Sådan Dropship: Sådan starter du en Dropshipping-virksomhed

WordPress har forvandlet sig til et komplekst CMS i det sidste årti, og i den tid er WordPress-økonomien vokset, udviklet sig og begyndte også at modnes. Således er mulighederne for WordPress-udviklere lige så lyse uden for WordPress-samfundet som inde i det. Dropshipping er et godt eksempel på dette. I dette indlæg forklarer vi, hvordan man vælger dropship, viser dig, hvordan man starter en dropshipping-virksomhed, og diskuterer, hvorfor du vil.


I vores regelmæssige gennemsigtighedsrapporter undersøger vi de seneste udfordringer, WordPress-virksomhedsejere står overfor; fra de stenede veje med at miste halvdelen af ​​vores indtægter (to gange) til højderne af teambuilding og WordCamps. Temaet, der kører gennem disse rapporter, kører en WordPress-forretning i dag er hårdt, og vi er i et miljø, der er konkurrencedygtigt på et hidtil uset niveau.

61,6% af de samlede internetbrugere over hele verden vil købe varer online i 2018, og dette tal forventes at nå over 65% i 2021. Online forbrugskraft er stigende, og virksomhedsejere, der ikke tilpasser sig nu, vil tabe på rentable muligheder i fremtiden.

Sådan Dropship

I 2020, hvis du ønsker at tjene penge på dine WordPress-færdigheder, kan det godt være en klogere beslutning at undersøge at bruge WordPress til at drive en dropshipping-forretning end at sælge WordPress-produkter.

Dette er nøjagtigt, hvad dette indlæg vil se på. Vi ser på hvad, hvorfor og hvordan man starter en dropshipping-virksomhed.

Hvad er dropshipping?

dropshipping gøres ved at liste og sælge produkter fra en online (eCommerce) butik uden selv at opbevare disse produkter.

Ingen lageromkostninger, ingen garage fyldt med lager; og ingen dudeprodukter bestemt til salgssalg. Du opretter forretningspartnerskaber med leverandører, der modtager ordrer fra dit websted, pakker produkterne og sender derefter direkte til kunder på dine vegne.

Du tilføjer primært værdi gennem produktmarketing, kundeservice og reklame, og du overlader logistikken – opbevaring, emballering og forsendelse – til leverandøren. Du bliver nødt til at vælge den rigtige leverandør (vi dækker dette senere), men når det er gjort, behøver du ikke at bekymre dig for meget om logistik.

Hvis du tænker på at drive en WordPress-produktvirksomhed, er det praktisk de samme færdigheder, som du har brug for. Og som vi allerede har diskuteret, er muligheden fra e-handel enorm. WordPress er stort, men e-handel er større.

Du bruger ikke tid på at kode et produkt, men du bliver stadig nødt til at tilbyde et produkt eller produkter. Du skal også foretage markedsundersøgelser, udvikle et WordPress-sted, opsæt WooCommerce (eller et andet eCommerce-plugin), og sæt dig derefter fast i marketingkanaler fra SEO til content marketing. Disse sidstnævnte trin er identiske med at drive en WordPress-produktvirksomhed.

Det er hvad dropshipping er. Det er en måde at drive forretning på, som ikke engang var mulig for et par år siden.

Dropshipping er hårdt på samme måde som det at drive enhver virksomhed er svært, men det er en verden af ​​virkelig spændende muligheder.

Lad os nu udforske nogle af de potentielle fordele og tilbageslag ved at starte et dropshipping-firma plus, hvordan man dropship.

Hvad er fordelene ved at oprette et dropshipping-firma?

Ud over fantasien om at se indtægter rulle ind, mens du ruller dit strandhåndklæde ud i et fjerntliggende tropisk paradis ��, er der utallige andre fordele ved at drive en dropshipping-forretning.

Her er nogle fordele i praktisk listeformat:

dropshipping fordele

1. Lave installationsomkostninger: Fordi du ikke behøver at dække omkostningerne ved fremstilling af dine egne produkter eller købe engrosvarer, kan du begynde at sælge næsten øjeblikkeligt uden store investeringer – et ideelt scenario for magre startups og nye iværksættere med WordPress-færdigheder allerede.

2. Reducer de samlede udgifter: Ved at vælge dropship kan du konfigurere din forsyningskæde igen for at fjerne kedelige omkostninger (og risici) forbundet med hefting af fysiske varer på tværs af lande og kontinenter. Du sparer på bekostning af godstjenester, havnedrift, opbevaring, lagerarbejdere, emballering og mærkning.

3. Forøg pengestrømmen: Da du ikke har lageret på produktet, betaler du ikke for det, før det er solgt, og du har allerede modtaget betaling for det.

4. Uendelig opgørelse: Benyt dig ind i en online forsyningskæde og få adgang til næsten ubegrænsede leverandører over hele verden. Dette kan også betyde væskeudvidelse til nye territorier.

5. Frigør din tid: Ja, vi siger det igen. Du sælger og ideelt branding og markedsføring af produktet, men du fremstiller det ikke. I WordPress-verdenen svarer det til, at man pakker op et eksisterende tema eller plugin og tilføjer værdi på den måde. Dette giver dig mulighed for at fokusere på strategi, markedsføring – og naturligvis få sand ud af din bærbare computer.

6. Gør markedstest i realtid: Hvis (på trods af selv din mest savnede markedsføringsindsats) et af dine produkter stadig ikke sælger, betyder det, at du ikke har noget lager at rydde, at du kan fjerne det fra dit produkttilbud med det samme! Foretag en ren pause og fortsæt med at justere dine produkter til realtidsmarkedsefterspørgsel / forskellige kundepersonaler, og frigør værdifulde ressourcer.

7. Arbejd hvor som helst: Fjern båndene til ethvert fysisk sted eller medarbejdere, og tilføj potentialet til at arbejde eksternt. Det er ganske vist en fordel, at WordPress-produktvirksomheder er, men eksternt arbejde er stadig stort. Fristet endnu?

Ulemperne er ret store, men de er ikke hele historien. Lad os også se på nogle ulemper på din vej til at lære, hvordan man starter en dropshipping-virksomhed, af balance.

Ulemperne ved en dropshipping-forretning?

Nogle af disse potentielle tilbageslag kan kun gælde for visse brancher, og andre er risici, der kan afhjælpes, blot ved at tage de rigtige skridt. Ikke desto mindre er det vigtigt at tage disse faldgruber i betragtning, når du lærer, hvordan du slipper og arbejder på at opbygge din virksomhed:

1. Mindre kontrol, forskellige risici: Ved at videresende ordrer til en ekstern leverandør kan du øge risikoen for ulykkelige kunder, hvis leverandører ikke f.eks. Pakker korrekt eller leverer til tiden. Disse spørgsmål kan være uundgåelige – især i den tidlige fase af nye partnerskaber – så sørg for at vælge en partner af høj kvalitet fra get-go. Dette er et tema, vi kommer tilbage til senere.

2. Lavere fortjenstmargen: Du køber produkter til en rabat og sælger dem videre for at få en fortjeneste. Når du begynder, har du dog ikke den nødvendige lydstyrke for at tilbyde betydelige rabatter.

3. Mindre konkurrencedygtige priser: Ethvert marked med lave adgangsbarrierer risikerer, at konkurrence kommer ind på markedet og skaber priskonkurrence. Dette er i en grad, hvad vi har set med WordPress-temaer i de senere år – hvilket næppe er et “let” marked at knække. Således skal du vælge det rigtige marked. Alt, hvad der er for let, er i alvorlig risiko for forstyrrelser.

4. Svært at skabe unik værdi / USP: Du vil også virkelig være forsigtig med, hvordan du tilføjer værdi til din dropshipping-forretning. Hvis du bogstaveligt talt bare forbinder købere til en grossist, sælger du relativt lille værdi. Hvis du tilføjer et mærke, kvalitetsgaranti, kundeservice, bekvemmelighed og så videre, er du på et stærkere sted. Dette er hårdt, men ikke uovervindeligt.

5. Let at kopiere: Dette fører også videre fra det forrige punkt: du bliver nødt til at opbygge din egen merværdi over tid, men især i de tidlige stadier er du virkelig nem at kopiere. Hvis eller når du får din butik til at fungere, kan det være bedst at holde stille.

dropshipping ulemper

Dette er risici, som ikke skal tages let. Det er svært at drive en forretning i ethvert commodified miljø, og karakteren af ​​dropshipping er det mere sandsynligt, at du bliver udsat for commodification.

Der er åbenlyse måder rundt om dette, som vi har fremhævet, og resten af ​​indlægget vil fokusere på, men du skal være virkelig forsigtig med dette.

Dropshipping til e-handel: Kom godt i gang, og hvordan man dropship

Nu er vi fuldt ud klar over fordele og ulemper ved at etablere en dropshipping-virksomhed, det er beslutningstid!

 • Hvis du har eksisterende WordPress-færdigheder og er interesseret i en forretning, hvor du primært tilføjer værdi gennem branding og marketing, så gå videre. Hvis du vil bruge tid på at fremstille dit produkt, er dette sandsynligvis ikke for dig. Du kan altid starte en blog, hvis WordPress-produktområdet virkelig ikke appellerer.
 • Hvis du har det godt med advarslerne og er begejstret for at opbygge en fantastisk butik, brand og kundeoplevelse, så lad os gå!

Med den antagelse, at du stadig læser, fordi du i det mindste er nysgerrig, lad os gå videre til den bedste tilgang til, hvordan du dropper og opsætter din dropshipping-forretning: fra at slå sammen din vindende forretningsidé til at indkøbe din leverandør og finde dine første kunder.

1. Markedsundersøgelse: Find en niche & vælg dit produkt

Markedsundersøgelse

Dette er grundlæggende for din forretning, så du bedst gør den solid!

Du har brug for en niche: noget din butik vil fokusere på. Tænk “skræddersyet kaffebar” hellere end “Amazon-konkurrent”. Ideelt set er din niche, hvor du allerede har ekspertviden. Eller måske er det et emne / produkt, der er relativt uopdaget og underudnyttet: ideelt set en kombination af begge dele!

Du har en meget større chance for succes, hvis du har en komparativ fordel i forhold til konkurrencen – selvom det kun er din ekspertviden. “Ekspertviden” i et emne eller type produkt, som du virkelig brænder for. For eksempel en eksisterende hobby.

Måske elsker du at købe meget usædvanlige, attraktive kunstværker, og du kan også lide at fotografere fugle. Eller du er en ny mor, men ønsker ikke at opgive din passion for golf. Disse er begge store nicher, fordi de sidder i krydset mellem to kategorier. Hvis du er ekspert i begge dele, har du en øjeblikkelig konkurrencefordel. Denne form for en tilgang er en fantastisk måde at lære at dropship.

Udforsk mange mulige ideer, vælg de bedste.

Prøv at finde et par ideer at udforske. Det næste trin er at lave nogle søgeordsundersøgelser og kigge efter eksisterende produkter (fugleprints i høj kvalitet? Baby golf buggy?). Dette er de samme SEO-teknikker, som du ville bruge til at beslutte, hvad du skal blogge om og promovere din WordPress-produktvirksomhed; vi gjorde det ikke op, da vi sagde, at dette kræver lignende færdigheder ��

Heldigvis har vi masser af hjælp: læs vores praktiske SEO-guide og tjek start en blogguide for generel info. Du leder efter en rimelig mængde søgninger pr. Måned på tværs af en række søgeord. Ideelt set ønsker du en niche uden for meget søgeordskonkurrence, så du kan nå ud til potentielle kunder på Googles første side.

Screenshot af dropshipping søgeordsundersøgelserDu skal undersøge din nøgleord. "Køb kaffebønner" vil ikke være et godt grundlag for din virksomhed, men niche derfra, og du kan være på en vinder.

Det kan være nødvendigt, at du gennemgår fire eller fem ideer, før du finder en rigtig god idé, så få en pen og papir, og brug noget seriøs tid på dette. Med dropshipping er omkostningerne ved at starte den forkerte forretning ikke absurde – det er hovedsageligt din tid involveret – men du kan helt sikkert spare dig selv for en masse besvær ved at gøre din research ordentligt.

2. Sourcing af den rigtige eCommerce-udbyder og dropshipping-leverandør

Uanset om du allerede har en eCommerce-butik eller lærer, hvordan du starter en dropshipping-virksomhed fra bunden af; det er absolut vigtigt at finde et godt match mellem din e-handelsudbyder og dropshipping-leverandør.

Disse tjenester deler information dag ud, dag ud, og problemer med kompatibilitet kan forårsage utallige problemer. Shopify har for eksempel sin egen dedikerede dropshipping-app, Oberlo. Det er temmelig imponerende, men du sidder fast inde i Shopify-økosystemet. Med din nuværende WordPress-viden har du plads til at skildre en konkurrencefordel ved at bruge den mere tilpassede WooCommerce.

WooCommerce har sin egen dropshipping integrationer: Vi har haft succes med at integrere WooCommerce og AliExpress med WordPress. AliExpress er et søstersite fra Alibaba, den kinesiske e-handelsgigant. Webstedet har hundretusinder af produkter til engrospriser, så det er perfekt, når man først finder ud af, hvordan man skal dropship. Det link, der er linket ovenfor, viser, hvordan du udfører den fulde konfiguration; vi springer således over dette trin her.

Skærmbillede af AliExpress 'hjemmesideAliExpress kan være en vigtig del af din rejse med, hvordan man starter en dropshipping-virksomhed.

Du skal gøre din due diligence, når du vælger en markedsplads, og husk, at du vælger en markedsplads og har brug for en leverandør på denne markedsplads. Du ønsker at vide om kundesupport, forsendelsesgebyrer og hvilke kanaler du kan sælge gennem. Andre populære muligheder er YouDroop og DropShix. Vi fortsætter med AliExpress her for udvalget af produkter og WooCommerce-integration, men går efter markedet med de bedste muligheder for din niche.

Nu er det tid til læse ThemeIsle-indlægget og få dit websted og butik opsat! Kom tilbage hit, når du er klar til at se på at få dine første kunder.

3. Find dine første kunder: Få øje med prisen

Ligesom ethvert WordPress-produkt eller -blog, har din dropshipping-butik brugere og kunder til at trives – du lærer ikke, hvordan man dropship uden kunder! Til at begynde med skal du holde tingene enkle og fokusere på marketingkanaler, der mest sandsynligt tiltrækker salg til dit websted.

Du skal tænke over mulige marketingkanaler, og hvis du har adgang eller færdigheder til en usædvanlig eller uortodoks kanal, så gør det! Det er en fantastisk måde at få dine første kunder på. Her vil vi dog anbefale indholdsmarkedsføring, fordi det er skalerbart og passer tæt sammen med WordPress ‘rødder, så du sandsynligvis er i stand til at gøre et anstændigt job.

ting at huske på dropshipping

Jeg har anbefalet det meget, men jeg ville nu se et andet på vores vejledning til blog, især afsnittene om, hvordan du promoverer din blog og få blogtrafik, og også et pænt indlæg på vores søsterside på marketingværktøjer til WordPress.

Guiderne ovenfor vil være en stor hjælp. De vigtigste ting at huske her er:

 1. Opret virkelig godt indhold der svarer på ubesvarede spørgsmål relateret til dine produkter eller svarer på allerede besvarede spørgsmål bedre, end der gøres i øjeblikket.
 2. Husk et målnøgleord for hvert indlæg.
 3. Forpligt dig til et par måneder af indholdsmarkedsføring. Det tager tid at arbejde.

Du kan tilføje ting som at spore dine søgerangeringer, ved hjælp af UTM-koder til at spore salgsresultaterne fra hvert indlæg og opbygning af en e-mail-liste, men det er ting, man skal se på, når dette fungerer (som du ved, da du har salg!). Nøglen er at give reel værdi og nyttige oplysninger, som vil holde kunderne tilbage til dit websted.

Prøv dette, og sørg for at finde den rigtige balance mellem at forpligte dig til den rigtige tid og justere strategien, når det er nødvendigt. Dette er en fantastisk måde at opbygge kunder til din butik og i sidste ende lære at dropship.

4. Succeshistorier: lære at starte en dropshipping-forretning fra professionelle

Lad os tjekke nogle dropshipping for succeshistorier til e-handel! Dette er et virkelig spændende felt, så vi får se, hvad vi kan lære af dem, der allerede kører succesrige dropshipping-virksomheder.

�� Enkel idé til hundreder af millioner af dollars.

Et af de bedste eksempler i dette rum er Anker, sælgeren af ​​telefonbatteripakker og kabler. Du har sandsynligvis en – det gør jeg! Anker blev startet i 2011 af en Google-ingeniør der så plads til “en række tilbehør, der er rimeligt prissat, der ville være bedre end dem, du kunne købe fra Apple og andre store navnemærker”. Det er nu det mest populære brand til batteripakker på Amazon.

AnkerAnker ligner en dropshipping-virksomhed

Anker er ikke din klassiske dropshipping-forretning, men det er netop derfor, det er et godt eksempel: Det har taget et Commodified-godt – batteripakker og tilbehør – og arbejdet ud, hvordan man tilføjer en enorm mængde ekstra værdi gennem kundeservice, branding og kvalitet. Undervejs har de stort set spikret alt, hvad vi har diskuteret her. Her er nogle gode indsigter fra et interview med The Verge, der er linket ovenfor:

 • Den første opsætning tog et år da Anker ville finde pålidelige produktionspartnere. Grundlægger Steven Yang rejste til Kina for at sikre, at deres forsyningskæde var bundsolid.
 • Anker startede med bærbare batterier – ikke telefonbatterier – men fandt sin nirvana af telefoner ved testning af masser af produkter.
 • Fokus var på at opbygge et fantastisk produkt! Deres batterier var bedre end hvad du fik i din telefon fra producenten. Dette var med til at opbygge deres omdømme som et pålideligt brand.
 • Ved at sælge på Amazon kunne Anker genveje nogle af de marketingkrav, du ville have fra selvhosting.
 • Efter at have fundet et produkt, der var godt nok, fokuserede de på, hvad der fungerede. Anker gik fra at sælge 100 til 1.000 produkter hver dag i 2012. Resten, det viser sig, har været en meget god historie.
 • Læs fuldt interview med Ankers grundlægger her.

�� Fra lidenskab til overskud om tre uger.

Kop & Blad blev født af en nichepassion og tjener allerede nogle penge efter lanceringen i år.

Nat Eliason så et hul på onlinemarkedet for højkvalitets, USA-baserede tesælgere, der sendes online. Så det var fornuftigt at omdanne hans personlige kærlighed til te til et selskab og lære at dropship.

Og – imponerende – at opsætte, registrere og lancere hele virksomheden med MVP tog mindre end tre uger.

kop og bladKop & Bladteer

Bare et par indblik i, hvordan Nat regnede ud, hvordan man starter en dropshipping-forretning i Cup & Blad på under tre uger:

 • Han registrerede virksomheden på incorporate.com, hvilket tog 10 minutter. Inden for to dage havde han en fuldt licenseret LLC.
 • For at holde omkostningerne nede brugte Nat sin egen digitale spejlreflekskamera og en sammenfoldelig lysboks (som han købte på Amazon) til at udføre produktfotografering. Han valgte også at pakke sit eget produkt, som tilføjede en skræddersyet flair til mærket.
 • Nat sørgede også for at implementere bedste praksis for markedsføring, såsom strategisk placerede Calls-To-Action (CTA’er) på tværs af webstedet og interessant, SEO-optimeret indhold på bloggen. Integrering af et par apps, f.eks Privy (til pop op-vinduer), FOMO og Shopifys indbyggede anmeldelser-app (for at tilføje socialt bevis). Du kan også kopiere alle disse med WooCommerce.
 • Læs fuld case study her.

�� Fra $ 0 til $ 6000 på fire måneder.

AliDropship er et helt websted dedikeret til folk, der ønsker at lære at dropship og bygge dropshipping butikker med AliExpress! Webstedet indeholder masser af casestudier, og her er en: Alex (ikke jeg!) Blev tiltrukket af ideen om at købe og sælge varer med en høj margin uden at skulle betale for opbevaring; selve essensen af ​​dropshipping.

Når han havde besluttet sig for en niche, oprettede han butikken for at specialisere sig i imiteret-vintage smykker og tilbehør. På Alidropship-bloggen sagde han:

Helt fra starten tror folk uden teknisk uddannelse og med lille computererfaring, at man er nødt til at opnå et stort volumen af ​​viden og færdigheder for at kunne administrere en webshop. Men det er kun det første indtryk: Du skal bare begynde – og tingene bliver let at forstå og gøre.

Nogle udfordringer, som Alex stod overfor, og hvordan han løste dem:

 • En solid forsyningskæde er vigtig. Dette er det samme punkt som med Anker, men Alex havde en anden løsning: at give købere en sporingskode for at se pakkens placering. Dette giver dem tryghed, mens de ikke kræver en drastisk ændring.
 • Sociale medier var oprindeligt "ikke den bedste brug af ens tid", Alex siger – men han udfordrede denne antagelse og indså for hans niche, at det er en fantastisk marketingkanal. Gør dette! Find ud af hvad der er bedst! Betalt markedsføring er ikke den bedst egnede til alles butik, især når man starter, men det kan helt klart undertiden være en god pasform.
 • Nu med tre butikker, siger Alex, at det største problem, han står overfor, er at finde tid til at håndtere ordrer! Et godt problem at have. Han planlægger nu at ansætte assistenter, der skal håndtere ordreplaceringer og kundeservice. Hvad ellers ville en dropshipping-butik gøre? ��
 • Læs den fulde casestudie her.

Klar til at transformere din WordPress-forretning?

Uanset om du allerede er dygtig til at udvikle WordPress-websteder, eller har masser af erfaringer med forretning, men begrænset teknisk ekspertise, er det en kæmpe markedsmulighed at lære at dropship! Som et alternativ til at starte en WordPress-produktvirksomhed – med samme færdigheder – er dette et sundt alternativ.

Det er muligt at starte en mager, lokaliseringsuafhængig virksomhed og få høje overskud med dropshipping, men (skønt det kan lyde glamorøst) er det vigtigt at huske, at hvordan man starter en dropshipping-virksomhed med de samme risici som at etablere enhver anden e-handel Selskab. Du skal opbygge en solid markedsføringsoperation og tilføje værdi et eller andet sted i processen.

Når det er sagt, er dropshipping en relativ nybegynder til online e-handelsrummet. At finde ud af, hvordan man dropper på en tilgængelig måde bogstaveligt talt var ikke muligt for et par år siden! Nu er det tid til at overveje denne forstyrrende forretningsmodel.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map