Hvad er det mest effektive kommisieniveau for et WordPress-tilknyttet program

Hvad er det mest effektive kommisieniveau for et WordPress-tilknyttet program

Hvad er det mest effektive kommisieniveau for et WordPress-tilknyttet program
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

For et par uger siden offentliggjorde vi (gen) vores guide til tilknyttede programmer til WordPress. Mens vi arbejdede med guiden, gjorde vi også en del undersøgelser omkring de mest effektive og populære provisionniveauer for populære WordPress-tilknyttede programmer.


Da denne slags information vil vise sig at være mere nyttig for købmænd – eller snart-at-være-handlere – end for datterselskaber, der leder efter ting at promovere, regnede vi med, at vi bedst offentliggør dem som et separat blogindlæg. Derfor, hvad du læser i dag.

Så spørgsmålet er, Hvis du er ved at starte et tilknyttet program til dit WordPress-produkt, hvilken kommission skal du sigte mod? Er der et standard / populært provision niveau?

Som det viser sig, er der:

Hvor meget betaler WordPress-tilknyttede programmer ud?

Udbetalinger for tilknyttede programmer på tværs af alle brancher varierer meget: Amazons mangeårige og meget populære tilknyttede program betaler 1-5%, mens 20% betragtes som en god sats for de fleste programmer. Samtidig er satser, der er helt op til 100%, ikke ualmindelige i online markedsføringsniche og andre markeder, hvor en kundes levetid er meget højere end deres oprindelige køb.

WordPress-produktområdet er konkurrencedygtigt og populært, og markedet svarer til, hvordan markedsføringen dikterer, hvor meget et WordPress-tema koster, markedet har drevet op provision for tilknyttede programmer: de fleste WordPress-tilknyttede programmer betaler omtrent 30% provision, men da vi ved at se, et lille antal WordPress-virksomheder tilbyder nu 50% eller mere som en tilknyttet kommission.

Nedenfor ser du nogle numre knasende fra 36 populære WordPress-tilknyttede programmer med detaljer om deres provisionniveauer:

(Hold musen hen over søjlerne for at se de enkelte butikker og deres provisionniveauer.)

(Diagrammer efter Visualizer Lite.)

Som du kan se, den gennemsnitlige kommission svæver omkring 35%, med kun et par få meget højere og ganske meget lavere. Disse giver et meget nyttigt benchmark, når man overvejer, hvordan man tilpasser dit eget program, og hvor konkurrencedygtig Kommissionen sandsynligvis vil være.

Men som dygtige tilknyttede marketingfolk alle ved, kræver det at vælge de bedste tilknyttede programmer mere nuance og analyse end blot at vælge programmet med det højeste niveau for provision.

Der er en række vigtige andre faktorer i spil, herunder produktets kvalitet, egnethed til en given blog og / eller promoveringsmetode og sandsynligvis gennemsnitlig ordreværdi.

Lad os som eksempel sammenligne to af de mest betalende WordPress-tilknyttede programmer: MyThemeShop og ThemeIsle. MyThemeShop tilbyder en enorm 70% provision, men deres dyreste produkt er kun $ 85 (mod et gebyr på $ 60). ThemeIsle, derimod tilbyder 55% på produkter op til $ 249 (mod et gebyr på $ 137). Den lavere procentdel på produkter med højere priser har det bedre for dig.

Dette fører til et helt andet perspektiv på tilknyttede programmer og deres provisionniveauer. Her er to diagrammer mere; denne gang at undersøge det minimum og maksimale provision, som tilknyttede virksomheder kan forvente – baseret på prisfastsættelsen af ​​de produkter, som de handlende tilbyder.

Som du kan se, er tallene noget overalt, så det er svært at drage nogen konklusioner. Jeg kan dog stadig fortælle dig, at gennemsnitlig minimumsprovision har vist sig at være $ 17,60, og den gennemsnitlige maksimale provision $ 76,24.

Hvad tager det for at opbygge et vellykket tilknyttet program?

Det er ikke let at opbygge et vellykket tilknyttet program, og vi har set en række af dem lukke ned gennem årene af forskellige grunde. Måske en af ​​de mere omtalte nedlukninger skete ved WooThemes (dette var før de blev erhvervet af Automattic).

Den officielle grund er:

Vi beklager at sige, at vi afbryder vores henvisningsprogram på grund af manglende trækkraft til programmet.

At finde trækkraft er helt sikkert en af ​​de hårdeste stykker i puslespillet. På den ene side skal dine produkter være i første klasse for endda at tiltrække kunder og konvertere til en rimelig pris i første omgang. Men på den anden side skal kommisieniveauet også gøre tingene værd for datterselskaberne.

Fra et tilknyttet perspektiv er promovering af et $ 2-provision produkt ikke nødvendigvis meget forskelligt fra at markedsføre et $ 70-provision produkt. Det er grunden til, at tilknyttede virksomheder naturligt tager hen til produkter, der er mere tilbøjelige til at tjene dem penge i det lange løb.

Med andre ord, hvis du tilbyder en 50% provision på et $ 15 produkt, er det sandsynligvis ikke mange mennesker, der gider at deltage i programmet. Og især hvis de kan finde lignende programmer med højere udbetalinger, som de kan, da WordPress allerede er et ganske stort økosystem. Hvis du for eksempel ser på de mest populære temabutikker, har næsten hele top 10 tilknyttede programmer. Plugin-udviklere? Jeg ved det ikke, men jeg antager lignende.

Så er der den anden ukendte – konverteringsfrekvensen – som sandsynligvis er den vigtigste faktor for dem, der er afhængige af tilknyttet indkomst som deres nr. 1-indtjeningsværktøj. Her er et citat af Ionut Neagu, grundlægger af dette websted og administrerende direktør for ThemeIsle:

Ionut Neagu

Ionut Neagu
Mens provisionsprocenten muligvis tiltrækker afslappede brugere, gider erfarne marketingfolk ikke så meget at være opmærksomme på dem. Det hele skyldes, at forskellen i konverteringsfrekvenser kan være enorm.

For eksempel har temabutikker som ElegantThemes en tendens til at konvertere endda 10 gange bedre end nogle andre sælgere. Så selvom ElegantThemes besluttede at betale 10%, mens nogle andre shopper 50%, ville ElegantThemes stadig give det dobbelte af resultaterne.

Så ideelt set, før du vælger en given provisionsprocent, skal du prøve at indhente feedback fra tilknyttede virksomheder, der allerede er i dit rum, måle din konvertering og se, om du kan komme med et konkurrencedygtigt tilbud. Ellers bedre fremme det som en "Henvis en ven" program snarere end et fuldt tilknyttet program, og målret dine eksisterende brugere.

Hvad tænker du om det her? Spiller affiliate marketing en vigtig rolle i WordPress? Hvis du har et tilknyttet program, hvad er dit kommissionsniveau og hvorfor?

Glem ikke at deltage i vores gratis nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Originaltekst af Alex Denning og Karol K.
Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector