9 bedste gratis forretningsnavne-generatorer + Hvordan man bruger dem

9 bedste gratis forretningsnavne-generatorer + Hvordan man bruger dem

9 bedste gratis forretningsnavne-generatorer + Hvordan man bruger dem
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Der er mange forskellige ting, du skal gøre, når du starter en virksomhed, og at vælge det rigtige navn er blandt de vigtigste. Du ønsker noget mindeværdigt og også noget, der formidler, hvad din virksomhed tilbyder til potentielle kunder. Heldigvis er der mange gratis forretningsnavne-generatorer derude, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg.


Sådan fungerer frie forretningsgeneratorer

Hver virksomhedsnavgenerator er lidt anderledes, men generelt vil du indtaste et ord, der er relateret til din virksomhed, og generatoren giver dig en liste over potentielle navne baseret på det ord.

Den mest effektive måde at bruge de gratis forretningsnavne-generatorer på denne liste er at vælge et eller to ord, der vedrører direkte din virksomhed, og placere dem gennem forskellige generatorer, indtil du finder det perfekte navn.

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer

Sådan vælges det bedste inputord

Ikke sikker på, hvad du skal indgå i disse gratis forretningsnavne-generatorer nøjagtigt? Tænk over, hvad din kunde har brug for at vide om din virksomhed, før noget andet.

Dette inkluderer normalt ting som dit marked, niche, produktkategori eller hovedproduktlinje.

For eksempel, hvis du har en butik, der sælger tilbehør til baristaer eller andre kaffe-relaterede produkter, kan du gå med en simpel "kaffe forsyninger." Hvis det ikke giver nogen tilfredsstillende resultater, skal du ændre nøgleordet til noget andet og gentage.

Hovedideen her er at eksperimentere med forskellige indstillinger og frø-nøgleord. Der er ingen grænse for, hvor mange gange du kan bruge nogen af ​​disse værktøjer.

De bedste gratis forretningsgeneratorer

1. Naming.net

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: Navngivning

Naming.net giver dig mulighed for at generere navne baseret på ord, stavelser eller endda bogstaver.

Du kan derefter vælge at generere navne ved at tilføje en række elementer, såsom almindelige ord eller græske og latinske præfikser.

Du kan også vælge, hvor mange stavelser de navne, der genereres skal have, og vedhæfte en udvidelse som f.eks. .Com, hvis du planlægger at bruge navnet på et websted.

Her er et eksempel på, hvordan dette ser ud i handling:

navngivning søgning

2. DomainWheel

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: DomainWheel

På overfladen kan det se ud til, at DomainWheel rent er en domænenavngenerator, men der er faktisk meget mere ved det. Alt dette kommer ned på DomainWheels originale algoritme, der bruges til at komme med nye domænenavne.

I stedet for bare at kontrollere, hvilke variationer af frø-nøgleord, der er tilgængelige til domæneregistrering, bruger DomainWheel AI til at inkludere yderligere ord, der vedrører udtrykket, der er angivet som frø.

Som et resultat får du navne, der bevarer den oprindelige hensigt, men også udvider sætningen og gør den mere unik. Dette kan give dig nogle gode ideer, når du prøver at navngive din virksomhed.

Her er hvad der sker, når jeg søger ved hjælp af vores testfrase, "kaffe forsyninger":

domænehjulets navne

Hvis du kan lide nogen af ​​disse navne, kan du klikke på det og registrere dit domænenavn med det samme.

3. Anadea

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: Anadea

Anadea er et softwareudviklingsfirma med fuld service, der hjælper iværksættere af alle slags med at oprette mobile apps og websteder med avanceret funktionalitet.

De tilbyder også et par gratis forretningsværktøjer, herunder en gratis virksomhedsnavgenerator.

Alt hvad du skal gøre for at bruge dette magtfulde værktøj er at indtaste et nøgleord relateret til din virksomhed og trykke på "Generer navne."

Derefter får du en liste med forslag, såsom den nedenfor:

anadea navne

Du er ikke i stand til at tilpasse, hvordan navne genereres, men de navne, dette værktøj kommer med, er nogle af de bedste, du får fra nogen af ​​de gratis forretningsnavne-generatorer på denne liste.

4. NameSmith

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: NameSmith

NameSmith er specifikt designet til at hjælpe dig med at finde et passende domænenavn til din virksomhed.

Deres system søger automatisk på domænemarkedet efter hvert navn, de foreslår.

Navne, der i øjeblikket ikke er tilgængelige til registrering, vises ikke i resultaterne.

Dette er godt, hvis du prøver at navngive en virksomhed, der kun er online. Hvis du ikke kan lide, hvad der er tilgængeligt, kan du medtage mindre almindelige udvidelser i din søgning, hvilket vil give flere navne tilbage.

NameSmith genererer navne på forskellige måder, f.eks. At ændre dit valgte nøgleord til at oprette et nyt ord. Du kommer ikke til at tilpasse, hvordan disse navne oprettes.

navnesmid navne

NameSmith har også en tilfældig navnegenerator, som du kan bruge, hvis du ikke har valgt et inputord. Disse navne giver dig dog ikke SEO-boostet, som et relevant navn vil.

5. Shopify Business Name Generator

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: Shopify

Shopify-forretningsgeneratoren er, som man kunne forvente, et værktøj, der er specifikt designet til at hjælpe folk, der vil åbne en butik med Shopify, men det betyder ikke, at du ikke kan bruge den, hvis du har andre planer.

Du kan udføre din søgning og se dine resultater uden at tilmelde dig noget.

Dette værktøj genererer primært navne ved at tilføje nye ord til det nøgleord, du har angivet, f.eks. I nedenstående eksempel:

shopify navne

Dette er et godt værktøj, hvis du virkelig planlægger at derefter oprette en Shopify-butik ved hjælp af dit nye navn. Værktøjet viser dig, hvis de navne, du ser på, er tilgængelige for nye Shopify-butikker, og du kan fortsætte med at opsætte et i et par klik.

6. Oberlo

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: Oberlo

Oberlo er selv et Shopify-datterselskab, der gør det nemt for folk at oprette dropshipping-virksomheder.

Deres virksomhedsnavgenerator fungerer på samme måde som den Shopify, men de navne, du får, er lidt forskellige.

Se på hvad der dukker op, når vi bruger vores testfrase:

oberlo navne

Hvis du vil oprette din virksomhed med Oberlo, kan du klikke på dit foretrukne navn for at blive sendt direkte til deres tilmeldingsside. Dit valgte navn reserveres dog ikke automatisk; skal du gøre krav på det manuelt under registreringsprocessen.

7. Namelix

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: Namelix

Namelix er en AI-drevet forretningsgenerator med mange muligheder for tilpasning.

Når du har indtastet dit inputord, bliver du bedt om at vælge, hvor længe de navne, der skal genereres, skal være, og hvilken navn på stil du kigger efter.

Du kan endda se et par eksempler på, hvordan hver stil med mærkenavn vil se ud:

Namelix navnestilarter

Du er dog begrænset til at vælge en stil ad gangen. Hvis du vil se på to eller tre typografier af navne, bliver du nødt til at køre to eller tre forskellige søgninger. Hvis du vil gennemse alle navnestilarter, skal du køre individuelle søgninger efter hver af dem. Dette kan være en smule kedeligt, men det er en fantastisk måde at se alle dine muligheder.

Her er nogle af de navne, der er genereret af Namelix baseret på vores testudtryk:

navnelix navne

Namelix er forbundet med den populære domænenavnsregistrator Namecheap. Dette betyder, at alle de genererede navne er tilgængelige til brug som domænenavne. Hvis du kan lide et af navnene, kan du klikke på det og gå direkte til domæneregistreringsprocessen.

Du vil bemærke, at søgeresultaterne øverst ikke synes relevante for det søgeord, du valgte, og har et lille "præmie" banner på tværs af bunden af ​​deres billeder. Dette er annoncer for domæner, der er tilgængelige til videresalg, hvilket gør dem betydeligt dyrere end et gennemsnitskøb af domæner. Du kan gå foran og ignorere dem.

8. Novanym

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: Novanym

Forretningsnavngeneratoren Novanym bruger AI til at generere hundredevis af potentielle navne på cirka et minut.

Du kan enten foretage en simpel søgning ved at indtaste et relevant nøgleord, eller hjælpe Novanym med at vælge det rigtige navn ved at vælge din branche og den navn på stil, du ønsker.

Du vil bemærke tre ting, der gør Novanym forskellig fra de fleste af de gratis forretningsnavne-generatorer på denne liste. For det første genererer de mere end navne; hvert navn genereres med tre potentielle logoer.

novanym navne

For det andet inkluderer Novanym ikke dit søgeord faktisk i deres navne. I stedet genererer de mindeværdige navne, der lyder passende til det nøgleord og den branche, du har angivet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, sælger de disse navne – og de tilknyttede logoer – til premium priser, meget mere end prisen på et domæne. .Com-domænet, der er knyttet til det valgte navn, er allerede registreret af Novanym og vil blive dit under købsprocessen.

Hvis du kan lide et af de navne, der er valgt af Novanym, men ikke ønsker at betale præmiepriserne, har du et par muligheder. Du kan ændre navnet ved at ændre stavemåden eller tilføje nøgleord. Eller du kan vælge en anden udvidelse, f.eks. .Net eller .org.

9. WordLab

Bedste gratis forretningsnavne-generatorer: WordLab

Hvis du leder efter et navn, der fokuserer på kreativitet og mindeværdighed inden SEO, er WordLab den navnegenerator, du ønsker.

Intet inputord kræves for at bruge denne generator: tryk blot på "Få navn" knappen og se hvad der kommer op.

Der er millioner af muligheder at vælge imellem, så du er i tvivl om at finde noget interessant til sidst.

Hvis du vælger et navn fra WordLab-generatoren, skal du huske, at du ikke har dit firmanavn som en del af domænenavnet. At have et relevant domænenavn er en af ​​de nemmeste måder at styrke din SEO på, og som en ny forretning uden mund-til-mund-marketing at stole på, vil du ønske at tiltrække folk gennem søgemaskiner.

Her er et eksempel på den type navn, du muligvis finder på WordLab:

WordLab-forslag

Afsluttende tanker om de bedste gratis forretningsnavne-generatorer

Alle disse gratis forretningsnavne-generatorer kan give dig næsten øjeblikkelig adgang til snesevis af kreative brand name-ideer. Og du er ikke begrænset til at bruge en af ​​dem: du kan bruge to, tre eller endda dem alle, hvis du kæmper for at vælge det bedste navn til din virksomhed. Det er helt op til dig og dine behov.

Hjælp dig selv til nogen af ​​disse domænenavnegeneratorer med at gå endnu mere dybtgående, når du leder efter dit perfekte domænenavn.

Hjalp disse værktøjer dig med at navngive din virksomhed? Vi vil meget gerne høre om det i kommentarerne herunder!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector