PayPal vs stripe vs Authorize.net vs Amazon-betalinger – hvilket er bedst til et WordPress-websted

TL; DR: I dette indlæg ser vi nærmere på betalingsgateways. Dette inkluderer sammenligning af branchens vigtigste aktører, plus vi beregner den mest omkostningseffektive service. Her er hvem vinderen er mellem: PayPal vs stripe vs Authorize.net vs Amazon betalinger.


I disse dage kan praktisk talt hvem som helst drive en online forretning – alt hvad du har brug for, er virkelig et websted.

Og med fremkomsten af ​​det brugervenlige WordPress CMS og den enkle, men kraftfulde indkøbskurvfunktionalitet, takket være WooCommerce, kan selv ikke-tekniske personer sammensætte et æstetisk tiltalende, fuldt funktionelt websted. Det koster heller ikke dig en arm og et ben – WooCommerce og WordPress-kernen er gratis at bruge, og der er masser af overkommelige hosting- og domæneudbydere derude.

Med andre ord kommer adgangsbarriererne konstant ned, hvilket gør det lige så godt tidspunkt som enhver til at bryde fri fra din aflukke og modige det på egen hånd.
PayPal vs stripe vs autorisere vs Amazon betalinger

Før du hopper ind, har du dog en anden vigtig overvejelse at tage. Virksomheder har brug for penge for at overleve, men indsamling af penge fra dit websted sker ikke ved magi. For at indsamle kundebetalinger direkte via dit websted skal du vælg og installer en betalingsgateway.

Leder du efter at tage den rigtige beslutning om betalingsgateway til din virksomhed? Så læs videre!

Indholdsfortegnelse
Hvad er en betalingsgateway? | PayPal betalingsstandard | PayPal Betalinger Pro | Stribe | Authorize.net | Amazon-betalinger | Omkostningssammenligning | Hvilken betalingsgateway skal du vælge?

Hvad er en betalingsgateway?

Så inden vi begynder at sammenligne, hvad der faktisk er en betalingsport?

Kort sagt bruges betalingsportaler af online virksomheder til at autorisere og behandle kundetransaktioner. Med andre ord, uden en betalingsport, får en virksomhed ikke betalt.

Nu, selvom du aldrig har oprettet en betalingsgateway, har vi alle brugt dem før fra en kundes perspektiv – hvis du nogensinde har købt noget online, det vil sige!

Hver gang du foretager et køb hos Amazon, går din betaling gennem Amazons betalingsgateway. PayPal er en anden øjeblikkelig genkendelig betalingsgateway, som du sandsynligvis har brugt før.

I dag, vi ser ikke på betalingsgateways fra en kundes perspektiv, selvom; vi ser på det fra den anden side – fra en virksomhedsejers perspektiv, også købmanden.

Hver virksomhed har brug for en betalingsgateway for at håndtere betalinger fra deres websted. Ikke alle betalingsportaler oprettes dog lige. Der er et par vigtige ting, man skal veje op, når man vælger en betalingsgateway, herunder:

Kompatibilitet:
Integreres betalingsgatewayen med din valgte eCommerce-platform?
Tilgængelighed:
Er betalingsgateway tilgængelig i dit land?
Anvendelighed:
Hvordan er kasseprocessen for dine kunder?
Koste:
Hvor meget koster tjenesten?
Udbetalingsvarighed:
Hvor hurtigt kan du få adgang til dine midler?

Dette er alle de faktorer, vi overvejer i dagens indlæg. Men nu er det tid til at introducere fem af de mest populære betalingsportaler, der er tilgængelige for WordPress-brugere. Tilfældigt er dette også de fem mest populære betalingsportaler for WooCommerce.

Lad os komme videre med det, her er sammenligningen:

PayPal vs stripe vs Authorize.net vs Amazon betalinger

PayPal betalingsstandard

PayPal betalingsstandard
Vi har alle PayPal-konti, ikke? Dette er grunden PayPal betalingsstandard er en af ​​de mest populære betalingsportaler af alle.

En stor grund til dette: PayPal Standard er måske den nemmeste betalingsport til at konfigurere. Regelmæssige brugere vil vide, at kunder omdirigeres til PayPal-webstedet for at foretage deres betaling. Som sådan er der ingen behandlings-, autorisations- og sikkerhedsproblemer, som du kan bekymre dig om ved din ende – tilføj blot en betaling med PayPal-knap på dit websted, og lad PayPal håndtere resten.

Denne checkout-procedure er imidlertid en ulempe, da mange butiksejere ikke kan lide at omdirigere kunder til det eksterne PayPal-websted – du fralader effektivt kontrol med checkout-oplevelsen. Håndtering af alle betalinger på stedet er en langt mere strømlinet check-procedure, som desværre ikke understøttes af PayPal Standard.

Men uden setup-omkostninger eller månedlige gebyrer at bekymre sig om, plus en gratis, problemfri integration med WooCommerce, er PayPal Standard ideel til ejere af små virksomheder, der lige er startet.

Et par vigtige punkter at overveje:

 • PayPal Standard er tilgængelig i 203 lande.
 • Amerikanske gebyrer er 2,9% + $ 0,30 pr. Transaktion.
 • Mikrobetalinger (transaktioner under $ 10) debiteres 5% + $ 0,05 pr. Transaktion. (PayPal giver dig ikke de bedste priser for mikrobetalinger kontra Stripe eller andre løsninger)
 • Ingen startomkostninger eller månedlige gebyrer.
 • Checkout-processen håndteres eksternt.
 • Kunder kan betale med ethvert større kreditkort eller deres PayPal-konto.
 • PayPal er et velkendt, betroet brand. (PayPal vinder her vs Authorize.net eller vs Sripe)
 • Midler overført til din bankkonto inden for 3-4 dage.

Nogle plugins kan du bruge til at integrere PayPal Standard med dit WordPress-sted:

PayPal-betalinger Pro

PayPal-betalinger Pro
PayPal-betalinger Pro er premiumbror til PayPal Payments Standard.

Det bruger det samme respekterede PayPal-navn, men denne gang er du i stand til at håndtere kortbetalinger direkte fra dit websted. Dette giver dig tilbage kontrol over checkout-oplevelsen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse og skræddersy din checkout for at maksimere konverteringer.

En anden nydelig funktion til PayPal Pro-brugere er PayPal Virtual Terminal. Den virtuelle terminal-service giver din virksomhed mulighed for at acceptere kundebetalinger via telefonen, hvilket giver dig en ekstra salgskanal, du kan målrette mod. Denne service er gratis, men der er lidt stejlere transaktionsgebyrer.

Ligesom PayPal Standard leveres PayPal Pro uden opsætningsgebyrer. Du skal dog betale et månedligt gebyr på $ 30 plus transaktionsgebyrer. Den officielle PayPal Pro-udvidelse for WooCommerce vil også give dig yderligere $ 79 tilbage.

Her er de vigtigste punkter igen:

 • PayPal Pro er kun tilgængelig i USA, UK og Canada. (Kommer ikke i nærheden af ​​hvad PayPal Standard tilbyder, når det kommer til dækning)
 • Gebyrer er de samme som PayPal Standard – 2,9% + $ 0,30 pr. Transaktion eller 5% + $ 0,05 for mikrotransaktioner.
 • Ingen opstart koster, men et månedligt gebyr på $ 30. (PayPal Standard vs PayPal Pro ser meget billigere ud)
 • Kunder forlader aldrig dit websted, hvilket giver dig fuld kontrol over betalingsprocessen.
 • Accepter betalinger via telefonen ved hjælp af Virtual Terminal (gebyrer på 3,1% + $ 0,30 pr. Transaktion gælder).
 • Føj PayPal-tillidssymbolet til din kasse.
 • Udbetalinger skal anmodes manuelt, og det tager 3-4 dage, før midlerne rammer din bank.

Nogle plugins kan du bruge til at integrere PayPal Pro med dit WordPress-sted:

Stribe

Stribe
Næste op har vi Stribe, uden tvivl det mest populære PayPal-tilgængelige alternativ.

Hvorfor er Stripe så populær? Fordi det giver dig muligheden for at tage betalinger på stedet uden det månedlige gebyr. Hvis du er en WooCommerce-bruger, der ønsker at integrere Stripe ved hjælp af den officielle udvidelse, er du heldig, fordi udvidelsen er gratis.
Stripe er et lidt vanskeligere forslag at konfigurere, især kontra PayPal Standard – når alt kommer til alt er Stripe målrettet mod udviklere. Hvis du dog ved hvad du laver, eller du er villig til at ansætte nogen, så er Stripe en af ​​de bedste betalingsportaler til jobbet.

Stripe har også et effektivt team til bekæmpelse af svig, der er klar til at håndtere eventuelle tvivlsomme transaktioner. Det understøtter også tilbagevendende betalinger uden for boksen og er en af ​​de bedste løsninger for internationale virksomheder – du kan acceptere over 100 valutaer, som automatisk konverteres til din standardvaluta.

Her er et resumé af de vigtigste nøglepunkter:

 • Stripe er i øjeblikket tilgængelig i 21 lande, hvor flere forventes at blive tilføjet. (Mod PayPal, det er ikke meget)
 • 2,9% + $ 0,30 transaktionsgebyr – på niveau med PayPal.
 • Transaktioner, der håndteres på stedet, giver dig fuld kontrol over betalingsprocessen.
 • Ingen installationsomkostninger eller månedlige gebyrer.
 • Kunder kan betale med ethvert større kreditkort.
 • Modtagne penge overføres til din bank på rulletid på to dage – ingen manuelle udtag kræves.

Nogle plugins, du kan bruge til at integrere Stripe med dit WordPress-sted:

Authorize.net

Authorize.net
Authorize.net er en anden velkendt, respekteret betalingsport. Authorize.net opkræver et månedligt gebyr på $ 25 ud over transaktionsgebyrer. WooCommerce-integration vil koste dig yderligere $ 79 med den officielle udvidelse.

Dette giver dig imidlertid en betalingsgateway af høj kvalitet på stedet, så du kan acceptere alle større kreditkort direkte fra dit websted (og også PayPal).

Til prisen får du også en Advanced Fraud Detection Suite, et ekstraordinært supportteam til rådighed for at hjælpe dig med, og hurtig synkronisering med QuickBooks for at gøre regnskabssiden af ​​din virksomhed lidt lettere. Authorize.net understøtter også tilbagevendende betalinger.

Her er Authorize.nets vigtigste punkter til hurtig sammenligning:

 • Fås i USA, Canada, Australien, England og Europa. (Ikke meget, endda mod Stripe, ikke nævnt vs PayPal Standard)
 • 2,9% + $ 0,30 transaktionsomkostninger.
 • Gentagne månedlige gebyrer på $ 25.
 • On-site checkout.
 • Kunder kan betale med ethvert større kreditkort og PayPal.

Nogle plugins kan du bruge til at integrere Authorize.net med dit WordPress-sted:

Amazon-betalinger

Amazon-betalinger
Brug af betroede navne er en af ​​de bedste måder at øge konverteringerne – og få navne har mere tillid end Amazon. Med dette i tankerne er det ikke overraskende Amazon-betalinger vokser hurtigt i popularitet.

Under betalingsprocessen har dine kunder mulighed for at betale med Amazon. Når du er logget ind på deres Amazon-konto, overføres kundens Amazon-oplysninger – inklusive adresse- og betalingsoplysninger – til dit websted for en hurtig checkout. Dette forenkler betalingsprocessen fra en kundes perspektiv, og Amazon-navnet giver dem ro i sindet.

Amazon Payments giver dine kunder effektivt mulighed for at foretage alle deres online betalinger ved hjælp af en konto – ligesom PayPal – men giver dig mulighed for at behandle betalinger på stedet for en mere strømlinet checkout-oplevelse (et godt alternativ kontra PayPal). Bestillingen behandles af Amazon, som også giver dig adgang til deres meget ansete svigbeskyttelsestjeneste.

Uden opsætningsomkostninger eller månedlige gebyrer plus overkommelige transaktionsomkostninger er Amazon Payments en af ​​de bedste betalingsportaler af alle. Den officielle WooCommerce Pay med Amazon-udvidelse er også helt gratis.

Som altid er her de vigtigste punkter:

 • Fås i USA, UK og Tyskland.
 • Gebyr på 2,9% + $ 0,30 pr. Transaktion.
 • Grænseoverskridende køb kan være underlagt et tillægsgebyr på 3,9%.
 • Ingen installations-, månedlige eller WooCommerce-omkostninger. (Great, vs Stripe, PayPal eller Authorize.net)
 • Kunder forlader aldrig dit websted under kassen.
 • Kunder kan betale ved hjælp af en hvilken som helst metode, der understøttes af Amazon.
 • Amazon er et af verdens mest pålidelige navne.

Nogle plugins, du kan bruge til at integrere Amazon Payments med dit WordPress-sted:

Omkostningssammenligning

Nu hvor vi har udforsket fem af de mest populære tjenester, lad os se nærmere på det primære overvejelse, når du vælger en betalingsgateway: pris. Når alt kommer til alt ønsker du ikke, at dine gebyrer spiser i dine marginer for meget.

Så hvem vinder denne del af PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments-kampen?

Alle gode betalingsgateway-tjenester er gennemsigtige med deres gebyrer og viser dem tydeligt på deres websteder. Med disse oplysninger til rådighed kan du nemt beregne dine omtrentlige månedlige omkostninger og vælge den mest overkommelige mulighed.

Heldigvis er jeg her for at gøre noget af det hårde arbejde for dig: Jeg har beregnet et eksempel på en månedlig omkostning for hver tjeneste for at give dig en idé om, hvilken betalingsgateway er den mest omkostningseffektive.

Sådanne beregninger er fyldt med vanskeligheder på grund af behovet for flere antagelser. Det er imidlertid uundgåeligt, og til min beregning antager jeg 50 transaktioner pr. Måned til $ 100 hver ($ 5.000 / måned i alt).

Jeg beregner også omkostningerne fra et amerikansk perspektiv. Priserne varierer fra land til land, så sørg for at bekræfte omkostningerne i dit land, før du forpligter dig.

Når ansvarsfraskrivelserne er ude af vejen, har jeg sammensat en prissætningstabel, der sammenligner omkostningerne ved vores fem betalingsportaler.

PayPal-standard
PayPal Pro
Stribe
Authorize.net
Amazon-betalinger

Opsætningsomkostninger
WooCommerce-udvidelsesomkostninger$ 79$ 79
Månedlige omkostninger$ 30$ 25
Transaktionsgebyrer2,9% + $ 0,302,9% + $ 0,302,9% + $ 0,302,9% + $ 0,302,9% + $ 0,30
Transaktionsgebyrer pr. Måned (Baseret på 50 transaktioner til $ 100 hver)$ 160$ 160$ 160$ 160$ 160
Samlede månedlige omkostninger$ 160$ 190$ 160$ 185$ 160
Samlede årlige omkostninger (inklusive opsætning og udvidelse af WooCommerce)$ 1.920$ 2.359$ 1.920$ 2.348$ 1.920

Som du kan se, er transaktionsomkostningerne identiske for amerikanske brugere – de varierer fra hinanden i andre lande, og forskellige tjenester tilbyder også bulkrabatter på forskellige niveauer.

De eneste forskelle i priser mellem disse fem tjenester er installation, udvidelse og månedlige omkostninger.

Hvilken betalingsgateway skal du vælge?

Dette bringer os videre til det meget vigtige spørgsmål: hvilken betalingsgateway er bedst for WordPress-brugere?

Naturligvis er dette svar subjektivt.

Hvad jeg imidlertid vil sige, er, at betalingsgateways ikke er gensidigt eksklusive – du kan bruge mere end en, hvis du vil.

Faktisk er en restriktiv kasse en af ​​de vigtigste grunde til afgivelse af vogn. Ved at give dine kunder masser af betalingsmuligheder er det mere sandsynligt, at du får dem over linjen.

Med dette i tankerne anbefaler jeg at vælge flere betalingsmuligheder til dine kunder.

De fleste kunder foretrækker at betale et sted, så jeg anbefaler på det kraftigste en af ​​on-site betalingsgateways, et valg fra PayPal Pro vs Stripe vs Authorize.net (du vælger) – du har kun brug for en af ​​disse, da de alle i det væsentlige leverer samme service. Betalingsportaler på stedet er sværere at konfigurere, men gør betalingsprocessen langt mere ligetil, så professionelle opvejer let ulemperne.

Personligt kan jeg lide at give kunderne masser af valg. Jeg anbefaler, at du kombinerer din gateway på stedet med mindst en af ​​de to andre muligheder, PayPal Standard vs Amazon Payments (virker som et godt valg). (Bemærk: Hvis du beslutter at bruge PayPal Pro, behøver du ikke PayPal Standard). Begge disse tjenester er gratis at opsætte og integrere, plus de tilføjer et vel respekteret tillidssymbol til din kasse i form af to store navnemærker.

Giv dine kunder muligheden for at betale med kort eller bruge deres PayPal / Amazon-konto, og du vil sandsynligvis få flere konverteringer. Dette gør det mere end værd at den ekstra indsats ved at oprette to gateways.

Dette er selvfølgelig bare min mening, og jeg ville meget gerne høre dine tanker om dette. Hvilken er din foretrukne betalingsgateway, og hvorfor? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map