7 bedste Time Tracker-software sammenlignet – Find din perfekte Time Tracking-app for medarbejdere her

Der er kun så mange timer om dagen. Og hvis du vil vide, hvad disse timer faktisk gik hen, har du brug for en time tracker, fordi, lad os se det i øjnene, ingen er hukommelse så god!


Uanset om du er en enkeltperson eller en virksomhedsejer, hjælper time tracker-apps dig med at lære, hvor du og dit team bruger din tid såvel som hvor produktiv din tidsstyring er. En app for tidssporing af medarbejdere kan virkelig være uvurderlig.

I dette indlæg vil jeg dele og sammenligne 7 forskellige tidsporingsværktøjer, herunder flere muligheder for enkeltpersoner, teams eller arbejdsgivere på udkig efter software til at styre fjernteam.

Jeg starter dig med denne praktiske sammenligningstabel for at sætte scenen. Derefter vil jeg gå lidt mere dybtgående og dele nogle grundlæggende funktioner og fordele / ulemper for hvert times tracker-værktøj.

Bedste Time Tracker værktøjer og software

Bedste Time Tracker værktøjer opsummeret

Bedst til …
Type sporing
Gratis plan?
Præmieudgangspris (månedligt)

Time DoctorArbejdsgivere, der sporer fjernteamManuel eller automatisk✅ (begrænset)$ 9,99 per bruger
TogglPersoner og holdManuel eller automatisk (med desktop-app)✅ (generøs)$ 9 pr. Bruger
HøstPersoner og holdbrugervejledning✅ (2 projekter)$ 12 pr. Bruger
timerPersonerbrugervejledning✅ (kun iOS-app)$ 8 pr. Bruger
RettidigPersoner og holdAutomatisk tidssporing med manuel korrektion$ 20 per bruger for hold eller $ 7 for solo
HubstaffArbejdsgivere, der sporer fjernteamManuel eller automatisk✅ (begrænset og kun for solo-bruger)$ 5 pr. Bruger
TickPersoner og holdbrugervejledning✅ (1 projekt)$ 19 for 10 projekter med ubegrænsede brugere

Bedste times tracker-apps sammenlignet:

1. Time Doctor

Bedst til …tidssporing for fjernhold og virksomheder. Ikke for enkeltpersoner.

Time Doctor hjælper dig med at spore tid i hele dit team og markedsfører sig specifikt som "Tidsporing for fjernhold", hvilket skulle give dig en ret god idé om, hvem deres målmarked er.

Hvis du vil have mere kontrol over dit fjernteam, inkluderer det en mulighed for automatisk at tage skærmbilleder for at sikre, at alle er på opgave.

Og du kan også se brug af websteder og apper for at se, hvad folk bruger deres tid på.

medarbejderes tidsporingsapp: tidslæge

Når det så er lønchecktid, kan du automatisk beregne din lønningsliste baseret på faste lønninger på timer, der spores i Time Doctor og betale med det samme med PayPal, Payoneer, TransferWise eller andre metoder.

�� Hvad vil du lide …

 • Detaljerede rapporter, der lader dig gennemgå efter projekt, tidsbrug, deltagelse, spild tid og mere, hvilket gør det til en fantastisk medarbejderes tidsporingsapp.
 • Masser af forskellige integrationer, især med projektstyringsværktøjer.
 • Folk roser konsekvent dets brugervenlighed.

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • Du kan ikke redigere tid fra skrivebordsappen direkte – du skal logge ind på webappen.
 • Det "Arbejder du stadig?" nag kan være irriterende, hvis du har legitime grunde til at være på sociale netværk.

�� Prisfastsættelse

Time Doctor har især enkel prisfastsættelse. Du kan enten bruge den begrænsede gratis plan, eller du kan betale $ 9,99 per bruger per måned for alle funktioner.

Gå til Time Doctor

2. Toggl

Bedst til …Enkeltpersoner og freelancere, skønt Toggl har forretningsplaner for teams, og kan være en fantastisk medarbejderes tidsporingsapp.

Toggl er en smuk freemium time tracker-app, der giver dig en stor grad af fleksibilitet til, hvordan du organiserer din tracking.

Det tilbyder en enkel tidssporingsgrænseflade, der giver dig mulighed for at tildele opgaver til projekter og klienter on-the-fly, inklusive tidsbesparende indstillinger, der giver dig mulighed for at oprette nye projekter eller klienter uden at forlade dit instrumentbord.

Du kan bruge det stort set overalt – det har en webgrænseflade, browserudvidelser, mobile apps og endda en desktop-app.

toggl time tracker-app

På skrivebordsappen kan du automatisk spore visse aktiviteter og indstille påmindelser. Med de andre apps skal du manuelt starte / stoppe dine timere.

For at afslutte tingene får du en fantastisk rapporteringsfaktura samt 100+ integrationer med andre populære værktøjer som Trello, Asana og meget mere.

�� Hvad vil du lide …

 • Let mærkning af projekt og klient. Og det opretter kun et par sekunder at oprette nye projekter / tags – der kræves ingen genindlæsning af sider eller klik omkring.
 • Detaljeret rapporteringsfunktionalitet, som hjælper dig med at visualisere, hvor du har brugt din tid eller generere rapporter til klienter. Det giver dig også fleksible filtre.
 • 100+ integrationer. For eksempel kan du starte en timer inde fra et Trello-kort eller oprette forbindelse til et antal andre værktøjer.

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • Ingen fakturering, skønt den har integrationer til tredjepartsværktøjer (jeg stikler her – jeg finder meget få fejl med Toggl)
 • Desktop-appen kan til tider være lidt clunky.

�� Prisfastsættelse

Generøs gratis plan. Enkeltpersoner kan sandsynligvis komme forbi med den gratis plan (på en personlig note bruger jeg den gratis plan med nul problemer).

Betalte planer starter ved $ 9 pr. Bruger pr. Måned (faktureres årligt) og varierer op til $ 49 pr. Bruger pr. Måned for virksomhedsplanen, hvilket sandsynligvis er et godt valg, hvis du har brug for en medarbejderes tidsporingsapp.

Gå til Toggl

3. Høst

Bedst til… freelancere og teams der kan lide ideen om indbygget support til fakturering, fakturerbare timer, udgiftssporing og andre regnskabsfunktioner, som en god medarbejderes tidsporingsapp burde have.

Harvest er en time tracker … med lidt mere tilføjet på. Ud over den enkle tidssporing hjælper det dig også med at spore:

 • Udgifter
 • Fakturerbare timer

Og Harvest understøtter også fakturering, herunder en mulighed for at omdanne fakturerbare timer til fakturaer. En særlig stor ting ved Harvests fakturering er, at det understøtter fast $ 0,50 PayPal-forretningsbetalinger (hvis du har en USA-bankkonto).

Høst

�� Hvad vil du lide …

 • Indbygget fakturering, inklusive support til faste $ 0,50 PayPal-forretningsbetalinger (en fantastisk mulighed for USA-baserede mennesker).
 • Masser af integrationer med værktøjer, herunder projektstyring, fakturering, CRM, kundesupport, udviklerværktøjer og mere.
 • Kan spore tid med web-apps, browserudvidelser, desktop-apps og mobile apps.
 • Indbygget udgiftssporing, herunder kvitteringsscanning

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • Interfacet er ikke så smukt som de andre apps (dette er en slags nitpicky, fordi det ikke påvirker funktionaliteten – men at bruge noget smukt gør livet sjovere).
 • Oprettelse af nye projekter kræver flere klik og sideindlæsninger end andre værktøjer, hvilket ikke er godt for freelancere, der muligvis har brug for at oprette masser af projekter.
 • Rapportgrænsefladen er ikke så fleksibel som andre værktøjer, selvom det burde være fint til de fleste anvendelser.

�� Prisfastsættelse

Harvest har en gratis plan, der lader enkeltpersoner oprette op til 2 projekter.

Derefter koster ubegrænsede projektplaner $ 12 pr. Bruger pr. Måned.

Gå til Harvest

4. timer

Bedst til… individer, der bare ønsker enkel tidssporing i en smuk grænseflade (timer inkluderer en Team-funktion, men den er ikke så dybdegående som andre værktøjer).

Hours har en af ​​de bedste grænseflader, jeg har set i en time tracker. Det kan endda være bedre end Toggl!

Du kan starte og stoppe timere efter behov ved hjælp af den smukke interface. Og det har også dette virkelig nyttigt Tidslinje funktion, der giver dig mulighed for hurtigt at udfylde huller i din tidssporing for fuldt ud at tage højde for din dag.

Rapporter-grænsefladen er lige så godt designet og giver dig også et stort antal filtre til at skive-og-terning dine rapporter efter behov.

timer

Hours er dog stadig lidt ung og er kun tilgængelig via sit websted eller en iOS-app, som ikke tilbyder så meget dækning som de fleste af de andre tidsporingsværktøjer.

�� Hvad vil du lide …

 • Tidslinjefunktionen gør det nemt at udfylde huller, som når du glemte at starte en timer eller har brug for at spore en offline begivenhed uden mobilappen.
 • Grænsefladen ser smuk ud og har fremragende UI / UX.

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • Hvis du har brug for at oprette forskellige projekter hver dag, er grænsefladen ikke lige så strømlinet som Toggl.
 • Det er kun en webapp og en iOS-app, som muligvis er begrænsende afhængigt af dine behov, især hvis du vil have avanceret funktionalitet fra din medarbejderes tidssporingsapp.

�� Prisfastsættelse

Timer koster en flad $ 8 pr. Bruger pr. Måned for adgang til webgrænsefladen. Du kan få adgang til iOS-appen gratis (uden Pro-funktionerne).

Gå til åbningstider

5. Rettidig

Bedst til …enkeltpersoner og teams, der specifikt ønsker en automatisk tidsporing.

Timely’s unikke salgsproposition er det automatisk tidssporing

Automatisk tidssporing kan være en fin ting, så her er hvordan Timely gør det:

 • Først registrerer Timely al din aktivitet og grupperer den sammen baseret på, hvad du har gjort
 • Derefter foreslår det en etiket og tags baseret på, hvad den tror, ​​du gjorde.
 • Du kan enten acceptere Timely’s forslag, manuelt redigere det eller forkaste tidsindtastningen helt.

Rettidig

Nu, her er den seje ting …

Hver gang du manuelt redigerer en tidsindgang, træner du rettidig til at forbedre i fremtiden.

I bund og grund, det er ikke dumt. Det lærer af dine redigeringer at komme med mere nøjagtige forslag i fremtiden.

Det er ikke for alle – for eksempel bruges det meste af min dag udelukkende i Google Dokumenter, så det er svært for mig at træne noget til automatisk at spore alle mine forskellige klienter / projekter, når jeg bruger det samme websted hele dagen.

Men hvis du udfører forskellige opgaver – den automatiske tidssporing er temmelig pæn.

�� Hvad vil du lide …

 • Automatisk tidssporing. Du har allerede set det ovenfor. Det kan spare dig for tid, sørge for at du ikke går glip af timer og holde dig på sporet. Det er også en dejlig funktion, hvis du vil have en medarbejderes tidsporingsapp, der fortæller dig, hvad dine mennesker har gjort i løbet af dagen.
 • Der er en indbygget Project Health Dashboard der hjælper dig med at kontrollere fakturerbare timer for at sikre dig, at du eller hele dit team ikke overskrider budgettet.
 • Teamets instrumentbræt giver dig også indsigt i hele dit teams produktivitet.

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • I nogle unikke situationer (f.eks. Arbejder du udelukkende på Google Dokumenter hele dagen) kan det være svært for den automatiske tidssporing at fungere effektivt. Jeg foretrækker faktisk manuel tidssporing, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste.
 • Der er ingen gratis plan.

�� Prisfastsættelse

For månedlige priser starter Timely fra $ 7 per måned for solo-brugere eller $ 20 per bruger per måned for teams.

Gå til rettidig

6. HubStaff

Bedst til …tidssporing for eksterne teams og virksomheder, hvilket gør det godt som en medarbejderes tidsporingsapp. Ikke for enkeltpersoner.

Ligesom Time Doctor er Hubstaff mere rettet mod arbejdsgivere, der ønsker at overvåge og spore deres medarbejders tid.

Hubstaff fungerer enten som en desktop eller mobil app, herunder support til mindre operativsystemer som Chromebooks og Linux.

Hvis du virkelig ønsker at overvåge dit team, kan du:

 • Tag op til 3 tilfældige skærmbilleder pr. 10 minutters periode (eller deaktiver denne funktion om ønsket)
 • Spor musens bevægelser og tastatur klik
 • Overvåg internet- og applikationsbrug, herunder et kort over tid, der bruges på hvert websted / app

Hubstaff

Når du først har alle data til dit team, kan Hubstaff automatisk beregne lønningsliste, inklusive automatiske betalinger via PayPal, Payoneer eller Bitwage.

�� Hvad vil du lide …

 • Du kan oprette flere separate organisationer, hver med sine egne ansatte og projekter.
 • Hubstaff understøtter både manuel og automatisk tidssporing, herunder om teammedlemmer manuelt kan oprette poster.

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • Nogle mennesker rapporterer underlige automatiske starter / stop.
 • UI er en smule dateret i pletter, især med desktop-appen.

�� Prisfastsættelse

Hubstaff har en begrænset gratis solo-plan. Betalte teamplaner starter ved $ 5 pr. Bruger pr. Måned og går op til $ 10 eller $ 20 per bruger per måned for flere integrationer, automatisk lønningsliste og andre funktioner.

Gå til Hubstaff

7. Tick

Bedst til… større hold, der bliver afskediget af "pr. bruger" prisfastsættelse af andre værktøjer og foretrækker, at deres medarbejderes tidssporingsapp er mindre restriktive med hensyn til brugere om bord.

Tick’s faktureringsstruktur er en af ​​de mest unikke ting ved denne tids tracker. Mens hvert andet værktøj opkræver dig "pr. bruger" til holdplaner, Afkrydsningsgebyrer pr "projekt", med hver plan, der understøtter ubegrænsede brugere.

Afhængig af hvor mange projekter du arbejder på, kan det betyde betydelige omkostningsbesparelser, især for større teams.

Den faktiske grænseflade er temmelig grundlæggende – den sætter dig op med projekter og opgaver, som du kan spore enten med realtid eller ved manuelt at indtaste data, når du er færdig.

Tick

Derefter kan du se din tracking i brugerdefinerede rapporter, der giver dig mulighed for at gennemgå:

 • Klient
 • Medarbejder
 • Fakturerbare kontra ikke-fakturerbare timer

�� Hvad vil du lide …

 • Prisstrategien er attraktiv for store teams, der ikke arbejder på et væld af projekter.
 • Kan indstille en "tidsbudget" pr. projekt for at hjælpe dig med at holde dig på sporet.

�� Hvad du måske ikke kan lide …

 • Dens interface er ikke så pæn som de fleste af de andre værktøjer.
 • Du skal konfigurere opgaver i hvert projekts grænseflade – du kan ikke oprette dem undervejs. Dette får det til at tage længere tid end nødvendigt at oprette nye opgaver til et projekt.

�� Prisfastsættelse

Husk – alle disse planer understøtter ubegrænsede teammedlemmer (endda den gratis plan). Planerne er:

 • 1 projekt – gratis
 • 10 projekter – $ 19 per måned
 • 30 projekter – $ 49 pr. Måned
 • 60 projekter – $ 79 per måned
 • Ubegrænsede projekter – $ 149 per måned

Arkiverede projekter gør ikke tæl mod dine grænser.

Gå til Tick

Hvilken medarbejderes tidssporingsapp skal du bruge? ��

Det er klart, at denne afhænger meget af dine behov. Det er umuligt at forudsige, fordi det er så stærkt baseret på dine egne arbejdsgange.

Men her er nogle forslag, der starter med de faktiske værktøjer, som jeg og CodeinWP-teamet bruger.

Jeg er solo-freelancer, så mine behov er anderledes end CodeinWP-teamet som helhed.

 • Personligt, Jeg bruger Toggl at styre alle mine freelance-projekter, fordi jeg fandt, at dens interface var den mest strømlinede. Toggl-teamet har gjort et stort stykke arbejde med at gøre enhver relevant handling tilgængelig lige fra en enkelt skærm – jeg elsker at jeg aldrig behøver at spilde tid på at navigere til andre områder. Den eneste gang jeg nogensinde forlader den samlede skærm er, når jeg er nødt til at generere en rapport.
 • På den anden side, CodeinWP-teamet bruger Time Doctor fordi de er et fjernteam, der har brug for at kunne spore projekter sammen.

Ud over det tilbyder Timely en unik tilgang med sit store fokus på automatisk sporing og læring. Hubstaff kan muligvis være billigere end TimeDoctor, især for større fjernteam. Og Tick tilbyder en unik prismetode, der kan gøre det virkelig overkommeligt for samarbejdende teams, selvom jeg ikke personligt er tilhænger af dens interface.

Her er dog den store ting:

Alle disse værktøjer tilbyder enten gratis planer eller gratis forsøg, så du kan lege med dem alle og se, hvad der fungerer bedst for dig og / eller dit teams arbejdsgange!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map