Bedste WiFi-router: 5 populære routere sammenlignet, for at holde dit arbejde frustrationsfrit (plus gøre din indre spiller glad)

Valg af den bedste WiFi-router afhænger helt af den type arbejde (eller spil), du skal udføre på dit hjem- eller kontornetværk.


Nogle mennesker er interesseret i en WiFi-router for at sikre, at deres lille virksomhed har internet uden nedetid eller døde zoner.

Andre er mere interesseret i en solid forbindelse i et stort hus – hvilket giver forældrene mulighed for at streame Netflix og børnene til at arbejde med deres lektier forskellige steder i huset. 

Uanset hvad er vi her for at hjælpe dig med at finde den bedste WiFi-router til din situation!

Bedste WiFi Router

Hvad man skal kigge efter, når man søger den bedste WiFi-router

Nogle specifikationer og funktioner er universelle for alle routere. Men nogle gange vil du have noget specielt – afhængigt af hvad du laver online. Når det er sagt, lad os se på nogle af de almindelige ting, du skal overveje, når du søger den bedste WiFi-router:

��️ Maksimum rækkevidde
Det er ikke altid almindeligt, at en router har det interval, der er angivet i dets specifikationer. Det ser du ofte "udvidet" eller "Lang distance" uden nogen detaljer. Dit sortiment afhænger virkelig af dit hus eller kontor, og det kræver muligvis noget test og returnering. Hvis du har et stort eller unikt designet hus, fungerer mesh routere ofte bedst.
�� Prisfastsættelse
Prisen på teknologi er altid vigtig for forbrugerne, så jeg vil anbefale at se på routere med et mindre budgettilgang. Hvis der ikke er noget ekstremt ved din brug eller boligkonfiguration, skal du vælge de billigere routere af kvalitet, som vi skitserer nedenfor.
�� Dobbelt- eller tri-bånd
Alle routere, du køber, skal mindst være dobbeltbånd. Det betyder, at det trådløse signal udsendes over to frekvenser, det ene er bedre til bredere dækning, mens det andet er hurtigere.
�� Routerens levetid
Af en eller anden grund ser det ud til, at den gennemsnitlige router ikke holder så længe. Det, der stinker, er, at du aldrig vil se en producent sætte en levetid på routerens boks. Dit bedste valg er at se på brugeranmeldelser for at se, om der er nogen, der klager over routere, der bryder tidligt.
�� Begrænsninger
Trådløse standarder ændres lejlighedsvis, så det er vigtigt at have en router, der understøtter din internetpakkeshastigheder. Nye enheder er indstillet til at drage fordel af tophastighed (som 100Mbps). En ældre trådløs N-router har ikke mulighederne for at nå disse hastigheder.
�� USB support
På et tidspunkt i fremtiden ønsker du måske at tilslutte en printer eller en ekstern harddisk til din router. Mange modemer bruger også USB-porte. At have en USB-port i din router kan vise sig nyttigt på et tidspunkt. Dit mål skal være at finde en router med mindst en eller to USB-porte – med USB 3.0 support.
�� Smartphone-apps
Dette er ikke en absolut nødvendighed, men en smartphone-app gør det så meget lettere at opsætte dit netværk og styre enhederne på det. Brugergrænsefladen på en smartphone-app er langt bedre end den gamle metode til download af firmware gennem browseren. Mobilapps indeholder ofte hurtigknapper til sikkerhed, forældrekontrol og boost af spil.

Og nu… de bedste WiFi-routere rundt

Men inden det; oftere end ikke får du tilbudt en router / modemkombinationenhed fra din internetudbyder. Selvom disse routere typisk er fine for den gennemsnitlige bruger, vil strømbrugere og spillere finde dem uegnet. Derudover er det en meget bedre værdi i det lange løb at købe din egen router. Hvilket bringer os til:

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK Archer C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200AmpliFi HD Mesh Router
Pris$ 181,99 – $ 219,99$ 331,57 – $ 399,99$ 64.99 – $ 79.99149,00 $ – 179,99 $$ 339,99
For gennemsnitlige brugereJaIngenJaIngenIngen
For spillere og tunge internetbrugereIngenJaIngenJamåske
Til store eller usædvanlige hjemIngenJaIngenmåskeJa

Husk, at priserne, der præsenteres i denne artikel, muligvis ikke er helt nøjagtige afhængigt af Amazon-kampagner og prisændringer. Vi angiver almindelige promo-priser for at give dig en idé om, hvad du kan forvente. Desuden anbefaler vi, at du sammenligner priser fra andre steder som Best Buy og Walmart, før du køber.

1. Netgear R7000P Nighthawk

Netgear R7000P Nighthawk

Netgear Nighthawk-serien har flere modeller at vælge imellem, men vi kan godt lide R7000P / AC2300 som en router, der skal fungere i de fleste arbejds- og hjemmemiljøer.

Dette er en dual-band router med Gigabyte Ethernet og muligheder for at integrere med stemmekontroller som Amazon Alexa.

Den smarte forældrekontrol er fantastisk til at holde øje med børnene, og du kan også begrænse internettiden og indstille filtre til bestemte websteder.

Netgear R7000P Nighthawk kommer med en smartphone-app til opsætning af routeren og kørselshastighedstest. Du skal også se forbedret streaming og surfing med 1 GHz dual-processor og op til 1625 + 600 Mbps hastigheder.

Priser ��

$ 181,99 – $ 219,99

Fordele ��

 • De fleste internetaktiviteter på hjemmebane skal køre uden problemer med 1625 + 600 Mbps internethastigheder og 1 GHz dual core-processor.
 • Netværkstrafik prioriteres baseret på hvilke enheder og apps, der har brug for mest data.
 • Der er en router-app til styring af netværkssikkerhed, kørsel af hastighedstests med mere. Det har også advarsler, hvis der opstår et sikkerhedsproblem.
 • Disney Smart Forældrekontrol har individuelle filterniveauer baseret på alder og indhold, som du finder acceptabelt.
 • Sikkerhedsfunktionerne er bygget til at bekæmpe angreb fra malware, botnets og ransomware.
 • Moderat spil skal fungere godt.

Ulemper ��

 • Prisfastsættelsen er lidt høj for en standard-hjemme-router.
 • Der er flere Nighthawk-modeller, hvilket gør det ekstremt forvirrende, hvilken man skal vælge.
 • Routeren er lidt større og klunkere end sammenlignelige indstillinger.

Er dette den bedste WiFi-router til dig? ��

Netgear R7000P Nighthawk er den bedste allround-router for den gennemsnitlige bruger. Dette inkluderer små til mellemstore familier med huse i mellemstor størrelse. Du kan også bruge dette til at oprette et netværk til en lille virksomhed. Det er bedre for dig at lede efter en anden mulighed, hvis du planlægger noget tungt spil eller streaming.

2. TP-LINK Archer C5400X

TP-LINK Archer C5400X

Spillerne derude vil ikke kun kunne lide hastighederne fra TP-LINK Archer C5400X, men det ser også temmelig cool ud.

Det er ikke den billigste router på markedet, men det er hvad du kan forvente, når du leder efter den bedste tilgængelige WiFi-router.

Flere specifikationer fra TP-LINK Archer C5400X gør det til en smart investering for spillere og tunge internetbrugere. Først og fremmest har en rækkeforstærker. For det andet har routeren funktioner til prioritering af trafik for at eliminere forsinkelsesproblemer.

Sammen med vidunderlig trusselsbeskyttelse, VPN-indstillinger og en hærdet behandlingskonfiguration, kan du ikke gå galt med TP-LINK Archer C5400X.

Priser ��

$ 331,57 – $ 399,99

Fordele ��

 • Routeren har en noget anstændig pris for dem, der er vant til at betale for højtydende routere.
 • Du kan tilslutte routeren til din Alexa-enhed for stemmestyringsfunktioner.
 • Du er i stand til at forbinde en lang række enheder til routeren, mens du stadig opretholder førende hastighed og præcision uden problemer med forsinkelse.
 • Quad core-behandling sikrer, at dit netværk leverer den krævede kraft til ting som spil og stor belastning fra mange brugere.
 • Det tilbyder tre solide WiFi-bånd, så du ikke kan se nogen forsinkelse i din forbindelse midt i et spil eller når du opretter forbindelse til flere enheder i dit hjem.
 • Routeren tilbyder indbyggede algoritmer til at bestemme, hvilken af ​​enhederne på dit netværk der skal modtage flest ressourcer på et givet tidspunkt.
 • Du får nogle sikkerhedsforanstaltninger, såsom omfattende trusselsbeskyttelse og VPN-adgang – for at kryptere din forbindelse, selv når du er væk hjemmefra og tapper til en offentlig WiFi-hotspot.

Ulemper ��

 • Den gennemsnitlige person har ikke brug for en så kraftig router derhjemme, så den høje prislapp er ofte ikke berettiget.
 • Routeren er ekstremt voluminøs, og designet skiller sig måske for meget ud for den gennemsnitlige forbruger. Når alt kommer til alt er det mange der kan lide at skjule deres routere.
 • Selvom denne router har ekstremt god dækning, kunne bygningen bruge nogle forbedringer med hensyn til holdbarhed.

Er dette den bedste WiFi-router til dig? ��

Jeg synes, TP-LINK Archer C5400X er den bedste WiFi-router til alle spillere og strømbrugere. En strømbruger vil blive betragtet som en stor familie med flere forbindelser til routeren eller endda en virksomhed, der har brug for et stærkt netværk og dækning i hele deres kontorlokaler. Du bør også få den hastighed og dækning, du har brug for, hvis du er en spiller.

Hele pointen med routeren er at reducere latenstid og forbedre ydelsen på alle spillesystemer. Selvom det måske kan virke lidt dyrt for den gennemsnitlige bruger, ønsker nogle ikke at ofre noget i form af WiFi-ydeevne. Hvis det er dig, har denne router fremragende brugeranmeldelser og har gennemgået testene for at vise, at den er en af ​​de mest magtfulde på markedet.

3. TP-Link AC1750

TP-Link AC1750

Hvis du er interesseret i at spare lidt penge på din router, kan du overveje at gå med TP-Link AC1750.

Det er en smart WiFi-router beregnet til hjem og arbejde. Den har en dobbeltbånds WiFi-forbindelse til en mere alsidig netværksløsning.

Da denne router typisk er beregnet til hjemmebrug, vil du være glad for at vide, at den er fremragende til streaming af HD- og 4K-videoer, og den tilbyder support til højhastighedsinternet i hele huset.

Det er en af ​​de bedste WiFi-routermuligheder for små til mellemstore huse – det skal være godt for den gennemsnitlige familie, der kan have en tablet, en computer og måske nogle streaming-enheder, der kører på samme tid. Du skal endda se, at WiFi-ydelsen er acceptabel for nogle spil. Routeren kan have problemer med store eller unikt formede huse, men et standard 2.500 kvadratmeter hus skal være fint med denne router.

Priser ��

$ 64.99 – $ 79.99

Fordele ��

 • Routeren er en af ​​de bedste værdier på markedet. Du behøver ikke at bryde banken, og du behøver heller ikke ofre ydeevne i et normalt hus.
 • Du skal se usædvanlig dækning for alle huse op til 2.500 kvadratfod. Dette kan endda omfatte nogle udendørs områder såsom din baghave eller gårdhaven foran.
 • Routeren giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til 50 enheder, inklusive spillesystemer, printere og tablets.
 • Selvom det er en letvægtsrouter, tilbyder den den højeste ydelse til 4K-streaming, og du skulle være i stand til at se anstændige resultater for en moderat gamer.
 • Det forbindes også med Alexa, så du kan udløse handlinger, f.eks. Kontrollere din netværkssikkerhed eller afbrydelse af bestemte enheder.
 • Routeren leveres med en fantastisk mobilapp til styring og konfiguration. Opsætningen tager kun et par minutter, og du kan altid tjekke ind på appen til sikkerheds- og forbindelsesformål.
 • Routeren har fire Ethernet-porte.
 • Du kan forvente højere dataoverførselshastigheder og bedre radiofrekvens sammenlignet med lignende priser på markedet.

Ulemper ��

 • Routeren er ikke bygget til ekstreme situationer med meget høj ydeevne. Dette betyder typisk, at spillere og tunge internetbrugere skal kigge efter noget andet.
 • Store huse kan muligvis se problemer med ydeevnen i visse områder af huset.
 • Selvom producenten hævder, at du kan oprette forbindelse til og muligvis over 50 enheder, synes jeg, at det ville være ekstremt vanskeligt med de nuværende specifikationer.
 • Dette er ikke en holdbar, robust bygget router, der kommer til at overleve det meste af din elektronik. Det er vigtigt at være forsigtig med routeren, så den varer lang tid og opretholder en kvalitet WiFi-forbindelse.

Er dette den bedste WiFi-router til dig? ��

TP-Link AC1750 giver mening for dem, der har et budget. Det er ikke en dårlig ide at prøve routeren for at se, om den fungerer godt i dit hus og for at nå de hastigheder, du har brug for.

Generelt vil jeg ikke foreslå TP-Link AC1750 til tunge gamere eller internet-strømbrugere. Hvis du planlægger at have dusinvis af enheder tilsluttet, overvejer du måske noget stærkere. Dette kunne også siges for folk med store eller underligt formede huse.

4. Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200 tilbyder en tri-båndsopsætning. Det er en fremragende router for gamere og ser ud til at holde omkostningerne nede lidt for dem, der endnu ikke ønsker at forpligte sig til noget dyrere.

Som for nogle af højdepunkterne er Linksys Max-Stream AC2200 en af ​​de bedste WiFi-routerindstillinger på grund af smart connect. Dette betyder, at alle enheder får det bedste bånd og ydeevne.

Vi har også glæde af airtime-fairness-funktionen, som ser ud til at holde hastighederne ligner og effektive for alle enheder.

Priser ��

149,00 $ – 179,99 $

Fordele ��

 • Prisfastsættelsen for denne router er mere fornuftig end den gennemsnitlige gaming router, du muligvis finder.
 • Det tilbyder også en tri-band trådløs forbindelse med en kraftig quad core CPU.
 • Routeren har fire antenner til at udvide trådløse forbindelser i et gennemsnitligt hus. Du får også seks højdrevne forstærkere.
 • Funktionerne med smart connect og airtime fairness sikrer, at du får den bedste effektivitet og ydeevne baseret på de enheder, der i øjeblikket bruges. De bedste radiobånd vælges baseret på de enheder, der er tilsluttet dit netværk.
 • WiFi-båndene tilbyder tre forskellige hastigheder og kan gå op til 2,2 GB pr. Sekund.
 • Routeren har sømløse roamingindstillinger, hvilket betyder, at du skal være i stand til at dække størstedelen af ​​mellemrum med WiFi.
 • Routeren leveres med en app til opsætning af dit netværk og gør ting som at tillade gæsteadgang og indstille dine forældrekontrol.
 • Du kan også se frem til fire Ethernet-porte og en USB 3.0-port.

Ulemper ��

 • Nogle sammenlignelige routere har bedre CPU’er og mere justerbare antenner til at udvide dit signal.
 • Selvom det er rart at have en USB-port, fandt vi, at mange routere i den samme prisklasse inkluderer ekstra porte – undertiden op til fire eller fem USB-porte.
 • Mange Linksys-routere ser ud til at gå hurtigere end nogle af de andre producenters derude. Mange brugere har rapporteret om planlagt forældelse.
 • Nogle spillere og virkelig tunge brugere kan opleve, at denne router ikke er næsten kraftig nok til dem.

Er dette den bedste WiFi-router til dig? ��

Linksys Max-Stream AC2200 er vores overkommelige valg for spillere og tunge internetbrugere. Husk, at de super tunge brugere muligvis ikke finder denne router effektiv.

5. AmpliFi HD Mesh Router

AmpliFi HD Mesh Router

Mesh WiFi-routere og netværk leverer noget af den nyeste, mest avancerede teknologi til hjemme- og kontornetværk.

Mesh-teknologi har eksisteret i et stykke tid, men vi er først for nylig begyndt at se dem til overkommelig pris for almindelige forbrugere.

Kort sagt distribuerer en mesh router sit signal fra flere adgangspunkter.

Det fungerer som noget af et edderkopweb eller digitalt mesh-stof, hvor netværket er fordelt over hele huset – i modsætning til, at en router forsøger at sende et signal overalt.

Priser ��

$ 339,99

Fordele ��

 • Mesh-teknologi er ofte den bedste måde at udvide din WiFi-forbindelse i et stort hus. Det er også godt til obskuret placerede værelser – eller din have.
 • Dette system leveres med en base router og to mesh point.
 • Berøringsskærmskærmen fungerer som smart home-teknologi – dvs. det er meget lettere at håndtere end din gennemsnitlige routerkonfiguration.
 • Routersystemet kan nå op til 10.000 fod.
 • Mesh-punkterne er små og lette at skjule.
 • Du modtager en smuk mobilapp til opsætning af dit mesh-netværk og færdiggør ting som forældrekontrol og fjernadgang.

Ulemper ��

 • Et mesh-netværk som dette er typisk en af ​​de dyreste muligheder for at få WiFi i dit hjem eller kontor.
 • Mesh-systemer er fremragende til at udvide rækkevidden for dit signal, men tunge internetbrugere ønsker måske mere med hensyn til hastighed og dataoverførsel.

Er dette den bedste WiFi-router til dig? ��

Som med de fleste mesh-routere er AmpliFi HD-routerens formål at give WiFi til store rum. Så hvis du ejer et stort hus eller kontor med masser af værelser og tilsluttede enheder spredt overalt, er dette det rigtige routersystem til dig.

Generelt vil jeg anbefale en mesh router, hvis du bemærker konsistente døde zoner i visse områder af din bygning. Et hus, der er større end 3.000 fod, har sandsynligvis brug for en slags mesh-router. Det er også almindeligt at se døde pletter i en lejlighed med et unikt layout. For eksempel kan flere historier, tykke murstensvægge og kældre eller tilføjelser til boliger alle opleve disse WiFi-døde zoner.

Hvilken er den bedste WiFi-router for dig?

Det hårde ved at finde den bedste WiFi-router er, at der er så mange muligheder at vælge imellem. Ikke kun det, men det er svært at forstå teknologien. Derudover ændrer teknologien sig hele tiden.

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK Archer C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200AmpliFi HD Mesh Router
Pris$ 181,99 – $ 219,99$ 331,57 – $ 399,99$ 64.99 – $ 79.99149,00 $ – 179,99 $$ 339,99
For gennemsnitlige brugereJaIngenJaIngenIngen
For spillere og tunge internetbrugereIngenJaIngenJamåske
Til store eller usædvanlige hjemIngenJaIngenmåskeJa

Forhåbentlig ryddet denne guide nogle spørgsmål, du måtte have haft. Så har du købt din ideelle WiFi-router endnu?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Billedkreditter: NETGEAR, TP-Link, forstærker,

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map