over online Writing Jobs

Endelig kan du også få freelance skriftligt job ved at drage fordel af freelance job boards og lister over betalte skrivning job.

16. Freelance Writing Gigs Jobs Board

Freelance Writing Gigs Job Board er et af de øverste jobbrætter for freelance forfattere på udkig efter blogging og generelle job for freelance Writing. Jobbrættet opdateres flere gange om ugen og undertiden flere gange dagligt. Du kan finde tekstforfatterjob, blogjob, redigeringsjob og andet job til indholdsskrivning i praktisk talt enhver niche.

freelancewritinggigs

En omhyggelig analyse af de job, der bliver vist på dette jobbræt, viser, at størstedelen af ​​de stillede job betaler mindst $ 50 pr. Artikel.

17. All Freelance Writing Jobs Board

All Freelance Writing Job Board er et af mine foretrukne jobbestyrelser til enhver tid på grund af deres avancerede klassificeringssystem.

Job, der er indsendt til dette jobbræt, klassificeres i fire hovedkategorier:

 • Pro sats (for at skrive job, der betaler over $ 100 pr. Artikel)
 • Semi-Pro-sats (for at skrive job, der betaler $ 50 til $ 100 pr. Artikel)
 • Lav løn (for at skrive job, der betaler $ 25 til $ 50 pr. Artikel)
 • Meget lav løn (for at skrive job, der betaler $ 1 til $ 25 pr. Artikel)

Alt freelance Writing jobbræt

Dette klassificeringssystem, muligvis påvirket af det faktum, at jobbrættet blev oprettet af en freelance-skribent, der forstår værdien af ​​forfattere, og som ønsker, at de skal få betalt godt, gør det meget let at filtrere freelance-skriftlige shows, som du ikke ønsker, derved hvilket gør det nemt for dig at kun arbejde på de muligheder, du ønsker.

18. BloggingPro Jobs Board

Som navnet antyder, indeholder BloggingPro Job-bestyrelsen specifikt blogrelaterede job til freelance-forfattere. Dette inkluderer både skrive- og redigeringsopgaver. Mens andre skrivearbejde relaterede job også er omtalt, har tendensen her tendens til at være på blogging job.

19. Problogger Jobs Board

Som de andre jobbrætter, der findes, har Problogger Job Board både skrive- og blogjob. Det er ret avanceret og giver dig mulighed for at filtrere job baseret på placering, uanset om de er kontrakt eller freelance i naturen, eller om de er deltid eller fuld tid.

Du kan også abonnere via RSS eller konfigurere specifikke jobvarsler for at blive underrettet, når nye job er tilgængelige.

20. Contena

Der er også Contena jobbrættet, der generelt indeholder flere job end de andre jobbrætter på denne liste. Skrivede job er generelt godt betalt og i en række nicher.

Den eneste begrænsning med Contena er imidlertid, at i modsætning til er tilfældet med de andre jobbestyrelser, skal du tilmelde dig, før du kan se oplysninger om deres jobfortegnelser.

21. FreelanceWriting.com Jobs bestyrelse

FreelanceWriting.com jobbrættet er det ældste og mest omfattende af alle jobtavlerne her. Det er også ret avanceret på grund af de funktioner, det giver, så du kan filtrere og sortere tilgængelige skriveopgaver.

Det indeholder freelance job til enhver form for skrivemulighed, du kan tænke på. Disse job er samlet fra en række kilder, der inkluderer faktisk, Ed2010 og Craigslist. Du kan filtrere tilgængelige job efter kilde, efter dato, efter nøgleord, efter placering og efter krævet færdighed.

freelancewriting

22. Freelance Writing Gigs

Hele Freelance Writing Gigs-webstedet er dedikeret til at udstede om freelance Writing job og muligheder fra hele internettet. Lister over skrivearbejde offentliggøres praktisk talt hver dag.

23. Redaktionelle lister om forfattere mod betaling

Forfattere med gebyr har et antal lister over websteder og publikationer, der betaler forfattere. Nogle af de mere populære inkluderer:

24. Redaktionelle lister om Make a Living Writing

Make a Living Writing har også offentliggjort en lang række lister med blogs og publikationer, der betaler forfattere. Nogle af dets mere populære lister inkluderer:

25. Redaktionelle lister på ElnaCain.com

Top freelance skribent Elna Cain har offentliggjort en lang række lister over websteder og publikationer, der dækker skrivearbejde for freelance forfattere:

�� At få freelance-skrivejob burde ikke være kompliceret

Det er selvfølgelig, hvis du ved, hvad du laver.

Ovenstående er en kombination af 25 forskellige metoder, ressourcer og websteder, som du kan drage fordel af for at få freelance skriftligt job og muligheder. Disse metoder og ressourcer er alle bevist, at de fungerer, forudsat at du griber ind.

Hvilke andre metoder kan bruges til at få freelance skriftligt job? Del venligst kommentarerne nedenfor.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map