EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce – Hvilken er bedst til at sælge WordPress Plugins og temaer?

At vælge den rigtige eCommerce-platform til salg af WordPress-plugins og temaer kan være en vanskelig beslutning. Der er ganske mange platforme til rådighed for WordPress-virksomheder at sælge deres produkter, og hver enkelt har forskellige funktioner, der kan have en stor indflydelse på konverteringsfrekvensen og din bundlinje. At tage den rigtige beslutning kræver en vis mængde forskning og sammenligning af de forskellige tilgængelige platforme.


Heldigvis har vi gjort en masse af denne forskning for dig og rangeret dem baseret på hvad vi mener er nogle af de vigtigste faktorer at overveje. Her er hvad der skal komme:

 • ♟️ De fire kandidater
 • �� Prisfastsættelse
 • ⚙️ Opsætning og implementering
 • �� Tilpasning
 • �� Kundesupport
 • �� Funktioner
 • �� Dommen

EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce

Dette er et gæstebidrag fra Brandon Ernst.

♟️ De fire kandidater: EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce

De fire platforme, vi sammenligner, er nogle af de mest kendte i WordPress-samfundet, men lad os starte med en hurtig beskrivelse af hver enkelt, så vi er alle på den samme side.

Easy Digital Downloads (aka EDD) er en self-hostet e-handelsplatform, der består af et gratis kerne WordPress-plugin og masser af udvidelser, der giver dig mulighed for at sælge og licensere stort set ethvert digitalt produkt. Det blev bygget til at sælge alle typer digitale produkter.

Freemius er en administreret eCommerce-platform bygget specielt til salg af WordPress-plugins og temaer – I.e., det håndterer alt fra abonnementsbetalinger og licens til transaktionsmail og tilknytningsmuligheder, mens løbende vedligeholdelse og opdateringer håndteres af Freemius.

Gumroad er en e-handelsplatform til kunstnere og skabere, der ønsker at sælge digitale og fysiske produkter. Det er muligt at licensere software ved hjælp af deres platform såvel som mange andre nyttige funktioner til skabere af alle slags.

WooCommerce er det mest anvendte gratis eCommerce-plugin i WordPress-økosystemet, og det er bygget til salg både fysiske og digitale produkter. Ligesom EDD er det muligt at sælge abonnementsbaserede licenser til WordPress-plugins og temaer ved at købe WooCommerce-tilføjelser.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

PrisfastsættelseBase-plugin er gratis med ekstraudvidelsesomkostninger på mellem $ 99 – $ 499 pr. År.7% -27% omsætningsandel baseret på dit levetid salgsvolumen (flere detaljer nedenfor).Blandet ($ 10 / måned + 3,5% af salget + 30 ¢ pr. Transaktion ELLER 8,5% af salget + 30 ¢ pr. Transaktion) Opdag salg tilføjer 10% til omsætningsandelen.Gratis omkostninger til udvidelse af base-plugin på $ 129 + / år.
Selvhost eller administreretSelf-vært.Lykkedes.Lykkedes.Self-vært.
Udvikling / vedligeholdelseEkstensiv tilpasning valgfri (anbefales for at optimere konverteringsfrekvensen). Vedligeholdelse kræves.5-min WordPress SDK-integration anbefales at begynde at sælge dit WP-produkt. Alle andre funktioner, der er klar ud af boksen med nogle tilpasningsmuligheder.API-integration krævet. Alle andre funktioner, der er klar ud af boksen med nogle tilpasningsmuligheder.Ekstensiv tilpasning valgfri (anbefales for at optimere konverteringsfrekvensen). Vedligeholdelse kræves.
Perfekt tilWordPress-virksomheder, der ønsker at oprette deres egen eCommerce-platform og tilpasse deres løsning fuldt ud.WordPress-virksomheder i alle størrelser, der ønsker en hurtig og komplet løsning til at sælge og licensere WordPress-plugins og temaer.Kunstnere, designere og udviklere, der skaber digitale aktiver af alle slags.WordPress-virksomheder, der ønsker at oprette deres egen eCommerce-platform og tilpasse deres løsning fuldt ud.

Lad os nu gå igennem hver af disse platforme og sammenligne de vigtigste komponenter. Da prisfastsættelse er en af ​​de største komponenter, der skal overvejes, følger vi først med det.

�� Prisfastsættelse

Dette er, hvad andre ikke fortæller dig – hver platform har et andet sæt prioriteter, der er illustreret ved deres prismodeller, som kan opdeles i to kategorier: self-hosted plugin med betalte tilføjelser (opdateringer og support til platformen leveres med et årligt tilbagevendende gebyr) og indtægtsdelende SaaS (platformen tager en del af salget).

EDD og WooCommerce, der opkræver forud for deres plugin-udvidelser og kræver et tilbagevendende årligt abonnement for opdateringer og support, har ikke et reelt incitament til at sikre deres kunders forretningsmæssige succes – de tjener de samme indtægter fra fornyelse af abonnement uanset forretningsstørrelse eller succes. Selvom disse platforme kan virke langt billigere på lang sigt sammenlignet med indtægtsdelingsplatforme, skal du passe på hosting, udvikling og løbende vedligeholdelse for at få platformen oprettet og kørt korrekt. Dette tager meget arbejde og ansvar (tid = penge) og kan fjerne væk fra andre prioriteter, du har ved at starte eller styre en WordPress-produktvirksomhed.

Indtægtsdelingsplatforme have et direkte incitament til at hjælpe din virksomhed med at vokse, fordi indtægtsdelingsmodellen binder platformens succes til din. Dette betyder, at de ofte leverer en form for marketingstøtte, der hjælper dig med at øge din indtægt, da tabt salg betyder mistet indtægt for både sælgeren og platformen. Derudover er platformvedligeholdelse og opgraderinger deres ansvar, så du behøver ikke selv at være vært eller installere noget på din egen server – langt mindre vedligeholdelse.

Lad os fordele prissætningen af ​​hver platform og se, hvilke planer der fungerer for din virksomhed.

EDD

EDDs platform er struktureret i fire bundter af udvidelser, med det centrale EDD-plugin, der er gratis. EDDs personlige pas starter ved $ 99 pr. År og inkluderer adgang til nogle af deres mere basale udvidelser, der kun tilbyder en del af funktionaliteten i en fuldgyldig softwareliceringsløsning. Hvis du vil have evnen til at integrere med mere end bare "standard betaling gateways", skal du opgradere til Extended Pass til $ 199 pr. år.

Let digital download af priser

Hvis du vil licensere et digitalt produkt (som et WordPress-plugin eller tema), har du brug for Professional Pass til $ 299 pr. År. Deres All Access Pass giver ubegrænset adgang til alle EDD-udvidelser for $ 499 pr. År, som inkluderer en masse tilpasningsmuligheder, der kan være ekstremt værdifulde for din plugin eller temabutik, så det er sandsynligvis, at du i sidste ende vil have All Access Pass, hvis du ønsker fuldt ud at drage fordel af alt, hvad EDD har at tilbyde. Alle hidtil nævnte gebyrer er up-front, uden gratis forsøg, og fornyes årligt. Restitutioner er tilladt op til 30 dage efter køb på de 3 mindre planer med en begrundelse og tilbagebetaling er ikke tilladt for adgang til adgang til alle.

For plugin- og temafirmaer er minimumsomkostningerne for en softwarelicenseringsløsning med EDD, der understøtter abonnementer, $ 299 om året. I teorien er fornyelse kun nødvendig, hvis du ønsker løbende opdateringer og support. I praksis, hvis du driver en virksomhed, ville du ikke ønsker at gå glip af de seneste sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, så fornyelser er vigtige.

Freemius

At komme i gang med Freemius er helt gratis. Når du har foretaget dit første salg, Freemius-priser er en indtægtsandel på 7% efter at have krydset $ 5.000 i bruttoomsætningen på livstid. Indtil du rammer $ 5.000, betaler du 27% provision på de første $ 1.000, og mellem $ 1.000 til $ 5.000, betaler du 17%.

Freemius-priser

Selvom Freemius-omsætningsandelen kan virke høj, får du adgang til et team af mennesker incitament til at hjælpe dig med succes. Derudover har nogle funktioner på Freemius-platformen, såsom automatiske e-mails til gendannelse af vognforladelse, alene vist sig at være det øge indtægterne for sælgere med 7,5% eller mere, hvilket mere end dækker omkostningerne ved brug af platformen. Efter et år, mange sælgere rapporterer en fordobling af deres indtægter på grund af alle de nyttige marketingværktøjer, der er indbygget i Freemius.

Derudover er der forskellige måder Freemius understøtter WordPress-plugin- og temafirmaer, der sælger via platformen, herunder personlig marketingkonsultation, instruktionsvejledning om bedste praksis til salg af WordPress-plugins og temaer, og andre råd, der kan hjælpe dig med at øge konverteringsfrekvensen. Freemius optimerer konstant deres platform med funktioner, der øger sandsynligheden for, at købere afslutter kassen. En anden lille måde, de hjælper sælgere på, er gennem Vi fik din rygklub – Flere detaljer forklaret i supportafsnittet nedenfor.

Gumroad

Gumroads gebyrer er lidt komplekse og ikke meget gennemsigtige. Vi var i stand til at grave en oversigt over deres blandet prismodel. Dybest set er der 3 muligheder. Du kan bruge Gumroad gratis eller bruge Gumroad Premium. Derefter kan du tilføje Gumroad Discover til en af ​​disse pakker.

Gumroads gratis plan har gebyrer på 8,5% + 30 ¢ pr. Transaktion.

Gumroad Premium er $ 10 / måned eller $ 108 / år og tilbyder ekstra funktioner, som du kan finde på linket ovenfor. Hvis du er en Gumroad Premium-abonnent, falder dine transaktionsgebyrer til 3,5% + 30 ¢ pr. Transaktion.

Gumroad-prisfastsættelse

Gumroad Discover tilføjer et transaktionsgebyr på 10% for salg, der kommer gennem Discover-programmet. Gumroads Discover-program tilbyder markedsføringsfordele ved at videresælge dit produkt til Gumroad-kunder, der har købt lignende produkter, og ved at give dig en produktfortegnelse på Oplev markedsplads. Salg gennem andre kanaler har ikke 10% Gumroad Discover gebyr.

Det ser ud til, at WordPress-plugin og temasælgere kan bruge en hvilken som helst af plankombinationerne, og det ville sandsynligvis ikke skade at prøve Opdag, hvis du vælger at sælge med dem.

Gumroad har et officielt plugin på WordPress.org-repo, der skulle gøre integrationen en smule lettere, selvom det ser ud til, at den ikke er meget aktivt vedligeholdt, ikke er blevet testet med de seneste 3 større udgaver af WordPress og kun er aktiv på mindre end 2.000 websteder.

WooCommerce

WooCommerce-prissætning svarer til EDD’s, idet det er et gratis core-plugin med betalte udvidelser. For at sælge abonnementsbaserede licenser til WordPress-plugins og temaer, har du brug for WooCommerce Abonnementer og API Manager udvidelser, henholdsvis $ 199 / år + $ 129 / år (begge er licenser på 1 site). For yderligere funktioner, der hjælper dig med at automatisere dine markedsføringsprocesser til kontinuerligt at udvide din brugerbase og opbygge en løbende indtægtsstrøm, skal du tilføje et betydeligt antal udvidelser eller tilføjelser fra tredjepart, såsom AffiliateWP til en tilknyttet platform.

WooCommerce-abonnementer

Prisfastsættelsen

Lad os huske på et par punkter, når det kommer til prissætningen:

 • Omsætningsdeling SaaS platforme (Freemius og Gumroad) har et incitament til at hjælpe dig med at opbygge din indtægt år over år.
 • Selvhostede platforme indsamler penge på forhånd og tilbyder kun support til at bruge deres platform og ikke hjælpe din virksomhed med at få mere succes. På samme tid giver disse platforme dig også mulighed for at sælge andre typer digitale produkter, ikke kun WordPress-tema- og plugin-licenser.
 • Indtægtsdelingsplatforme samler penge, når du foretager et salg (undtagen Gumroads Premium-pakke), som ofte er bedre for startups eller udviklere med et lavt budget.
 • SaaS e-handelsplatforme som Freemius og Gumroad sparer timer med udvikling og vedligeholdelse på backend, fordi de administrerer alt.
 • Når vi ser på priser, overvejer vi kun platformrelaterede udgifter, ikke udgifter relateret til andre områder af din virksomhed, som f.eks. Omkostningerne ved markedsføring osv. Det er vigtigt at huske, at den platform, du vælger, kan minimere dine udgifter senere hvis de rigtige funktioner kommer ud af boksen.
 • Med EDD og WooCommerce er du nødt til at betale up-front, hvor med Freemius og Gumroad, priserne starter kun, når du foretager et salg (bortset fra Gumroad Premium-planen)

Lad os gennemgå et eksempel for at hjælpe os med at finde ud af, hvilken platform der har den bedste pris for plugin- og temasælgere. Lad os antage, at du tjener $ 20.000 i omsætning i de første 2 år efter at du har frigivet dit plugin eller tema. Her er de samlede omkostninger, du betaler for hver platform i denne situation:

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Forudgående omkostninger$ 499$ 0$ 0$ 328
Fornyelser$ 499 / år$ 0Valgfri $ 10 / måned eller $ 108 / år$ 328 / år
IndtægtsandelIngen27% på første $ 1k; 17% på $ 1k- $ 5k; 7% efter $ 5k;Mellem 3,5% og 8,5% + 30 ¢ pr. TransaktionIngen
Samlede omkostninger ($ 20.000 i omsætning 2 år)$ 998$ 2.000$ 916 – $ 1.700$ 656
Plan2 års adgangskortIndtægtsandelPremium plan og valgfri Gumroad DiscoverAbonnementer og softwareudvidelser
Ekstra udgifterBetalingsafgift afhænger af den valgte gateway. Udvikling af platform.Betaling gateway gebyrer på ~ 3% + 30 ¢ pr. Transaktion.10% for alt salg gennem Discover (ikke inkluderet i vores beregninger, da programmet er valgfrit).Betalingsafgift afhænger af den valgte gateway. Udvikling af platform.

WooCommerce er den klare vinder her, til $ 656 for en plugin-forretning, der tjener $ 20.000 i omsætning over 2 år.

De funktioner, WooCommerce leverer inden for dette prisklasse, lader imidlertid ikke plugin- og temasælgere opnå deres fulde marketingpotentiale. Der er behov for en hel del tilføjelser og udvidelser for at få funktioner som automatisk gendannelse af vognforladelse, bedøvelse af e-mails og mere. Det, jeg prøver at sige, er, at det vil kræve meget mere arbejde, opsætning, vedligeholdelse og udvikling af supplerende marketingstrategier, der er nødvendige for at tjene $ 20.000 sælgende plugins og temaer med WooCommerce, end det ville kræve salg af andre platforme.

Lad os se på en plugin- og temaforretning, der lige er startet og tjent $ 2.000 i de første 6 måneder.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Forudgående omkostninger$ 499$ 0$ 0$ 328
Fornyelser$ 499 / år$ 0Valgfri $ 10 / måned eller $ 108 / år$ 328 / år
IndtægtsandelIngen27% på første $ 1k; 17% på $ 1k- $ 5k; 7% efter $ 5k;Mellem 3,5% og 8,5% + 30 ¢ pr. TransaktionIngen
Samlede omkostninger ($ 20.000 i omsætning 2 år)$ 499$ 440$ 170 – $ 178$ 328

* Priserne ovenfor inkluderer ikke gateway-gebyrer (undtagen Gumroad – vi inkluderede gebyret på 3,5% for alle transaktioner i deres prisfastsættelse, men ikke 30 ¢ pr. Transaktion i vores beregninger, da hver sælger vil have et forskelligt antal transaktioner uanset platform ).

Det ser ud til, at WooCommerce på lang sigt forbliver den billigste eCommerce-platform i forhold til den samlede indtægt. Imidlertid er Gumroad den laveste omkostningsindstilling for plugin- og temasælgere i de tidlige stadier af en virksomhed og for de første få tusind dollars i omsætning. Gumroad og Freemius er begge frie til at komme i gang for startups, der ikke har meget kapital (medmindre du følger Gumroads premiumplan, så betaler du forud).

⚙️ Opsætning & implementering

EDD

Når du har købt den EDD-pakke, der passer til dine behov, bliver du nødt til at downloade og konfigurere plugin sammen med alle relevante udvidelser. Deres dokumentation gennemgår de forskellige kortkoder, funktioner, tilpasningsmuligheder, tema / plugin-kompatibilitetsproblemer og serverkonfigurationsindstillinger for at være opmærksom på.

Husk, at fordi EDD er en self-hostet løsning, forventes det, at du opretter din egen betalingsgateway (som vil have sine egne gebyrer), og der vil være andre udgifter involveret i implementeringen, såsom webstedshosting og udviklingstid at tilpasse platformen. Disse udgifter er påkrævet for enhver self-hostet e-handelsløsning, der inkluderer EDD og WooCommerce i denne artikel. Afhængigt af dine langsigtede mål, kan EDD faktisk være en meget billig løsning til at sælge WordPress-plugins og temaer, hvis du selv kan udføre udviklingen og tilpasningen af ​​platformen. Et andet godt sted at starte ville være deres artikel om Opsætning af din første EDD-butik.

Easy Digital Downloads Doc

Freemius

Den første ting du skal gøre er Tilmeld en konto på deres hjemmeside. Gå igennem deres for at begynde at sælge 5-min SDK-integration behandle og oprette den første betalte planindstilling for dit produkt. Efter at du har gennemført disse første 2 trin, giver Sælgere-betjeningspanelet et link til din kasseside, som kan bruges med det samme til at sælge dine produkter.

Freemius tilbyder også en køb-knap, som du kan lægge på dit websted og giver en formel kasse-form. Dette er en virkelig hurtig og nem måde at få alle de betalinger, licenser og abonnementsfunktioner, der kræves uden en masse tilpasning og tidsinvestering. Der er en række andre indstillinger og funktioner i Dashboard for sælgere, som du også kan implementere (detaljer beskrevet i afsnittet Funktioner nedenfor).

Freemius SDK-integration

Selvfølgelig har du brug for en slags markedsføringsstrategi for at bruge disse værktøjer effektivt. Du kan starte med en destinationsside eller websted samt følge nogle af disse tip til start-plugin og tema-virksomheder.

Strategisk markedsføring og optimering af salgsprocessen er det, der skiller Freemius fra andre platforme i denne artikel. Vova Feldman, administrerende direktør for Freemius, byggede Freemius-platformen ved at implementere velkendte og velprøvede teknikker til vellykket salg af plugins og temaer. For eksempel, hvis du har en gratis version af dit plugin eller tema på WordPress.org-depotet, giver Freemius SDK dig mulighed for at samle brugsdata, e-mail-adresser og mere på disse brugere, så du kan markedsføre dit premiumprodukt eller tilføjelsesprogrammer til disse brugere i fremtiden. Nyttige marketingværktøjer som dette giver dig mulighed for at tage beslutninger baseret på handlingsdata og forbedre din markedsføringsstrategi.

Gumroad

Gumroad siger, at de er det "til uafhængige forfattere, designere, softwareudviklere, musikere, kunstnere, lærere, filmskabere og alle derimellem." Dette betyder, at onboarding-processen skal være lige så forskelligartet og have muligheder for fagfolk i alle disse brancher. Selvom vi ikke gennemgik deres installationsproces for denne artikel, fandt vi deres Kom godt i gang guide og en artikel om, hvordan man gør det opsæt licensnøgler til dit softwareprodukt på Gumroad. Disse guider giver dig alt hvad du behøver at vide om at tilføje dit produkt, få betalt via deres platform og meget mere.

Gumroad Docs

Efter opsætning handler det om at tilpasse platformindstillingerne til dine forretningsbehov, prismodel og forretningsstrategi.

WooCommerce

WooCommerce har en super-nyttig 5-trins installationsproces på deres websted, men jeg giver dig point på højt niveau lige her ��

 1. Vælg hosting
 2. Installer WordPress
 3. Vælg et tema
 4. Aktivér WooCommerce
 5. Udvid WooCommerce

Start med WooCommerce

Dette er temmelig standard trin til enhver self-hosted eCommerce platform og virkelig alt hvad du har brug for for at komme i gang. Du skal også følge lignende trin for EDD.

Hvem vinder opsætningen & implementeringskonkurrence?

I betragtning af ovenstående oplysninger tror vi, at den klare vinder er Freemius på denne front. Onboarding-processen er blevet anerkendt af mange Freemius kunder at være virkelig hurtig og let. Deres platform blev bygget med den bedste praksis for salg af plugins og temaer, og det er virkelig beregnet for WordPress-udviklere at gå fra 0 – 100 i at sælge deres produkter.

Denne kombination af faktorer gør Freemius til den mest nyttige platform for plugin- eller temaudviklere, der ønsker at blive iværksættere på 5 minutter.

I større skala kan veletablerede plugin- og temabutikker bruge Freemius til at øge deres indtægter, brugerbase og mere ved at bruge de automatiserede marketingværktøjer, der er indbygget i platformen (hvoraf nogle bare kører i baggrunden uden nogen opsætning) . Mange store WordPress-virksomheder har allerede migreret hele deres salgsplatforme til Freemius og har set betydelige stigninger i deres konverteringsfrekvens og indtægter efter at have gjort det.

�� Tilpasning

EDD

EDD er en meget tilpasselig løsning, der kræver opmærksomhed på detaljer på hvert trin af vejen. Fordi det kommer som en løsning i én størrelse, der passer til alle, skal du tilpasse udseendet og følelsen af ​​de frontvendte aspekter af platformen for at hjælpe med at formidle den besked, du vil sende. Dette vil kræve en betydelig mængde udvikling og design, hvis du vil have en brugerdefineret eCommerce-butik, der repræsenterer dit unikke brand. EDD anerkender, at branding af deres platform er virkelig vigtig, så de har en Den tematiske del af deres dokumenter for at hjælpe dig med at hoppe ind i det.

Bortset fra udvikling og design giver fuld kontrol over tilpasning af platformen masser af fleksibilitet i den måde, du sælger dine WordPress-produkter på..

Der er en lang række 3. parts udvidelser tilgængelig, som du kan bruge til at tilføje næsten enhver form for funktionalitet.

Husk, at hver enkelt kan have en separat omkostnings- og installationsproces forbundet med den.

Flere tredjepartsudvidelser på EDD-webstedet

Easy Digital Downloads tredjepartsudvidelser

Hvis du har brug for tilpasningssupport til EDD, kan du ansætte en af ​​deres betroede konsulenter for at hjælpe dig med at opbygge din platform.

Freemius

For virkelig at begynde at bruge Freemius til dets fulde værdi, har du brug for kunder. Du behøver ikke bruge for meget tid på at tilpasse Freemius-platformen bortset fra at optimere indstillingerne til den forretnings- og prismodel, du har valgt til at sælge.

Da Freemius er en administreret løsning (ikke selvhost), håndterer de alt det hårde arbejde for dig. Freemius administrerer platformen, frigiver regelmæssigt og problemfrit opdateringer og håndterer alle betalinger på dine vegne. Du har muligheden for at indlejre en fuldt udstyret Brugere Dashboard på dit websted ved hjælp af et Freemius-plugin, så kunder kan administrere deres konto og køb via din egen brandede side i stedet for Freemius-webstedet. Du kan også tilpasse udseendet og følelsen af ​​prisfastsættelsen, kassen og brugerdashboardet på dashboardet med brugerdefineret CSS.

Den vigtigste ting, du skal fokusere på, når du tilpasser Freemius, inkluderer test af forskellige marketingstrategier i forbindelse med prisfastsættelse, fri-forsøg, tilknytning, og mere. Du kan begynde at gøre det i sælgerens betjeningspanel stort set lige efter tilmeldingen. Husk, at Freemius SDK også automatisk indsamler feedback, når brugerne deaktiverer dit produkt, så du kan bruge disse oplysninger til at lære mere om dine kundebehov og forbedre dit produkt.

Freemius Developer Dashboard

Freemius tager tilpasningsfokus væk fra platformen og giver dig den tid, du har brug for til at fokusere på at opbygge din virksomhed og de data, du har brug for for at tage mere informerede beslutninger.

For dem, der har brug for større tilpasning, har Freemius en masse muligheder, som f.eks WordPress SDK og begivenheder og brugerdefinerede webhooks, der kan bruges til at automatisere din marketingindsats. Freemius tilbyder MailChimp-integration til at hjælpe dig med at levere automatiserede e-mails og integration med WPfomify at tilbyde FoMo popup-underretninger på dit websted, når købere interagerer med dit produkt.

Samlet set er hovedårsagen til, at virksomheder ser succes efter at have flyttet til Freemius, at de fuldt ud drager fordel af alle de tilpasningsmuligheder, som Freemius har at tilbyde. Freemius gør det virkelig let at teste forskellige prismodeller for dit produkt, som at sælge premium kontra add-on plugins, tilbyde gratis forsøg på dit produkt og bundter af flere produkter, der sælges sammen. På grund af dette kan du – som beslutningstager for din virksomhed – strategisk bestemme de bedste prisindstillinger for dine produkter og finde ud af, hvad der fungerer bedst for dine kunder. Brug af disse oplysninger korrekt kan give dig mulighed for at have en positiv indflydelse på konverteringsfrekvensen.

Gumroad

Gumroads dokumentation er ret klar på, hvad de har giver dig mulighed for at tilpasse og hvad de ikke gør. Der er en lang række funktioner, der svarer til mangfoldigheden af ​​produkter, der kan sælges på deres platform. Det grundlæggende er, at du bliver nødt til at uploade oplysninger om dit produkt, brandematerialer, prisoplysninger og alle disse andre standardoplysninger.

Når du sælger med Gumroad, giver de dig det Produkt-, profil- og målgruppes destinationssider, der kan tilpasses med CSS, så du behøver ikke at bygge dit eget websted, når du bruger deres platform. Imidlertid kan det være en stor fejl at forsømme dit eget websted, fordi du med dit eget websted får mikrokontrol over markedsføring af din virksomhed, og du kan derfor gøre dit websted til et meget mere effektivt marketingværktøj.

Gumroad-tilpasning

Som en sidebemærkning skal vi nævne, at Gumroads funktioner ikke er rettet mod plugin- og temaudviklere som de andre platforme i denne artikel.

WooCommerce

Ligesom EDD er WooCommerce meget tilpasselig. De tilbyder en nyttig guide til bedste praksis for tilpasning af WooCommerce, så det ville ikke skade at starte din tilpasningsindsats der. En af de nemmeste måder at udvide standardfunktionaliteten af ​​WooCommerce-pluginet er at bruge WooCommerce-udvidelser. Selvom en masse WooCommerce-udvidelser koster en pris, kan du opbygge en masse nyttige funktioner med dem. Der er også en lang række tredjepartsudvidelser tilgængelige på WordPress.org-depotet og ved at google rundt.

WooCommerce-udvidelser

Stort set alt under solen er tilgængeligt for WooCommerce, hvis du har råd til at lægge det hele i din platform og / eller du har kodningsevner. Ligesom EDD kan du tilpasse WooCommerce alt, hvad du vil. Der er konsulenter du kan leje for at hjælpe dig også.

Hvem tilbyder den mest tilpassede platform til salg af plugins og temaer?

Vi synes, det er et bånd mellem EDD, WooCommerce og Freemius, fordi selvom EDD og WooCommerce kan tilpasses fuldstændigt, er deres funktioner ikke bygget specifikt til at sælge WordPress-plugins og temaer. Dette er i modsætning til Freemius – som er langt mindre tilpasselig – men den største forskel er, at Freemius ‘funktioner og tilpasningsmuligheder er bygget til at hjælpe plugin- og temafirmaer med at maksimere konverteringsfrekvensen.

�� Kundesupport

EDD

Alle EDD-pakker leveres med standard e-mail-support. Du kan også købe prioriteret støtte (hvilket er hurtigere end standardstøtte) for $ 299 / år eller $ 99 i 45 dage. Prioriteret support giver EDD-reps mulighed for at logge ind på dit websted for at hjælpe med at løse problemer, når det er nødvendigt.

EDD understøtter ikke tilpasning, som du selv skal bruge eller ansætte en konsulent til at hjælpe, som nævnt ovenfor.

Freemius

Freemius leverer kundesupport på flere måder. Hovedsagelig deres docs gå igennem, hvordan du indstiller Freemius SDK, bruger forskellige funktioner på platformen og implementerer forskellige tilpasninger. Freemius-teamet tilbyder e-mail-support til alle sælgere, der er tilsluttet deres platform, hvad enten det er indie-udviklere, der starter et nyt plugin eller en temaforretning eller veletablerede plugin- og temafirmaer, der ønsker at tage deres forretning til det næste niveau.

Et af de største områder, hvor Freemius yder støtte, er migration til Freemius-platformen. Administrerende direktør i Freemius overvåger personligt onboarding-processen for nye sælgere, der allerede har EDD- eller WooCommerce-butikker, der opfylder visse kriterier. Freemius vil håndtere migreringsprocessen, importere alle eksisterende kundedata og licenser (hvad enten det er i EDD, WooCommerce eller markedspladser som ThemeForest og CodeCanyon) og hjælpe med at gøre migrationsprocessen så let som muligt. Freemius migrationsdokumenter inkluderer også nogle af de mest opdaterede processer til migrering til Freemius fra selvhostede e-handelsplatforme eller markedspladser.

For support ved brug af Freemius-funktioner (udover via e-mail) har Freemius et community Slack tilgængeligt for sælgere på deres platform. For at være med skal du bare start med at integrere dit plugin eller tema med deres SDK, og du kan stille en anmodning til deres supportteam. Samfundet er fuld af andre plugin- og temasælgere, der arbejder med at vokse deres forretninger dagligt.

Freemius Top Notch Support og Community

Derudover støtter Freemius deres partnere gennem Vi fik din rygklub, hvilket handler om at give sælgere et spring fremad med markedsføring og den samlede forretningsstrategi for deres produkt. We Got Your Back Club er en ekstra fordel for alle sælgere, der bruger deres platform og viser, hvor meget Freemius virkelig interesserer sig for dets partnere.

Gumroad

Gumroads dokumenter er temmelig omfattende og virker godt skrevet og let forståelige. Selvom deres funktioner er mindre tilpasselige end WooCommerce, EDD og Freemius, forekommer supportstrukturen på plads mere end nok til at imødekomme deres sælgers behov (som må være ret forskelligartet). De har også en dejlig kontaktknap tilgængelig på deres Hjælpeside, som er tilgængelig for alle at stille spørgsmål, og de har en nyttig side, der viser muligheder for kontakt Gumroad.

WooCommerce

WooCommerce leverer dokumenter, support før salg og – hvis du har købt et plugin eller tema – premium e-mail support. Deres støttepolitik angiver, at de dækker deres produkter "som-er" og tilbyder ikke support til tilpasning. Det hele handler om en ret fair politik.

De fleste læsere af denne artikel har sandsynligvis brugt WooCommerce før, og du er måske endda fortrolig med deres supportkanaler. Hvis et af deres produkter ikke fungerer – vil de bestemt tage sig af dig og finde ud af, hvorfor det sker (og rett det, hvis det er en fejl eller fejl i et af deres produkter). Her er en dejlig lille guide, de leverer på Sådan får du hjælp. Da WooCommerce er den mest anvendte eCommerce-platform på WordPress, udarbejdes store bugs hele tiden på grund af det meget høje antal supportbilletter, de har modtaget.

Hvem giver kunderne det "rød løber" kundeservice følelse?

Selvom WooCommerce leverer omfattende support uden ekstra omkostninger for deres produkter, Freemius ser ud til at tilbyde den bedste support generelt. Tilgangen til at arbejde med kunder som partnere er uovertruffen i WordPress-økosystemet og kunder har givet sterlinganmeldelser for at bevise det. Den ekstra fordel ved at blive en del af Freemius ‘plugin- og temasælgesamfund gør oplevelsen meget bedre, fordi du kan opbygge relationer med medsælgere, mens du lærer de bedste måder at sælge dine produkter på.

�� Funktioner

Uanset hvilken type produkt du sælger online, er det kritisk, at din salgsplatform opfylder dine unikke produktniches unikke behov. Hvis du er en WordPress-udvikler, har du brug for funktioner, der er klar til at hjælpe din plugin eller temavirksomhed med at vokse. Mange af platforme i denne artikel har funktioner, der er beregnet til virksomheder, der sælger alle typer produkter, så tabellen nedenfor sammenligner platforme strengt baseret på funktioner, der viser sig at være nogle af de mest effektive til at sælge plugins og temaer og til at bygge en stor brugerbase i WordPress-økosystemet.

Her er nogle tip for at hjælpe med at forstå diagrammet nedenfor:

 • Nogle platforme tilbyder funktioner og fordele, der kan forøge eller understøtte din marketing- og salgsindsats ude af boksen, så der er ikke brug for nogen konfiguration eller tilpasning af disse funktioner ✅.
 • Nogle funktioner kan implementeres med udvidelser, tilføjelser, tredjepartsintegrationer eller omfattende tilpasning ��.
 • Andre funktioner mangler helt fra nogle platforme, selvom de har vist sig at være virkelig succesrige med at øge indtægterne for plugin- og temasælgere, og de er virkelig vanskelige at tilpasse på egen hånd ❌.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Licensing
Abonnementer
Administration af brugerkonti
Out-of-the-box-behandling
EU-momshåndtering
3. parts integrationMangeNogleMange
Dunning mekanisme����
Automatisk gendannelse af vognforladelse����
Fuldt tilpasselig
Ingen vedligeholdelse kræves
Kontrol af e-mail-skabeloner
Tilknyttet platform����
Globale udbetalinger til sælgere����
Opgradering af instrumentbordet
Analytics & brugsporing������
Lokaliseret checkout muligt
Enkelt version håndtering gratis & premium-produkter

Nogle af funktionerne ovenfor er lidt mere nyttige til at øge konverteringsfrekvensen end andre, og når de er korrekt inkluderet i din markedsføringsstrategi, kan de have en stærk indflydelse på din bundlinje. Lad os gennemgå nogle af dem mere detaljeret nu:

Globale udbetalinger til sælgere

Plugin- og temasælgere kommer fra alle hjørner af kloden, så hvorfor skulle de ikke være i stand til at få betalt i deres hjemland? Som udvikler er det virkelig vigtigt at være i stand til at bruge en slags betalingsgateway, der kan indsætte penge på din bankkonto (uanset land) eller være i stand til at modtage udbetalinger i ethvert land fra din platform. Sørg for at undersøge hver platform, og se alle detaljer om gebyrer, valutakurser, understøttede lande og alle andre betalingsrelaterede faktorer.

EU-moms & momshåndtering

Virksomheder, der sælger til EU-kunder, skal indsamle og betale EU-moms for alt deres salg. Dette kan være en enorm hovedpine for virksomheder, der sælger globalt – ligesom de fleste WordPress-plugin og temabutikker. Hvis din eCommerce-platform eller betalingsgateway ikke håndterer EU-moms automatisk, vil du være i for nogle kvartalsvise skattebetalinger til de relevante lande, hvor du solgte produkter til, for ikke at nævne de korrekte faktureringsprocedurer for EU-moms, der kræves hele året . Freemius og Gumroad er de eneste 2 platforme, der håndterer EU-moms i denne artikel, og det betyder, at de tager meget af den regnskabsmæssige byrde væk fra deres sælgere.

Analytics & brugsporing

Indsamling af data om brugerinstallationer, deaktiveringer, opgraderinger, nedgraderinger og andre vigtige begivenheder giver dig mulighed for at få indsigt i, hvordan dine kunder bruger dit plugin eller tema og holder en puls på din virksomhed. Få platforme har muligheden for at indsamle data som dette om WordPress-produkter, og implementering af brugsporing vil normalt kræve en enorm mængde tilpasning. Overvej nøje den bedste måde at nærme sig indsamling af disse data og se, hvad hver platform har at tilbyde.

Deaktivering feedback

Det kan være yderst nyttigt at vide, hvorfor brugere deaktiverer dit produkt. Mange softwareudviklere bruger deaktivering eller afinstallations feedback til at forbedre deres produkter og skabe en bedre kundeoplevelse. WordPress-plugin- og temasælgere skal gøre dette for løbende at tilpasse deres produkter og lære deres kunders behov. Ved at lytte til dine kunder opdager du bedre løsninger og måske endda komme med et par nye forretningsidéer.

Enkelt version håndtering gratis & premium-produkter

Når du vil drage fordel af freemium-forretningsmodellen, kan det være tidskrævende at administrere både den gratis og premium-version af dit produkt. Nogle løsninger findes til håndtering af flere versioner til begge dine WordPress-produktversioner, men det er endnu bedre, hvis det kan håndteres direkte af din salgsplatform. WordPress-virksomheder skal kunne spare tid på opgaver som disse, hvor det er muligt.

Automatisk gendannelse af vognforladelse & dunning mekanisme

Hvilke handlinger træffes der på din platform, når kunder opgiver deres vogne, har kommende fornyelser eller mislykkes fornyelsesbetalinger? Der skal sendes e-mails til alle disse begivenheder for at minimere din churn rate og fortsætte med at vokse din månedlige tilbagevendende indtægt. Det kan tage meget tid at indstille disse e-mails korrekt, men det er bestemt investeringen værd. Du vil holde kunderne fornye og holde dem glade.

Prisfastsættelse i instrumentbrættet & opgradering

Det er muligt at tilpasse dit plugin eller tema for at vise dine prismæssige valgmuligheder i indstillingsområdet WordPress Dashboard. Du bliver nødt til at bevare prisoplysningerne for alle versioner af dit plugin eller tema manuelt, hver gang du ændrer din prismodel, medmindre du bruger en af ​​de platforme, der understøtter denne automatisk eller en anden automatiseret løsning. Når det kommer til opgradering til premiumversioner af dit produkt, har vi kun nogensinde fundet en platform, der lader dine kunder opgradere direkte fra deres dashboards, og det er Freemius.

Hvem har de bedste funktioner?

EDD og WooCommerce er vinderne af denne kategori på grund af fleksibiliteten i funktionaliteten af ​​deres platforme. Forbehold er, at for at få adgang til en masse af denne funktionalitet, skal du tilpasse platformen og / eller betale for udvidelser eller tilføjelser, der opnår det, du leder efter. For eksempel at tilføje mulighederne for gendannelse af indkøbskurv, skal du abonnere på en tredjepartstjeneste som Jilt og installere den tilhørende udvidelse i din WordPress-butik. Sammenfattende kræver deres funktioner en proces med installation, implementering, løbende vedligeholdelse og muligheden for yderligere abonnementer. Selvhostede platforme som disse er fremragende for alle, der vil mikromane tilpasningen af ​​deres platform, såvel som hele salgs-, kassa- og licensprocessen.

Når det kommer til funktioner, der er klar ud af boksen, er Freemius vinderen af ​​plugin- og temafirksomheder. Freemius tilbyder en stærk kombination af funktioner, der hjælper produktvirksomheder med at lancere og skalere produkter hurtigt, automatisere forskellige marketingprocesser og problemfrit lette salgsoplevelsen for kunderne, alt uden nogen tilpasning krævet af platformen.

�� Dommen om EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce: Hvilken platform er bedst for plugin- og temafirksomheder?

Vinderen er: Freemius. Freemius er en superkraftig licens- og betalingsmotor, der tager sig af 90% af det tunge løft, når det kommer til at sælge plugins og temaer. WordPress-produktsælgere kan drage stor fordel af de kuraterede funktioner, der er indbygget i Freemius-platformen, og kombinationen af ​​marketingstøtte, der leveres i Freemius-instrumentbrættet (og i samfundet) sammen med den rå e-handelsstyrke på platformen, kan drive din WordPress-forretning fremad. Denne succes illustreres tydeligt af historierne om andre WordPress-virksomheder der allerede er skiftet til Freemius.

Fordi mange sælgende bedste fremgangsmåder implementeres overalt i sælgerens dashboard og automatiseres i bagenden af ​​Freemius-platformen, kan sælgere bruge mere tid på at markedsføre deres forretninger, hvilket er en af ​​de vigtigste brikker, som mange WordPress-virksomhedsejere glemmer. Udviklere eller forretningsejere, der bruger mere tid på at markedsføre deres produkter, vil opdage, at markedsføring er lige så vigtig som produktudvikling for langsigtet succes og ofte endnu vigtigere end produktudvikling. For at frigøre den tid, der kræves til at opbygge din virksomhed gennem markedsføring, kan du downloade alt arbejdet med at tilpasse og styre din egen eCommerce-platform til Freemius. Ikke kun vil platformen håndtere alt hårdt arbejde, men samfundet af andre ligesindede sælgere er virkelig noget unikt i WordPress-økosystemet, og du kan lære meget af dem som WordPress-virksomhedsejer.

Men tag ikke vores ord for det – find den løsning, der fungerer bedst for dig ved at tjekke hver af de muligheder, der er præsenteret i denne sammenligning og analysere deres specifikke tilbud i forhold til dine egne forretningsbehov.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Om forfatteren: Brandon brænder for at hjælpe plugin- og temaudviklere med at lykkes i abonnementsøkonomien. Han blev chef for marketing hos Freemius efter at have prøvet andre sælgende løsninger, der ikke fungerede. Find ham @brand_on_fire.

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map